فکر کنم من از همه کمتر زدم : 41%![]()
غصه نخور این جوابا که قطعی نیست باید سازمان سنجش جواب بده فوقش اگه اینا درست باشه مطمئن باش خیلی از افراد پائین تر از اینا زدند
امسال رتبه ها را درصد تاریخ و درک معلوم میکنه و فن خیلی موثر نیست
فکر کنم من از همه کمتر زدم : 41%![]()
آره واضحه من تعجب کردم از جواب اون سوال. در مورد مصالح ورق تا شده نظرت چیه؟ پایه شو اینم فشاری کششی تصویب کنیم درصد بره بالا![]()
غصه نخور این جوابا که قطعی نیست باید سازمان سنجش جواب بده فوقش اگه اینا درست باشه مطمئن باش خیلی از افراد پائین تر از اینا زدند
امسال رتبه ها را درصد تاریخ و درک معلوم میکنه و فن خیلی موثر نیست
آره واضحه من تعجب کردم از جواب اون سوال. در مورد مصالح ورق تا شده نظرت چیه؟ پایه شو اینم فشاری کششی تصویب کنیم درصد بره بالا![]()
مشاهده پیوست 13391041791.zipمن طبق این شیوه که گفتین حساب کردم 0/66 درصد ..
من سازه های ورق تاشده را نخوند . حتی برای آزمون تکنولوژی ولی الان با ارجاع به کتاب و خوندن معرفی اولیه دیدم که ذکر شده در این سازه های نیروی غالب فشار وکشش هست . پس وقتی فشار و کشش باید مصالحی انتخاب کرد که این ها را مهار کنه. حیف که خودم نزدم سر جلسه . روی این شک داشتم ...... ولی مطمئنن جواب فشار و کشش. در مورد استیفنر هم این ورق در مقابل کمانش هم مقابله می کنه، چون طبیعتا وقتی نیروی برون محوری بر کمرکش تیر وارد بشه در آن کمانش رخ می دهد ولی اینجا نوشته برای مقابله با چه نیرویی . در تیر ها استیفنر برای مقابله با نیروی برشی.
مطمئنید!!!!
آخه من تا اونجا که یادم تو کتاب سازه در معماری یا درک رفتار سازه ها نوشته برای مقابله در برابر کمانش و پیچش هست و از اونجا که کمانش ناشی از فشار هست من زدم فشار
درستهاین فورمول درسته؟ تعداد غلط-تعداد درست×3
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
3×تعداد کل سوالات
در مورد ورق تاشده چون کتابش را دقیق نخوندم اطمینان ندارم... نمی تونم بگم دقیقا چه نیرویی ولی در مورد سخت کننده جان چون چند منبع مختلف را خواندم مطمئنم.در مورد ورق تاشده بگم که من طراحی فنیم ورق تاشده بود و هر چی کتاب در این مورد بود خوندم از 1 صفحه گرفته تا 200 صفحه و طبق اینایی که خوندم می شه خمش و برش مگه این که طراح سوال منبع خاصی را مد نظرش باشه که توش نوشته باشیه فشار و کشش
این فورمول درسته؟ تعداد غلط-تعداد درست×3
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
3×تعداد کل سوالات
ممنون
بچه ها من درصدام افتضــــــــــــــــــــــــــــــــــــاح میشه.شما ها حقتون ک حتما قبول بشین.من زیاد فرصت نداشتم.واسه حمتون که این مدت اینقدر کمک کردین دعا می کنم فقط یه چیزی من اگه رنج در صدام بین 20 تا 40 باشه مجاز میشم؟
صفحه 247 کتاب سازه های ورق تاشده دکتر محمد گلابچی: مصالح مورد استفاده در سازه های ورق تاشده باید در برابر فشار و کشش مقاومت زیادی داشته باشند.
صفحه 247 کتاب سازه های ورق تاشده دکتر محمد گلابچی: مصالح مورد استفاده در سازه های ورق تاشده باید در برابر فشار و کشش مقاومت زیادی داشته باشند.
احتمالا رو 60 میشه درصدم.الان دارم از این میسوزم چندتارو بلد بودم از بس تابلو بودن نزدم که مثلا منفی نزده باشم حیف شد میرفت رو 70میشه یگی چند درصد زدی که ناراحتی؟
خیلی غصه نخور داشتم تایپیک سال پیش رو میخوندم 2 نفر با رتبه اولیه یبن 100-200 یکیشون اردبیل قبول شده بود یکیشون شهید بهشتی بچسب به اسکیس
باید منتظر جواب سنجش باشیم
چون خمش و برش هر دوتاشون ترکیبی از فشار و کشش هستند
من از این ناراحتم که چرا 3 تا سوال که تقریبا مطمئن بودم را نزدم... آخه همیشه از سوالات گلابچی می ترسیدم. تو تکنولوژی و انرژی حتی یک اشتباه برابر کلی تغییر و جابه جایی..... ولی باز خدا رو شکر همین هایی که زدم اشتبا نبود.....ایول ...
منم نرسیدم ورق تا شده رو بخونم، استدلالم این بود که بتن بیشترین متریالیه که استفاده میشه تو ورق تا شده، و اساسا مقاومت برشی نداره بتن. برش گیر هم فکر نمیکنم معمول باشه تو این سازه...
فقط ایکاش اون Dia Grid رو وارد کرده باشم. شک داشتم سرش، نمیدونم زدم یا نه. از شانس ما منظرش ساده تر از سالای پیش بود، مجبور شدم روش وقت بذارم اصلا نرسیدم مرور کنم سوالا رو...
من فن رو 8 تا درست زدم ؛11 تا غلط(((
با این روش که گفتید درصد فن رو 21 زدم؛
سوال آخر ؛ واقعا فن کویل میشد ؟؟؟
این کلیدی که برای فن از سینا گذاشتین چقدر مطمئنید درسته ؟
اره دقیقا.کشش و فشار مثل یه زیرمجموعه ان واسه خمش و برش.تو کتاب درک رفتار سازه ها و سازه در معماریم گفته.که پوسته ها فقط برش رو تحمل میکنن و خمش رو تحمل نمیکنن.ولی ورق های تاشده هم خمش وهم برش رو تحمل میکنن.باید منتظر جواب سنجش باشیم
چون خمش و برش هر دوتاشون ترکیبی از فشار و کشش هستند
امسال کمتر بو نصبت به پارسال24000نفر بودند.پارسالم که تا 4000مجاز کرده بودن.تازه 3000مجاز واسه شرکت در روزانه وتا 4000غیرانتفاعی وپیام نور.بچه ها چند نفر شرکت کننده معماری داریم؟چند نفر مجاز اعلام میشن؟![]()
فکر کنم باغ وحش باشه باغهای ایرانی که یا الان نابود شدن یا الان بعنوان پارک شهری دان استفاده میشن مثل فینو چهل ستونو هشت بهشتبچها اون سوالی که گفته بود از مکانهای هستش که حفاظت میشه.. باغ وحش بود یا باغ های ایرانی؟؟؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد هــنر های ساخت 95 | کارشناسی ارشد | 518 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد معمــــــاری 95 | کارشناسی ارشد | 533 | |
![]() |
بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد آزاد 94 | کارشناسی ارشد | 517 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون معمــــــاری ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 2441 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون هــنر های ساخت ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 1143 |