وضعت خوبه دیگه ..منو بگو که فک می کردم تاریخو 40 می زنم و الان 5 زدم.كسي به نيكي توجه نمي كنه. فقط سمانه دوسم داره![]()
عزیزم تبریکكسي به نيكي توجه نمي كنه. فقط سمانه دوسم داره![]()
كسي به نيكي توجه نمي كنه. فقط سمانه دوسم داره![]()
درصدات فوق العادست تبریک میگم![]()
من زبان 9 درصد
فن 43 درصد تاریخ 27 درصد درک 45 درصد منظر 5 درصد؟؟؟ دوستان من مجاز میشم؟؟؟
من برم بمیرم....بعنی اون حداکثر کشش نمیشد؟؟اون قیابکلو 5 میشد دیگهههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟چرا اینجوری شد؟؟؟من ک میرم آراد....بیکارم بشینم خودمو برا اسکیس بکشم...
اینم مثل این من نمیدونم اون آدمهای بیشعوری ک کتاب چاپ میکنند چرا مثل آدم نمی نویسن ک مارو اینجوری به غلط کردن بندازن....
شیلان جون تو هم خوب زدی ایشاله امسال منظر رو میترکونیعزیزم تبریک ،ما چون خودمون نتیجه مون خوب نشده افسرده شدیم![]()
عزیزم میانگینت می شه ۳۰ معلومه مجاز میشی.... الان برو جدول پارسالو چک کن.. حتی فک کنم بین ۸۰۰ تا ۱۲۰۰ اینا بشیچرا هیچکی منو دوست نداره؟؟؟؟ بگید بهم بخدا مردم![]()
نیکی ترکوندی! دیگه چی می خوای دختر؟؟؟؟؟ اون زبانو بگو چه جوری اعتراض کنیم! زیر ۵۰ می شی!كسي به نيكي توجه نمي كنه. فقط سمانه دوسم داره![]()
عزیزم میانگینت می شه ۳۰ معلومه مجاز میشی.... الان برو جدول پارسالو چک کن.. حتی فک کنم بین ۸۰۰ تا ۱۲۰۰ اینا بشی
سلام گلمسلام -الهام جان شما خوب دادی؟
من مثه شماها نشدمراست میگه الهام بیا ببینیم چه کردی؟پویااااااااااااان کجا رفتی؟ما منتظریما
آره.بچه ها دفترپه من 506 a بود
الان تو سایت طده دفترچه a
یعنی همون دفترچه منه؟؟؟؟
یکی جواب بده لطفا
شیلان جون تو هم خوب زدی ایشاله امسال منظر رو میترکونی![]()
من مثه شماها نشدم![]()
دو نمونه که شقاقی مثال زدو می گم ۱۹۰۰ یزد ( شبانه روزانه شو یادم نیس!) ۲۶۰۰ شبانه یا غیرانتفاعی! پس الکی زاونی غم به بغل نگیرین و جاتونو ندین به کسایی که بدتر از شما می شن! و تازه هیچی معلوم نیس تا کارنامه ها بیاد!خودتو جمع کنین و برین سراغ اسکیس!
بچه ها دفترپه من 506 a بود
الان تو سایت طده دفترچه a
یعنی همون دفترچه منه؟؟؟؟
یکی جواب بده لطفا
091228200175تورو خدا یکی بگه چطور شماره تماس این کلاس اسکیس سپیده محمدعلی زاده رو پیدا کنیم؟
تورو خدا یکی بگه چطور شماره تماس این کلاس اسکیس سپیده محمدعلی زاده رو پیدا کنیم؟
زنگ بزن به این شماره09128200185تورو خدا یکی بگه چطور شماره تماس این کلاس اسکیس سپیده محمدعلی زاده رو پیدا کنیم؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد هــنر های ساخت 95 | کارشناسی ارشد | 518 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد معمــــــاری 95 | کارشناسی ارشد | 533 | |
![]() |
بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد آزاد 94 | کارشناسی ارشد | 517 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون معمــــــاری ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 2441 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون هــنر های ساخت ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 1143 |