بچه ها دفت کردین این چند روز اصلا نمیگذره !!!!!!!!! مردم از کلافگی
من فقط روزانه شبانه های تهران و قزوینو زدم دعا کنید تهرانا قبول بشم دیگه واسه سال بعد نمیتونم بخونم![]()
آره خیلی دقت کردم

بچه ها دفت کردین این چند روز اصلا نمیگذره !!!!!!!!! مردم از کلافگی
من فقط روزانه شبانه های تهران و قزوینو زدم دعا کنید تهرانا قبول بشم دیگه واسه سال بعد نمیتونم بخونم![]()
آقا خوشحالیا خبریه؟؟؟ایشالا قسمت میششه نترس داداش فقط از حالتی به حالت دیگه منتقل شو از اضطراب به امیدواری و از امیدواری به اضطراب!!!!!!![]()
روزانه تهران و ریز اومدیااااااا!!! من مطمئنم تو تهران قبولی!!! کاراتو قبلا یادمه!!! عالی بودن!!!ایشالا هر کی هر چی می خواد همون شه . اومدیمو روزانه های تهران آوردینمن حتی یزدو اصفهانم زدم .خلی دورن/
چه کاری بود آخه!!!؟؟؟ همه جا رو می زدی!!! اصا گیلانو می زدی میومدی ور دل ما!!!بچه ها دفت کردین این چند روز اصلا نمیگذره !!!!!!!!! مردم از کلافگی
روزانه تهران و ریز اومدیااااااا!!! من مطمئنم تو تهران قبولی!!! کاراتو قبلا یادمه!!! عالی بودن!!!
من راستش گیلانم واس خالی نبودن ئریذع زدم!!!شوما لطف دارین. من تهرانا رو زدم محض خالی نبودن عریضه فقط. (عریظه، اریزه، عریظه...؟!!!)
![]()
چشمم روشن...به سجاد بگم با شماها خلافکارها کات کنه....داداش چی فک کردی در مورد من تزریق حال که با سرنگ انجام نمیشه با چیزای دیگه انجام میشهمن که به شخصه حتی با دود هم مخالفم!!!چیپس و ماست موسیر و یخرده کالباسم بد نیست، یخ و ...فک کنم کم کم دارم از بحث کنکور خارج میشم
![]()
من من کاشکی من جای کوروش امسال باشم...به خدا به همون شبانش اونم گرگان راضی ام...حالا روزانه نشد که نشد اصلا مهم نیست...بابا اصلا غیر انتفاعی...یعنی اونم نمیارم....کاش منو s.sahba جا کورش پارسال باشیم!!!
منم با اعتماد به سقف همه روزانه های از تهران و شمال تا شاهرود و مشهد رو زدم به همراه اکثر شبانه ها...غیر انتفاعی ها رو هم همه رو زدم از آمل و بابل و ساری و گرگان تا....آره با 1500 و 48% اسکیس!!!
من اول روزانه های تهرانو زدم!!! بعد روزانه گیلان!!! بعد شبانه های تهران!!! بعد شبانه گیلان!!! بعد روزانه و شبانه بقیه جاها!!! کاش گیلانو بیارم!!!
اوووووووووووووووووف نگو نکو نگو....واقعا دیگه نمیکشم....یعنی تموم نمیشه ...مخصوصا امروز....که بیکارتر بودیمبچه ها دفت کردین این چند روز اصلا نمیگذره !!!!!!!!! مردم از کلافگی
الان تو زن سجادی؟؟؟چشمم روشن...به سجاد بگم با شماها خلافکارها کات کنه....![]()
نخیرم من که زنش نیستم اما باید هواشو داشته باشم...آخه قصد ازدواج داره...بالاخره باید به عنوان خواهر هواشو داشته باشیم که دختر مرددمو بدبخت نکنه....الان تو زن سجادی؟؟؟این سجاد شوما از اولشم با ما کات بود!!! ینی ما باش کات بودیم!!! اون خلافش ثقیل تر از این حرفاس!!!
