بررسی آزمون اسکیس 93 | نگارخانه نور

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها دفت کردین این چند روز اصلا نمیگذره !!!!!!!!! مردم از کلافگی
من فقط روزانه شبانه های تهران و قزوینو زدم دعا کنید تهرانا قبول بشم دیگه واسه سال بعد نمیتونم بخونم :(

آره خیلی دقت کردم:cry: ای ول رتبتون چند بود؟

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ایشالا قسمت میششه نترس داداش فقط از حالتی به حالت دیگه منتقل شو از اضطراب به امیدواری و از امیدواری به اضطراب!!!!!!:D
آقا خوشحالیا خبریه؟؟؟:D ایشالا دوشنبه اینطوری بخندیم!!!
ایشالا هر کی هر چی می خواد همون شه . اومدیمو روزانه های تهران آوردین :thumbsup2: من حتی یزدو اصفهانم زدم .خلی دورن/
روزانه تهران و ریز اومدیااااااا!!! من مطمئنم تو تهران قبولی!!! کاراتو قبلا یادمه!!! عالی بودن!!!

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من فقط روزانه شبانه های تهران و قزوینو زدم دعا کنید تهرانا قبول بشم دیگه واسه سال بعد نمیتونم بخونم :(
چه کاری بود آخه!!!؟؟؟ همه جا رو می زدی!!! اصا گیلانو می زدی میومدی ور دل ما!!!

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز
روزانه تهران و ریز اومدیااااااا!!! من مطمئنم تو تهران قبولی!!! کاراتو قبلا یادمه!!! عالی بودن!!!

شوما لطف دارین. من تهرانا رو زدم محض خالی نبودن عریضه فقط. (عریظه، اریزه، عریظه...؟!!!:w20:):biggrin:

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
داداش چی فک کردی در مورد من تزریق حال که با سرنگ انجام نمیشه با چیزای دیگه انجام میشه:D من که به شخصه حتی با دود هم مخالفم!!!چیپس و ماست موسیر و یخرده کالباسم بد نیست، یخ و ...فک کنم کم کم دارم از بحث کنکور خارج میشم:biggrin:
چشمم روشن...به سجاد بگم با شماها خلافکارها کات کنه....:razz:

کاش منو s.sahba جا کورش پارسال باشیم!!!
من من کاشکی من جای کوروش امسال باشم...به خدا به همون شبانش اونم گرگان راضی ام...حالا روزانه نشد که نشد اصلا مهم نیست...بابا اصلا غیر انتفاعی...یعنی اونم نمیارم....

آره با 1500 و 48% اسکیس!!!
من اول روزانه های تهرانو زدم!!! بعد روزانه گیلان!!! بعد شبانه های تهران!!! بعد شبانه گیلان!!! بعد روزانه و شبانه بقیه جاها!!! کاش گیلانو بیارم!!!
منم با اعتماد به سقف همه روزانه های از تهران و شمال تا شاهرود و مشهد رو زدم به همراه اکثر شبانه ها...غیر انتفاعی ها رو هم همه رو زدم از آمل و بابل و ساری و گرگان تا....
به نظرتون آزاد بهتره یا غیر انتفاعی؟؟؟؟هزینه که مثل همند:cry:

اوووووووووووووووووف نگو نکو نگو....واقعا دیگه نمیکشم....یعنی تموم نمیشه ...مخصوصا امروز....که بیکارتر بودیم

arefeh

کاربر ممتاز
الان تو زن سجادی؟؟؟ :surprised: این سجاد شوما از اولشم با ما کات بود!!! ینی ما باش کات بودیم!!! اون خلافش ثقیل تر از این حرفاس!!!
نخیرم من که زنش نیستم اما باید هواشو داشته باشم...آخه قصد ازدواج داره...بالاخره باید به عنوان خواهر هواشو داشته باشیم که دختر مرددمو بدبخت نکنه....
نه بابا پسر اصلا خلاف نمیکنه...بزرگترین خلافش اینه که همش درس میخونه همشم قبول نمیشه....خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
اگه سجاد ببینه من چی گفتم کل باشگاه رو سرمون خراب میشه...خخخخخخخخخخخخخخ

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
برا تو رو چون یه خورده دلقکی و شادمون کردی مفدی میزارم اما بقیه هر کی خواست قیمت ها هموناس
از گفتن
یارانه میگیرم میدم
وام میگیرم میدم
فردا میارم میدم
دعا میکنم واست
به حضرت عباس میارم میدم و ....
خودداری کنید
1408725010962.jpg
همراهی همراهی کجایی این پویان دکون دستگاه باز کرده :D

