بررسی آزمون اسکیس 93 | نگارخانه نور

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آخه سجاد جون این مازیار میخواست منو به احمدی بچسبونه....دیگه ناچارا باید میگفتم.....آره منم چون میدونستم داوری یه شیتمو سفید دادم اونو صفحه اول گگذاشتم در نظر داشتی دیگه؟؟؟!!
احتیاجی به یادآوری نبود عطر دستات کل مصححین رو مست کرده بود جوری که خود حجت گفت سجی برام مزه بیار.....
تو همیشه بهترینی عزیزم (.رمئو )

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
احتیاجی به یادآوری نبود عطر دستات کل مصححین رو مست کرده بود جوری که خود حجت گفت سجی برام مزه بیار.....
تو همیشه بهترینی عزیزم (.رمئو )

:redface:عزیییییزم مرسییییی....کیه که قدر بدونه:biggrin:....هی بهونه میاره.....مارو هم بلا تکلیف گذاشته.....خخخخخخخخخخخخخخ

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها کاش کارایی که توی کلاس هاتون کشیدید و تجربه هاتون میزاشتید تا بقیه هم استفاده کننن اگه این کار می کردید فوق العاده بود

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان کسی اینجا مطالعات هم شرکت کرده بود ؟؟؟
2 تا سوال داشت بعد اون مقاله جواباشو میخوام
من علی اکبر اصفهانی رو نوشتم همکاری با قزوینی تو باغ چهل ستون قزوین
اون یکی رو هم نوشتم که اشاره به 4 باغ و ....

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان کسی اینجا مطالعات هم شرکت کرده بود ؟؟؟
2 تا سوال داشت بعد اون مقاله جواباشو میخوام
من علی اکبر اصفهانی رو نوشتم همکاری با قزوینی تو باغ چهل ستون قزوین
اون یکی رو هم نوشتم که اشاره به 4 باغ و ....
جواب سوال دو همون ميرعماده ولى نه به اين دليل. استاد على اكبر بناى اصفهانى مسجد شاه اصفهانو ساخته تو دوره شاه عباس، ميرعماد هم خوشنويس معروف دوره شاه عباس، چهل ستون قزوين مال قبل از پايتخت شدن اصفهان و دوران شاه عباسه،
سوال بعدى هم آوردن بهشت به خونه ها و باغ و اينا به اضافه ى پيمون بودن قاليه.

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جواب سوال دو همون ميرعماده ولى نه به اين دليل. استاد على اكبر بناى اصفهانى مسجد شاه اصفهانو ساخته تو دوره شاه عباس، ميرعماد هم خوشنويس معروف دوره شاه عباس، چهل ستون قزوين مال قبل از پايتخت شدن اصفهان و دوران شاه عباسه،
سوال بعدى هم آوردن بهشت به خونه ها و باغ و اينا به اضافه ى پيمون بودن قاليه.
الان من اشتباه نوشتم یا درست ؟؟

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
وااااای اینقدی که بعد اسکیس استرسشو دارم قبلش نداشتم.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wallbash::w09:
آفرین!!! اصا رو مخه!!! دیشب خونه تنها بودم!!! همش فکر قبول نشدن میومد تو سرم!!! کاش نتایج سریع میومدخیالمون راحت میشد!!!

arefeh

کاربر ممتاز
وااااای اینقدی که بعد اسکیس استرسشو دارم قبلش نداشتم.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wallbash::w09:

عزیییییزم...من که میدونم قبول نمیشم....سجادم گفته قبول نمیشه...اگه تو هم فکر میکنی قبول نمیشی ...قرارمون بعد از نتایج ارشد توی مترو تهران دستفروشی;)
خخخخخخخ
ولی سرتو گرم کن...من الان دنبال کار با فوتوشاپ به صورت پیشرفته ام...قبلا در حدی که کارمو باهاش راه بندازم انجام میدادم...اما الان یه قابلیتهایی ازش شنیدم که میخوام یکم قوی کنمش

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیییییزم...من که میدونم قبول نمیشم....سجادم گفته قبول نمیشه...اگه تو هم فکر میکنی قبول نمیشی ...قرارمون بعد از نتایج ارشد توی مترو تهران دستفروشی;)
خخخخخخخ
ولی سرتو گرم کن...من الان دنبال کار با فوتوشاپ به صورت پیشرفته ام...قبلا در حدی که کارمو باهاش راه بندازم انجام میدادم...اما الان یه قابلیتهایی ازش شنیدم که میخوام یکم قوی کنمش

خیلی خوبه. واقعا اگه آدم فک کنه روانی میشه تا شهریور. .منم می خواو رویت یاد بگیرم:)

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کااااااااااااااااااشششش
دیشب رفتم تو اعلان نتایج برای گنبدنما، اصا بد استرسی شدم!!! کلی از دوستانی که خیلی امید داشتن قبول نشدن!!! ولی ب جاش یه سری ها بودن که با وجود رتبه نه چندان خوب جاهای خوبی قبول شدن (مث آق کوروش خودمون)!!! همش دارم فک می کنم طرحم استحقاقشو داره یا نه!!!

