یه خورده مغلطه کنیم حال میدهممنون امیدوار کننده بود.ولی شما یه در صد بالای 60 دارید.

چی شد خانم مهندس؟ درصد بالای 60؟ اون وقت یعنی چی؟ یعنی اگه کسی امسال درصدی بالا 60 نداشته باشه رتبه اش بهتر از این دوستمون نمیشه؟

یه خورده مغلطه کنیم حال میدهممنون امیدوار کننده بود.ولی شما یه در صد بالای 60 دارید.
واسه همین هم بود که من گفتم امیدوار کننده بود.ولی 20 در صد جامدات یعنی 4 تا درست.مایی که الان کنکور دادیم میدونیم این 20 درصد هم خیلی خوبهدرست هست.ولی از اون جامداتی رو که همه بالای 20 درصد زده بودند رو خراب کردم.اگه 2تا جامدان می زدم رتبم از این رو به اون رو میشد.کلا رتبه تابع عوامل و پارامترهای متعددی هست
الان هم تازه می خوام برم بخوابمخوش بحالتون.من که صبح هم آزمون ابزار دقیق داشتم.چقدر کنترلش اسون تر بود.امروز کلا 40 تا سوال زدم.
میشه بگین ماهایی که اینترنتی پرداخت کردیم باید چی رو پست کنیم؟؟ ما که رسید قبض یا همچین چیزی نداریم که ؟؟؟
من فقط شماره سفارشام با رمزهامو دارم.....
چرا اگر همش رو رنج متوسط 50 باشه میتونه بشه.یعنی صد در صد میشه.50 هم نباشه.40 هم خوبه.ولی مگه چند تا تست زدیم که تازه اگر همشون هم درست باشه به این درصدا برسه؟یه خورده مغلطه کنیم حال میده
چی شد خانم مهندس؟ درصد بالای 60؟ اون وقت یعنی چی؟ یعنی اگه کسی امسال درصدی بالا 60 نداشته باشه رتبه اش بهتر از این دوستمون نمیشه؟![]()
واقعا خسته نباشند،سوالای ساخت و تولیدشون ترکونده بود،نمیشه تو اینجا فحش داد؟!!!!!![]()
خوش به حالتمن رکورد زدم 12 ساعت خوابیدم![]()
فک کنم تعداد تشکر در هر روز یه محدویتی داره /چون الان تشکر کردینالان هم تازه می خوام برم بخوابمخواب خواب میاره
پس آخر بین هوافضا و ابزار دقیق ...
راستی خوندم که تشکرهاتون تموم شده! چه جالب! از بس که از پست های درپیتی من تشکر کردین![]()
سر 24 ساعت دوباره مخزن تشکرها شارژ شد.برای هدفمندی ادیگه از پست های شما تشکر نمیکنم.الان هم تازه می خوام برم بخوابمخواب خواب میاره
پس آخر بین هوافضا و ابزار دقیق ...
راستی خوندم که تشکرهاتون تموم شده! چه جالب! از بس که از پست های درپیتی من تشکر کردین![]()
این از کدوم آفرین ها بود الان؟آفرین
حسین جان مشخصات کارتی که تحت عنوان مابه التفاوت خریدم رو میفرمایید که باید پست کنم؟احتمالا میزارن به حسابت سال دیگه ازت میگیرن
آره بابا مسخرشون درآوردن, ما که اینترنتی خریدیم هم باید پست کنیم
اون موقع که میخواستم کارت بگیرم به این فکر کردم که سیستمشون که کارت میده با اون بانکا شاید در ارتباط نباشه,یعنی میشد الکی یه کد بزنی, اونا کد رو ثبت میکنن ولی انلاین با بانکی که کارت رو خریدیم در ارتباط نیستن, الان هم برای همین مشخصات کارت رو میخوان
میخواستم امتحان کنم ولی ترسیدم شر بشه
حالا از ابنا گذشته اینا چرا اینقدر نفهمن, چرا پست کنیم, بابا ایمیل برای چیه پس؟ کار خودشون هم راحتتره
بگن با یه فرمت خاص مشخصات کارت رو ایمیل کنیم, مثلا موضوع ایمیل شماره داوطلبی و متن ایمیل هم مشخصات کارت
متوسط 50 خیلی خوبه / متوسط 50 حتما خیلی بهتره از این حرفا میشه/ نگاهی به اون نمونه کارنامه هایی که خودتون گذاشتین بندازین ...چرا اگر همش رو رنج متوسط 50 باشه میتونه بشه.یعنی صد در صد میشه.50 هم نباشه.40 هم خوبه.ولی مگه چند تا تست زدیم که تازه اگر همشون هم درست باشه به این درصدا برسه؟
خوش به حال من! که زیاد می خوابم! مهندس خوشا انان که دائم در نمازندخوش به حالت
من دیشب بهتره بگم صبح ساعت 5 خوابیدم !!!!!!!!!!!!!!!!
دوباره همون صبح 9 بیدار شدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من تو شرایط معمولی 8 ساعت خواب رو نیاز دارم چه برسه که دیروز 6 صبح بلند شدمو ......
![]()
دقیق یادم نمیاد چی زدم.این از کدوم آفرین ها بود الان؟اونی که قبلا گفته بودید؟
(فقط محض شوخی عرض کردم و تغییر فضا
)
هد پمپ رو میگید 125 میشده شما؟
ه
گفتن 50 آسونه.ولی زدنش چطور؟من بهترین باکسی که هم زذم شک دارم به 50 برسهمتوسط 50 خیلی خوبه / متوسط 50 حتما خیلی بهتره از این حرفا میشه/ نگاهی به اون نمونه کارنامه هایی که خودتون گذاشتین بندازین ...
انشااللهبا عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستانی که امتحان ارشد مکانیک داشتن من هم سال گذشته آزمون را تجربه کردم و می دونم اکثرا چه حالی دارین
باید خدمتتون عرض کنم که مطمئن باشید نتایج از اون چیزی که فکر میکنید بهتر میشه مثل پارسال من خودم سال گذشته فکر نمیکردم قبول شم ولی خداروشکر جای خوبی قبول شدم
زیاد نگران نباشید اگر آزمون سخت باشه واسه همه یکسان بوده
به امید موفقیت همگی
بله همونوحسین جان مشخصات کارتی که تحت عنوان مابه التفاوت خریدم رو میفرمایید که باید پست کنم؟
اگر نباشه چی؟
یه عکس فکر کنم فقط ازش دارم همونو پرینت بگیرم پست کنم؟
بله همونو
اطلاعیه خودشونه http://www.noet.ir/noet/FullStory.aspx?gid=2&id=803
فکر کنم همون کافی باشه, اسمو شماره پرونده یا داوطلبی هم میخوان
من الان به روابط عمومیشون یه ایمیل زدم گفتم به جای پست ایمیل کنیم
تشکر های من هم تموم شد[/QUO
منم اینتر نتی پرداخت کردم ولی نه کد رهگیری نه کد تراکنش هیچی ندارم الان. اگه هم داشتم پست نمی کردم. دیگه خوصله این مسخره بازیارو ندارم. مطمئن باشید خیلیا اصلا نمی دونن جریان چیه چه بخوان پست کنن. سنجش هم هیچ کاری نمی تونه بکنه. باداباد
به جا بود.آفریناین سازمان سنجش کم کم داره میشه سازمان رنجش!!!
و این چنین است که میبینیم در کشور سنتی حساب اینترنتی داشتن فایده ای ندارد.![]()
باز تشکر ها کوپنی شد.چرا فایده نداره؟!؟ خیلی هم مفیده ، واسه پول گرفتن ( همون چاپید...) که خوبه ! دانشگاه ما جدیدا کاری کرده که بشه با اینترنت شهریه رو پرداخت کرد ! (برا شبانه ) خوبه، نه ؟ عوضش تا شهریه ثابت رو ندی نمیتونی انتخاب واحد کنی .!اینترنته دیگه! تازه بعد 10 روز واسه حذف و اضافه باید همه شهریه رو بدی وگرنه بازم نمیتونی به سیستم دست پیدا کنی! ! ! زوره دیگه ... اینجور جاها اینترنت خیلی بدرد میخوره.
باز تشکر ها کوپنی شد.
این جمله واسه یه عده خاصی بود که دو روز قبل از ارشد در این تاپیک حضور فعال داشتند![]()
شما پارسال کنکور دادی؟البته دوست عزیز ریاضی وسیالات و دینامیک سال ÷یش فوق العاده راحت بود......جامدات سال پبش در حد امسال بود......هر چند الان مشخص نمیکه
چرا فایده نداشت؟و این چنین است که میبینیم در کشور سنتی حساب اینترنتی داشتن فایده ای ندارد.![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | دکترا 93 - تبدیل انرژی - بحث پیرامون درصد ها، تخمین رتبه و سوالات | آزمون های دانشگاهی | 20 | |
![]() |
بحث و بررسی کنکور ارشد 91 مهندسی مکانیک | آزمون های دانشگاهی | 4 |