بحث و گفتگو پیرامون آزمونها( کاردانی به کارشناسی- کارشناسی ارشد و دکترا) مكانيك سيالات

سپهررادمهر

عضو جدید
راستی از همین ریاضی مهندسی انتگرال مختلط به نظرتون بخونیم؟
چقدر نگاشت سخته!چه کتابی هست این قسمت نگاشت ها را روون تر گفته باشه؟

*Essi*

اخراجی موقت
راستی از همین ریاضی مهندسی انتگرال مختلط به نظرتون بخونیم؟
چقدر نگاشت سخته!چه کتابی هست این قسمت نگاشت ها را روون تر گفته باشه؟

انتگرال مختلط را که حتما باید بخونید.
مخصوصا اینکه پارسال سوال ازش کم دادند و امسال احتمال زیاد سوال دادن از این قسمت هم هست.

بهترین توضیح واسه نگاشت را معتقدی در کتاب خودش یعنی درس و تست پارسه داده.
اگه چند بار باهاش کلنجار برید،شک نکنید همه تست های نگاشت حتی در حد تیم ملی آمریکا را هم میتوانید جواب دهید.

*Essi*

اخراجی موقت
ممنون.کسانی که تابستان سال 90 انشاالله فارغ التحصبل میشن نیاز به نامه و تاییده ای از طرف دانشگاه دارند؟سال گذشته یادمه دوستان در تکاپوی یه نامه ای هم بودند.

فعلا فقط باید معدل کل تا پایان شهریور 89 را در فرم ثبت نام وارد کنید.
تاییدیه هنگام قبولی برای ارائه به دانشگاه قبول شده میباشد.

البته حتما دفترچه امسال را کامل بخوانید.

majid_mz

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوالای ریاضی مهندسی کنکور ارشد سال 89 از کتاب موسسه نصیر (کریمی) ..

1. کدام عبارت در مورد معادله زیر صحیح است ؟
2xy – 1) Uxx + (x + 2y) Uxy + Uyy + x^2 Ux + y^2 Uy = 1
1.بیضی گون 2. سهمی گون 3. هذلولی گون 4. به مقادیر x و y بستگی دارد

جواب : گزینه 3 . هذلولی گون
حل :
=Delta = B^2 – 4AC = (x + 2y)^2 – 4(2xy – 1) = x^2 + 4 y^2 + 4xy – 8xy + 4
x – 2y)^2 + 4 > 0
از نوع هذلولی گون است .
.
2. فرض کنید تابع f تابعی تام باشد که مقادیر آن خارج دایراه واحدند . در این صورت f .....
1.متناوب است 2. خطی کسری است 3. ثابت است 4. چند جمله ای از درجه بیش از 1 است .
.
جواب : گزینه 3 صحیح است
حل: با توجه به قضیه اصل ماگزیمم تابع تام همواره مقدار ماگزیمم خود را بر روی مرز ناحیه اختیار میکند , بنابر این اگر بخواهد تمام مقادیر آن خارج دایره واحد باشد باید تابع ثابت باشد .
.
دوستان اگه این طرز نوشتن جواب ها به درد میخور ه بگید بقیه جواب ها رو هم بنویسم ... البته با تشکر از دوستی که میخواد سوالها و جوابشون رو بذاره رو 4share

P aYa M

عضو جدید
سلام.تستهای سال 89 کتاب مهندس کریمی رو تا فردا upload میکنم و آدرس 4share رو میزارم برای دانلود.
سلام دوست عزيز.
گفته بودم يكي مردونگي كنه سوال هاي 89 رياضي مهندسي رو اپلود كنه.
خواستم دوباره تاكيد كنم خيلي مردي...
اپلود كردي يه امار بده.
پاينده باشيد.....

hughes

عضو جدید
سلام دوستان.کدوم فصل های استاتیک و دینامیک رو باید از کتاب مرجع بخونم؟ من هیچی از استاتیک یاد نگرفتم، آیا باید بشینم عین ترم دومی ها تمرین های استاتیک مریام رو حل کنم؟به نظر شما این وقت گیر نیست؟

P aYa M

عضو جدید
سلام دوستان.کدوم فصل های استاتیک و دینامیک رو باید از کتاب مرجع بخونم؟ من هیچی از استاتیک یاد نگرفتم، آیا باید بشینم عین ترم دومی ها تمرین های استاتیک مریام رو حل کنم؟به نظر شما این وقت گیر نیست؟
دوست عزيز يه چند صفحه‌اي برگردي عقب جواب همه سوال‌هات رو پيدا ميكني.
پاينده باشيد....

?Why

عضو جدید

درباره استاتيك زياد صحبت شده و نظر جمع بر اين بودe كه مريام رو بخونيم .
ولي چون استاتيك في الذات درس راحتيe ، اينقد سوالشو مي پيچونن تا از اون حالت هلويي در بياد . مثلا سوالاي سختش مربوط ميشه به پيدا كردن زوايا !!! كه بيشتر هندسس .(تو اين ميله پيله هاي آويزون)
قسمت اصطكاكش كه ديگه شورش رو در ميارن (سر كنكور بايد بشني حالتاي مختلفو در بياري كه استاتيكي يا ديناميكي و كدوم در آستانه هست و كي نيست و ...)
من كه اصولا حوصله ندارم بشينم جسم آزاد بكشم و ....(به جاي اون ميشه 4 تا تست سيالات رو هوا زد)
پس اگه مثل من حوصله نداري ، سرمايه گذاري كن رو خرپا (معمولا راحتe ولي راحش اگه صفر نيرويي نباشه طولاني ميشه) ؛ دونيرويي ها (با استفاده از روش كار مجازي) بقيشم وللش .
با وجود كتاب خوبي مثل مقاومت نائي ؛ سرمايه گذاريe اصلي براي جامدات ، بايد رو مقاوت باشه بعد طراحي .
پس با توجه به وقتت ، (كه مي دونم كمه )مريام رو بيخيال از همين كتاب كنكوراي موجود واسه استاتيك بخون.
البته اينا نظر من بود كه فقطم به درد خودم مي خوره .
موفق باشي .

*Essi*

اخراجی موقت

برای کسی وقت گیر است که تازه الان میخواد استاتیک را از رو مریام بخونه.
استاتیک باید در تابستان یا حداکثر تا آخر مهر از روی مریام تمام میشد و الان فقط سوالات مهمی که با جواب یادداشت کرده بودید را مرور میکردید.

84313

عضو جدید
من دارم کلافه میشم از دست این درس اعصاب خورد کن دینامیک ماسین!!! تو رو خدا یکی من رو راهنمایی کنه. بخش های درجه آزادی و سرعت و شتاب رو خوندم ( هم از روی کتاب راستگو و هم از روی جزوه دانشگام) ولی وقتی تستای کتاب راستگو رو می زنم انگار هر کدومش قلق مخصوص به خودشون رو دارن و خوندن یا نخوندنم تاثیری تو حل تستاش نداره . به خدا دارم دیوانه میشم. این کتاب مارتین چه جوریه؟ اون رو بخونم جواب می ده آیا؟؟؟؟ چیکار کنم آخه
و یک سوال دیگه آیا کتاب مقاومت پوران (دکتر نایی) کتاب کاملیه یا نه؟؟

*Essi*

اخراجی موقت
من دارم کلافه میشم از دست این درس اعصاب خورد کن دینامیک ماسین!!! تو رو خدا یکی من رو راهنمایی کنه. بخش های درجه آزادی و سرعت و شتاب رو خوندم ( هم از روی کتاب راستگو و هم از روی جزوه دانشگام) ولی وقتی تستای کتاب راستگو رو می زنم انگار هر کدومش قلق مخصوص به خودشون رو دارن و خوندن یا نخوندنم تاثیری تو حل تستاش نداره . به خدا دارم دیوانه میشم. این کتاب مارتین چه جوریه؟ اون رو بخونم جواب می ده آیا؟؟؟؟ چیکار کنم آخه

دینامیک ماشین باید همه تست ها را روی یک کاغذ بنویسی و جوابش را هم یادداشت کنی.
به شیوه ای که خودت بفهمی.
کتاب راستگو درسش را نخون فقط تست هایش را حل کن.
حتما کتاب بانک تست دینامیک ماشین از انتشارات پوران پژوهش را تهیه کنید.
برای خواندن درس از روی جزوه پارسه حنانه بخوانید و نیازی به مارتین نیست.

مقاومت پوران هم کاملترینه و هیچ منبع دیگری نیاز نیست.

84313

عضو جدید
دینامیک ماشین باید همه تست ها را روی یک کاغذ بنویسی و جوابش را هم یادداشت کنی.
به شیوه ای که خودت بفهمی.
کتاب راستگو درسش را نخون فقط تست هایش را حل کن.
حتما کتاب بانک تست دینامیک ماشین از انتشارات پوران پژوهش را تهیه کنید.
برای خواندن درس از روی جزوه پارسه حنانه بخوانید و نیازی به مارتین نیست.

مقاومت پوران هم کاملترینه و هیچ منبع دیگری نیاز نیست.
خیلی ممنون از شما دوست عزیز و تشکر فراوان از همراهی و راهنمایی همیشگی تون. ببخشید شاید بی ربط باشه ولی می خواستم بدونم شما امسال کدوم دانشگاه قبول شدید و چرا درصد باکس دینامیکتون انقدر کم شده بود؟

fluid2008

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه تجربه ای که خودم با راهنمایی دوستان بهش رسیدم رو براتون بیان میکنم.از نائی فقط درس+مثال+تستهای مکانیک رو بخونید.اگه وقت زیاد آوردید.گلچین های عمران.درسش بعضی جاها زیاد فرمول گفته.نترسید فرمولهای اصلی خیلی ساده هستند.

alimec

عضو جدید
سلام . قسمت سوالات کنکور 89 کتاب محمودکریمی :
http://www.4shared.com/file/CkEj52yO/_--89.html

لطفا بعد از دانلود و اطلاع از صحت فایلها به من هم اطلاع بدین .
ممنون
موفق باشید;):gol:
سلام تشکر
دانلود کردم کامله حجم حدود 4 مگ از مهندسی برق شروع میشه و در نهایت ریاضی محض 89 و با پاسخ تشریحی

P aYa M

عضو جدید

84313

عضو جدید
یه تجربه ای که خودم با راهنمایی دوستان بهش رسیدم رو براتون بیان میکنم.از نائی فقط درس+مثال+تستهای مکانیک رو بخونید.اگه وقت زیاد آوردید.گلچین های عمران.درسش بعضی جاها زیاد فرمول گفته.نترسید فرمولهای اصلی خیلی ساده هستند.
خیلی ممنونم. پس شما هم تایید میکنید که این کتاب منبع کاملیست. تشکر

pm1

عضو جدید
بچه ها شما دینامیک رو فقط از جباری میخونید؟ یا منبع بهتری؟

?Why

عضو جدید
فكر كنم يه تشكر تپل مپل ، بايد از دوستاني كه ميان اينجا ، لطف ميكنن ، وقت ميذارن ، جواب ميدن ، داشته باشيم .
خصوصاً
ESSI عزيز ؛ كه آمار دارم ، خرش از پل كنكور ارشد گزشته ولي مرام ميذاره ، مياد جواب بچه ها رو ميده .
Essi جان ، دم شما گرم ، داداش .

پ.ن
هرچند با هيش كدوم از 851يها حال نكردم(البته به جز بهادر (جبل خان) ) ؛ ولي بدون ما قدر محبتات رو ميدونيم .:cry:

موفق باشيد.

*Essi*

اخراجی موقت

خصوصاً
ESSI عزيز ؛ كه آمار دارم ، خرش از پل كنكور ارشد گزشته ولي مرام ميذاره ، مياد جواب بچه ها رو ميده .
Essi جان ، دم شما گرم ، داداش .

مرسی دوست عزیز.

آمار من را از کجا درآوردید؟ من که به کسی آمار نمیدم!!!!

84313

عضو جدید
کتاب مقاومت دکتر نایی که من دارم چاپ سال 85 هستش. میخواستم بدونم ویرایش های جدیدترش فرق اساسی داره یا نه؟

*Essi*

اخراجی موقت
کتاب مقاومت دکتر نایی که من دارم چاپ سال 85 هستش. میخواستم بدونم ویرایش های جدیدترش فرق اساسی داره یا نه؟

نه هیچ فرقی نداره.
فقط تست های مکانیک و عمران سالهای 86و87و88و89 به آخر کتاب اضافه شده.

majid_mz

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام ..یه سوال از بچه های گرایش ساخت و تولید .... این کتاب اصول ماشین کاری و ابزار شناسی دکتر رازفر 9 فصل داره ... فصل7 : ابزارهی برشی و فصل 9: روشهای محاسبه نیروهای ماشین کاری..این 2فصل هم جز مباحث امتحان ارشد هست؟؟ آخه تو این کتابهای مجموعه ساخت و تولید از این 2 فصل چیزی نگفتن .... و اینکه تو ریز سر فصلهای ماهان هم این دو فصل نبود .... و اینکه واسه هیدرولیک .. کتاب حمید رستمی انتشارات فنی و حرفه ای رو که سایت ماهان معرفی کرده کسی داره ؟؟ راضیه ؟ اگه کسی منبع جمع و جوری از هیدرولیک و نیوماتیک داره معرفی کنه .. ممنون ..

P aYa M

عضو جدید
سلام ..یه سوال از بچه های گرایش ساخت و تولید .... این کتاب اصول ماشین کاری و ابزار شناسی دکتر رازفر 9 فصل داره ... فصل7 : ابزارهی برشی و فصل 9: روشهای محاسبه نیروهای ماشین کاری..این 2فصل هم جز مباحث امتحان ارشد هست؟؟ آخه تو این کتابهای مجموعه ساخت و تولید از این 2 فصل چیزی نگفتن .... و اینکه تو ریز سر فصلهای ماهان هم این دو فصل نبود .... و اینکه واسه هیدرولیک .. کتاب حمید رستمی انتشارات فنی و حرفه ای رو که سایت ماهان معرفی کرده کسی داره ؟؟ راضیه ؟ اگه کسی منبع جمع و جوری از هیدرولیک و نیوماتیک داره معرفی کنه .. ممنون ..
سلام دوست عزيز.
بهتره سوالات ساخت و توليدي خودت رو تو تاپيك ارشد ساخت‌و توليد مطرح كني تا سريعتر به جواب برسي.
در مورد ايزار هاي برشي تقسيم‌بندي كلي رو بدوني كافيه.
در مورد روشهاي اندازه‌گيري نيروهاي برشي هم پارسال سوال طرح شد اما به نوعي ديگه و در مبحث سيستم هاي اندازه‌گيري.
براي هيدروليك و نيوماتيك هم بهترين منبع براي ساخت‌وتوليد كتاب دكتر رضايي از جهاد دانشگاهي اميركبير هستش.
من چندين بار گفتم به كتابهاي ارشد ساخت اعتماد نكنيد. خوندن 20-30 صفحه ازتون زماني نميبره اما اگه يه تست از اون مبحث طرح بشه 5 درصد جلو ميوفتيد و اين يعني 300-400 نفر جابجا شدن.
حالا ديگه تصميم با خودتونه.
پاينده باشيد....
..

بالا