کلید کل سوالا تا حداکثر عصر میاد اینقد حرص نخور همه زحمت کشیدیم خدا کمکمون میکنه.
دست خودم نیس!حس می کنم مجازم نمی شم!البته من به اندازه شماها نخوندم.ولی دیگه این حقم نیس!مرسی واسه سوالا شادمهر جان!
کلید کل سوالا تا حداکثر عصر میاد اینقد حرص نخور همه زحمت کشیدیم خدا کمکمون میکنه.
من همینطور.مرطوب زدم.
بچه ها چرا همه خوابین؟چه طور میتونین تا الان خواب باشین؟ها؟؟
من دیشب که دیر خوابم برد.صبم ازکله سحر نتونستم بخوابم!
تورو خدا بدبختیو می بینین این مدت همش خوابم میومد صبا تازه 9.5 پا می شدم ظهر 2 ساعت می خوابیدم شبام نمی تونستم بیدار بمونم!!!
حالا که دیگه قرار نیس درس بخونم دیگه سحرخیز شدم!بچه ها کلید منظرو زبانو نمی دونین؟حس می کنم منفی می شم!!!
کلید سوالا رو زده 1 اسفند . تا عصر سوالا میاد.
منظورم کلیدی که اکادمی میخواد بزاره بود ن کلید سنجش
بچه ها چرا همه خوابین؟چه طور میتونین تا الان خواب باشین؟ها؟؟
من دیشب که دیر خوابم برد.صبم ازکله سحر نتونستم بخوابم!
تورو خدا بدبختیو می بینین این مدت همش خوابم میومد صبا تازه 9.5 پا می شدم ظهر 2 ساعت می خوابیدم شبام نمی تونستم بیدار بمونم!!!
حالا که دیگه قرار نیس درس بخونم دیگه سحرخیز شدم!بچه ها کلید منظرو زبانو نمی دونین؟حس می کنم منفی می شم!!!
دست خودم نیس!حس می کنم مجازم نمی شم!البته من به اندازه شماها نخوندم.ولی دیگه این حقم نیس!مرسی واسه سوالا شادمهر جان!
منم امروز 7.30 بیدار شدم...خوابم نبرد...منم حس میکنم خوب ندادم و غلط زیاد دارم.اما دیگه نمیشه کاریش کرد ترنج...توکل به خدا.تا کلید سازمان سنجش نیاد هیچی معلوم نیست.
بچه ها تو را خدا تموم کنید این حرفا را همه مون زحمت کشیدیم و خوندیدم ما بادی تلاش می کردیم که کردیم اره تقریبا همه مون دیر خوابمون برد و زود پا شدیم ولی خب چه میشه کرد دیگه بقیه اش به ما ربطی نداره خدا بزرگه برید دنبال زندگی تون چه خبر اومدم دیدم دیشبتا الان 100تا صفحه اضاف شده
میگم الان چه فرقی داره کدوم درست و کدوم اشتباه زدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟فقط اعصاب خودتون بهم میریزید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها من نمیدونم چطور زدم از دست خودم خیلی ناراحتم....................
فقط خدا کنه مجاز بشم..........
فنش آسون بود ولمن که نخونده بودم ولی عارف تو فک کنم عالی زدی
واقعا اکادمی میزاره امروز ؟ میشه گذاشت اینجا خبر بدین
paswordesh chie???
آره تورو خدا من احتمالن منفی زدمآگه میشه فنیم بگو.مرررررسیبچه ها اگه می خوایین از زبان شروع کنیم و پاسخ هاشو بگیم؟
می خوایین من از لغتایی که زدم شروع کنم؟
لغات زبان می شن.
distinct
recounts
collusion
undermining
frugal
flimsy
appliances
challenged
affable
beneficiaries
درصد لغات من54%
ناراحتی نداره که من تو امتحان دیروز 8 تارو زدم و الان می بینم که دو تاشو غلط زدم و می دونستم که غلطه ولی نمی دونم چرا بازم اونیکه خوشکل تر بودرو زدم؟!!!!!!!اگه غلط نمی زدم درصد لغات زبانم 60 می شد وبا غلط 54 شد.مرررررسی.تشکرام تموم شد باز!!!4تا لغت ج داده بودم 3 تا درس 1 غلط!ولی فک کنم درکارو غلط غلوط ج دادم!تازه ی لغتم شک دارم زدم یا نه اگه زده باشم که میشه 2تا غلط![]()
لغات زبان می شن.
distinct
recounts
collusion
undermining
frugal
flimsy
appliances
challenged
affable
beneficiaries
درصد لغات من54%
اونا رو باید منتظر کلید باشین ، چون قرابت معنایی و تشابه پاراگراف ها ممکنه که همه رو به اشتباه بندازه و من نمی تونم دقیق بگم کدومش درسته.میشه یه لطفی بکنی متن های دیروز رو هم بگی؟ مرسی از اینکه وقت میزاری واسه ما...
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد هــنر های ساخت 95 | کارشناسی ارشد | 518 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد معمــــــاری 95 | کارشناسی ارشد | 533 | |
![]() |
بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد آزاد 94 | کارشناسی ارشد | 517 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون معمــــــاری ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 2441 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون هــنر های ساخت ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 1143 |