بررسی سوالات آزمون معمــــاری ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

moeinz

کاربر بیش فعال
من برم بمیرم....بعنی اون حداکثر کشش نمیشد؟؟اون قیابکلو 5 میشد دیگهههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟چرا اینجوری شد؟؟؟من ک میرم آراد....بیکارم بشینم خودمو برا اسکیس بکشم...
اینم مثل این من نمیدونم اون آدمهای بیشعوری ک کتاب چاپ میکنند چرا مثل آدم نمی نویسن ک مارو اینجوری به غلط کردن بندازن....

عارفه خانم قیابکلو نوشته 30 متر 5 تا کم میکنه
ولی تو سوال آورده ک حداقل 30 چندتا کم میکنه
یکی از جوابا ک نوشته کمتر از 5 کاملن غلطه چون 30 خودش 5 تا کم میکنه فرضن 40 هم 8 تا کم میکنه دیگه ن ک کمتر از 5
پس همون 7-11 درسته

roya64

عضو جدید
زبان5 تاریخ 8 فن 36 درک 28 منظر 30:(میانگین 22...یکی چیزی به من بگه شاید دلم خوش شه.:redface:

ghavami.f

عضو جدید
من سرم خعععلی شلوغه خیلی از پستارو ندیدم خخخخ
ی دستم ب گوشیمه ی دستم ب کیبورد خخخخ[/QUOTE]

سلام -الهام جان شما خوب دادی؟

orkide69

عضو جدید
راست میگه الهام بیا ببینیم چه کردی؟پویااااااااااااان کجا رفتی؟ما منتظریما

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
دو نمونه که شقاقی مثال زدو می گم ۱۹۰۰ یزد ( شبانه روزانه شو یادم نیس!) ۲۶۰۰ شبانه یا غیرانتفاعی! پس الکی زاونی غم به بغل نگیرین و جاتونو ندین به کسایی که بدتر از شما می شن! و تازه هیچی معلوم نیس تا کارنامه ها بیاد!خودتو جمع کنین و برین سراغ اسکیس!

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها کسی می دونه با درصدای زیر مجاز میشم یا نه؟؟؟
زبان30
فن 31
تاریخ 40
درم 30
منظز 26

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها دفترپه من 506 a بود
الان تو سایت طده دفترچه a
یعنی همون دفترچه منه؟؟؟؟
یکی جواب بده لطفا

sheelan

عضو جدید
شیلان جون تو هم خوب زدی ایشاله امسال منظر رو میترکونی:gol::gol::gol:

نه عزیزم من خوب نزدم،میانگین معماریم شده 39،منظرم 42،منظر بایدمیانگینم بالای 45 بود برا قبول شدن....چون میدونم در هر شرایطی به اسکیس گند میزنم

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
تورو خدا یکی بگه چطور شماره تماس این کلاس اسکیس سپیده محمدعلی زاده رو پیدا کنیم؟

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
دو نمونه که شقاقی مثال زدو می گم ۱۹۰۰ یزد ( شبانه روزانه شو یادم نیس!) ۲۶۰۰ شبانه یا غیرانتفاعی! پس الکی زاونی غم به بغل نگیرین و جاتونو ندین به کسایی که بدتر از شما می شن! و تازه هیچی معلوم نیس تا کارنامه ها بیاد!خودتو جمع کنین و برین سراغ اسکیس!

اره خب سمانه جون ممکنه اخرین نمره های قبولی مجاز (اه معجزه شه من هم جزشون شم ) که به کار نمیاد والا من که نخوندم برا غیر انتفاعی تازه هیچ وقت به شبانه هم فک نکردم ،فقط می خواستم روزانه بیارم ، که متاسفانه همه زحماتم به باد رفت ، ازاد هم شرکت نکردم ، از هر چی ارشده بدم میاد من که دیگه میرم سراغ یک کاری شاید یک معجزه شه کار پیدا کنیم ، وگرنه دیگه نمی تونم اشد بدم :cry::cry::cry:

وضعیت
موضوع بسته شده است.