بررسی آزمون اسکیس 92 |طراحی گنبد نما با دید به حرم حضرت معصومه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

HOTT

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
این هم از اخرین شعر من
این کنکور عجب بلایی سر ادم میاره
...............................
به حجت سوگند
و به آغاز اسکیس
و به پرواز ایده از ذهن
پلانی در قفس است.
ایده هایم، مثل یک لامپ کم مصرف روشن بود.
داور به من گفت :
سلامگاهی در لب تپه جاده است
که اگر ایده بگشایید به درصد شما می تابد.
و انان به من گفتن :
گنبد آرایش سلامگاه نیست
همچنانی که کنته ، زیوری نیست به اندام ماژیک .
در میان شیت ام راندوی ناپیدایی است
که داوران همه از تابش آن خیره شدند.
پی مقیاس باشید.
ادم را به سلامگاه تپه ببرید.
و من آدم را ، به عمودی دربنا بشارت دادم
و به نزدیکی سلامگاه ، و به نزدیکی بانو .
به طنین ایده ، پشت پرچین کانسپت نانوشته.
و به آنان گفتم :
هر که در حافظۀ من ببیند ایده ای
مغزش در وزش توهم خواهد ماند.
هر که با داوری دوست شود
با شایعه اش خواب داوطلبان را خواهد برد.
آنکه خبری از سر ذهن داور برچیند
می گشاید گرۀ معمای داوطلبی.
در خوش خیالی بودم.
شایعه ای خوش خیالی را از بالای سرم چید، گفت :
چشم را باز کن ، آیتی بهتر از این می خواهی؟
می شنیدم که داوران به هم می گفتند :
مقیاس نباشد مهم ، ایده را دریابید !
سر هر شیت داوری دیدند
ابر سلیقه به دوش آوردند.
بلا را بر سرم نازل کردند
تا دانشگاه از رویایم بردارند.
دگر شیت ها پر بی مقیاسی بود،
چشمشان را بستند.
درصد را رساندن به سر شاخه ایده شان.
جیبشان را پر پول کردند.
خوابشان را به صدای طاعتم از مقیاس فروختند.

کورش68

عضو جدید
کاربر ممتاز
جالبه که با جدیت شعرای همو نقد هم میکنن!:biggrin:
شینا حالا که اومدی بیا برای توهم شعری بگم دست خالی نری
شینا که جذابتی در شعر دیدی
که آیا اسکیس را هم کشیدی؟
به آن جلسه آزمون کذایی
تو چه کردی مقیاس را هم کشیدی؟
پیرامید آمد ورفتش به مقیاس
تو را آیا چه حاصل شعری نسرودی؟
به این هات هرچه گفتیم بمان شعری به در کن
به گفتا من برفتم شعری به آخر به تقدیم:biggrin:

shina88

عضو جدید
کاربر ممتاز
دلم واس همتون تنگ میشه:gol::gol::gol::gol:
سیزده
نود و دو
ایران:smoke:

کمپ دیگه ایشالا؟؟؟

شینا حالا که اومدی بیا برای توهم شعری بگم دست خالی نری
شینا که جذابتی در شعر دیدی
که آیا اسکیس را هم کشیدی؟
به آن جلسه آزمون کذایی
تو چه کردی مقیاس را هم کشیدی؟
پیرامید آمد ورفتش به مقیاس
تو را آیا چه حاصل شعری نسرودی؟
به این هات هرچه گفتیم بمان شعری به در کن
به گفتا من برفتم شعری به آخر به تقدیم:biggrin:
والا ما که از این شعر شما چیزی سر درنیاوردیم بس که ثقیل بود! تفسیرشم بزار.اما اگه سوالی داشتی ازم تو شعرت اره منم جزء گروه 1/50 ای هام!!:biggrin:

آخرین ویرایش:

timaj

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها یه سوال مهم دارم ... چرا تو صفحه مشخصات، کنار اسم بعضی از دوستانی که پیام میدن، عدد هست؟ هر کی یه عدد داره بعضیام ندارن...
من که از سوالت چیزی سردرنیاوردم !دقیقا کجارو میگی؟

کورش68

عضو جدید
کاربر ممتاز
کمپ دیگه ایشالا؟؟؟

والا ما که از این شعر شما چیزی سر درنیاوردیم بس که ثقیل بود! تفسیرشم بزار.اما اگه سوالی داشتی ازم تو شعرت اره منم جزء گروه 1/50 ای هام!!:biggrin:
تو کارم میخواستی دیگه؟؟؟؟؟ شعرم رو هم خیلی دوست دارم:D پس اهل خائنایی توام:mad:

soh-rab

عضو جدید
خدا حافظ به همه بچه ها
من اگه بیام چراغ خاموش میام
دکمه خروج بالای صفحه است
گویا که اعصاب های شما نمی خواهد که آرام بگیر
چند وقت است که ما را از کار بی کار کردید
دنفی و بهزاد چند وقت است که نیستند
من هم به جمع شان می پیوندم
خاصیت رتبه های برتر این است
و اعتراف می کنم که این دروغ بزرگ با این شعر تمام می شود
خداحافظ همین حالا همین حالا که من رفتم
به شرطی که بفهمی من دروغ گفتم
به شرطی که بفهمی ببخشی
بعد از این شعر زدم دکمه خروج را
و دیگر من در این سایت دیده نشدم
خداحافظ

mos6762

عضو جدید
خواب

خواب

[دیشب خواب اسکیس دیدم بنده خدا کلی ناراحت بود از ای استادا معماری می گف منو از کشور خودم کشیدن ایران گفتن همون خطوط دور کار وایده مون رو می کشیم ولی ایجور نشد ما شدیم منبع کاسبی .بعدش گفتن بیا تو کنکور بده کشوندنمون تو شمال ورو گربه رو بعد تو خانی اباد با اون همه دود ودم بعد با قطار ای مسیر طولانی بردن چاسارگاد مای احساسی تا اجدادو دیدیم گریه.خلاصه از اون درهمی اقلیم 90 کشوندنمون تو گرمای بندر خفه شدیم داشتیم می رفتیم استراحت کنیم جلو اتوبوسو گرفتن گفتن توبر ماشین سنگین بیار وسط این بیابون ی تپه مصنوعی بساز روش گنبد نما بزن اووه من گنبد خونه زدم کاش با هواپیما رفته بودم .البته بیچاره خبر نداره اگه رفتهبود چطوری برش از جو تاقم با ای مقیاس می زد

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
خب بزار برم تو صفحه مشخصات یکی......
مثلا صفحه sohrab
خب...منظورم اون عدد هاییه که دورش خط کشیدم

مشاهده پیوست 161352

عزیزم این سایت جابخ جا مینویسه این ساعتیه ک اون پیام برات اومده مثلا اولی 15 ساعت پیش-دومی 1 روز پیش -سومی 3 روز پیش
اوکی؟؟مهم نی نگران نباش

qazal.

عضو جدید
عزیزم این سایت جابخ جا مینویسه این ساعتیه ک اون پیام برات اومده مثلا اولی 15 ساعت پیش-دومی 1 روز پیش -سومی 3 روز پیش
اوکی؟؟مهم نی نگران نباش

ای وااااااااای ی ی....زیادی جزوه نگاه کردم امروز کار دستم داد....:w10::surprised::w22:

qazal.

عضو جدید
این یعنی 2 ساعت پیش یا 3روز پیش. چون عدده و بعد ار - امده اشتباهی رفته اول جمله

باورت نمیشه که اینو از قبل بارها دیدمو میدونستم....ولی مثل اینکه امروز هرجا عدد و فرمول میبینم یه شکل دیگس....البته تقصیر سایتم هست که جابجا می نویسه

timaj

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستان
من بعده چند ماه دوباره اومدم اینجا
کلا اسپم بارون کردین اینجا را
مهم نیست
من الان یه سوال دارم توی کدوم دانشگاه مباحث تئوری خیلی سنگین بحث می شه
آخه چند روزه هی خواب پیرامون ارشد می بینم
ممنون

به به مهندس چه عجب! زودتر ازاینا منتظرشما بودیـــــــــــــــــــــــــــــــم!
چه اخبار؟؟ رتبتون چند شد؟ مطمئنا زیر 20 درسته؟؟

shina88

عضو جدید
کاربر ممتاز
راه اندازی کتابخانه دیجیتال معماری ایران
برای داشتن لیست کامل کتاب های لاتین بیش از 2000 عنوان کتاب معماری و شهر سازی به architectghaffari@gmail.com ایمیل بزنید
لیست ارسالی به همراه /عنوان کتاب / ناشر / سال نشر / قیمت به دلار / قیمت به ریال می باشد
شماره تماس 865 41 81 0912
ویژه شرکت های مشاور / مهندسین و دانشجویان
دوستان عزیز کتابخانه دیجیتال معماری برای دانشجویان معماری که از طرف دانشگاه تهران که با عنوان آگاه خانه قطب علمی شروع به کار خواهد کرد با ثبت عضویت رایگان خواهد بود

کورش68

عضو جدید
کاربر ممتاز
فکر کنم در این تایپیک بسته شد یه تایپیک جدید باید زد به نام تایپیک منتظران نتایج ارشد 92:biggrin:

آخرین ویرایش:

کورش68

عضو جدید
کاربر ممتاز
فکر کنم در این تایپیک بسته شد یه تایپیک جدید باید زد به نام تایپیک منتظران نتایج ارشد 92:biggrin:
پیرامید تایپیکت داره بسته میشه ها:D بچه ها راستی امروز خبری آمد مبنی بر اینکه نتایج ارشد سراسری دهه سوم شهریور میاااااد:surprised: اینم لینک خبرش
http://www.mehrnews.com/detail/News/2103887

sallarmelli

عضو جدید
پیرامید تایپیکت داره بسته میشه ها:D بچه ها راستی امروز خبری آمد مبنی بر اینکه نتایج ارشد سراسری دهه سوم شهریور میاااااد:surprised: اینم لینک خبرش
http://www.mehrnews.com/detail/News/2103887

خدا این سازمان سنجش رو لعنت کنه از اون توکلی گزفته تا آبدارچی اونجا و.... این صدا و سیمای فرمایشی و حسینی بای و همه گزارش گرانی که گزارش فرمایشی تهیه می کنند
به خدا ما کار و زندگی داریم آخه این چه وضعیه هشت ماه فرایند یک امتحان طول می کشه
خب دوستان بیاید این تایپیک رو به یه سرانجامی برسونید دیگه
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/433408-%D8%A7%D8%B9%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%B6-%D8%A8%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B3%D9%86%D8%AC%D8%B4

همین شده که نتایج نطام مهندسی هم یک سال داره به طول می انجامه

pyramids

عضو جدید
کاربر ممتاز

pyramids

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدا این سازمان سنجش رو لعنت کنه از اون توکلی گزفته تا آبدارچی اونجا و.... این صدا و سیمای فرمایشی و حسینی بای و همه گزارش گرانی که گزارش فرمایشی تهیه می کنند
به خدا ما کار و زندگی داریم آخه این چه وضعیه هشت ماه فرایند یک امتحان طول می کشه
خب دوستان بیاید این تایپیک رو به یه سرانجامی برسونید دیگه
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/433408-%D8%A7%D8%B9%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%B6-%D8%A8%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B3%D9%86%D8%AC%D8%B4

همین شده که نتایج نطام مهندسی هم یک سال داره به طول می انجامه
ای آقا خب کار داره الکی که نیست
اون بنده خدا توکلی میدونی دست تنها باید چندتا برگه رو تصحیح کنه؟؟ همین که درصدا رو حساب کنه و اعلام نتایج کنه بیشتر از این حرفام تول میکشه.
دمش گرممن خودم رفتم دیدم کار کردنشو یه اتاق 4*5 داره که هرکی بخواد میتونه بره از پشت شیشه کار کردنشو ببینه سال پیش یه ماشین حساب داشت که امسال باطریش تموم شده و از کمیته امام براش یه چرتکه بردن که کارو خلق الله رو را بندازه.
اون طفل معصوم چه گناهی داره که همش باید از زمینو زمون بدو بیراه بشنوه؟؟
یه عده آدم خدا نشناس که میان براش شعر میگن حالا هم شما!! آخه این چه وضعیه؟؟
من خودم به شخصه همایت خودمو از توکلی اعلام میکنم.
تازه طبق آخرین اخبار توکلی تو جمع داوران اسکیس هم بوده

pyramids

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی بده که اینجوری حالا من تو سایت سازمان سنجش سوال کردم قضیه چیه فردا احتمالا جواب میدن
:w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15:
یعنی خداوکیلی 1درصدم امید داشته باشی که جواب بدن خیلی خوش بینی
آخه اگه جواب دهنده اونجا بود که اینهمه واسه ملت سوال مطرح نبود

کورش68

عضو جدید
کاربر ممتاز
:w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15:
یعنی خداوکیلی 1درصدم امید داشته باشی که جواب بدن خیلی خوش بینی
آخه اگه جواب دهنده اونجا بود که اینهمه واسه ملت سوال مطرح نبود
نه خداییش هر دفعه سوال پرسیدم فردا جواب دادن و این خیلی عجیبه:D

pyramids

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه خداییش هر دفعه سوال پرسیدم فردا جواب دادن و این خیلی عجیبه:D
همینه دیگه حتماً هر هفته 4-5 تا سوالم داری؟؟
خیلی اونا کار میکنم شمام هی سوال بپرس
قضیه معلومه دیگه یا چرتکه شکسته یا ماه رمضونی طفل معصوم توکلی ضعف کرده
ولی جدای از شوخی
داوری که 1هفته طول میکشه نه اصلاً 1ماه طول میکشه تئوری هم که معلومه اطلاعاتو میدن به کامپیوترو خروجی قبولی هارو میگیرن دیگه
والا یه نفرم باشه 2ماه طول نمیکشه 1ملیون شرکت کننده 100هزار تا مجازی بوده روزی 5000نفرم وارد کنه حله دیگه
حالا بگی رشته ما که 2مرحله ایه اینجوری یکی که مدیریت شرکت میکنه چیکار کنه که باید 2ماه دیگه صبر کنه

کورش68

عضو جدید
کاربر ممتاز
همینه دیگه حتماً هر هفته 4-5 تا سوالم داری؟؟
خیلی اونا کار میکنم شمام هی سوال بپرس
قضیه معلومه دیگه یا چرتکه شکسته یا ماه رمضونی طفل معصوم توکلی ضعف کرده
ولی جدای از شوخی
داوری که 1هفته طول میکشه نه اصلاً 1ماه طول میکشه تئوری هم که معلومه اطلاعاتو میدن به کامپیوترو خروجی قبولی هارو میگیرن دیگه
والا یه نفرم باشه 2ماه طول نمیکشه 1ملیون شرکت کننده 100هزار تا مجازی بوده روزی 5000نفرم وارد کنه حله دیگه
حالا بگی رشته ما که 2مرحله ایه اینجوری یکی که مدیریت شرکت میکنه چیکار کنه که باید 2ماه دیگه صبر کنه
اگر واقعا دهه سوم شهریور باشه فاجعه میشه همه از کار وزندگی میفتیم حالا تصور کن کسایی که قبول نمیشند اینجوری یک ماه راحت عقب میوفتن واسه درس خوندن سال بعد. دانشگاه آزاد هم که امسال سوالاتش در حد پاکستان بود مزخرف طوری که هرکسی دیمی زده باشه قبوله و هرکسی خونده باشه نمیشه صد در صد:biggrin: آره هر هقته 5 تا سوال میپرسم روانیشون کردم حتی میخوام بپرسم توکلی فکری به حال مسکن کره؟ یا فکری به حال دانشجویان بیکار و عروسیشون؟ یا به نظر کسی که سوال جواب میده توکلی آدم خوبیه؟ یا واقعا چقدر حقوق میگیره این سوال جواب دهنده اگه خوبه زیرابش رو بزنیم. یا وقتی میره جایی میگند چی کاره ای روش میشه بگه من همون سوال جواب دهنده سازمان سنجشم؟ طرفم بگه چه شغله زاغارتی:biggrin:

pyramids

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر واقعا دهه سوم شهریور باشه فاجعه میشه همه از کار وزندگی میفتیم حالا تصور کن کسایی که قبول نمیشند اینجوری یک ماه راحت عقب میوفتن واسه درس خوندن سال بعد. دانشگاه آزاد هم که امسال سوالاتش در حد پاکستان بود مزخرف طوری که هرکسی دیمی زده باشه قبوله و هرکسی خونده باشه نمیشه صد در صد:biggrin: آره هر هقته 5 تا سوال میپرسم روانیشون کردم حتی میخوام بپرسم توکلی فکری به حال مسکن کره؟ یا فکری به حال دانشجویان بیکار و عروسیشون؟ یا به نظر کسی که سوال جواب میده توکلی آدم خوبیه؟ یا واقعا چقدر حقوق میگیره این سوال جواب دهنده اگه خوبه زیرابش رو بزنیم. یا وقتی میره جایی میگند چی کاره ای روش میشه بگه من همون سوال جواب دهنده سازمان سنجشم؟ طرفم بگه چه شغله زاغارتی:biggrin:
من به ضرس قاطع اعلامی میکنم اونیکه جواب میده خانمه. احتمالاً 37-8ساله موهای مشکی قد 156 عینکی یه مانتو صرمه ای و مشکی هم برای اداره داره زمستونا هم با یه چتر گل قرمزی میره سنجش،صورت کشیده ای داره و هیچوقت آرایش هم نمیکنه.
خب حالا بیا از طریق روانشناسی یکاری کنیم که اون زنه بره پیش توکلی بگه که جوابارو یه هفته زودتر بدن.
من میگم اول بجای سوال پرسیدن براش پیامای عاشقونه بفرستیم بعد یه هفته بگیم که دانشجوی معماریی ایم از هفته دوم به بعد شماره میدیمو سر ماه قرار میزاریمو چیز خورش میکنیم.( البته چون سوء تفاهم پیش نیاد باید به دوستان اینم بگم که اون خانم از شوهرش طلاق گرفته، یعنی شوهرش طلاقش داده (آخه کی میتونه همچین آدمی رو تحمل کنه؟؟؟))
خلاصه فکر کنم با این روش بتونیم 2هفته ای اعلام جوابارو بندازیم جلو

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا