بررسی آزمون اسکیس 92 |طراحی گنبد نما با دید به حرم حضرت معصومه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

pguzahra68

عضو جدید
من تنها جایی که دستو دلباز بودم سرویس بهداشتی بود آخه خدایی این جور جاها.... باید کسی که از راه میرسه پشت در بسته سرویس نمونه................ گناه دارن تفلیا!!!!!! سر جمع هشت تا گذاشتم امید وارم مسافرا دعا کنن به جونم

saherem

عضو جدید
یکی سر کلاس میگفت که "آخه 50 تا سرویس که اینجا جا نمیشه" منم به شوخی گفتم خب 40 تاش بکن" .... با خوشحالی گفت: آره اون ده نفر هم میرن پشت فروشگاه کارشونو میکنن"

خدارو شکر شدیم 2نفر:biggrin:
این 50 نفر فقط واسه دستشویی میان باور کن من و این دوستت درست گفتیم حتی 1نفرم نمی تونه صبر کنه:D

saherem

عضو جدید
:biggrin::biggrin:
اینم نشد چه خاکی کنیم سرمون؟
بهزاد جان شما چرا از دانشگاه تهران راضی نبودی؟( از اینکه گفتی خراب شده)
می خوام بدونم آخرمون چی میشه تهرانم بیایم بدش چی
اگه نخواستیم جواب بدی اشکال نداره

saherem

عضو جدید
من تنها جایی که دستو دلباز بودم سرویس بهداشتی بود آخه خدایی این جور جاها.... باید کسی که از راه میرسه پشت در بسته سرویس نمونه................ گناه دارن تفلیا!!!!!! سر جمع هشت تا گذاشتم امید وارم مسافرا دعا کنن به جونم

آفرین;)

arcdoc

اخراجی موقت
این 50 نفر فقط واسه دستشویی میان باور کن من و این دوستت درست گفتیم حتی 1نفرم نمی تونه صبر کنه:D
دیگه کم کم داره اینجا به گند کشیده میشه..:biggrin:..............خفه بشید همتون...من رفتم سریال ببینم...این سهرابم نیست یکم اذیتش کنیم:w02:

saherem

عضو جدید
این امتحان برا دس گرمی بود گلم امسال نخونده بودم رتبم 3000 شده بود یه ماه اونم مرداد خونده بودم برا سال بعد واسم دعا کن حتما باید قبول شم شرط مرگ و زندگیه

من 617 شدم
دستگرمیم نبود
شاید سال دیگه با هم خوندیم:smile:

behzadkhanha

عضو جدید
کاربر ممتاز
بهزاد جان شما چرا از دانشگاه تهران راضی نبودی؟( از اینکه گفتی خراب شده)
می خوام بدونم آخرمون چی میشه تهرانم بیایم بدش چی
اگه نخواستیم جواب بدی اشکال نداره

ناراضی نبودم. الان تو یه اوضاعیم که به همه جا میگم خراب شده:D
آخرمون هم که یه چند متر پارچه سفیده ...البته با یه جلد از 10 هزارمین کتاب دکتر گلابچی ... که اونجا هم دست از سرمون ورنمیداره:D

saherem

عضو جدید
آخرمون هم که یه چند متر پارچه سفیده ...البته با یه جلد از 10 هزارمین کتاب دکتر گلابچی ... که اونجا هم دست از سرمون ورنمیداره:D

خیلیم عالیهه:d
پارچه سفید می خوام:crying:

ebram0412

عضو جدید
کاربر ممتاز
بهزاد چطوری ..... یاده تاپیک بررسی آزمون 92 بخیر....
راستی مگه نگفتی درصد زبانت نکبتیه.....:surprised:من فکر می کردم 10 درصد زدی....:biggrin:
البته درصد من واقعا نکبتی بود ....:(

behzadkhanha

عضو جدید
کاربر ممتاز
بهزاد چطوری ..... یاده تاپیک بررسی آزمون 92 بخیر....
راستی مگه نگفتی درصد زبانت نکبتیه.....:surprised:من فکر می کردم 10 درصد زدی....:biggrin:
البته درصد من واقعا نکبتی بود ....:(
به به ابی عزیز ... چقدر دلتنگت بودیم ... گفتیم حتما تو هم جزو اینایی >>> 1...:book: 2... :whistle: 3... :twisted:
خب عزیزم 33 درصد نکبت نیس ... تازه اونم واسه من که برباد رفته رو 20 بار به زبون اصلی دیدم (و البت چیزی هم نفهمیدم)

ebram0412

عضو جدید
کاربر ممتاز
به به ابی عزیز ... چقدر دلتنگت بودیم ... گفتیم حتما تو هم جزو اینایی >>> 1...:book: 2... :whistle: 3... :twisted:
خب عزیزم 33 درصد نکبت نیس ... تازه اونم واسه من که برباد رفته رو 20 بار به زبون اصلی دیدم (و البت چیزی هم نفهمیدم)
من که گزینه 1 بودم ... ولی جدا آخرش کم آوردم .... من 17 درصد زدم با وجود این که کلاس زبان رفته بودم..... اسکیس چکار کردی.... خوب بود ...

donfidelio

عضو جدید
کاربر ممتاز
ماشالله به این همه اسپم:D

سوال سال بعد مطالعات پیدا کردن کلید گنجه، لطفا تحریف نفرمایید آینده رو. سوال منظرم همیشه ثابته، هرچی گفتن شما چند تا درخت خوشگل بکشین که از وسطش نهری روان هست، مطمئن باشید جواب میده. در مورد معماری داخلی من جسارت نمیکنم با چیزایی که سر جلسه دیدم:D میمونه همین معماری خودمون. بگردیم ببینیم چه فضایی رو تو تاریخمون نداشتیم ولی تو تخیلمون دوست داریم که داشته باشیم، نظرگاه، گنبدگاه، محفل شعر و موسیقی ... من فکر کنم سال بعد میگن در ایام قدیم نیاکان ما عادت داشتند خانه های خود را روی کره ماه بسازن، و از روی تپه ای که اونجا هست هر از گاهی به کویر لوط نگاه کنن. ولی با گذر زمان این رسم نکو به فراموشی سپرده شد، شما در این اسکیس خانه ای بر روی تپه ای در کره ماه طراحی کنید که داخلش چایگاه و نظرگاه و محلی برای خوردن هنونه داشته باشه و همینکه از زمین به صورت یک نشانه و هویت روی کره ماه قابل دیدن باشه. مدارک خواسته شده: پلان طبقه و احتمالا طبقات در مقیاس 1:20 ، برشی که از زمین و کره ماه رد بشه و رابطه این 2 رو نشون بده در مقیاس 1:10 ، یک پرسپکتیو از سیاره زحل به سمت زمین(اصلا لازم نیست بنا هم دیده بشه)، سایت پلان کره ماه با مقیاس 1:100، برای تنوع نقشه تاسیسات در مقیاس 1:25.

pyramids

عضو جدید
کاربر ممتاز
سر این قضیه مدرن و آثار باستانی، حس میکنم کامل از بحث خارج شدیم. این صحبتی که شما میکنید، اختلاف نظری هست که بین بزرگترین معمارای دنیا وجود داره، و چیزی نیست که براحتی بخوایم حلش کنیم. از ما با سواد لیسانس معماری و کمترین تجربه کاری انتظاری نمیره که تو یه اسکیس 4 ساعته وارد این بحثا بشیم. اگر ما بتونیم تو این 4 ساعت طرحی رو ارائه بدیم که با اصول معماری سازگاری داره موفق بودیم، حالا میخواد دیکانستراکشن کار کنیم، میخواد های تک، من مطئنم اگه کسی مدرن ترین گنبدنما رو طراحی کنه، ولی طرحش مبتنی بر اصول معماری باشه، داورا نمره خوبی بهش میدن. در مورد ایده هم که خیلی مانور میدین باز همینه، معماری ادبیات نیست، معماری باید خودشو نشون بده. اینکه حرفای قشنگی رو به عنوان مبانی نظری پشت سر هم قطار کنیم باعث نمیشه طرح ما غنای بیشتری پیدا کنه. اگه فکر کردین داورا میشینن همه نوشته ها و تحلیل های 4500 تا اسکیس معماریو دقیق میخونن خیلی خوش بین هستین. اونا اول به کار نگاه میکنن، اگه حرفی برای گفتن داشت، حرفشم میشنون، اگه نه 90% کارا شاید در حدی نباشن که اصلا حرفیم بخوان بزنن و یجوری داورا رو تحت تاثیر قرار بدن. لپ کلام اینکه حرف با عمل خیلی توفیر داره.

----------------------------------------------------------------

در مورد مقیاس که خیلی بحث شد، من چون خودم خیلی درگیر بودم که بالاخره 1:50 کار کنم یا 1:100 به هر دو گروه میتونم حق بدم، ولی در نهایت تسلیم حرف طراح شدم، حتما گیری داشته که برای اولین بار تو تاریخ اسکیس ایران پلان رو 1:50 خواسته. حتما هم نباید بگه هر کسی که غیر 1:50 بکشه شلاقش میزنیم:D خب واضح گفته 1:50 دیگه. و البته بقول همه اونایی که 1:100 کشیدن بشدت ابلهانه بود این مقیاس، بخصوص با توجه با سرانه 50 نفر. حتی اگه یادتون باشه گفته بود رو برگه اول پلان و احتمالا پلانهای طبقات رو بکشین:D یعنی آدم انقدر احمق؟ ولی هرچی هست سوال ما این بوده دیگه، من نتونستم قبول کنم به قیمت خوب شدن طرحم به یه سوال دیگه جواب بدم. حالا پیرامیدز گفت شاید اونایی که 1:50 کشیدن اگه 1:100 میکشیدن خراب میکردن، ولی من میگم همه اونایی که 1:50 کشیدن اگه 1:100 میکشیدن، خیلی خیلی بهتر میکشیدن. دیگه اینو ننجون منم میدونه که 1:100 کشیدن خیلی راحت تره تا 1:50:D شما دقیقا همون پلان 1:50 رو با مقیاس 1:100 بکشین، خیلی بهتر و خوش تناسب تر میشه، چون پرتر دیده میشه، تو 1:50 4 سانتی متر مربع فقط میره واسه در! دیگه خودتون حساب کنین. اینکه چقدر میشه فضاهای بیشتر دراورد و با پلان بازی کرد و فضاهای متنوع خلق کرد بماند. به همین دلیل مقایسه یکسان بین پلانهای 1:50 و 1:100 کاملا ناعادلانست. اگه قرار به این بود که با 1:100 هم مثل 1:50 برخورد بشه منم 1:100 کار میکردم و با صرف وقت کمتر کار خیلی بهتری در می آوردم. دور از انصافه بین کسی که کار سخت تر رو برای وفاداری به صورت سوال انجام داده، با کسی که بی توجه به سوال کار خودشو انجام داده تفاوت نباشه.
ای بابا دونفیدیلیو من منظورم خودم بودم:) خب راضی ام شایده دیگه امدیمو 1به صد میزدم به گند کشیده میشد:biggrin:

نکته مهم این سرانه 50 نفر سرویس بهداشتیش هم بودا.
ب ازای هر 25 نفر یک سرویس بهداشتی.
که من با در نظر گرفتن احتمالات . 4 تا سرویس گرفتم با این احتمال که این 50 نفر ممکنه فقط مرد یا زن باشن.
پس 2تا مردونه 2تا زنونه.
امیدوارم دوستان نرفته باشن یه ردیف سرویس بهداشتی رعایت کنن.
هر چی باشه بین جاده است یه بچه 7ساله جیش داره چیکار کنه خب؟؟

2ساعت رفتم رسالمو بدم صحافی چقد حرف زدید شماااااا
منم میرم یه ای سون 3770 اسمبل کنم باهاش رندراموو بگیرم;)
حالا شما بشینید فک بزنید ارکدوک داری کدوم کانالو میبینیییییییییی؟؟؟؟؟؟؟

behzadkhanha

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که گزینه 1 بودم ... ولی جدا آخرش کم آوردم .... من 17 درصد زدم با وجود این که کلاس زبان رفته بودم..... اسکیس چکار کردی.... خوب بود ...

نه جونم گزینه مزینه نیست یه دیاگرامه که سه مرحله از زندگی دسته ای از اسکیسیان!! به نام وانمودکنندگان فوق خطرناک تاریخ بشر رو نشون میده
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/437296-%D8%AA%D9%85%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%DB%8C%D8%B3-92/page165?p=6475137&viewfull=1#post6475137
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...س-92/page169?p=6479263&viewfull=1#post6479263

اسکیس هم که یه رسالت تاریخی به دوشم بود که به بهترین نحو ممکن پشت درختا و بوته ها گذاشتمش زمین(رسالتو میگم:biggrin:)
جدای از شوخی احساس میکنم داخلی بدک نشده بود (در حد آدم افلیجی مثل من البته)
تو چیکار کردی رسالتت رو؟؟

saherem

عضو جدید

سوال سال بعد مطالعات پیدا کردن کلید گنجه، لطفا تحریف نفرمایید آینده رو. سوال منظرم همیشه ثابته، هرچی گفتن شما چند تا درخت خوشگل بکشین که از وسطش نهری روان هست، مطمئن باشید جواب میده. در مورد معماری داخلی من جسارت نمیکنم با چیزایی که سر جلسه دیدم:D میمونه همین معماری خودمون. بگردیم ببینیم چه فضایی رو تو تاریخمون نداشتیم ولی تو تخیلمون دوست داریم که داشته باشیم، نظرگاه، گنبدگاه، محفل شعر و موسیقی ... من فکر کنم سال بعد میگن در ایام قدیم نیاکان ما عادت داشتند خانه های خود را روی کره ماه بسازن، و از روی تپه ای که اونجا هست هر از گاهی به کویر لوط نگاه کنن. ولی با گذر زمان این رسم نکو به فراموشی سپرده شد، شما در این اسکیس خانه ای بر روی تپه ای در کره ماه طراحی کنید که داخلش چایگاه و نظرگاه و محلی برای خوردن هنونه داشته باشه و همینکه از زمین به صورت یک نشانه و هویت روی کره ماه قابل دیدن باشه. مدارک خواسته شده: پلان طبقه و احتمالا طبقات در مقیاس 1:20 ، برشی که از زمین و کره ماه رد بشه و رابطه این 2 رو نشون بده در مقیاس 1:10 ، یک پرسپکتیو از سیاره زحل به سمت زمین(اصلا لازم نیست بنا هم دیده بشه)، سایت پلان کره ماه با مقیاس 1:100، برای تنوع نقشه تاسیسات در مقیاس 1:25.

اسپم خیلیم خوبه :D
یکی از علایقم چت روم شدن تاپیکاس:)

soh-rab

عضو جدید
همه توی اسپم هستن گفتن ما هم
کی بود دنبال من می گشت
زودتر بیاد می خوام سیگار رو از عرض بکنم توی دماغش که زودتر خفه بشه بلکه دنیایی راحت بشه خب لابد می گید از راه دهن نفس می کشه نه اشتباه می کنید بیچاره اون موقع دهنش پر از دوته خفه می شه و خلاص

چقدر همه حرف می زنن اون هم حرفای 100 من یه غاز

بیاید یه کار مفید بکنیم که به درد بخوره ......هر کار هم که شما بکنید آخرش شفاف نیست چیزی .....البته اگه مصححین محترم وسایل تصحیح رو با خودشون ببرن اون موقع شفاف می شه
که یکی از این ابزار چاقوی خونی هست که به خون مطهر جناب توکلی آغشته شده باشه من بقیه اش رو نمی گم که زیاد جناحی نشه

behzadkhanha

عضو جدید
کاربر ممتاز

خدا بگم چیکارت نکنه دونفی ... من الان اینجا شلوار از کجا پیدا کنم؟؟؟ هان .... نیگا ... تا زیر میز بغلی هم رفته

ebram0412

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه جونم گزینه مزینه نیست یه دیاگرامه که سه مرحله از زندگی دسته ای از اسکیسیان!! به نام وانمودکنندگان فوق خطرناک تاریخ بشر رو نشون میده
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/437296-%D8%AA%D9%85%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%DB%8C%D8%B3-92/page165?p=6475137&viewfull=1#post6475137
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...س-92/page169?p=6479263&viewfull=1#post6479263

اسکیس هم که یه رسالت تاریخی به دوشم بود که به بهترین نحو ممکن پشت درختا و بوته ها گذاشتمش زمین(رسالتو میگم:biggrin:)
جدای از شوخی احساس میکنم داخلی بدک نشده بود (در حد آدم افلیجی مثل من البته)
تو چیکار کردی رسالتت رو؟؟
والا من از روز اول به فکر معماری و داخلی بودم.... هر دو شم خوب دادم ... در معماری خیلی بهتر بودم ... تو داخلی اشتبا تاکتیکی داشتم... کمبوود انرژی گرفتم.. متاسفانه یا خوشبختانه تو اسکیس باید سیاست ورزی داشت که من تو داخلی کمتر از معماری سیاست به خرج دادم و چوب صداقت را خوردم.... ولی در کل راضیم . ... البته گند اساسی شهریور مشخض می شه و نامه اعمالمان را می گیریم ...:biggrin:

soh-rab

عضو جدید
دوستان توی این دو ماه باقی مونده چه کار کنیم؟

یادم اومد باید چه کاری کنیم قرار بود بعد اسکیس کارهای رازآود زمان تمرین برای اسکیس رو بذاریم توی سایت اگه 5 تا تشکر خورد تایپیکش رو می زنم

behzadkhanha

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان علاقه مند به منظر برای رفع خستگی هم شده این سریال فوق العاده انیمیشنی رو از دست ندن... احتمالا تو شبکه دو یا پرشین تون قسمتهایی رو جسته و گریخته دیده باشین ولی اینجا همه قسمت های سریال موجوده ... به خلاقیت کم نظیر گروه تولیدی باید آفرین ها گفت.
>>> minuscle
cover.jpg

http://www.downloadha.com/1392/03/دانلود-انیمیشن-زندگی-حشرات-minuscule-2006/

آخرین ویرایش:

mahan98

عضو جدید
آین آدما برای سه منظور میان اینجا:
1-دستشویی
2-نماز اول وقت
3-خریدن قاقالی لی
که همین طور که میبینید واسه دو مورد اول به دستشویی نیازه.
واقعا فک کردین کسی میاد اینجا سلام بده؟
خب اگه میخاست این کارو کنه که گازشو میگیره سریع تر برسه از نزدیک( تو خود حرم) سلام میداد، دیگه چرا وایسه وسط جاده!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا