shima 70
عضو جدید
عزیزززززمینیت کن گلم

عزیزززززمینیت کن گلم
خانوم منم فال میگیرم(یواشکی)
همین الان واستون کتاب باز کردم اومد "بخورید بیاشامید اما اصراف نکنید" ...حالا اینکه تفسیرش چیه رو دیگه نمیدونم...
نیت کن گلم
ارجاعت می دم به عکس های جدیدم!!! 6 کیلو کم کردم!!! (خصوصا اون عکسم کنار رفیقم در گنبد سلطانیه)با اون شکمت نمیخوره بهت ورزشکار باشی
ببین عظمت گنبد سلطانیه باعث شده شکمت معلوم نباشهارجاعت می دم به عکس های جدیدم!!! 6 کیلو کم کردم!!! (خصوصا اون عکسم کنار رفیقم در گنبد سلطانیه)
دوستان درسته میگن دوشنبه جوابا میاد ?!پس یکشنبه باید منتظر باشیم ...![]()
آفرین آفرینحواسم هس پسر!!! توصیه های آقای قالیباف همیشه آویزه ی گوشمه!!!
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ!!! جوابت بجا بود!!! خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخببین عظمت گنبد سلطانیه باعث شده شکمت معلوم نباشه
اما راضیم ازت
نه بابا!!! تازه 2 ماهه بعد از 4 سال ورزش می کنم!!! فعلا باس از علی آقا (!!!) کتک بخورم!!!حیف دی اکتیو کردم ک ترک کنم وگرنه میرفتم شکمتو می دیدم
توام بازوهات گندست؟
بذار عزیزم فقط ترجمشم بکن بگو خوبه یا نه ؟؟؟!!!خواهش میشه گلم
اینجا بذارم؟
مارال جونم اصلا نشد بخونم تاره همش!!!
به قول گول غول عارفه آرفه زبونتووووو خر گاز بگیره
منم ندارم
اما قبلا اینجوری فکر میکردم که اشتباهه
خدا سر شاهده نه خودم ، ندا که از یه هفته پیش که گفت استرس نداری و من گفتم نه ، چند روزه دارم از استرس می ترکم ، شما رو نمی دونم.ندا![]()
بله بجث ورزش باشه من پایه تنیس خاکی هستم (میگم تنیش خاکی چون وقتی میگم تنیش همه فکر میکنند منظورم پینگ پنگه....)بحث رشته ورزشی شد..ما هم تکواندو کاریم+مربی وداور رسمی
دقیقا منم با آزاد مخالف بودم اما الان پایه 100% شدم
منم استرس نداشتم از دیشبه گفته بگیر که اومدم که هم هلاکت کنم هم مردود
بله بجث ورزش باشه من پایه تنیس خاکی هستم (میگم تنیش خاکی چون وقتی میگم تنیش همه فکر میکنند منظورم پینگ پنگه....)البته یه چند ماهه دیگه هم اسب سواری رو شروع میکنم بعد از اتمام این استرسهای مسخره و رهایی که کنکور.....
آفرین بر دوستان خوبه تا دوشنبه به این شکل ادامه بدیم دیگه استرسمون کمتر میشه....
آقا برای منم یه فال حافظ بگیریداااا
اوخ یادم رفت ازتون اجازه بگیرم استاد بزرگ:دیواقعا که مارال
تکیه بر جای بزرگان نتوان زد به گزاف ...........
با اجازه استاد پویان آره خوبهمارال جونم اصلا نشد بخونم تاره همش!!!خوبه یا نه؟
![]()
عارفه تو وامت زیاده برا تورو هم در راه خدا و به درخواست سازمان حمایت از وامداران مفتی میگیرم تا کور بشه چشم مار ال
قربووونت برمم منننن مرررسی وووخدا از دهنت بشنوه مارال جونماوخ یادم رفت ازتون اجازه بگیرم استاد بزرگ:دی
با اجازه استاد پویان آره خوبه
ینی علی رغم تصور همه موفق میشی انشالا ک خیره![]()
مارال یکی واس منم می گیری بلا می سر؟؟؟ با معنیش البته!!!اوخ یادم رفت ازتون اجازه بگیرم استاد بزرگ:دی
با اجازه استاد پویان آره خوبه
ینی علی رغم تصور همه موفق میشی انشالا ک خیره![]()
فدات عزیزم:*قربووونت برمم منننن مرررسی وووخدا از دهنت بشنوه مارال جونم![]()
مارال یکی واس منم می گیری بلا می سر؟؟؟ با معنیش البته!!!
نیت کردم...!!!آره حتما!نیت کن
هاهاها....آقا پویان یه دونه شما بی زحمت بگیر...یه دونه هم مارال جان شما بگیر....در هر صورت من کاربر فعالم باید هوای همه برو بچ رو داشته باشیم و تبعیض قائل نشمنیت کردم...!!!![]()
مطلع غزل:نیت کردم...!!!![]()
هاااااا نیت کن فالت بگیرُم:دیهاهاها....آقا پویان یه دونه شما بی زحمت بگیر...یه دونه هم مارال جان شما بگیر....در هر صورت من کاربر فعالم باید هوای همه برو بچ رو داشته باشیم و تبعیض قائل نشم![]()
دم کاربر فعال منصف گررررمهاهاها....آقا پویان یه دونه شما بی زحمت بگیر...یه دونه هم مارال جان شما بگیر....در هر صورت من کاربر فعالم باید هوای همه برو بچ رو داشته باشیم و تبعیض قائل نشم![]()
این الن خوبه یا بد؟؟؟مطلع غزل:
زلف آشفته و خو کرده و خندان لب و مست پیرهن چاک و غزل خوان و صراحی در دست
نرگسش عربده جوی و لبش افسوس کنان نیم شب دوش ب بالین من آمد بنشست..
.
.
.
شاهد موفقیت را درآغوش گرفته ای و پیروزی های بیشتری هم درانتظار شماس
بدست آوردن موفقیت کار اسانی نیس اما نگهداشتنش و استمرارش از ان هم سختتر است
ب حرف کسانی ک ازشما خرده میگیرند اهمیت نده.پیروزی از آن شماست!!
این الن خوبه یا بد؟؟؟