بررسی آزمون طراحی - 2 مرداد 1394

وضعیت
موضوع بسته شده است.
من امسال اولین سالم بود که شرکت کردم.فقط برش نکشیدم .کارمو میکشم لطفا اشکالامو بگین.
اینم بگم کل کارمو برعکس کشیدم:crying:

elham.khkh

عضو جدید
واسه سری اول گريه نکن.من سری چهارمم بود.و همه ايرادام بی دقتی بود.واسه اينه که ناراحتم.
ميگم دوستان اگه ارتفاع پارکينگو 2/4گرفته باشيم غلطه؟

elham.khkh

عضو جدید
ولی روی تمام پلانام کلی نوشتاری کردم.حتی کف بام و پارکينگ و .........
تا زمان اعلام نتايج سکته ميکنم

سلام دوستان به نظر من چون امتحان به شدت ساده بود احتمالا روی اصول و قوانین تاکید زیادی میکنن ........در ضمن بچهای مشهدی و خراسانی کلا معتقدن که جک نباید میزاشتیم ورودی معلول باید تو راه پله و با آسانسور تامین بشه ...استادی که مشهد کلاس میزاره بهشون گفته...

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
میشه راهنمایی کنین من چطور عکس کارامو بزارم؟
سلام باید تو هر پست دو تا عکس بذارید این پایین که دارید مینویسید صفحه ی پیشرفته رو بزنید تو اون صفحه بالای جایی که داریئ تایپ میکنید نوار ابزار داره اتچ شکل مال ایمسل رو میزنید و صفحه ای باز میشه که آپلود میکنید و پایین صفحه بعد از اتمام آپلود اضفه ردن مستقیم رو میزنید..
همش فارسیه

سلام خسته نیاش
پله هات 17 سانتیه؟
باز.وی اولو چرا 5 تا دادی! سرگیری داری خب 7 تا با 8 تا میدادی
عمق نورگیری تو طبقه اول بیشتر از 7 شده
تا ته دیوار آشپزخونه باید 7 بشه
تراستم خیلی خوب نیس برای این واحد از تراس واحد بغلی کوچیکتر شده ..
نیازی نیس تو همه طبقات بعد از خط برش پله همرو خط پین کنی فقط تو زیرزیمن

آخرین ویرایش:

holooooooo

کاربر ممتاز
سلام بچه ها من اوووومدم
من شیتامو کامل زدم برای اولین بار :D:surprised:
ولی الان کلا تو شوکم چون اصلا نمیدونم قبول میشم یا نه... چون اینا فقط غافل گیر میکنن آدمو ..واسه همین خوشحال نمیشم تا جوابا بیاد که اونموقع یهو نترکونن منو :cool:
من شیتام بعضیاش اندازه گذاریش ناقصع مسلما نقص داره ولی کامل بستمشون... من
پارکینگو 2.2 گرفتم
با 15 تا پله 17 سانتی
کد کف زیرزمین منفیه 1.35
کد انباری و تاسیسات منفیه 2.55
طول رمپ 9.66
3 تا پارکینگ تو یه ردیف جا دادم
فقط حس میکنم طراحی واحدم تقسشم متراژم خیلی شبیه خواسته ی سوال نشد نمیدونم والا ولی بدون نورگیر حلش کردم همش اینو میخواستم انجام بدم.
دیگه نمممدونننم والااااا

داملا

عضو جدید
کار مرداد

کار مرداد

کار مرداد ماه

پیوست ها

• IMG_20150724_165621.jpg
    IMG_20150724_165621.jpg
    36.7 کیلوبایت · بازدیدها: 1
  • IMG_20150724_165625.jpg
    IMG_20150724_165625.jpg
    36.2 کیلوبایت · بازدیدها: 1

داملا

عضو جدید
لطفا کار منو هم ببینین و بررسی کنین اشکالات فراوانی دارم میشه قبول شم با این کارا. البته نتونستم از برش و شیب بندی عکس بندازم

