raminbabak
اخراجی موقت

هوالشهید
خیلی خوبه که باورشون کنیم!
خوبه که اعتقادتشون رو باور کنیم!
کاش به غیر از اسمشون و عکسشون به باورهاشون هم باور داشتیم!
دارم چی میگم!؟ حرف خاصی نیست جز اینکه :
آنها رفتند روی مین تا دین بماند!
حالا ما چقدر دینی که اونها براش جونشون رو دادن رو حفظ کردیم؟
چند درصد به وصیت نامه هاشون عمل کردیم؟
بله! وصیت نامه هاشون...
نامه نیست که بخونیم و بذاریم کنار ....... نه !
وصیت نامه است یعنی که بهش عمل کنیم...!
چند تا از وصیت نامه هاشون رو میذارم تا ببینیم چقدر و چند درصد باورهای اونها رو باور و به وصیت هاشون عمل کردیم!!!
التماس دعا
فکر میکنم منظور این شهید عزیز معنی درست ولایت فقیه بوده.شهيد همت:
در زمانه غيبت اطاعت محض از ولايت فقيه داشته باشيد
فکر میکنم منظور این شهید عزیز معنی درست ولایت فقیه بوده.
اینجا دو حالت وجود داره یا هنوز معنی ولایت فقیه عوض نشده بوده یا شهید محترم فرصت نکرده تا متوجه اصل قضیه بشه.نامه شهید آوینی به آیتالله خامنهای
بسمالله الرحمنالرحیم
خدمت رهبر معظم انقلاب اسلامی، نائب امام عصر(عج) حضرت آیتالله خامنهای أیدكمالله تعالی بتأییداته الخالصه.
سلام علیكم و رحمةالله و بركاته.
امتثال امر، فرصتی برای عرض ارادت در این مرقومه باقی نمیگذارد لذا حقیر مستقیماً با استمداد از فضل بیمنتهای ربالعالمین وارد در اصل مطلب میشوم بعد از عرض این مختصر كه:
ما با حضرتعالی بهعنوان وصیّ امام امت(ره) و نایب امام زمان(عج) تجدید بیعت كردهایم و تا بذل جان در راه اجرای فرامین شما ایستادهایم؛ همانگونه كه پیش از این دربارهی امام امت(ره) بودهایم و بسیارند هنوز جوانانی كه عشق به اسلام و شوق رضوان حق، آنان را در میدان انقلاب نگه داشته است؛ با همان شوری كه پیش از این داشتهاند. خدا شاهد است كه این سخن از سر كمال و صدق و از عمق قلوب همان جوانانی سرچشمه گرفته است كه در تمام این هشت سال بار جنگ را بر شانههای ستبر خویش كشیدند. ما به جهاد فی سبیلالله عشق میورزیم و این امری است فراتر از یك انجام وظیفهی خشك و بیروح. این سخن یك فرد نیست؛ دست جماعتی عظیم است كه بهسوی حضرت شما دراز شده تا عاشقانه بیعت كند. بسیارند كسانی كه میدانند شمشیر زدن در ركاب شما برای پیروزی حق، از همان اجری در پیشگاه خدا برخوردار است كه شمشیر زدن در ركاب حضرت حجت(عج) و نه تنها آماده، كه مشتاق بذل جان هستند. سرِ ما و فرمان شما.
كمترین مطیع شما
سید مرتضی آوینی
حتما حق با تو هستش ..اینجا دو حالت وجود داره یا هنوز معنی ولایت فقیه عوض نشده بوده یا شهید محترم فرصت نکرده تا متوجه اصل قضیه بشه.
شهيد همت:
در زمانه غيبت اطاعت محض از ولايت فقيه داشته باشيد
خودم میدونم...................مگه شک داری؟؟؟؟؟حتما حق با تو هستش ..![]()
خودم میدونم...................مگه شک داری؟؟؟؟؟
.
.
.
.
.
.
.
![]()
پس میشه حالت سومهر انسان غیر معصومی جایزالخطاست
اطاعت محض از یک انسان جایزالخطا به نظرم اشتباهه
اگه یه انسان خاص رو جایزالخطا ندونیم یقینا معصوم میدونیمش که به نظرم اینم اشتباهه
اگه نظرم دست نیست از لطفا اشتباه درم بیارین
هر انسان غیر معصومی جایزالخطاست
اطاعت محض از یک انسان جایزالخطا به نظرم اشتباهه
اگه یه انسان خاص رو جایزالخطا ندونیم یقینا معصوم میدونیمش که به نظرم اینم اشتباهه
اگه نظرم دست نیست از لطفا اشتباه درم بیارین
کجايند مردان بي ادعا....
خود کرده را تدبیر نیستبت؟
كسي بت درست نكرده. ولي مطمئن باش اونا هم براشون كشته هاي جنگشون محترمن.
در ثاني در نظر بگير كه شهداي ما واقعا مظلوم كشته شدند. تمام دنيا يه طرف ايرانيا هم يه طرف. پيشرفته ترين ابزار آلات جنگي در مقابل ما بودند.
تازه فكرشو بكن زمان شاه 1000 دستگاه تانك پيشرفته(اسمشو يادم رفته) به انگليس سفارش داده ميشه و پولش هم پرداخت ميشه اما بعد از انقلاب نه تنها تانكها رو به ايران نميدن بلكه اون تانكهايي رو كه به سفارش ايران درست شده بود به عراق ميفروشن. يعني سربازاي ايراني در مقابل تانكهايي جنگيدن كه به سفارش كشور خودمون ساخته شده بود. مظلوميت از اين بيشتر؟!!
شهید امیر حاج امینی
بیسم چی لشکر ۲۷ محمد رسول الله (ص)
گوشه ای از سخن احسان رجبی (عکاس) در مورد عکسی که پس از شهادت شهید حاج امینی گرفت :
بعد رفتم سراغ امیر حاج امینی. او هم راحت آرمیده بود. گویی مدت هاست كه در خواب است. چهره درشتی از او گرفتم و بعد تمام قد .
هیچ وقت فكر نمی كردم كه عكسی كه می گیرم به این اندازه مشهور شود. خوشحالم از این كه این عكس آرامش خاطری است برای همه خانواده های شهدا. آنها كه عكس و تصویری از شهادت فرزندانشان ندارند و نمی دانند چه حالی داشته وقی به شهادت رسیده است. وقتی خانواده های شهدا آرامش و زیبایی شهید حاج امینی را می بینند قطعاً تسلی پیدا می كند.
گفته می شود تا كنون هشتصد هزار نسخه از این عكس چاپ شده است اما من نمی دانم، الان مادر این شهید كجاست؟ شنیده ام از تهران كوچ كرده است. پدر شهید، فوت كرده و مادرش در یكی از روستاهای ساوه به سر می برد. نمی دانم آیا كسی به مادر او سر می زند یا نه؟
دوست دارم یك روز با دوربین سراغ این مادر بروم، مادری كه فرزندش، با آرامشی ملكوتی، آنچنان زیبا به شهادت رسیده و با تصویرش خیلی ها اگر خودمانی بخواهم بگویم؛ صفا می كنند.
منبع : تبیان
![]()
گوشه ای از وصیت نامه شهید حاج امینی
از شما خواش می کنم و می خواهم همیشه چند موضوع را در مد نظر داشته باشید:
هرگز دروغ نگویید
زود قضاوت نکنید
گذشت و ایثار داشته باشید
خوشرو و خوش برخورد باشید
صبور و مقام باشید و اینکه جبهه ها را پر نگه دارید.
منبع : راسخون
اين را بدانيد که فقط ولايت فقيه ميتوان ايران و جهان را از گودال بزرگ منجلاب فساد و تباهي بيرون بکشد و به سوي جامعه اسلامي هدايت کند./ شهيد مجيد تاجيککاش اون عزیزان الان زنده میشدنو میدیدن نتیجه فداکاریاشونو!![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
ورود بدون کارت دعوت ممنوع | دفاع مقدس | 1 | |
![]() |
شرح محاصره دانشجویان پیرو خط امام در هویزه | دفاع مقدس | 0 | |
![]() |
شرح كامل عمليات "اچ3" در كتاب "حمله به الوليد" | دفاع مقدس | 5 | |
![]() |
چرا شهید را فقط در خیابان ها و دانشگاه ها دفن می کنند؟ | دفاع مقدس | 0 | |
م | فقط دعا کنید پدرم شهید بشه! | دفاع مقدس | 0 |