shahab.ab
عضو جدید
به نظرتون من با این درصدا چند میشم (طراحی)
ریاضی 25
سیالات 35
جامدات 37
دینامبک 35
راستش من از گرایش طراحی اطلاع دقیقی ندارم ولی همیشه درصدهای متعادل جای امیدواری داره

راستی اگه تبدیل انرزی میخواستی هیچ امیدی نبود

به نظرتون من با این درصدا چند میشم (طراحی)
ریاضی 25
سیالات 35
جامدات 37
دینامبک 35
چه گرایشی میخوای؟
اگه معدلت خوب باشه تو تبدیل انرژی دو رقمی میشی.
منم درصدام به نظرم توی همین مایعها میشه(یه ذره بدترراستش من از گرایش طراحی اطلاع دقیقی ندارم ولی همیشه درصدهای متعادل جای امیدواری دارهانشالا خوب میشی.
راستی اگه تبدیل انرزی میخواستی هیچ امیدی نبود![]()
میمیرم واسه طراحی
از معدل نگو که داستانش طویله
(سه ترمه گذشته معدلم الف بوده،ولی در عهد عتیقم سابقه مشروطیم دارم!!؟)
حالاهم 14:50 معدل دارم
منم درصدام به نظرم توی همین مایعها میشه(یه ذره بدتر) فکر میکنید تا 1500 بشم؟(با توجه به آسون بودن کنکور امسال)ضمن اینکه بر چه اساس میگی درصدهای متعادل جای امیدواری داره؟بر اساس تجربه؟
صد البتهجواب یکی از سوالا معادلات می شد:
Xe^x
درسته؟
خوب در عوض تراز اونی که درصد بالایی داره هم خیلی کمک میکنه مگه نه؟در مورد ریاضی هم من چون خودم ذاتا ریاضی رو بهتر از باقی دروس میفهمم احساس سختی نکردم،ولی خوب نظر عموم مهمه که میگن سخت بود.البته با قاطعیت میگم که ریاضیش از پارسال خیلی آسونتر بود.التبه در حیطه ای که من خونده بودم،یعنی ریاضی 1 و 2 و ابتدای معادلاتدرصدهای متعادل باعث میشه که تراز خیلی بد نداشته باشید و این خیلی مهمه. با این حال مکانیک بیشترین تنوع ضریب رو تو مهندسی داره.و بستگی داره واسه هر گرایش درسای مهمتر رو چطور زده باشید. من بر همین اساس گفتم توی تبدیل شانسی نداره.
در ضمن کنکور امسال کجاش ساده بود؟ خدایی روت میشه بگی ریاضی ساده بود!![]()
هر جور فکر می کنم می بینم نه/ اونطوری هم که شما حساب کردین نیستخوب در عوض تراز اونی که درصد بالایی داره هم خیلی کمک میکنه مگه نه؟
میشه گفت یه کتاب کنکوری کامله! هم درس داده ، هم نکته ها رو گفته و هم به اندازه واقعا کافی(حتی بیشتر از نیاز) تست داده!اکثر تستهای اون مربوط به کنکور سالهای قبل تمامی رشته هاست. انتشارات نگاه دانش اونو منتشر کرده !اقا بالاخره ما نفهمیدیم این کتاب آقاسی که میگید چه جور کتابیه... کتاب کنکوره؟ کتاب مرجعه؟ کامل درس داده یا نکته ای گفته؟ تست هم داره؟ اصلا کتاب چه انتشاراتیه؟
صد البته[/QUO
من اين جواب را جايگذاري كردم ولي با جواب معادله يكي نشد فكر كنم 2/ (xexp(x
اگر اشتباه نکنم 700-1000 در بدترین حالتبه نظرتون من با این درصدا چند میشم (طراحی)
ریاضی 25
سیالات 35
جامدات 37
دینامبک 35
اگر درصدا درست باشه.زیر 150.تبریک میگمامیدوارم حدال واسه شما درست باشه
بچه به نظرتون من با درصدای تقریبی زیر چند میشم
ریاضی 30
سیالات 60
جامدات 70
دینامیک 15
تهران قبول نشم از اردیبهشت واسه 2رقمی سال بعد میخونم
مثلا من سرکار میرمباباخوش بحالتون ما كه هر روز 6بايد پاشيم بريم سركار!!!
بچه ها ارشد آش دهن سوزی نیست زیاد نگران نباشید
صد البته[/QUO
من اين جواب را جايگذاري كردم ولي با جواب معادله يكي نشد فكر كنم 2/ (xexp(x
درسته دوست عزیز . منم جایگزین کردم ،نشد و 1/2xexpx رو زدم
با آرزوی موفقیت برای تمامی دوستان .تا اردیبهشت من نه دیگه نگاه سوالات و پاسخنامه میکنم و نه چک جواب.دیگه هر چی شد.
شاد و موفق باشید.خدانگهدار
درصدهاتون خیلی خوبهsalam
omid varam haleton khob bashe
mikhastam bebeniam man ba in %haye taghribi rotbam chand mishe
riazi 63%
sayal 43%
jamedat 48%
dynamic 40%
kokour90
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | دکترا 93 - تبدیل انرژی - بحث پیرامون درصد ها، تخمین رتبه و سوالات | آزمون های دانشگاهی | 20 | |
![]() |
بحث و بررسی کنکور ارشد 91 مهندسی مکانیک | آزمون های دانشگاهی | 4 |