shima 70
عضو جدید
خوبه دیگه مازیار ..گفته تهران یا گیلان هر کدومو که تو بخوای...خخخخاین الن خوبه یا بد؟؟؟
خوبه دیگه مازیار ..گفته تهران یا گیلان هر کدومو که تو بخوای...خخخخاین الن خوبه یا بد؟؟؟
ب علت حضور همراهی عزیز تو پیجت نوشتم ک اسپم نشه دیگهاین الن خوبه یا بد؟؟؟
بله حتمن همینطورهحافظ گذاشتت تو خماری
خخخخخخخخخخخخخخخخخ
منم نفهمیدم واقعا خوبه یا بد؟؟؟؟
بالاخره باید فرق باشه دیگه
ایشون تازه کاره
استرسم بیشتر شد!!! آقا یه فال بیدل دهلوی برام بگیر پویان!!! حافظ شوخیش گرفته با ما!!!حافظ گذاشتت تو خماری
خخخخخخخخخخخخخخخخخ
منم نفهمیدم واقعا خوبه یا بد؟؟؟؟
بالاخره باید فرق باشه دیگه
ایشون تازه کاره
پویان منم بیدل دهلوی میخواماسترسم بیشتر شد!!! آقا یه فال بیدل دهلوی برام بگیر پویان!!! حافظ شوخیش گرفته با ما!!!
جفتشو می خوام...خوبه دیگه مازیار ..گفته تهران یا گیلان هر کدومو که تو بخوای...خخخخ
شایدم منظورش اینه ک پایان نامت باموفقیت ارائه میشه اما ارشد قبول نمیشی میمونی پشت کنکور سال بعد با ما کنکور میدیاسترسم بیشتر شد!!! آقا یه فال بیدل دهلوی برام بگیر پویان!!! حافظ شوخیش گرفته با ما!!!
پویان منم بیدل دهلوی میخوام![]()
خخخخخخخخخخخخخخخخخاسترسم بیشتر شد!!! آقا یه فال بیدل دهلوی برام بگیر پویان!!! حافظ شوخیش گرفته با ما!!!
یکی هم برای من بگیرین لدفا
ازون خوباش :دی
شایدم منظورش اینه ک پایان نامت باموفقیت ارائه میشه اما ارشد قبول نمیشی میمونی پشت کنکور سال بعد با ما کنکور میدی
.
.
.
![]()
اصلا حافظ از اون روزی که جواب خاستگاریشو منفی دادم با من اینجوری شده !!!
حیف از غزلی ک واست اومد
خائن:|
اینارو حافظ گفت بعدشم کتابشو محکم بست رفت خوابید:/
عاقبت تکیه به فالگیرای تقلبی
مارال جان نیت کردم....یکم نیتم طول کشید....همه چی اومدم تووو فکرم خیلی باحال میشه فالم به خداااا....هاااااا نیت کن فالت بگیرُم:دی
پویان کجا رفت؟؟؟ بازارشو بد کساد کردما خخخ
دم کاربر فعال منصف گررررم![]()
پویان تو فال بگیر آقا جان برای ما عدد 120خانوم مدیر یه جوک بگو بخندیم
مارال جان نیت کردم....یکم نیتم طول کشید....همه چی اومدم تووو فکرم خیلی باحال میشه فالم به خداااا....
بابا نسترن جون اوووووووووووووووف.....اومدی بین ما ایولاااا...
پویان تو فال بگیر آقا جان برای ما عدد 120
بچه ها یه سئوال تخصصی فرق بین پلان سقف کاذب و پلان معکوس در چیست؟؟
از چن تا چند؟؟؟صب میگم واسه تو و شیمارو
مازیار هم که عدد نگفت
سقف کاذب میتونه واسه اعتماد به نفس هم به کار بره
از چن تا چند؟؟؟
صب میگم واسه تو و شیمارو
مازیار هم که عدد نگفت
صب میگم واسه تو و شیمارو
مازیار هم که عدد نگفت
551-493
جوابشو فقط صبح میگم
اینو معمار باشی از رو کتاب حافظ نگا میکنه میگه
که الان نیس
فال های مارال از رو نت هست جدی نگیر
هاهاها...مسخره چدی گفتم....یه نفر بهم میگه با هم فرق دارند...در صورتی که توی پلان معکوس هم خطوطی که توی طبقه بعد یا همون طبقه حذف یا اضافه میشه یا کنسور میشه یا هر چیز دیگه به صورت خط چین نشون میدیم....توی پلان سقف کاذب هم به نظر من به جای اینکه اون خط برش افقی که توی پلان میزنیم از ارتفاع 2.3 ارتفاع پلان رد بشه از فاصله بین سقف کاذب و سقف اصلی ردش میکنیم و اتفاقاتی که در سقف کاذب میوفته رو نشون میدیم ....ولی اون طرف میگه پلان رو mirror کن انگار از پایین وایستنادی داری بالا رو نیگاه میکنی....به نظرتون کدوم درسته/>؟؟
خیلی حیاتیه...لطفا ج بدید
کو؟؟؟ چرا نیومد فال 55؟؟؟فال شماره 55
فرستاده شده از GT-I8190ِ من با Tapatalk