شیما روشنی
عضو
من امسال اولین سالم بود که شرکت کردم.فقط برش نکشیدم .کارمو میکشم لطفا اشکالامو بگین.
اینم بگم کل کارمو برعکس کشیدم
اینم بگم کل کارمو برعکس کشیدم

سلام باید تو هر پست دو تا عکس بذارید این پایین که دارید مینویسید صفحه ی پیشرفته رو بزنید تو اون صفحه بالای جایی که داریئ تایپ میکنید نوار ابزار داره اتچ شکل مال ایمسل رو میزنید و صفحه ای باز میشه که آپلود میکنید و پایین صفحه بعد از اتمام آپلود اضفه ردن مستقیم رو میزنید..میشه راهنمایی کنین من چطور عکس کارامو بزارم؟
سلام خسته نیاش
هلوجان ایشالله قبول میشید چون واقعا اطلاعات بالا و خوبی داشتید منم تقریبا کار مثل شما شد فقط یکی از اشپزخونه هام نور نگرفت اگر جای واجد هام عوض میکردم مشکلم حل میشد که اون لحظه به ذهنم نرسید ولی کامل کشیدم ..در کل فک نکنم قبول بشم چون دوستان میگن بخاطراینکه امتحان ساده بود تک حذفی میشه هر کی یه مشکل داشته باشه نمرش میره تو مردودی هاسلام بچه ها من اوووومدم
من شیتامو کامل زدم برای اولین بار
ولی الان کلا تو شوکم چون اصلا نمیدونم قبول میشم یا نه... چون اینا فقط غافل گیر میکنن آدمو ..واسه همین خوشحال نمیشم تا جوابا بیاد که اونموقع یهو نترکونن منو
من شیتام بعضیاش اندازه گذاریش ناقصع مسلما نقص داره ولی کامل بستمشون... من
پارکینگو 2.2 گرفتم
با 15 تا پله 17 سانتی
کد کف زیرزمین منفیه 1.35
کد انباری و تاسیسات منفیه 2.55
طول رمپ 9.66
3 تا پارکینگ تو یه ردیف جا دادم
فقط حس میکنم طراحی واحدم تقسشم متراژم خیلی شبیه خواسته ی سوال نشد نمیدونم والا ولی بدون نورگیر حلش کردم همش اینو میخواستم انجام بدم.
دیگه نمممدونننم والااااا
هلوجان ایشالله قبول میشید چون واقعا اطلاعات بالا و خوبی داشتید منم تقریبا کار مثل شما شد فقط یکی از اشپزخونه هام نور نگرفت اگر جای واجد هام عوض میکردم مشکلم حل میشد که اون لحظه به ذهنم نرسید ولی کامل کشیدم ..در کل فک نکنم قبول بشم چون دوستان میگن بخاطراینکه امتحان ساده بود تک حذفی میشه هر کی یه مشکل داشته باشه نمرش میره تو مردودی ها
من خودم دو اشتباه دارم.. دیگه ازمون دادیم تموم شده رفته بقیش دیگه امید بخدا...من که دیگه بی خیال شدم هر چند دیشب خیلی ناراحت بودم.من فکر نکنم اینجوری باشه.امکان نداه کسی بدون ایراد تحویل بده پس یعنی همه مردود؟امکان نداره.سوال مثل اذر 90 بود.اون سال هم تک حذفی بود؟توروخدا الکی جو ندین.به اندازه کافی استرس اشتباهاتمونو داریم بخداااااااااااااا
من خودم دو اشتباه دارم.. دیگه ازمون دادیم تموم شده رفته بقیش دیگه امید بخدا...من که دیگه بی خیال شدم هر چند دیشب خیلی ناراحت بودم.
نظر لطفتووونه ...هلوجان ایشالله قبول میشید چون واقعا اطلاعات بالا و خوبی داشتید منم تقریبا کار مثل شما شد فقط یکی از اشپزخونه هام نور نگرفت اگر جای واجد هام عوض میکردم مشکلم حل میشد که اون لحظه به ذهنم نرسید ولی کامل کشیدم ..در کل فک نکنم قبول بشم چون دوستان میگن بخاطراینکه امتحان ساده بود تک حذفی میشه هر کی یه مشکل داشته باشه نمرش میره تو مردودی ها
نظر لطفتووونه ...
تک حذفی دیگه چیه!!؟؟ پس من ردم چون عرض رمپم اشتباس مساحت واحدامم فکر کنم نسبت به چیزی که خواسته بود متفاوته یعنی واحد یه خوابم بزرگ شد به نظرم یکم
باز هم از انسان دوپا هرکاری برمیادهلو جان.بعید میبینم تک جذفی درست باشه.تو هیچ جا همچین ازمونی رو تک حذفی نمیکنن.........مطمینم در این حد بی فکر نیستن مصححها.
ه
سلام وخسته نباشید خدمت دوستان،عزیزان بنظرتون دوره بعدی کی برگزار شه آزمون،منکه اولین بارم بود و خیلی گیج شدم ،امید قبولی ندارم،با توجه به تجربیاتتنون آذر بازم آزمون برگزار میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام بچه ها من اوووومدم
من شیتامو کامل زدم برای اولین بار
ولی الان کلا تو شوکم چون اصلا نمیدونم قبول میشم یا نه... چون اینا فقط غافل گیر میکنن آدمو ..واسه همین خوشحال نمیشم تا جوابا بیاد که اونموقع یهو نترکونن منو
من شیتام بعضیاش اندازه گذاریش ناقصع مسلما نقص داره ولی کامل بستمشون... من
پارکینگو 2.2 گرفتم
با 15 تا پله 17 سانتی
کد کف زیرزمین منفیه 1.35
کد انباری و تاسیسات منفیه 2.55
طول رمپ 9.66
3 تا پارکینگ تو یه ردیف جا دادم
فقط حس میکنم طراحی واحدم تقسشم متراژم خیلی شبیه خواسته ی سوال نشد نمیدونم والا ولی بدون نورگیر حلش کردم همش اینو میخواستم انجام بدم.
دیگه نمممدونننم والااااا
نظر لطفتووونه ...
تک حذفی دیگه چیه!!؟؟ پس من ردم چون عرض رمپم اشتباس مساحت واحدامم فکر کنم نسبت به چیزی که خواسته بود متفاوته یعنی واحد یه خوابم بزرگ شد به نظرم یکم
البته عرض رمپو سر آزمونم چک کردم دیدم نوشته تو مبحث "حداقل" 2.5 دیگه همون 3.5 گرفتم! خدا کنه گیر ندن
با روان آدم بازی میکنه این آزمون آدم به خودشو شخصیتشو کل زندگیشو اطرافیانشو همه شک میکنه![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی آزمون طراحی- بهمن 97 | آزمون های نظام مهندسی | 2 | |
H | بررسی آزمون طراحی - مهر 96 | آزمون های نظام مهندسی | 8 | |
![]() |
بررسی آزمون طراحی- اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 5 | |
![]() |
بررسی آزمون طراحی - شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 62 | |
S | بررسی آزمون طراحی -بهمن 94 | آزمون های نظام مهندسی | 809 |