بررسی سوالات آزمون معمــــاری ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
من فقط با تاریخم داغون شدم.بقیش خوبه ولی تاریخ 5 منو خیلی ناراحت کرد:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میانگین 45 شدم . فکر کنم زیر 200 بشه رتبم ... به نظر شما اسکیس چند درصد میخواد برای شهید بهشتی ؟

sadatt

عضو جدید
من زبان 9 درصد:cry:
فن 43 درصد تاریخ 27 درصد درک 45 درصد منظر 5 درصد؟؟؟ دوستان من مجاز میشم؟؟؟

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من سکته نکنم خیلی زیاده به خدا ، اخه این منفی ها از کجا در اومد والا یا ما خنگیم و اشتباه زدیم یا نمی دونم جواب ها اشتباه مال سنجش یا نمی دونم والا چی بگم ، من که گمون نکنم مجاز هم شم ، برا همتون ارزوی موفقیت می کنم ،متاسفانه دفترچه ازاد هم نگرفتم ، شاید سال اینده برم ازاد امتحان بدم وگرنه امید حوصله وقت تلف کردن دیگه ندارم
دعا کنید بتونم باهاش کنار بیام خدایش زحمت کشیدم حقم نبود این جوری شه

معمارباشی

عضو جدید
Re: بررسی سوالات آزمون معمــــاری ارشد 93

درصدام شدن زبان50-فن34-تاریخ5-درک52-منظر25درست میانگین گرفتم؟

میانگینت درسته ... هنوز زوده که درباره رتبه دقیق بشه اظهار نظر کرد ... من چیزی بین 400 تا 600 رو پیش بینی می کنم ولی دقیقترش رو یکشنبه بهتون می گم ... چون باید جدولش رو درست کنم و با توجه به بقیه رتبه ها بگم ...
فقط اشتباه پارسال منو نکن
حسابی ردی اسکیست وقت بزار چون من با سهل انگاری دراین بارهاز میدان رقابت اوت شدم ... ولی الان اکثر بچه های دانشگاه یزد رتبه های اولیه 700 به بالا دارن

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

• Like
واکنش ها: imah

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
وای کلیدا اومده من بی خبرم ! بچه ها دفترچه نوع a از کجا میشه پیدا کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
میانگینت درسته ... هنوز زوده که درباره رتبه دقیق بشه اظهار نظر کرد ... من چیزی بین 400 تا 600 رو پیش بینی می کنم ولی دقیقترش رو یکشنبه بهتون می گم ... چون باید جدولش رو درست کنم و با توجه به بقیه رتبه ها بگم ...
فقط اشتباه پارسال منو نکن
حسابی ردی اسکیست وقت بزار چون من با سهل انگاری دراین بارهاز میدان رقابت اوت شدم ... ولی الان اکثر بچه های دانشگاه یزد رتبه های اولیه 700 به بالا دارن

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
قربونت بشم!
تو دانشگاه ما یعنی هنر تبریز ، بارتبه 900 هم قبول شدن.ساله قبل.

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها دفترچه نوع a میخوام کلیدا بر اساس اون هستش یکی کمکم کنه

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
قربونت بشم!
تو دانشگاه ما یعنی هنر تبریز ، بارتبه 900 هم قبول شدن.ساله قبل.
یادمه پارسال یکی با 900 هنر تهران قبول شد..یکی دیگه از بچه ها با رتبه نزدیک 700 روزانه بوعلی قبول شد.....................نبینمت ناامید داداش

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
من برم بمیرم....بعنی اون حداکثر کشش نمیشد؟؟اون قیابکلو 5 میشد دیگهههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟چرا اینجوری شد؟؟؟من ک میرم آراد....بیکارم بشینم خودمو برا اسکیس بکشم...
اینم مثل این من نمیدونم اون آدمهای بیشعوری ک کتاب چاپ میکنند چرا مثل آدم نمی نویسن ک مارو اینجوری به غلط کردن بندازن....

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
بین 300 تا 500
بستگی ب میانگینای امسال داره و البته معدل

نه بابا بشین کار کن
دوست من پارسال با 900 الان داره روزانه تهران میخونه
الهام جونم خدا از دهنت بشنوه :gol:من به 600 و700ام راضی ام بخدا:biggrin:معدلم 16.81شده دانشگاهم پیامه نور همدانه

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها نگران نباشید
اولا این درصدا تا توی کارنامه ثبت بشن باز هم عوض خواهند شد
بعدشم این تخمین رتبه ها بهشون اعتمادی نیس و کاملا تقریبیه چون عواملی مثه ضریب دانشگاه و معدل و مهمتر از همه میانگین داوطلب های اون سال متفاوته
پس خوش بینانه نگاه کنید بهش ک ممکنه خیلی بهتر از این حزفا باشیم

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
یادمه پارسال یکی با 900 هنر تهران قبول شد..یکی دیگه از بچه ها با رتبه نزدیک 700 روزانه بوعلی قبول شد.....................نبینمت ناامید داداش
من که تهران نمی خوام.من همین تبریز یا حتی اردبیل هم قبول شم واسم کافیه.
ساله قبل یه نفر با محققی اردبیل فاصله داشتم.

samsungs3

عضو جدید
یعنی شما همتون سر کنکور دفترچه تون a بود....من C رو از کجا بیارم اخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.