بحث و گفتگو پیرامون آزمونها( کاردانی به کارشناسی- کارشناسی ارشد و دکترا) مكانيك سيالات

majid_mz

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست عزيز.
بهتره سوالات ساخت و توليدي خودت رو تو تاپيك ارشد ساخت‌و توليد مطرح كني تا سريعتر به جواب برسي.
در مورد ايزار هاي برشي تقسيم‌بندي كلي رو بدوني كافيه.
در مورد روشهاي اندازه‌گيري نيروهاي برشي هم پارسال سوال طرح شد اما به نوعي ديگه و در مبحث سيستم هاي اندازه‌گيري.
براي هيدروليك و نيوماتيك هم بهترين منبع براي ساخت‌وتوليد كتاب دكتر رضايي از جهاد دانشگاهي اميركبير هستش.
من چندين بار گفتم به كتابهاي ارشد ساخت اعتماد نكنيد. خوندن 20-30 صفحه ازتون زماني نميبره اما اگه يه تست از اون مبحث طرح بشه 5 درصد جلو ميوفتيد و اين يعني 300-400 نفر جابجا شدن.
حالا ديگه تصميم با خودتونه.
پاينده باشيد....
..
سلام ممنون .. اتفاقا با توصیه شما و بقیه دوستان دارم کتابهای مرجع رو میخونم ... پس این 2 فصلم بخونم ... این کتاب هیدرولیک امیر کبیر چند صفحه هست؟؟ قیمتش چنده؟؟ ...

P aYa M

عضو جدید
سلام ممنون .. اتفاقا با توصیه شما و بقیه دوستان دارم کتابهای مرجع رو میخونم ... پس این 2 فصلم بخونم ... این کتاب هیدرولیک امیر کبیر چند صفحه هست؟؟ قیمتش چنده؟؟ ...
من چاپ پارسال رو دارم .185 صفحه هستش و قيمتش 2800.
حجمش خيلي كمه و زود تموم ميشه.
از اين به بعد سوال هات رو تو كنكور ارشد ساخت مطرح كن.اونجا همه ساختي هستن و بيشتر وارد هستن.
پاينده باشيد...
.

mbamiri

عضو جدید
salam bacheha.ye soal

age kasi emsal shabaneh ghabol shode bashe mitone to azmone90 sherkat kone:que:

ba tashakor
[/
akhe toye saite sanjesh ino avorde​

تبصره: پذيرفته‌شدگان نهايي رشته‌هاي تحصيلي دوره شبانه، نيمه‌حضوري، دانشگاه پيام نور، مؤسسات آموزش‌ عالي غيرانتفاعي و غيردولتي، بين‌الملل و دوره مجازي در آزمون ورودي تحصيلات تكميلي سال 1389 در صورت عدم ثبت‌نام در رشته قبولي و يا انصراف از آن با رعايت ساير شرايط و ضوابط مي‌توانند در آزمون ورودي تحصيلات تكميلي سال 1390 ثبت‌نام و شركت نمايند.
man ham to takmizarfyyat ghabol shodam ke daraye sharaiet khase(mosahebe malek ashtar

mbamiri

عضو جدید
salam bacheha.ye soal

age kasi emsal shabaneh ghabol shode bashe mitone to azmone90 sherkat kone bedone inke enseraf bede va age ghabol shod hamon moghe enseraf bede

تبصره: پذيرفته‌شدگان نهايي رشته‌هاي تحصيلي دوره شبانه، نيمه‌حضوري، دانشگاه پيام نور، مؤسسات آموزش‌ عالي غيرانتفاعي و غيردولتي، بين‌الملل و دوره مجازي در آزمون ورودي تحصيلات تكميلي سال 1389 در صورت عدم ثبت‌نام در رشته قبولي و يا انصراف از آن با رعايت ساير شرايط و ضوابط مي‌توانند در آزمون ورودي تحصيلات تكميلي سال 1390 ثبت‌نام و شركت نمايند.
man to takmizarfyyat ghabol shodam ke daraye sharaiet khase(mosahebe malek ashtar

shalmash

عضو جدید
سلام دوستان
من کاردانی مکانیک و کارشناسی زبان خوندم. می خواستم بدونم که آیا می تونم ارشد مکانیک امتحان بدم یا نه. ممنون

*Essi*

اخراجی موقت
سلام دوستان
من کاردانی مکانیک و کارشناسی زبان خوندم. می خواستم بدونم که آیا می تونم ارشد مکانیک امتحان بدم یا نه. ممنون

آره میتونی،ولی یک سری از درس ها را تو ارشد در صورت قبولی باید پیش نیازش را هم بخونی.

mbamiri

عضو جدید
salam bacheha.ye soal

age kasi emsal shabaneh ghabol shode bashe mitone to azmone90 sherkat kone bedone inke enseraf bede va age ghabol shod hamon moghe enseraf bede

man to takmizarfyyat ghabol shodam ke daraye sharaiet khase(mosahebe malek ashtar
kasi nist javabe ino bedone

*Essi*

اخراجی موقت
salam bacheha.ye soal

kasi nist javabe ino bedone

شما اگه شبانه قبول شده باشی،میتونی انصراف بدی و امسال دوباره ارشد شرکت کنی.

اگه تو تکمیل ظرفیت قبول شدی،باید بری مالک اشتر بگی میخوام انصراف بدم،اگه قبول کردند،دیگر اسمت تو دانشگاه ثبت نمیشه و میتونی امسال ارشد شرکت کنی.

بستگی به دانشگاهت داره،بعضی دانشگاه ها ممکنه موافق نکنند،حتما باید بری از آموزش مالک اشتر بپرسی.

mbamiri

عضو جدید
شما اگه شبانه قبول شده باشی،میتونی انصراف بدی و امسال دوباره ارشد شرکت کنی.

اگه تو تکمیل ظرفیت قبول شدی،باید بری مالک اشتر بگی میخوام انصراف بدم،اگه قبول کردند،دیگر اسمت تو دانشگاه ثبت نمیشه و میتونی امسال ارشد شرکت کنی.

بستگی به دانشگاهت داره،بعضی دانشگاه ها ممکنه موافق نکنند،حتما باید بری از آموزش مالک اشتر بپرسی.
mamnon az javabet
aya mitonam enseraf nadam va sherkat konam age konkore emsal ghabol shodam enseraf bedam:que:

*Essi*

اخراجی موقت
mamnon az javabet
aya mitonam enseraf nadam va sherkat konam age konkore emsal ghabol shodam enseraf bedam:que:

گفتم که باید بری از آموزش دانشگاهت بپرسی.
بعضی دانشگاه ها ممکنه با انصراف موافقت نکنند چه الان چه موقع قبولی.

چون داستان تکمیل ظرفیت فرق میکنه با قبولی در گذشته.

چرا نمیری از آموزش دانشکده ات بپرسی؟

Sh_mech

عضو جدید
لطفا منو راهنمايي كنين!
1- ترازا و نمره علمي ارشد مكانيك سراسري و آزادو ميدونه كسي؟
2- كسي ميدونه تو سالاي قبل از هر درسي بيشتر از كدوم قسمتاش سوال اومده و مهمتره؟
3- كتاب خوب واسه استاتيك چي بخرم؟

Sh_mech

عضو جدید
سلام شما از ترازهاي مكانيك ارشد خبر دارين؟
و اينكه ميدونين از هر درسي تو سالاي گذشته بيشتر از كدوم قسمتهاش سوال اومده(يعني كدوم قسمتا بيشتر مورد توجه طراحا بودن؟)؟

majid_mz

عضو جدید
کاربر ممتاز
لطفا منو راهنمايي كنين!

سلام ..برای اطلاع از ترازهای ارشد آزاد برو به تاپیک ارشد آزاد مکانیک.. چون تراز هر گرایش و هر دانشگاهی فرق داره ....
واسه استاتیک هم توصیه همه همون کتاب معروف مریام هست ... راجع به سوال هر درس چند تا سوال هم باید یه خورده تو همین تاپیک بگردی ... اما از درسای گروه جامدات (طراحی , مقاومت و استاتیک ) واقعا نمیشه گفت از کدوم بخش بیشتر سوال میاد از کدوما کمتر ...

پیمان کبیری

عضو جدید
سلام.
در مورد درس استاتیک همه دوستان کتاب مرجع رو پیشنهاد دادند.
سؤالی که از دوستان دارم اینه که کتاب مرجع جانستون بهتره یا مریام؟
تا جاییکه یادمه با وجود ایتکه کتاب مرجع ما زمان دانشگاه مریام بود ، استاد و بعضی از دوستانم معتقد بودند که متن درس کتب جانستون خیلی کاملتر و روانتر از مریام هستش.
من خودم که متن هیچکدومشون نخوندم می خواستم نظر دوستان رو جویا شم؟
با تشکر از همه عزیزانی که منو راهنمایی میکنند

*Essi*

اخراجی موقت
سلام.
در مورد درس استاتیک همه دوستان کتاب مرجع رو پیشنهاد دادند.
سؤالی که از دوستان دارم اینه که کتاب مرجع جانستون بهتره یا مریام؟
تا جاییکه یادمه با وجود ایتکه کتاب مرجع ما زمان دانشگاه مریام بود ، استاد و بعضی از دوستانم معتقد بودند که متن درس کتب جانستون خیلی کاملتر و روانتر از مریام هستش.
من خودم که متن هیچکدومشون نخوندم می خواستم نظر دوستان رو جویا شم؟
با تشکر از همه عزیزانی که منو راهنمایی میکنند

مرجع اصلی نزد سازمان سنجش برای مکانیک،مریام است.
سوالات هم از این کتاب هستند.

alimec

عضو جدید
لطفا منو راهنمايي كنين!
1-آزاد که از هفت دولت آزاده پس بی خیال منتها:
اطلاعات زیر از کتاب مکانیک تعاونی سنجش هست و در مورد ارشد سراسری
فرض شما برای طراحی کاربردی -روزانه تلاش می کنید:
بر اساس کنکور 87
شریف تراز 8407
تهران 7697
امیر کبیر 7307
علم و صنعت 7184
خواجه نصیر 6732
تربیت مدرس 6680
شیراز 6558
صنعتی اصفهان 6448
دانشگاه تبریز 6433
عباس پور 6162
فردوسی 6104
تبریز(صنعتی سهند) 5860
و...
2- فعلا که نمیدونم
3- مریام را بخور:surprised: ملت دارن داد میزنن مریام

Sh_mech

عضو جدید
1-آزاد که از هفت دولت آزاده پس بی خیال منتها:
اطلاعات زیر از کتاب مکانیک تعاونی سنجش هست و در مورد ارشد سراسری
فرض شما برای طراحی کاربردی -روزانه تلاش می کنید:
بر اساس کنکور 87
شریف تراز 8407
تهران 7697
امیر کبیر 7307
علم و صنعت 7184
خواجه نصیر 6732
تربیت مدرس 6680
شیراز 6558
صنعتی اصفهان 6448
دانشگاه تبریز 6433
عباس پور 6162
فردوسی 6104
تبریز(صنعتی سهند) 5860
و...
2- فعلا که نمیدونم
3- مریام را بخور:surprised: ملت دارن داد میزنن مریام

ممنون! استاتيك واسه تستيش راهيان خوبه؟
(منظورت تمريناشو خيلي بخونم ديگه؟ مثلا شكل داراش مهم ترن؟!)​

mbamiri

عضو جدید
گفتم که باید بری از آموزش دانشگاهت بپرسی.
بعضی دانشگاه ها ممکنه با انصراف موافقت نکنند چه الان چه موقع قبولی.

چون داستان تکمیل ظرفیت فرق میکنه با قبولی در گذشته.

چرا نمیری از آموزش دانشکده ات بپرسی؟
khili lotf kadi mamnon az javabet
akhe felan dasresi be daneshgah nadaram ba telfon ham javab nemidan.

alimec

عضو جدید
ممنون! استاتيك واسه تستيش راهيان خوبه؟
(منظورت تمريناشو خيلي بخونم ديگه؟ مثلا شكل داراش مهم ترن؟!)
تست که تست های کنکورهای قبل حالا مثلا راهیان
استاتیک مریام بدون تمارین کامپیوتری حدود 960 تمرین داره(7 فصل اول +ممان) فکر کنم حدود 955 تا از اونها شکل دارن:cry:

Rheoman

عضو جدید
کاربر ممتاز
تاريخ‌ برگزاري‌ آزمون‌:
آزمون‌ ورودي‌ تحصيلات‌ تكميلي‌ (دوره‌هاي‌ كارشناسي‌ ارشد ناپيوسته‌ داخل‌) سال‌ 1390 بر اساس‌ برنامه‌ زماني‌ پيش‌بيني‌ شده‌، انشاءالله‌ در روزهاي چهارشنبه‌ 27/11/89، پنجشنبه‌ 28/11/89 و جمعه 29/11/89 برگزار خواهد شد.

Rheoman

عضو جدید
کاربر ممتاز
ثبت نام براي شركت در آزمون مذكور ازطريق اينترنت از روز يكشنبه 9/8/89 آغاز و تا ساعت 24 روز يكشنبه 16/8/89 پايان مي‌پذيرد.:)

ea_mecs

عضو جدید
دوستان ، برای رشته شناور ( دوم ) نظری دارید که چی بزنیم؟؟؟؟
من که هوافضا نمی خوام !!!!!!

alimec

عضو جدید
دوستان ، برای رشته شناور ( دوم ) نظری دارید که چی بزنیم؟؟؟؟
من که هوافضا نمی خوام !!!!!!
مهندسی ابزار دقیق و اتوماسیون
زبان ع وت ضریب 2 :(
ریاضی مهندسی 3 :victory:
کنترل خطی و غیرخطی :surprised:2
ترمو ضریب 2
سیالات و انتقال ضریب 2
اون وقت نظر دوستان؟

بالا