Hassanmirabi
عضو جدید
منم هستم.
البته اين ترم دانشجو هستم.ترم بعد هم يه چند واحدي ميمونه
البته اين ترم دانشجو هستم.ترم بعد هم يه چند واحدي ميمونه
آفرینشوک جربان فراصوت رو به مادون صوت تبدیل میکنه.سرعت کم میشه.پس فشار زیاد میشه.اما فشار سکون کاهش پیدا میکنه.
سلام. کسی میدونه نتایج قبل از کنکور دانشگاه آزاد (22 اردیبهشت) میاد یا بعدش؟ ممنون
سلام. کسی میدونه نتایج قبل از کنکور دانشگاه آزاد (22 اردیبهشت) میاد یا بعدش؟ ممنون
دوست عزیز نتایج یکی دو روز بعد از کنکور دانشگاه آزاد میاد مثل پارسال (این یه سیاسته بین سازمان سنجش و مرکز آزمون).......؟
چون نسبت سوراخ روی بالن به مساحت کل خیلی کوچیکه شرایط خفگی پیش میاد و سرعت خروجی در گلوگاه که همون سوراخه صوت میشه. توجیه من این بود!چون فشار یک اتمسفر بود من هم صوت زدم
دوستانی که کنکور هوا فضا دادن به نظرتون حداقل 2تا از سوالا غلط نبود؟؟
یکی سوال معادلات که باید مزدوج همساز u رو پیدا میکردیم >>>>>عدد ثابتش غلط بود
یکی ام سوال سیالات در مورد افتها>>>>>>>>>>>توان کسر دی یک بر دی دو 5 بود
ممنون
بالاخره ما هم مثل اينكه يه سوال درست جواب داديم بله فشار سكون كاهش و فشار افزايش ميابدآفرین
چون نسبت سوراخ روی بالن به مساحت کل خیلی کوچیکه شرایط خفگی پیش میاد و سرعت خروجی در گلوگاه که همون سوراخه صوت میشه. توجیه من این بود!
سلام من معادلات از جزوه پارسه استفاده میکنم اما به نظرم یه کم سنگینه ولی در کل شیوه ی آقای معتقدی رو قبول دارمسلام دوستان
من تصمیم گرفتم معادلات دیفرانسیل رو از گروه ریاضی شروع کنم بخونم...خیلی ضعیفم و این ترم درسایی دارم که با معادلات سروکار دارن...پس یه تیر دو نشون
یکی از دوستان گفته بود که کتاب های آقاسی حجم زیاد داره ولی همه نیازها برطرف میشه...
برای معادلات هم همین طوره؟ از چه انتشاراتی بگیرم؟ اسم کتابش چیه؟ منظورم اینه که نوشته کنکور مکانیک،معادلات دیفرانسیل یا...؟؟!
اگر لطف کنید مشخصات دقیق کتابو بگین ممنون میشم.![]()
سلام.سعی کنید آهسته و پیوسته برید.به توانایی های خودتون در ریختن برنامه توجه کنید؟آیا شما از آن دسته افرادی هستید که میتوانید 11 ماه با چنین برنامه ای پیش روید؟چون نکته اصلی در کنکور این هستش که حتی در بهمن ماه هم همان حس و تازگی فروردین رو داشته باشید.
این نکته رو میگم چون در تاپیک ما دی ماه که شد ریزش داشتیم
اون جوری که شنیدم کتاب معادلات گاج خیلی خوبه . حتما یه نگاهی بهش بکنین ! احتمالا خیلی بهتر از پارسه است !سلام من معادلات از جزوه پارسه استفاده میکنم اما به نظرم یه کم سنگینه ولی در کل شیوه ی آقای معتقدی رو قبول دارم
در ضمن واسه تست معالات هم کتاب راهیان کتاب بدی نیست.
تحلیل شما دوست عزیز درست
من این تستو نزدم
قطعا سوراخ شبیه نازل (همگرا) پس ماکزیمم سرعت میتونه ماخ باشه(و دلیلی نداره که حتما به ماکزیمم سرعت ممکن برسه)
سال گذشته یکی از بچه ها که اتفاقا نتیجه خوبی هم گرفته بودند.راهنمایی های مفیدی ارائه دادند.ایشون ریاضی یک و دو رو آقاسی ولی معادلات رو گاج پیشنهاد داده بودند.سلام دوستان
من تصمیم گرفتم معادلات دیفرانسیل رو از گروه ریاضی شروع کنم بخونم...خیلی ضعیفم و این ترم درسایی دارم که با معادلات سروکار دارن...پس یه تیر دو نشون
یکی از دوستان گفته بود که کتاب های آقاسی حجم زیاد داره ولی همه نیازها برطرف میشه...
برای معادلات هم همین طوره؟ از چه انتشاراتی بگیرم؟ اسم کتابش چیه؟ منظورم اینه که نوشته کنکور مکانیک،معادلات دیفرانسیل یا...؟؟!
اگر لطف کنید مشخصات دقیق کتابو بگین ممنون میشم.![]()
موفق باشید.سلام.
ممنونم از راهنماییتون. اما من ترجیح میدم تا قبل از مهر حتما یک دور دروس رو خونده باشم تا بلایی که امسال سرم اومد ، دیگه سرم نیاد!(به خاطر این که امسال از اواسط مهر شروع کردم تا اومدم به خودم بیام و منابع مفید رو پیدا کنم و برنامه ریزی منسجمی داشته باشم ، شد اواسط آبان و اون قدر استرس گرفتم که نتونستم خیلی از درسها رو حتی بخونم !) . از طرفی من باکس ریاضی رو تقریبا خوب خوندم و امسال که همین جوری شرکت کرده بودم حدودا 10 تا رو زدم . پس ریاضی ان چنان مشکلی ندارم . همین طور باکس دینامیک. به همین خاطر آن چنان فشاری توی این مدت به خودم نمیارم.
آره راست میگی، من با فرض اینکه نسبت سطح مقطع بحرانی به کل بسیار کوچیکه سرعت رو سرعت ماخ تخمین زدم. که فقط یه فرضه و خودمم کاملا مطمئن نیستم. امیدوارم فرضم درست باشه![]()
خيلي لطف كردي.جهت اطلاع دوستانی که مثل من یادشون رفته زیره پاسخنامشونو تکمیل و امضا کنن باید بگم من از روابط عمومی سنجش سوال کردم و جواب د ادن که اگرچه این قسمت بی اهمیت نیست ولی با مساعدت سازمان سنجش برای کسایی که این قسمتو تکمیل نکردن هیچ مشکلی پیش نمیاد!
البته از قبل هم میشد حدس زد.!![]()
بله سوال معادلات اشکال داشت.
ولی سیالات مشکل نداشت. جریان آرام بود. ضریب f متناسب با Re بود نسبت D ها به توان 4 میشد.
واقعا"عاليه بااين درصدا فكركنم امسال هم دورقمي بشيد!!امیدوارم حدال واسه شما درست باشه
بچه به نظرتون من با درصدای تقریبی زیر چند میشم
ریاضی 30
سیالات 60
جامدات 70
دینامیک 15
تهران قبول نشم از اردیبهشت واسه 2رقمی سال بعد میخونم
واقعا"عاليه بااين درصدا فكركنم امسال هم دورقمي بشيد!!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | دکترا 93 - تبدیل انرژی - بحث پیرامون درصد ها، تخمین رتبه و سوالات | آزمون های دانشگاهی | 20 | |
![]() |
بحث و بررسی کنکور ارشد 91 مهندسی مکانیک | آزمون های دانشگاهی | 4 |