پویان تو گرفتی ؟؟؟؟؟؟؟؟
فرستاده شده از GT-I8190ِ من با Tapatalk
من من من برا من بگگیرفال میگیریممممممممممممممم
اهاییییی فال داریم
فال حافظ
فال سعدی
فال فردوسی
اهااااااای هر کی میخااااااااااااااد بگه
فااااااااااااال داریم
فال قهوه
فال کف دست
آینده خودتونو پیش بینی بکنید
با ما از نتیجه خود با خبر شوید
گفپمب
گروه فال گیری پویان و معمار باشی
یه عدد از 1-493 بگو
یارانه گرفتی ؟؟؟
پول داری ؟؟؟؟
مثله این شادی گدا بازی در نیاری
اصلا را نداره
تضمین میکنیم که قبول میشی یا نه
واسه تو نیست که.و..............................من از گربه بدم میاد
حالا رو حساب آشنایی در راه رضای خدا واسه منم بگیریه عدد از 1-493 بگو
یارانه گرفتی ؟؟؟
پول داری ؟؟؟؟
مثله این شادی گدا بازی در نیاری
اصلا را نداره
تضمین میکنیم که قبول میشی یا نه
آقا حجاب خیلی ربطی به زلزله ندارها!!! چن وقت پیش یکی از این خطیبان جمعه دلیل زلزله رو چیزه دیگهی (که قابل گفتن نیس، البته اولش ز داره) معرفی کردن!!! بی شک اون چیزه مگو با داشتن حجاب هم امکان پذیره!!! پس بهتره بجا حفظ حجاب، ز... رو در جامعه کاهش بدیم!!! (جهت اطلاع بود!!!)واسه تو نیست که.
ماله پویانه ولی این عکس پایینی ماله توست
![]()
پویاندوستان زندگی خرج داره والااااا
تازه دانشگاه آزاد بخوام برم که دیگه بدترررررر
یه رحمی بکنید منو تو رودر بایستی قرار ندین
شفاف حرف بزن داداآقا حجاب خیلی ربطی به زلزله ندارها!!! چن وقت پیش یکی از این خطیبان جمعه دلیل زلزله رو چیزه دیگهی (که قابل گفتن نیس، البته اولش ز داره) معرفی کردن!!! بی شک اون چیزه مگو با داشتن حجاب هم امکان پذیره!!! پس بهتره بجا حفظ حجاب، ز... رو در جامعه کاهش بدیم!!! (جهت اطلاع بود!!!)
پس خیالت راحت قبول نمیشی
برو با خیال راحت پیاده رویتو بکن
متاسفم!!! نهایت شفافیتو به خرج دادم...شفاف حرف بزن دادا چه وضعشه زززززز را انداختی : دی
الان پیان نامه داره حال منو میگیره!!! آقا کسی تناسبات دقیق تئاتر داره؟؟؟ این نویفرت عجیب مزخرفه!!! پویان اجازشو گرفتی؟؟؟خخخخخخخخخخخخخخ.....زلزله که خوبه!!!تازه با جلوگیر از زززز میشه جلوشو گرفت این نتایج از زلزلم بدترن!!!![]()
آره بعد اینکه اجازشو گرفتم فهمیدم فرهنگسرا بودهالان پیان نامه داره حال منو میگیره!!! آقا کسی تناسبات دقیق تئاتر داره؟؟؟ این نویفرت عجیب مزخرفه!!! پویان اجازشو گرفتی؟؟؟
.
.
.
.
.
.
.
.
(جلو ز.. رو نمی شه گرفت، البته شهردار تهران داره یه کارایی می کنه!!!)
این همه منظورت بود دیگه؟؟؟؟!!!
حافظ از کتاب در اومد با جدیت تمام گفت بهت بگم برو مدرک کامپیوترتو بگیر از دانشگات فوق لیسانس پیش کش
خخخخخخخخخخخخخ