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آفرین!!! اصا رو مخه!!! دیشب خونه تنها بودم!!! همش فکر قبول نشدن میومد تو سرم!!! کاش نتایج سریع میومدخیالمون راحت میشد!!!
بیخیال بابا بهتره اصلان بهش فک نکنی......واقعا ارزششو نداره در ضمن توهم کارت خوب بود حتمی قبول میشی.....

خخخخخخخ
من میخوام فلافل بفروشم اونجا.
منم شروع کردم مکس دوباره لامصب یه سال کار نکردم همه چیش یادم رفته

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز
دیشب رفتم تو اعلان نتایج برای گنبدنما، اصا بد استرسی شدم!!! کلی از دوستانی که خیلی امید داشتن قبول نشدن!!! ولی ب جاش یه سری ها بودن که با وجود رتبه نه چندان خوب جاهای خوبی قبول شدن (مث آق کوروش خودمون)!!! همش دارم فک می کنم طرحم استحقاقشو داره یا نه!!!

امید داشتن چون یه پرسپکتیو خدا زده بودن با یک پلان خفن .ولی موضوع اصل مطلب بود که نگرفته بودن. حتما استحقاق دارین .هیچ تلاشی بی نتیجه نمی مونه.توکل به خدا.

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها چند تا معمار داخلی معروف دنیا رو میشه بم معرفی کنین
اگه دارین چند تا سایت خوب معماری داخلی هم بزارین

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بیخیال بابا بهتره اصلان بهش فک نکنی......واقعا ارزششو نداره در ضمن توهم کارت خوب بود حتمی قبول میشی.....

من میخوام فلافل بفروشم اونجا.
منم شروع کردم مکس دوباره لامصب یه سال کار نکردم همه چیش یادم رفته
نکنه شیت معظمم در دسته ی اوت بلوله!!! نکنه داورا قهقه زنان دارن بنزین می ریزن روش بسوزوننش تا درس عبرتی بشه واس سایر شیت ها!!! :( بیا سمت ما یه روش جدیدی از فلافل فروشی باب شده که دکه ی بانیش حداقل روزی 500 - 600 هزار ت داره می فروشه!!!

امید داشتن چون یه پرسپکتیو خدا زده بودن با یک پلان خفن .ولی موضوع اصل مطلب بود که نگرفته بودن. حتما استحقاق دارین .هیچ تلاشی بی نتیجه نمی مونه.توکل به خدا.
آره!!! ولی موضوع امسال اونطور نیس که مث گنبد نما برو بچ و اوت کنه!!! موضوع اوکی ای بود!!! همه کار کردن!!! امیدوارم هر کی تلاش کرده نتیجشو بگیره!!! واس اسکیس خدایی من یکی تلاش کردم... :D

آخرین ویرایش:

MaRaL.arch

کاربر ممتاز

پرویز پرگاری و فرزاد دلیری داخلی
arel.ir هم کارای داخلی زیاد داره
مهندس لطف میکنی امسال قبول میشی وگرنه از راهی ک پیش گرفتی معلومه ب داخلی من چشم دوختی:cool:

• Like
واکنش ها: !ala

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مهندس یا دکتر فریدون کسرایی!!! پدر معماری داخلی ایران (اینو شنیدم تایید نمی کنم)!!! سوره هم درس میده!!!

samsungs3

عضو جدید
اینام خوبن برای داخلی حتما نگاه کنید....
https://www.mediafire.com/?b2aawhupktg6gux
آیتم هایی که برای داخلی خیلی مهم هستند

دیتیل
نورپردازی
ارگونومی
ایده
پلان 1/50 باید مسلط باشید.کف سازی رو هم حتما نشون بدید..پالت متریال...و پالت رنگ بزارید....پرسوناژ هارو واقعی کار کنید...زیاد رنگ مهم نیست...کارتون باید فاز اجرایی داشته باشه...فقط قسمت شاخص طرحتون رو رنگ شاخص بزارید. به تاسیسات اهمیت بدید...کارهای سایت ارچدیلی رو همه رو بکشید..و دیتیل های خوبش رو ارشیو کنید.....
ژورنال های خارجی رو هم نگاه کنید.و دفترچه دیتیل و جزییات نورپردازی درست کنید

پیوست ها

• 1.rar
    7.3 مگایابت · بازدیدها: 0

shima 70

عضو جدید
خخخخخخخ
سر گرم کردن که هیچی نگوووووو پایان ناممو باید تا بیستم دفاع کنم!!!!کلا سرم اغ شده جای گرم!!!!ولی خب فکر استرسش هست!

alice

عضو جدید
من الان این حرفم ربطی به این تاپیک نداره ولی دیدم بحث نرم افزار گرمه گفتم بپرسم:lol: بچه ها کسی راینو کار کرده ، من خودم آرچیکد کار می کردم در حد معمول نرم افزار بدی نیست ولی خوب کشیدن بعضی حجم ها باهاش سخته ، بین راینو و رویت کسی می دونه کدوم بهتره یا فرقی نمی کنن باهم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا