سپهررادمهر
عضو جدید
راستی از همین ریاضی مهندسی انتگرال مختلط به نظرتون بخونیم؟
چقدر نگاشت سخته!چه کتابی هست این قسمت نگاشت ها را روون تر گفته باشه؟
راستی از همین ریاضی مهندسی انتگرال مختلط به نظرتون بخونیم؟
ممنون.کسانی که تابستان سال 90 انشاالله فارغ التحصبل میشن نیاز به نامه و تاییده ای از طرف دانشگاه دارند؟سال گذشته یادمه دوستان در تکاپوی یه نامه ای هم بودند.
سلام دوست عزيز.سلام.تستهای سال 89 کتاب مهندس کریمی رو تا فردا upload میکنم و آدرس 4share رو میزارم برای دانلود.
دوست عزيز يه چند صفحهاي برگردي عقب جواب همه سوالهات رو پيدا ميكني.سلام دوستان.کدوم فصل های استاتیک و دینامیک رو باید از کتاب مرجع بخونم؟ من هیچی از استاتیک یاد نگرفتم، آیا باید بشینم عین ترم دومی ها تمرین های استاتیک مریام رو حل کنم؟به نظر شما این وقت گیر نیست؟
سلام دوستان.کدوم فصل های استاتیک و دینامیک رو باید از کتاب مرجع بخونم؟ من هیچی از استاتیک یاد نگرفتم، آیا باید بشینم عین ترم دومی ها تمرین های استاتیک مریام رو حل کنم؟به نظر شما این وقت گیر نیست؟
سلام دوستان.کدوم فصل های استاتیک و دینامیک رو باید از کتاب مرجع بخونم؟ من هیچی از استاتیک یاد نگرفتم، آیا باید بشینم عین ترم دومی ها تمرین های استاتیک مریام رو حل کنم؟به نظر شما این وقت گیر نیست؟
من دارم کلافه میشم از دست این درس اعصاب خورد کن دینامیک ماسین!!! تو رو خدا یکی من رو راهنمایی کنه. بخش های درجه آزادی و سرعت و شتاب رو خوندم ( هم از روی کتاب راستگو و هم از روی جزوه دانشگام) ولی وقتی تستای کتاب راستگو رو می زنم انگار هر کدومش قلق مخصوص به خودشون رو دارن و خوندن یا نخوندنم تاثیری تو حل تستاش نداره . به خدا دارم دیوانه میشم. این کتاب مارتین چه جوریه؟ اون رو بخونم جواب می ده آیا؟؟؟؟ چیکار کنم آخه
و یک سوال دیگه آیا کتاب مقاومت پوران (دکتر نایی) کتاب کاملیه یا نه؟؟
چطور رتبه ها پارسه میتونه حساب کنه!!در صورتی که هنوز کارنامه خیلیا نیومده!رتبتون رو نگفتين تو پارسه!!!
خودم 600 شدم
در صدام هم داغون
براي نمونه :رياضي %10
خیلی ممنون از شما دوست عزیز و تشکر فراوان از همراهی و راهنمایی همیشگی تون. ببخشید شاید بی ربط باشه ولی می خواستم بدونم شما امسال کدوم دانشگاه قبول شدید و چرا درصد باکس دینامیکتون انقدر کم شده بود؟دینامیک ماشین باید همه تست ها را روی یک کاغذ بنویسی و جوابش را هم یادداشت کنی.
به شیوه ای که خودت بفهمی.
کتاب راستگو درسش را نخون فقط تست هایش را حل کن.
حتما کتاب بانک تست دینامیک ماشین از انتشارات پوران پژوهش را تهیه کنید.
برای خواندن درس از روی جزوه پارسه حنانه بخوانید و نیازی به مارتین نیست.
مقاومت پوران هم کاملترینه و هیچ منبع دیگری نیاز نیست.
یه تجربه ای که خودم با راهنمایی دوستان بهش رسیدم رو براتون بیان میکنم.از نائی فقط درس+مثال+تستهای مکانیک رو بخونید.اگه وقت زیاد آوردید.گلچین های عمران.درسش بعضی جاها زیاد فرمول گفته.نترسید فرمولهای اصلی خیلی ساده هستند.من دارم کلافه میشم از دست این درس اعصاب خورد کن دینامیک ماسین!!! تو رو خدا یکی من رو راهنمایی کنه. بخش های درجه آزادی و سرعت و شتاب رو خوندم ( هم از روی کتاب راستگو و هم از روی جزوه دانشگام) ولی وقتی تستای کتاب راستگو رو می زنم انگار هر کدومش قلق مخصوص به خودشون رو دارن و خوندن یا نخوندنم تاثیری تو حل تستاش نداره . به خدا دارم دیوانه میشم. این کتاب مارتین چه جوریه؟ اون رو بخونم جواب می ده آیا؟؟؟؟ چیکار کنم آخه
و یک سوال دیگه آیا کتاب مقاومت پوران (دکتر نایی) کتاب کاملیه یا نه؟؟
سلام تشکرسلام . قسمت سوالات کنکور 89 کتاب محمودکریمی :
http://www.4shared.com/file/CkEj52yO/_--89.html
لطفا بعد از دانلود و اطلاع از صحت فایلها به من هم اطلاع بدین .
ممنون
موفق باشید![]()
دوست عزيز واقعا دستت درد نكنه.سلام . قسمت سوالات کنکور 89 کتاب محمودکریمی :
ممنون
موفق باشید![]()
خیلی ممنونم. پس شما هم تایید میکنید که این کتاب منبع کاملیست. تشکریه تجربه ای که خودم با راهنمایی دوستان بهش رسیدم رو براتون بیان میکنم.از نائی فقط درس+مثال+تستهای مکانیک رو بخونید.اگه وقت زیاد آوردید.گلچین های عمران.درسش بعضی جاها زیاد فرمول گفته.نترسید فرمولهای اصلی خیلی ساده هستند.
عالی بود.ممنونسلام . قسمت سوالات کنکور 89 کتاب محمودکریمی :
ممنون
موفق باشید![]()
مریام حتما بهترهبچه ها شما دینامیک رو فقط از جباری میخونید؟ یا منبع بهتری؟
خصوصاً ESSI عزيز ؛ كه آمار دارم ، خرش از پل كنكور ارشد گزشته ولي مرام ميذاره ، مياد جواب بچه ها رو ميده .
Essi جان ، دم شما گرم ، داداش .
کتاب مقاومت دکتر نایی که من دارم چاپ سال 85 هستش. میخواستم بدونم ویرایش های جدیدترش فرق اساسی داره یا نه؟
سلام دوست عزيز.سلام ..یه سوال از بچه های گرایش ساخت و تولید .... این کتاب اصول ماشین کاری و ابزار شناسی دکتر رازفر 9 فصل داره ... فصل7 : ابزارهی برشی و فصل 9: روشهای محاسبه نیروهای ماشین کاری..این 2فصل هم جز مباحث امتحان ارشد هست؟؟ آخه تو این کتابهای مجموعه ساخت و تولید از این 2 فصل چیزی نگفتن .... و اینکه تو ریز سر فصلهای ماهان هم این دو فصل نبود .... و اینکه واسه هیدرولیک .. کتاب حمید رستمی انتشارات فنی و حرفه ای رو که سایت ماهان معرفی کرده کسی داره ؟؟ راضیه ؟ اگه کسی منبع جمع و جوری از هیدرولیک و نیوماتیک داره معرفی کنه .. ممنون ..
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | دکترا 93 - تبدیل انرژی - بحث پیرامون درصد ها، تخمین رتبه و سوالات | آزمون های دانشگاهی | 20 | |
![]() |
بحث و بررسی کنکور ارشد 91 مهندسی مکانیک | آزمون های دانشگاهی | 4 |