فرق نداره بگو من تحملشو دارم

معمارباشی

عضو جدید
بچه ها اینا همش شوخیه ها ... وگرنه نه من فالگیرم و نه از کسی پول می گیرم نه این حرفا سندیتی داره و نه تو نتیجه سنجش اثری .... لطفا فقط در حد یه شوخی بهش نگاه کنین

فرستاده شده از GT-I8190ِ من با Tapatalk

shima 70

عضو جدید
فال میگیریممممممممممممممم
اهاییییی فال داریم
فال حافظ
فال سعدی
فال فردوسی
اهااااااای هر کی میخااااااااااااااد بگه
فااااااااااااال داریم
فال قهوه
فال کف دست
:biggrin:
آینده خودتونو پیش بینی بکنید
با ما از نتیجه خود با خبر شوید
گفپمب
گروه فال گیری پویان و معمار باشی
من من من برا من بگگیر :redface:

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه عدد از 1-493 بگو
یارانه گرفتی ؟؟؟
پول داری ؟؟؟؟
مثله این شادی گدا بازی در نیاری
اصلا را نداره
تضمین میکنیم که قبول میشی یا نه

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واسه تو نیست که.
ماله پویانه ولی این عکس پایینی ماله توست
آقا حجاب خیلی ربطی به زلزله ندارها!!! چن وقت پیش یکی از این خطیبان جمعه دلیل زلزله رو چیزه دیگهی (که قابل گفتن نیس، البته اولش ز داره) معرفی کردن!!! بی شک اون چیزه مگو با داشتن حجاب هم امکان پذیره!!! پس بهتره بجا حفظ حجاب، ز... رو در جامعه کاهش بدیم!!! (جهت اطلاع بود!!!)

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدا سر شاهده نه خودم ، ندا که از یه هفته پیش که گفت استرس نداری و من گفتم نه ، چند روزه دارم از استرس می ترکم ، شما رو نمی دونم.ندا :mad:

shima 70

عضو جدید
دوستان زندگی خرج داره والااااا
تازه دانشگاه آزاد بخوام برم که دیگه بدترررررر
یه رحمی بکنید منو تو رودر بایستی قرار ندین
پویان :cry: من همه امیدم به دستان فالگیر توست :cry:تو رو خدا تو این شرایط بد منو تنها نذار یه دونه بگیر واسم ترجمشم بکن به زبان خودمانی!:redface:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقا حجاب خیلی ربطی به زلزله ندارها!!! چن وقت پیش یکی از این خطیبان جمعه دلیل زلزله رو چیزه دیگهی (که قابل گفتن نیس، البته اولش ز داره) معرفی کردن!!! بی شک اون چیزه مگو با داشتن حجاب هم امکان پذیره!!! پس بهتره بجا حفظ حجاب، ز... رو در جامعه کاهش بدیم!!! (جهت اطلاع بود!!!)
شفاف حرف بزن دادا
چه وضعشه زززززز را انداختی : دی

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خخخخخخخخخخخخخخ.....زلزله که خوبه!!!تازه با جلوگیر از زززز میشه جلوشو گرفت این نتایج از زلزلم بدترن!!!:cry:
الان پیان نامه داره حال منو میگیره!!! آقا کسی تناسبات دقیق تئاتر داره؟؟؟ این نویفرت عجیب مزخرفه!!! پویان اجازشو گرفتی؟؟؟
.
.
.
.
.
.
.
.
(جلو ز.. رو نمی شه گرفت، البته شهردار تهران داره یه کارایی می کنه!!!)

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
الان پیان نامه داره حال منو میگیره!!! آقا کسی تناسبات دقیق تئاتر داره؟؟؟ این نویفرت عجیب مزخرفه!!! پویان اجازشو گرفتی؟؟؟
.
.
.
.
.
.
.
.
(جلو ز.. رو نمی شه گرفت، البته شهردار تهران داره یه کارایی می کنه!!!)
آره بعد اینکه اجازشو گرفتم فهمیدم فرهنگسرا بوده
واست میل میکنم
تناسبات نداره که با زاویه دید مشخص میشه

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
حافظ از کتاب در اومد با جدیت تمام گفت بهت بگم برو مدرک کامپیوترتو بگیر از دانشگات فوق لیسانس پیش کش
خخخخخخخخخخخخخ

بش سلام برسون بگو برگرده سرجاش نچَِاد:دی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا