پیشگیری کردند تا متقلب ها مثله همیشه حقه درس خون هارو نخورن.....خدایا مارو ببخش...چقد حق خوردم با تقلب هام
من توی امتحانی تقلب کردم که برای بقیه مهم نبود،دانشگاه بود...هرکی 10 بگیره پاس میشه...
اما این کنکوره...یک سال تلاشه بقیه با تقلبه یه نفر به باد میره و متقلبه جای تلاشگره رو میگیره....حق اشو میخوره...خواستن حق و نا حق نشه....
من از عمل دفاع نکردم...من گفتم احتیاج نبوده جنگ راه بندازن به خاطره یه کاره کوچیک....
بازرسی بدنی؟پسر من تقلب رو میزاشتم توی سگک کمربند ام.....بازرسی؟
سلام به همه که دارین بحث میکنین. یه جاهایی دیگه دعواست بحث نیست. قشنگ رگ گردنارو میتونم ببینم

و این اصلا بد نیست که آدم از تفکر خودش دفاع کنه. ولی یه جاهایی من حس کردم بعضیا فقط صرف اینکه جواب بقیه رو بدن دارن بحثث میکنن. و به هیچ عنوان راضی نیستن کمی هم قبل جواب دادن حداقل در حد چند دقیقه فکر کنن. این مشکل رو اینجا فقط ندیدم خیلی جاها دیدم و خیلی هم زشته.
از بین جواب ها این جوابی که شما دادین و بعضیام اشاره کردن رو میپسنندم. من به اهدافی که حالا بعضیا فک میکنن مسئولین ذیربط برای این کار داشتن کاری ندارم. اما ...
اولا اون کاربری که گویا خانومم هستن گفتن بازرسی میکنن پس نیازی نیست چادر نباشه. باید بگم یکی از خواهرای من از آزمون آزمایشی قبلیش خلاصه نکته هایی که قبل ازمون میخاسته دوره کنه تو مانتوش مونده بود. بعد با همون مانتو رفته بود کنکور. خبر نداشت کاغذذا تو جیبشه. بعدم ما فک کردیم اگه به عنوان تقلب میگرفتن ازش چی میشد ایشونم استرسی. حالا منظورم این هستش که بازرسی ها اونقدی دیگه قوی نیست. بنابرین نمیشه این راهکار شما رو عملی دونست. و یا مثلا جیب شلوار رو که دیگه نمیگردن. راحت میشه اونجا گذاشت و اگه چادر داشته باشی و جات مناسب باشه میشه تقلب کرد. پس بازم به این نتیجه میرسیم ک بازرسی نمیتونه راه حل باشه.
دوما که من تا به حال ندیدم کسی با چادر کنکور بده. ولی دیدم بعضیا رو که دیگه خیلی خیلی رو چادرشون حساسن ک حتی جلو خانوماام برنمیدارن. خوب تکلیف این ها چی هستش. اینجا از نظر من بایستی سازمان اگ قانونش این هستش خبر بده که بچه ها زیر چادر پوشش مناسب بپوشن. چون بعضیا به هوای اینکه چادر هست شاید مانتوی مناسب نباشه تنشون. و با این شرایط اینکه همچین خواسته از بچه ها داشتن زشته. چون ادم ب اندازه کافی اعصابش ب خاطر کنکور خورد هستش دیگ اینم اضافه بشه ک بی انصافیه...
سوما ب نظرم این مکان اصلا مراقب یا شرکت کننده ی آقا وجود نداششته. چون حوزه ی خانوما اقایون جدائه. دیگه چرا باید اینهمه اعتراض باشه پس. هرچند ک حتی خواهر خودم امسال مثلا میخواست چادرشو ببره تو ک اگه جلو کولر بود سر کنه سردرد نگیره که نبرد اخرش. و من خودم اصلا نمیدونستم ک نمیشه برد یا به این مسائل تقلب اینا فکر نکرده بودم.
در نهایت نکاتی ک به ذهنم میرسه ایناست
اولا خوبه که چادر در عین حال که نوعی پوشش هست ولی برای جلسه ککنکور که باید حداقل ها برای اجرای عدالت رعایت بشه همون مانتو شلوار مناسب مثلا مانتو شلوار مدرسه پوشش اعلام بشه برای سر جلسه. به دلایلی که گفتم و تکرار میکنم. اینکه تقلب به حداقل برسه و مراقبین عملکرد داوطلبان رو بدون چادر بهتر زیر نظر میکیرن. این پرواضحه و خواهشا تعصبی باهاش برخورد نکنید.
دوما که اعتراض مبنی برای اینکه چرا از قبل نگفتن وارده و باید سازمان و مسئولین ذیربط قطعا و احتمالا برخلاف عادت همیشگی از دلخور شده ها عذرخواهی کنن.
سوما امیدوارم ک دیگه شاهد همچین چیزایی نباشیم