مشابه متن زیر رو شب قبل از خواب نوشتم بعده چند بار ویرایش درنهایت حذفش کردم

الان دوباره نوشتم می خوام بگم همین طوری کشکی هم ننوشتم شاید غنی نباشد ولی اکثرا رو در طول این چند ماه اخیرحس کردم تجربه کردم و البته فیدبک هم داخلش هست. این متن برای شما و امثال شما و البته خودم(چون وقتی نوشتمش انگیزه ی خودم زیاد شد

)
حدود 15 ماه فرصت داری مرجع مرجع مرجع!!!
سعی کن برا تک رقمی بخونی و المپیاد دانشجویی امتیازهای خوبی داره منظورم مالی و وام مسکن و... نیست برا دکترای داخل برگ برنده هست وگرنه با این وضع پذیرش دکترا مجبوری به فکر اپلای باشی و البته هاروارد

خلاص
ریاضیات رو دیگه فکر نکنم لازم باشه از منابع مرجع مثل توماس و... بخونی بازهم خودتون می دونید
منابع غیر مرجع ریاضی : 6 جلد کتاب آقاسی برا ریاضی 1 و2 و معادلات اینها خودشون دیگه یه جورهایی مرجع هستن!
ریاضی مهندسی:
کتاب کریمی از نصیر و کتاب معتقدی رو بخون(من اگه از 15 ماه قبل از کنکور شروع می کردم در مورد ریاضی مهندسی به کتابهای مرجع توجه می کردم مثلا ریاضی مهندسیه اشپیگل
ارتعاشات:
رائو /تامسون/ستو/ کنکوری هم جباری از پوران
سیالات:
مانسون/شیمز(من نصفه کاره رهاش کردم فصل دومش مقاومته

و کلا ریاضیات زیاد داره) استریتر هم(نصفه کاره رهاش کردم البته چیزی بیش از نصفه بود)
ترمو:ون وایلن من که خوندم و سوالات کنکور رو نگاه کردم قانع کننده بود در مورد انتقال هم همینطور
انتقال: اینکروپرا/با خوندن این کتاب شعار یونسکو در مورد یادگیری رو کاملا درک می کنی (شعار در مورد یادگیری و درگیری هست) فوق العاده سنگین مفهومی و به سختی میشه خلاصه اش کرد چون تک تک جملاتش مهمه کاملا درگیرت می کنه ولی مواظب باش با خودتون یا خانواده درگیر نشین
دینامیک: مریام/هیبلر/کنکوری هم جباری
مقاومت:جانستون/کنکوری نایی/تعریف کتاب کنکوری فنایی رو هم شنیدم
استاتیک:مریام
دینامیک ماشین: مارتین/شیگلی/کنکوری هم راستگو(من که هیچکدوم رو نخوندم پس فیدبک بود البته کتاب مرجع که حتما خوبه)
کنترل همه فیدبک از دوستان و...:اوگاتا/کنکوری هم آریاز/جزوه ی غفاری هم تهیه کن غفاری چندین ساله که طراح کنترل هست تو المپیاد هم یه کارایی می کنه استاد خواجه نصیره
طراحی اجزا هم دوست داشتم زمان یه دو ماهی ناقابل به عقب بر می گشت و کلاس شریعت پناهی رو می رفتم

باکس جامدات و ارتعاشات خیلی مهم هستن
برای مرحله ی نهایی المپیاد دیگه از دست ریاضیات خلاص میشی منتها علم مواد/ طراحی مکانیزم/روش های تولید هم اضافه میشه

و سولات تشریحی هستن.
باز هم با دیگران مشورت کن نظر خودم رو گفتم ولی:
اگر خواستی مثلا بدونی در طراحی اجزا شیگلی بهتره یا اسپاتس از فردی بپرس که هر دو رو خونده باشه یا مثلا 50 درصد هر دو رو خونده باشه وگرنه... من در متن فوق این کتاب ها رو با رنگ
قرمز مشخص کردم
مواظب روند فرسایشی هم باش چون 15 ماه زیاده/5 ماه که می خوابی 5 ماه هم تفریح و...(سفر/فرار از زندان/لاست/قهوه تلخ/بدنسازی /پروژه/کارآموزی/ و...) 5 ماه خالص برای هدفتون می مونه یعنی بیش از 3000 ساعت!!! برا خودتون انگیزه ایجاد کن مثلا این همه پذیرش مجازی آزاد ...پس قبولی زیاد مهم نیست رتبه تاپ آوردن مهمه/ ارتعاشات سخته شما سرسخت تری

/مکانیک سنگینه شما ابهتت بیشتره/
مثل یه گلادیاتور بجنگ موفق باشید التماس دعا