بهروز27

عضو جدید
سلام بچه ها من اوووومدم
ولی الان کلا تو شوکم چون اصلا نمیدونم قبول میشم یا نه... چون اینا فقط غافل گیر میکنن آدمو ..واسه همین خوشحال نمیشم تا جوابا بیاد که اونموقع یهو نترکونن منو :cool:
پارکینگو 2.2 گرفتم
با 15 تا پله 17 سانتی
کد کف زیرزمین منفیه 1.35
طول رمپ 9.66
فقط حس میکنم طراحی واحدم تقسشم متراژم خیلی شبیه خواسته ی سوال نشد نمیدونم والا ولی بدون نورگیر حلش کردم همش اینو میخواستم انجام بدم.
دیگه نمممدونننم والااااا
هلوجان ایشالله قبول میشید چون واقعا اطلاعات بالا و خوبی داشتید منم تقریبا کار مثل شما شد فقط یکی از اشپزخونه هام نور نگرفت اگر جای واجد هام عوض میکردم مشکلم حل میشد که اون لحظه به ذهنم نرسید ولی کامل کشیدم ..در کل فک نکنم قبول بشم چون دوستان میگن بخاطراینکه امتحان ساده بود تک حذفی میشه هر کی یه مشکل داشته باشه نمرش میره تو مردودی ها

elham.khkh

عضو جدید
هلوجان ایشالله قبول میشید چون واقعا اطلاعات بالا و خوبی داشتید منم تقریبا کار مثل شما شد فقط یکی از اشپزخونه هام نور نگرفت اگر جای واجد هام عوض میکردم مشکلم حل میشد که اون لحظه به ذهنم نرسید ولی کامل کشیدم ..در کل فک نکنم قبول بشم چون دوستان میگن بخاطراینکه امتحان ساده بود تک حذفی میشه هر کی یه مشکل داشته باشه نمرش میره تو مردودی ها

من فکر نکنم اینجوری باشه.امکان نداه کسی بدون ایراد تحویل بده پس یعنی همه مردود؟امکان نداره.سوال مثل اذر 90 بود.اون سال هم تک حذفی بود؟توروخدا الکی جو ندین.به اندازه کافی استرس اشتباهاتمونو داریم بخداااااااااااااا

بهروز27

عضو جدید
من فکر نکنم اینجوری باشه.امکان نداه کسی بدون ایراد تحویل بده پس یعنی همه مردود؟امکان نداره.سوال مثل اذر 90 بود.اون سال هم تک حذفی بود؟توروخدا الکی جو ندین.به اندازه کافی استرس اشتباهاتمونو داریم بخداااااااااااااا
من خودم دو اشتباه دارم.. دیگه ازمون دادیم تموم شده رفته بقیش دیگه امید بخدا...من که دیگه بی خیال شدم هر چند دیشب خیلی ناراحت بودم.

elham.khkh

عضو جدید
من خودم دو اشتباه دارم.. دیگه ازمون دادیم تموم شده رفته بقیش دیگه امید بخدا...من که دیگه بی خیال شدم هر چند دیشب خیلی ناراحت بودم.

منم همش میگم بی خیال.اما واقعا نمیتونم بی خیال شم.اخه خیلی ساده بود.بعید میبینم دوره دیگه اینقدر راحت بدن.اینی که ساده بود رو اینقدر بی دقتیک ردم.اگه سخت تر میشد چی؟؟؟؟
دوست من دوره قبلی میگه ایندر بد دادم گفتم ردم.ولی با 26 قبول شد.......واقعا نمیدونم چرا بی ضابطست این ازمون

holooooooo

کاربر ممتاز
نظر لطفتووونه ...
:surprised:
تک حذفی دیگه چیه!!؟؟ پس من ردم چون عرض رمپم اشتباس مساحت واحدامم فکر کنم نسبت به چیزی که خواسته بود متفاوته یعنی واحد یه خوابم بزرگ شد به نظرم یکم
البته عرض رمپو سر آزمونم چک کردم دیدم نوشته تو مبحث "حداقل" 2.5 دیگه همون 3.5 گرفتم! خدا کنه گیر ندن
با روان آدم بازی میکنه این آزمون آدم به خودشو شخصیتشو کل زندگیشو اطرافیانشو همه شک میکنه :D

elham.khkh

عضو جدید
نظر لطفتووونه ...
تک حذفی دیگه چیه!!؟؟ پس من ردم چون عرض رمپم اشتباس مساحت واحدامم فکر کنم نسبت به چیزی که خواسته بود متفاوته یعنی واحد یه خوابم بزرگ شد به نظرم یکم

لو جان.بعید میبینم تک جذفی درست باشه.تو هیچ جا همچین ازمونی رو تک حذفی نمیکنن.........مطمینم در این حد بی فکر نیستن مصححها.

ه

elham.khkh

عضو جدید
من جزوه یکی از دوستماو که سری اول شرکت کرد و قبول شد و همه ابعاد و اندازه اونو رعایت کرد الان دستمه.واسه 3 تا پارکینگ هم 2/40 گرفته

elham.khkh

عضو جدید
الان با یکی صحبت کردم که اسفند 91 قبول شده بوده.میگه اصلا نما نزده یعنی یک شیت سفید تحویل داده.اما پلاناش کامل داده.32 شده.
من فکر میکردم شیت سفید خیلی نمره منفی داره

kmaleki

عضو جدید
سلام وخسته نباشید خدمت دوستان،عزیزان بنظرتون دوره بعدی کی برگزار شه آزمون،منکه اولین بارم بود و خیلی گیج شدم ،امید قبولی ندارم،با توجه به تجربیاتتنون آذر بازم آزمون برگزار میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داملا

عضو جدید
سلام وخسته نباشید خدمت دوستان،عزیزان بنظرتون دوره بعدی کی برگزار شه آزمون،منکه اولین بارم بود و خیلی گیج شدم ،امید قبولی ندارم،با توجه به تجربیاتتنون آذر بازم آزمون برگزار میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حتما برگزر یشه این همه درآمد دارنبادم برگزار بشه

soheyla d

عضو جدید
سلام بچه ها من اوووومدم
پارکینگو 2.2 گرفتم
با 15 تا پله 17 سانتی
کد کف زیرزمین منفیه 1.35
طول رمپ 9.66
دیگه نمممدونننم والااااا

سلام هلوجان آفرین البته جای تعجب نداره شما هم اطلاات خوبی داشتی، من هم 3 عرض رمپم را گرفتم و ارتفاع را 2/20 بچه ها نگران نباشید مبحث نوشته حداقل 2/20 میتانه بیشترهم باشه، من فقط تنها کاری کهکردم همکف واحدم 76 متر شد چون به تعداد خواب اشاره نکرده بود 2خوابه گرفتم به نظرتان اشتباهه؟؟؟ البته 12متر خواب والدین تامین شد؟؟؟

آخرین ویرایش:

soheyla d

عضو جدید
نظر لطفتووونه ...
البته عرض رمپو سر آزمونم چک کردم دیدم نوشته تو مبحث "حداقل" 2.5 دیگه همون 3.5 گرفتم! خدا کنه گیر ندن
با روان آدم بازی میکنه این آزمون آدم به خودشو شخصیتشو کل زندگیشو اطرافیانشو همه شک میکنه :D

من با اینکه سری اولم بود ولی اگه قبول نشم شرکت نمی کنم به استرسش نمی ارزه شب امتحان از درد معده راهی بیمارستان شدم تا ساعت 3 نصف شب آنجا بودم ببینیداین چه امتحانی میشه خدایش سر دفاع پایاننامه این همه استرس نذاشتم

gony

عضو جدید
سلام بچه ها کسی توی ازمون طول پیشروی سقف طبقه بالا بر روی رمپ رو محاسبه کرده؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.