بررسی آزمون اسکیس 93 | نگارخانه نور

وضعیت
موضوع بسته شده است.

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
میخوام در وصف این موضوع شعری بگم....
من و سجاد و پویان و رعنا به همراه ترنج و عذراجونم همه با هم خوندیم واسه ارشد
حالا ماههاست در انتظار نتایج...... اما من که میدونم سجاد عمرا قبول بشه.....
مچکرم مچکرم مچکرم....
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخ فرار کنم تا سحاد خفم نکرده....

سلاااااااااااام عزیزم
تبریککککککککککک
مبارکا باشههههههه
البته اونو قرار بود بدن بمن من گفتم شما در اولویتی:whistle:
فقط عزیزم همه کارارو باهم بکنااااا
فقط دیگه نزدیک شعر و اینا نشوووووووووووووووووووووووووووو:weirdsmiley:
واللااااااااااا:D

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها من یه سوال مهم دارم؟؟؟
آقا اگه من امسال قبول نشم، موندن پشت کنکور عقلانیه؟؟؟ می خوام بدونم اگه برم غیر انتفاعی چیو از دست می دم؟؟؟ به نظرم قبول شدن تو دانشگاه سراسری ازم یه معمار خوب نمی سازه!!! نظر شما چیست؟؟؟

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا اگه من امسال قبول نشم، موندن پشت کنکور عقلانیه؟؟؟ می خوام بدونم اگه برم غیر انتفاعی چیو از دست می دم؟؟؟ به نظرم قبول شدن تو دانشگاه سراسری ازم یه معمار خوب نمی سازه!!! نظر شما چیست؟؟؟
الان خودتو با اين فكرا عذاب نده. بزار جوابا بياد همه به هم مشاوره ميديم. :) اميدوارم سراسري قبول شي. :)

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
الان خودتو با اين فكرا عذاب نده. بزار جوابا بياد همه به هم مشاوره ميديم. :) اميدوارم سراسري قبول شي. :)
اتفاقا این که تکلیفمو بدونم باعث آرامشم میشه!!! دوس دارم الان تصمیم بگیرم یا حداقل ته ذهنم روشن باشه!!! نظری داری نیکو؟؟؟

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
والا منم تو این افکار بودم ...میخواستم جدی بشینم یه سال دیگه بخونم ولی ما یه سال وقتمونو گداشتیم یه سال دیگم بزاریم کلی میفتیم عقب ( بخصوص که ما پسریم :()زندگی که همش ارشد نیست من اشتباهی که کردم آزاد شرکت نکرده بودم وگرنه اگه قبول نمیشدم حتما اونو میرفتم.....البته شرایط همه فرق میکنه با هم

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
والا منم تو این افکار بودم ...میخواستم جدی بشینم یه سال دیگه بخونم ولی ما یه سال وقتمونو گداشتیم یه سال دیگم بزاریم کلی میفتیم عقب ( بخصوص که ما پسریم :()زندگی که همش ارشد نیست من اشتباهی که کردم آزاد شرکت نکرده بودم وگرنه اگه قبول نمیشدم حتما اونو میرفتم.....البته شرایط همه فرق میکنه با هم
واقعا همش ارشد نیس!!! ارشد تو سراسری خوندن یه اسمه!!! یه اسمه که دهن اینو و اونو می بنده!!! اما الزاما توام با دانش معماری نیس!!! من دوس دارم سراسری بخونم اما از طرفی واقعا از لحاظ روحی کششو ندارم!!! و هم دوس ندارم 1 سال خودمو ایزوله کنمو از مردم فاصله بگیرم!!! دوس دارم کار کنم!!! نمی دونم واقعا چی بم میده این ارشد!!!

MaRaL.arch

کاربر ممتاز

سلام
بنظر من
استاد خوب میتونه ازت معمار بسازه
اگه غیرانتفاعی یا آزادی میشناسی ک اساتید خوب دانشگاهای دولتی اونجا هم تدریس دارن ارزش 1سال پشت کنکور موندنو نداره... وگرنه داره:|

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
اتفاقا این که تکلیفمو بدونم باعث آرامشم میشه!!! دوس دارم الان تصمیم بگیرم یا حداقل ته ذهنم روشن باشه!!! نظری داری نیکو؟؟؟
ببين من فقط نظر خودمو بهت ميكم. من خودم بودم دوباره ميخوندم براي اينكه ميخام براي دكتري از ايران برم اونم با بورسيه. براي همين نظر من اينه. ولي براي كسي كه ميخواد زودتر وارد بازار كار توي ايران بشه بايد زودتر هرجا شد بره بخونه. بستكي به برنامت توي اينده داره. ميخواي ايران باشي. ميخواي بري. براي سر كار رفتن مهم نيست كجا درس خوندي.

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واقعا همش ارشد نیس!!! ارشد تو سراسری خوندن یه اسمه!!! یه اسمه که دهن اینو و اونو می بنده!!! اما الزاما توام با دانش معماری نیس!!! من دوس دارم سراسری بخونم اما از طرفی واقعا از لحاظ روحی کششو ندارم!!! و هم دوس ندارم 1 سال خودمو ایزوله کنمو از مردم فاصله بگیرم!!! دوس دارم کار کنم!!! نمی دونم واقعا چی بم میده این ارشد!!!
بهتره این خبرو بخونی که کوروش حاجی زاده پارسال معمار برتر خاورمیانه شد و در بین کسایی که معماری خاورمیانه رو شکل دادن در یه نظر سنجی دیگه مکان 22 رو به دست آورده اونم در کنار اسم کسایی مثل زاها حدید ، برایان جانسون ، ژان نوول و خیلیای دیگه
کوروش حاجی زاده نه تهران خونده نه بهشتی و نه علم و صنعت.ارشدشو دانشگاه آزاد تبریز خونده...https://www.facebook.com/hajizadeharchitect

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
بنظر من
استاد خوب میتونه ازت معمار بسازه
اگه غیرانتفاعی یا آزادی میشناسی ک اساتید خوب دانشگاهای دولتی اونجا هم تدریس دارن ارزش 1سال پشت کنکور موندنو نداره... وگرنه داره:|
باور کن استاد خوبم داشتم!!! اوناهم چیزی بت تزریق نمی کنن!!! بعدشم این استادای خوب همشون کتاب دارن که میشه باشون کلی مطلب یاد گرف!!! مطمئن باش تا خودت نخوای بهترین استاد دنیا هم نمی تونه واست کاری بکنه!!!

ببين من فقط نظر خودمو بهت ميكم. من خودم بودم دوباره ميخوندم براي اينكه ميخورم براي دكتري از ايران برم اونم با بورسيه. براي همين نظر من اينه. ولي براي كسي كه ميخواد زودتر وارد بازار كار توي ايران بشه بايد زودتر هرجا شد بره بخونه. بستكي به برنامت توي اينده داره. ميخواي ايران باشي. ميخواي بري. براي سر كار رفتن مهم نيست كجا درس خوندي.
اینو قبول دارم!!! واس خارج رفتن بهتره دانشگاه خوب درس خونده باشی!!! اما رشته معماری یکم متفاوته!!! واس رشته معماری باید خروجی داشته باشی!!! یعنی مثلا تو یه مسابقه برنده شده باشی!!! و... من هدفم معمار شدنه نه دانشگاه سراسری خوندن!!!

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به نظر من موندن پشت کنکور ارشد تو رشته معماری اشتباه محضه ...اونم واسه ما که داره جونیمونو میگیره ...
به نظر من هر جا قبول شدی برو ...
اگه آزاد بخونی یا غیر انتفاعی و.... 1 سال جلوتر از اونی خواهی بود که مونده و کلی استرس کنکورو کشیده ...بعدشم چه تضمینی هست که بمونی حتما قبولی ...
اگه توانشو داری برو آزاد یا غیر انتفاعی واسه کنکور هم بخون ....

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به نظر من موندن پشت کنکور ارشد تو رشته معماری اشتباه محضه ...اونم واسه ما که داره جونیمونو میگیره ...
به نظر من هر جا قبول شدی برو ...
اگه آزاد بخونی یا غیر انتفاعی و.... 1 سال جلوتر از اونی خواهی بود که مونده و کلی استرس کنکورو کشیده ...بعدشم چه تضمینی هست که بمونی حتما قبولی ...
اگه توانشو داری برو آزاد یا غیر انتفاعی واسه کنکور هم بخون ....
واس پسرا این امکان وجود نداره که برن دانشگاه و بعد واس کنکور بخونن!!! باید برن خدمت!!!

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
باور کن استاد خوبم داشتم!!! اوناهم چیزی بت تزریق نمی کنن!!! بعدشم این استادای خوب همشون کتاب دارن که میشه باشون کلی مطلب یاد گرف!!! مطمئن باش تا خودت نخوای بهترین استاد دنیا هم نمی تونه واست کاری بکنه!!!
من میگم معماری استاد شاگردیه
لابد نخواستی خودت
البته استاد خوب کسیه ک بتونه خوبم مطالبو منتقل کنه
الزاما نباید دکترا داشته باشه.بقول تو باید معمااار باشه...

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من میگم معماری استاد شاگردیه
لابد نخواستی خودت
البته استاد خوب کسیه ک بتونه خوبم مطالبو منتقل کنه
الزاما نباید دکترا داشته باشه.بقول تو باید معمااار باشه...
معماری دیدن و خوندن و خط کشیدنه!!! همین;) :biggrin:

aytakin69

عضو جدید
واس پسرا این امکان وجود نداره که برن دانشگاه و بعد واس کنکور بخونن!!! باید برن خدمت!!!
آقا خودت جواب خودتو دادی اگه فقط هدف بازار کاره مهم نیس کدوم دانشگاه بخونی ...اصن واسه بازار کار ارشدم لازم نیس با لیسانسم میشه پول درآورد...:D همه چی بستگی به خودت داره ایشالا که سراسری قبول شی

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
معماری دیدن و خوندن و خط کشیدنه!!! همین;) :biggrin:

نچ
مخالفم:)
افکار معمار مهمتراز خطشه
با دیدن تنها نمیتونی افکارتو پرورش بدی
باید یکی باشه ک بذاردت تو مسیر درست و هدایتت کنه

اینم اضافه کنم ک تا ی جایی ب استاد نیاز داریم
بعدش باید ماحصل اندیشه خودمونو بکار ببریم
شاید تو ب اون مرحله رسیدی ک بنظرت استادا دیگه چیز جدیدی واست ندارن

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقا خودت جواب خودتو دادی اگه فقط هدف بازار کاره مهم نیس کدوم دانشگاه بخونی ...اصن واسه بازار کار ارشدم لازم نیس با لیسانسم میشه پول درآورد...:D همه چی بستگی به خودت داره ایشالا که سراسری قبول شی
من بیشتر از بازار کار و پول دوس دارم معماری کنم!!! دوس دارم خلق کنم!!! دوس دارم چیزایی که تو ذهنمه رو بسازم!!! ایشالا هرکی به اندازه تلاشش مزد بگیره!!!

arefeh

کاربر ممتاز
بهترین کار رو میکنی مازیار....من خودم پارسال رتبه سراسریم اصلا خوب نشد آزاد شرکت کردم قبول شدم و نرفتم گفتم سراسری بخونم اما چون سرکار میرفتم دیگه نتونستم مثل سابق بخونم و اینکه همش در حسرت این بود که چرا الکی نشستم برای سراسری دوباره میخوندم و آزمون که بهمن داشتم میدادم به این فکر بودم که اگه الان آزاد رفته بودم ترم 2 بودم و الانم که دارم این پیام رو میزارم کم کم میرفتم سروقت موضوع انتخاب کردن برای پایان نامه.....
من امسال هر چیزی قبول بشم میرم....اگه خیلی خدا منو دوست داشته باشه و بهم لطف کنه که روزانه قبول میشم اما اگر نتونم رتبمو پایین بکشم و غیرانتفاعی هم قبول بشم یا آزاد میرم...
البته بین آزاد و غیرانتفاعی شک دارم شاید آزاد برم چون هزینه اش نهایت میخواد 2 تومن توی این دو سال با هم فرق داشته باشه....عوضش میدونم اساتیدش از استادهای دوره کارشناسیم بودن و راحتتر میتونم باهاشون درس بردارم....

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نچ
مخالفم:)
افکار معمار مهمتراز خطشه
با دیدن تنها نمیتونی افکارتو پرورش بدی
باید یکی باشه ک بذاردت تو مسیر درست و هدایتت کنه
به نظر من یه معمار وقتی معمار میشه که بدونه خط کشیدن چقدر سخته . نتونه خط بکشه

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بکشید کنار کاربر فعال اومدهههههه....
بهترین کار رو میکنی مازیار....من خودم پارسال رتبه سراسریم اصلا خوب نشد آزاد شرکت کردم قبول شدم و نرفتم گفتم سراسری بخونم اما چون سرکار میرفتم دیگه نتونستم مثل سابق بخونم و اینکه همش در حسرت این بود که چرا الکی نشستم برای سراسری دوباره میخوندم و آزمون که بهمن داشتم میدادم به این فکر بودم که اگه الان آزاد رفته بودم ترم 2 بودم و الانم که دارم این پیام رو میزارم کم کم میرفتم سروقت موضوع انتخاب کردن برای پایان نامه.....
من امسال هر چیزی قبول بشم میرم....اگه خیلی خدا منو دوست داشته باشه و بهم لطف کنه که روزانه قبول میشم اما اگر نتونم رتبمو پایین بکشم و غیرانتفاعی هم قبول بشم یا آزاد میرم...
البته بین آزاد و غیرانتفاعی شک دارم شاید آزاد برم چون هزینه اش نهایت میخواد 2 تومن توی این دو سال با هم فرق داشته باشه....عوضش میدونم اساتیدش از استادهای دوره کارشناسیم بودن و راحتتر میتونم باهاشون درس بردارم....

aytakin69

عضو جدید
من بیشتر از بازار کار و پول دوس دارم معماری کنم!!! دوس دارم خلق کنم!!! دوس دارم چیزایی که تو ذهنمه رو بسازم!!! ایشالا هرکی به اندازه تلاشش مزد بگیره!!!

ایشالا به هدفات برسی ...اینا هیچ کدوم ربطی به ادامه تحصیل نداره با همین مدرکتم میسره من جای تو بودم هیچ وقت پول بی زبونمو نمیریختم تو جیب دانشگاه آزاد و غیر انتفاعی که بعد 2 سال هیچی هم عایدم نشه...همین دانشگاه سراسریشم خبری نیس اگه بی هدف بری دیگه ببین با دانشگاه سطح پایین چه اتفاقی میفته.....به نظر من این دانشگاهها واسه آدمایی خوبه که شغل دولتی دارن میخوان هر جوری شده یه مدرک بگیرن و حقوقشون بالا بره..البته این نظر شخصی منه ممکنه کاملا اشتباه باشه...:)

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مازیار جو نده .....
ایده آل ها وقتی ساخته میشن که شرایط هم محیا باشه

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ایشالا برو بچ اینجا سراسری قبول میشن!!! به نظرم اگه نشدم دنیا به آخر نمی رسه!!! عمرمون باقیس!!! مطمئنم با یه برنامه ی خوب میشه یه معمار خوب از آب در اومد!!!

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چه دردناک:crying:
راجا آخرش چی شد؟؟؟؟

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ایشالا به هدفات برسی ...اینا هیچ کدوم ربطی به ادامه تحصیل نداره با همین مدرکتم میسره من جای تو بودم هیچ وقت پول بی زبونمو نمیریختم تو جیب دانشگاه آزاد و غیر انتفاعی که بعد 2 سال هیچی هم عایدم نشه...همین دانشگاه سراسریشم خبری نیس اگه بی هدف بری دیگه ببین با دانشگاه سطح پایین چه اتفاقی میفته.....به نظر من این دانشگاهها واسه آدمایی خوبه که شغل دولتی دارن میخوان هر جوری شده یه مدرک بگیرن و حقوقشون بالا بره..البته این نظر شخصی منه ممکنه کاملا اشتباه باشه...:)
زگهواره تا گور گور دانش بجوی شده دانشگاه آزاد باشه....

aytakin69

عضو جدید

بابا فعال....تبریک فراوان عارفههههه....:D

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بلی!!! راس می گی!!! منظورم این بود که دوس دارم معماری کنم نه کنکوری!!!
منم میگم چرا ایرانیا آدمای یک بعدی هستن ....
ما به این باید فک کنیم که میشه چند تا کارو با هم انجام داد ....
حالا کارو خلق کردنو کنکورو به نظرتون نمیشه با هم پیش برد؟؟؟
چرا میشه اما لازمه اش برنامه ریزیه درسته ....

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا