MK6
کاربر بیش فعال
آره عزیزم.منم باورم نمیشد.تازه مقطع هم ناقص کشیده بود.این امتحان همش بستگی به شانس داره
نامردا اونقدر توی این 2 دوره سوالا رو سخت دادن تا ی ربع نمیتونستم روی سوال رو بخونم و حلش کنم دنبال شیب بودم.
آره عزیزم.منم باورم نمیشد.تازه مقطع هم ناقص کشیده بود.این امتحان همش بستگی به شانس داره
نامردا اونقدر توی این 2 دوره سوالا رو سخت دادن تا ی ربع نمیتونستم روی سوال رو بخونم و حلش کنم دنبال شیب بودم.
من به خودم میگفتم دیونه شدی![]()
مم
آذر 93 بیشتر بود ولی گفتن نگذارید منم نگذاشت
اگه موردای دیگه تون درست باشه فکر نکنم دلیل ردشدنتون باشه فوقش چند نمره از شما کسرمیشهيعنی پس پارکينگم اشتباه شده.پس کلا امتحانو رد,شدم؟؟؟
اره؟؟؟
بله من ارتفاع پاركينگم رو گرفتم ٢.٤٠ ، فكر نمي كنم غلط باشه چون تو مبحث ٤ نوشته ارتفاع مجاز توقفگاه هاي كوچك " حداقل " ٢.٢٠ .
جواب منم بدید
بعد یه سوال چرا تو اذر 92 پله از کد 1.5 نمیگذاشتیم اینجا باید میگذاشتیم به منفی 2.40 برسیم؟
اگه عمق 7 متر رو رعایت کرده باشین مشکلی نداره........یه همچین موضوعی که باعث مردودی نمیشه!امتحان اسون بود من یکی ازاشپزخونه هام نور نگرفت طبقه اول 120 متری ...فکر نکنم قبول بشم بخاطر همین ولی بقیه کامل کشیدم ...![]()
منم نورگير نذاشتم.......کسی نيست که سابقه تدريس داشته باشه و از معيار قبولی مصححها بدونه؟؟؟؟
تو دوره کارشناسی ، به ما میگفتن هر ترم ، طرح رو با یه استاد جدید بردارین......چون یکی حجم براش مهمه ، یکی روابط فضاها براش مهمه و....
(اینجوری تو همه زمینه ای قوی میشین)
بنظرم داستان مصحح ها هم همینه......سلیقه هاشون متفاوته.....! بستگی به شانس داره!!!![]()
سلام.نکته طراحی امسال این بود با داشتن 3 اتوموبیل پارکینگ ما جزء پارکینگهای کوچک حساب میشد !!
یعنی مجاز بودیم ارتفاع تا زیر سقفش رو 2.20 بگیریم و عرض رمپ رو هم 2.50
کد پارکینگ -1.30
طول رمپ 9.40
عمق نور 7 متره واحد 120متری نورگیریش مشکل داره
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی آزمون طراحی- بهمن 97 | آزمون های نظام مهندسی | 2 | |
H | بررسی آزمون طراحی - مهر 96 | آزمون های نظام مهندسی | 8 | |
![]() |
بررسی آزمون طراحی- اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 5 | |
![]() |