شانس یعنی شانس من،والا من یادمه هرکس که شانسش خیلی خوب بود بهش میگفتن خرشانس...
نمیدونم.شاید من اشتب میکنم.
ولی من که کلا بد شانسم....جنگ هم دوس ندارم.
no war
من که خیلی خیلی بد شانسم ...................سلام کسایی که بدشانسن، یا بهتر بگم خرشانسن بیان دردشونو بگن.
دوستان هم یه مرحمتی کرده یه کمکی برای رفع مشکلشون بکنن.
یعنی با همفکری هم بریم به جنگ مشکلات
شانس یعنی شانس من،
5 تا شرکت بهم پیشنهاد کار داده بودن قبل عید
اما حالا همشون بهم گفتن نیرو نمی خوایم
تازه یکیم گفته پست سازمانی ای که قرار بوده به شما بدیمو کلا حذفش کردیم
امیدوار باش.
در ضمن مشروب بخور خوبه. خیلی بهت کمک میکنه.
گفتم کمک نه ***
salam az anja ke dar bad shansi shohre khas o am hastam, man ham tashrif avardam. omidvaram in dafe dige rasmeسلام کسایی که بدشانسن، یا بهتر بگم خرشانسن بیان دردشونو بگن.
5 تا شرکت قبل از عید بهم گفتن بعد عید بیا باهات قرار داد ببندیمنظر شخصي من اينه كه شما هر جوري فكر كنيد همون اتفاق واستون ميافته,من عقيدم اينه كه اگر+فكر كنيد نتيجه كار هم مثبته و برعكس!(پيشنهاد ميكنم كتاب راز(secret)رو بخونيد و يا فيلمشو ببينيد)
اگه کارت به جاهای باریک رسیده بود ازین حرفا نمی زدیسلام...........لطفا به امضای من نگاه کنید و بعد فکر کنید آیا امضا من درباره کسی که این تایپکو زده صادقه یا نه!!!!!!!
تو خدمت یکی از رفقا می گفت برادرش افتاده بوده عجب شیر. اینم یه دو سالی فرار می کنه می ره یه جا قایم می شه. آخرش باباش راضیش می کنه که بره خدمت.منم فکر میکنم خرشانس یعنی کسیکه شانسش زیادی خوبه که اگه به این معنی بگیریمش خرشانس یعنی دوست من چون توی سال گذشته توی 3تا قرعه کشی ثبت نام کرد و هرسه تاشم اسمش درومدمیدونید حالا نکته جالب چیه؟ آخرین قرعه کشی لاتاری آمریکا بود که به سلامتی اسمشون درومد خرداد دارن تشریف فرما میشن آمریکا
![]()
من اگه بخوام برم پیش دکتر، زنم چشامو در میارهبد شانسین محترم حتما فیلم کیش و مات و ببینن![]()
سیگار و تریاک بکشه خوب نیست؟؟؟؟امیدوار باش.
آخیییییییییییییییمن اگه بخوام برم پیش دکتر، زنم چشامو در میاره
امیدوار باش.
فدای سرت این غصه داره5 تا شرکت قبل از عید بهم گفتن بعد عید بیا باهات قرار داد ببندیم
منم ++++ (خیلی مثبت) فکر کردم و رفتم به خانمم گفتم کار پیدا کردم
اما حالا گفتم فعلا برای شما کاری نداریم
یکی که گفته ما اصلا پستی که خواستیم به شما بدیمو از چارتمون حذف کردیم
تو خدمت یکی از رفقا می گفت برادرش افتاده بوده عجب شیر. اینم یه دو سالی فرار می کنه می ره یه جا قایم می شه. آخرش باباش راضیش می کنه که بره خدمت.
وقتی می ره ، می بینه دو باره انداختنش عجب شیر
عزیزم ادم باید واسه خودش حریم خصوصی داشته باشهمن اگه بخوام برم پیش دکتر، زنم چشامو در میاره
کراک بهترهسیگار و تریاک بکشه خوب نیست؟؟؟؟
رییس چقدر بیشعور بودهبابا شما که خیلی خوش شانسی
بنده خدایی میشناسم که قبل عید رفت دنبال یه کار حسابداری و بهش قول کار دادن
بعد عید به قولشون عمل کردن ولی هنوز یه روز نشده بود به دفتر رییس احضار شد و متهم شد به دزدی البته نیم ساعت بعد رییس متوجه شد که پولش رو زمین افتاده و بی خودی به طرف تهمت زده بود![]()
آخه نمیشده رییس آشنا بودهمن خیلی خوش شانسم همیشه بهترینا واسم میشه
رییس چقدر بیشعور بودهمن بودم یکی تو گوشش میزدم
دزد باباشه
اشنا بوده که بودهآخه نمیشده رییس آشنا بوده![]()
اگه فيلم زندگي من رو ببينيد چي ميگيد؟بد شانسین محترم حتما فیلم کیش و مات و ببینن![]()
پس شماره حسابش کو؟؟؟سلام کسایی که بدشانسن، یا بهتر بگم خرشانسن بیان دردشونو بگن.
شماره حساب صفر، دو صفر، صفر، صندوق قرض الپس نده خاله خان باجيپس شماره حسابش کو؟؟؟
معلم دوم دبیرستان اومد تو کلاس تا ورقه های اصلاح شده ترمو بده نگا کنیم
دوستم که فک میکرد 18 میگیره شده بود 20!!!!معلم هیچکدوم از غلطاشو ندیده بود
من هم خوشحال شدم که به به خوب تصحیح کرده...
تو ورقه من درستارم غلط گرفته بود حاظرم نبود قبول کنه
بعد نیم ساعت گریه زاری نیم نمره بهم داد و گفت:تا حالا به هیشکی اینهمه ارفاق نکرده بودم!!!!!