adelante640
عضو جدید
بله ضخامت دو برابر ضریب جابجای نصف انتقال حرارت ثابت
گزینه 3 چند بود حالا؟
12.5 یا 125؟
اون سوال فشار جزئی رو مطمئنی نسبت فشارها ثابت می مونه؟
منم آزمایشی بودمسوال:
من که آزمایشی بودم به نظر شما 3300 پول رو که معلوم نیست چرا تو خزانه دولت باید واریز شه رو پرداخت کنم؟؟ پرداخت نشه ممکنه سال دیگه محروم شم؟! آخه الان که همه چی اینترنتی شده چرا باید پستش کنم؟ اصلا مگه میشه این همه فیش رو (یه میلیون داوطلب داشت؟)چند نفر چک کنن که کی مال کیه؟ برای من منتطقی نیست
سلام بچه ها
من یه مشکلی دارم
می خوام برای چند تا از درسهای پایه برم کلاس
اول اینکه نمی دونم از حالا برم یا تابستون
دوم اینکه نمی دونم کلاس های کدوم موسسه خوبه
پارسه رو شنیدم که فقط تهران خوبه نه شهرستان ها
از بین پارسه و ماهان و مدرسان و سنجش کدوم تو مشهد بهتره؟
سوال:
من که آزمایشی بودم به نظر شما 3300 پول رو که معلوم نیست چرا تو خزانه دولت باید واریز شه رو پرداخت کنم؟؟ پرداخت نشه ممکنه سال دیگه محروم شم؟! آخه الان که همه چی اینترنتی شده چرا باید پستش کنم؟ اصلا مگه میشه این همه فیش رو (یه میلیون داوطلب داشت؟)چند نفر چک کنن که کی مال کیه؟ برای من منتطقی نیست
منم آزمایشی بودم
اینها به کنار...
من که اینترنتی ریختم و کارت ثبت کردم چی رو باید پست کنم الان؟!
بابا استاد کیه؟حرفا میزنیدا.من هنوز دانشجو هستم.موفق باشی استاد !
میگم استاد چون اسم شما رو نمیدونم،شرمنده
ایشالا فردا بترکونی
آفرینمنم خیلی ناراحت بودم دوست عزیز چون خیلی بهتر می تونستم امتحان بدم سوالای ریاضی خیلی وقتمو تلف کرد. ولی به قول شما هر چی بادا باد. هر چی خدا بخواد. دیگه هم ناراحت نیستم
یک روز رسد غمی به اندازه کوه ----- یک روز رسد نشاط اندازه دشت
افسانه زندگی چنین است عزیز -------در سایه کوه باید از دشت گذشت
دو رو من 220 زدمهمون نمیدونم 123 این حدودا بود
سوال 2هم 108 میشد
سوال پمپ چگالیش نکته داشت.من که با تبدیل واحد میونه خوبی ندارم.ولی چگالی آب رو هزار گرفتم حل کردم..آخرش هم چون دوباره بر حسب کیلو بود دوباره تقسیم بر هزار میخواستسوال پمپ رو من 12.5 به دست اوردم
من 125
شما هم به 91 ها بپیوندیددرود
من سوالم رو پس گرفتم
موفق باشید
در پناه حق
این سوال رو من 100 در صد مطمئنم.که گزینه درست همینهاون سوال جامدات رو اگر درست یادم باشه من هم mg/2a زدم
واقعا ...این چه وضعش بود...باور کنید هنوز تو شک ازمونم.......8 ماه زحمت کشیدن.....خدایادیگه به چی میگن شکست ، شکست بالاتر از اینکه یکی 6 7 ماه درس بخونه و آخرش با چنین سوالات غیر کارشناسی مواجه بشه ، سوالاتی که اگه من و شما رو با اطلاعاتی در حد کارشناسی برای انتخابشون بزارن شایدهمچین گافی ندیم . سوالاتی که ماشین حساب میخاد ، سوالات پر از ابهام ، سوالات اشتباه و چه و چه و چه . چجوری میشه که یک سرس دکتر که من خودم سر کلاساوشون بودم ، اشتباهاتی بکنن که واقعا ممکن نیست ، اونا میدونن که این سرنوشت بچه هاست و اونا مبنا رو بر تعریف سازمان سنجش بر سوالات استاندارد گذاشتن(یعنی بدون ماشین حساب و استاندارد).
پس دوتا نتیجه میگیریم : یکی اینکه اصلا آدم های مورد انتخاب خودشون که بعضا سواد مکانیکی درستی ندارن سوال رو انتخاب میکنن و دوم اینکه رایانه اونا رو میخونه و این جای تاسف داره که لو نرفتن سوالا براشون از همه چیز مهمتره !!
نتیجه : اعتبار سازمان از سرنوشت و غرور جوونا مهمتره !!!
ان ا... مع الصابرین
نه نمیشهواقعا خسته نباشند،سوالای ساخت و تولیدشون ترکونده بود،نمیشه تو اینجا فحش داد؟!!!!!![]()
تازه وارد محیط کار که بشیم میفهمیم چه خبرهایا این بود ارمان های ما؟؟؟؟
سوالای ساخت رو یه سری آدم مریض طراحی کرده بودند ....واقعا خسته نباشند،سوالای ساخت و تولیدشون ترکونده بود،نمیشه تو اینجا فحش داد؟!!!!!![]()
احتمالا میزارن به حسابت سال دیگه ازت میگیرن
آره بابا مسخرشون درآوردن, ما که اینترنتی خریدیم هم باید پست کنیم
اون موقع که میخواستم کارت بگیرم به این فکر کردم که سیستمشون که کارت میده با اون بانکا شاید در ارتباط نباشه,یعنی میشد الکی یه کد بزنی, اونا کد رو ثبت میکنن ولی انلاین با بانکی که کارت رو خریدیم در ارتباط نیستن, الان هم برای همین مشخصات کارت رو میخوان
میخواستم امتحان کنم ولی ترسیدم شر بشه
حالا از ابنا گذشته اینا چرا اینقدر نفهمن, چرا پست کنیم, بابا ایمیل برای چیه پس؟ کار خودشون هم راحتتره
بگن با یه فرمت خاص مشخصات کارت رو ایمیل کنیم, مثلا موضوع ایمیل شماره داوطلبی و متن ایمیل هم مشخصات کارت
سوال 1ترمو روچند بدست آورديد؟
استرس ؟ الان؟سلام دوستان.مطمئن باشید که استرس شما در حال حاضر طبیعی است و در نهایت که پاسخ بیاد اونایی که زحمت کشیدند راضی خواهد بود.
من پارسا رتبه ام در تبدیل 505 شد.درصد هام به صورت زیر بود:
ریاضی:33
سیالات:62
جامدات:10
ارتعاشات:33
ممنون امیدوار کننده بود.ولی شما یه در صد بالای 60 دارید.سلام دوستان.مطمئن باشید که استرس شما در حال حاضر طبیعی است و در نهایت که پاسخ بیاد اونایی که زحمت کشیدند راضی خواهد بود.
من پارسا رتبه ام در تبدیل 505 شد.درصد هام به صورت زیر بود:
ریاضی:33
سیالات:62
جامدات:10
ارتعاشات:33
میشه بگین ماهایی که اینترنتی پرداخت کردیم باید چی رو پست کنیم؟؟ ما که رسید قبض یا همچین چیزی نداریم که ؟؟؟
من فقط شماره سفارشام با رمزهامو دارم.....
درست هست.ولی از اون جامداتی رو که همه بالای 20 درصد زده بودند رو خراب کردم.اگه 2تا جامدان می زدم رتبم از این رو به اون رو میشد.کلا رتبه تابع عوامل و پارامترهای متعددی هستممنون امیدوار کننده بود.ولی شما یه در صد بالای 60 دارید.
خوش بحالتون.من که صبح هم آزمون ابزار دقیق داشتم.چقدر کنترلش اسون تر بود.امروز کلا 40 تا سوال زدم.من رکورد زدم 12 ساعت خوابیدم![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | دکترا 93 - تبدیل انرژی - بحث پیرامون درصد ها، تخمین رتبه و سوالات | آزمون های دانشگاهی | 20 | |
![]() |
بحث و بررسی کنکور ارشد 91 مهندسی مکانیک | آزمون های دانشگاهی | 4 |