rika2
عضو جدید
جواب شما چي بود؟ منم ha رو زدمالان با کتاب سنجل چک کردم. یکی از تمریناش کپی همین سواله. جوابه من درسته!![]()
راستي اون بالون كه سوراخ ميشه جوابش كدوم بود؟
جواب شما چي بود؟ منم ha رو زدمالان با کتاب سنجل چک کردم. یکی از تمریناش کپی همین سواله. جوابه من درسته!![]()
الان با کتاب سنجل چک کردم. یکی از تمریناش کپی همین سواله. جوابه من درسته!![]()
جواب شما چي بود؟ منم ha رو زدم
راستي اون بالون كه سوراخ ميشه جوابش كدوم بود؟
کسی از دوستان سوال ضریب تشعشع رو نزده؟ جوابشو کدوم زدید؟
من زدم درست یادم نیست ولی فقط میدونم پی توان یک داشت شبیه سوال پارسال بود.همون لامپه.
ولی پارسالی تشعشع نقطه ای بود این دو صفحه به همند!
من نزدم اصلا....!!!!نه توی مخرج فقط h تنها میمونه.
من بالون رو سرعت صوت زدم. شما چی؟
هر دو تاشون از فرمول فضایی که تو راهیان گفته حل میشن .فرق نمیکنه
به نظر من که کتاب آریاز،متن روون و خوبی داره و روش هایی که گفته رو میشه راحت یاد گرفت . پس جای نگرانی نیستبچه ها من تو دانشگاه كنترل پاس نكردمميتونم خودم روش كار كنم يا بايد كلاس برم.
بعد کتاب آریاز برادرانی مناسب واسه من كه از كنترل چيزي نميدونم....
چون فشار یک اتمسفر بود من هم صوت زدمنه توی مخرج فقط h تنها میمونه.
من بالون رو سرعت صوت زدم. شما چی؟
بچه ها من تو دانشگاه كنترل پاس نكردمميتونم خودم روش كار كنم يا بايد كلاس برم.
بعد کتاب آریاز برادرانی مناسب واسه من كه از كنترل چيزي نميدونم....
بله جواب شما درسته البته نکته این سوال تو کتاب انتقال حرارت دکتر سمیع پور هم اومده!الان با کتاب سنجل چک کردم. یکی از تمریناش کپی همین سواله. جوابه من درسته!![]()
و اما برنامه ی دراز مدت من ( تا پایان شهریور) :
ان شاء ا... و با توکل به خدا :
تا آخر اسفند مرور کلی بر تمامی درسها برای درک بهتر موقعیت درسی خودم !
از90/1/8 تا 90/1/31 : ریاضی 1 - مقاومت - ارتعاشات - ترمو دینامیک1
از90/2/1 تا 90/2/31 : ریاضی 2 - مقاومت - کنترل - ترمو2
از90/3/1 تا 90/3/31 : معادلات - طراحی اجزا - دینامیک ماشین - سیالات 1. (مرور ترمو و مرور به صورت تست ریاضی عمومی و ارتعاشات)
از90/4/1 تا 90/4/31 : ریاضی مهندسی - طراحی اجزا - مرور باکس دینامیک - سیالات2 . (مرور به صورت تست ریاضی و باکس جامدات به جز طراحی اجزا)
از90/5/1 تا 90/5/31 : انتقال حرارت - تکرار تست های زده شده باکس های : ریاضی و جامدات و دینامیک ( مرور سیالات و ترمو )
از90/6/1 تا 90/6/31 : ثبت نام در کنکور آزمایشی ! مرور باکسها با زدن تست از هر باکس !
توضیحات : [از 1 اسفند هرشب10تمرین دینامیک مریام و 10 تمرین استاتیک مریام!(تعداد تمرینهای دینامیک مریام :1115 و استاتیک مریام : 905) ( هر هفته جمعه برای مرور سوالات خوانده شده در هفته )
در این حالت دینامیک حدود 4 ماه و نیم و استاتیک حدود 3 ماه و نیم دیگر تمام می شود !
و همچنین از 1 اسفند هر روز صبح نیم ساعت از روی نارسیس خواندن لغات انگلیسی ! ( در این حالت 4 ماهه لغات متدوال تمام میشود ) و بعد از این 4 ماه از روی نارسیس تافل کار را دنبال میکنم و بعد از حدود 4 ماه از روی نارسیس 504 کار را به اتمام خواهم رساند ]
هر چی زودتر بهتر
حالا کی و کجا اینو اعلام کرده؟
کتاب معادلات گاج نوشته کلاهدوز با اینکه خودم نتونستم تهیه کنم اما دوستم که مطالعه کرد خیلی راضی بود.درود بر دوستان
به نظر منابع مهم هستند،اما اگه یه نگاهی به مصاحبه نفرات برتر کنکور داشته باشید هر کسی یه کتابی رو معرفی میکنه، که معمولا با نفرات دیگه متفاوته
میخوام بگم خوب و دقیق خوندن از منابع مهمتره
من خودم این منابع به نظرم خوب آمد، اگه نظری دارید بفرمایید
ریاضی 1 و 2 : آقاسی
ریاضی مهندسی: معتقدی
معادلات : نیکو کار
سیالات : راهیان
ترمودینامیک : راهیان
انتقال : پوران
دینامیک و استاتیک : مریام
ارتعاشات : پوران
مقاومت : پوران
کنترل : برادر آریاز
طراحی و دینامیک ماشین : نمیدونم !
در ضمن یکی از بچه ها تو صفحه قبل منابع جامع تر معرفی کرد بود، منابع من تقریبا شسته رفته هستند.
دوستانی که کنکور هوا فضا دادن به نظرتون حداقل 2تا از سوالا غلط نبود؟؟
یکی سوال معادلات که باید مزدوج همساز u رو پیدا میکردیم >>>>>عدد ثابتش غلط بود
یکی ام سوال سیالات در مورد افتها>>>>>>>>>>>توان کسر دی یک بر دی دو 5 بود
ممنون
من ویرایش 5 که در دانشگاه هم همان رو مطالعه کرده بودم خواندم،متمم اش رو هم در یکی از صفحات تاپیک 90 برای دانلود قرار دادم.ولی در حال حاضر نمیدونم در کدام صفحه بود.سلام
بهترین ویرایش استاتیک مریام کدوم هست؟
شوک جربان فراصوت رو به مادون صوت تبدیل میکنه.سرعت کم میشه.پس فشار زیاد میشه.اما فشار سکون کاهش پیدا میکنه.دوستان شوک عمودی رو چی زدید؟
جریان زیر صوت به فراصوت تبدیل میشه؟من این رو زدم
دوستان شوک عمودی رو چی زدید؟
جریان زیر صوت به فراصوت تبدیل میشه؟من این رو زدم
شوک جربان فراصوت رو به مادون صوت تبدیل میکنه.سرعت کم میشه.پس فشار زیاد میشه.اما فشار سکون کاهش پیدا میکنه.
من اصلا این رو خالی گذاشته بودم چون نخونده بودم شک داشتم نزدمچطوراینواشتباه زدی خو!
دوستمون درس میگه گزینه 4 میشه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | دکترا 93 - تبدیل انرژی - بحث پیرامون درصد ها، تخمین رتبه و سوالات | آزمون های دانشگاهی | 20 | |
![]() |
بحث و بررسی کنکور ارشد 91 مهندسی مکانیک | آزمون های دانشگاهی | 4 |