بحث و گفتگو پیرامون آزمونها( کاردانی به کارشناسی- کارشناسی ارشد و دکترا) مكانيك سيالات

zebel 619

عضو جدید
سلام
چند تا سوال درباره کنکور دارم
1.تاثیر درس زبان در کنکور چقدره؟ و اگه میشه چند تا منبع معرفی کنید
2.سوالات تخصصی اند؟ یعنی پیرامون لغات تخصصی هر گرایش مطرح میشه؟
3. بیشتر لغت مهمه یا قواعد؟

esi goli

عضو جدید
من طراحي كاربردي اهواز زده بودم و منو انداختن علوم تحقيقات همدان حالا بايد خودمو به ثبت نام برسونم حالا اگه بشه صبر كنيم برا بهمن دوباره تكميل بگيره ميرزه به هر حال بايستي رفت. در ضمن خبر نداريد بقيه بچه ها چه كردند؟والا من سراغ دارم رتبه 32 هيچ جايي قبول نشده پس چطور تو كارنامه نوشته تا رتبه 62 گرفتن؟

منم اهواز انتخاب اولم بود.اما همدان قبول شدم.ممکنه دوباره واسه بهمن اسامی جدید اعلام کنن

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
چند تا سوال درباره کنکور دارم
1.تاثیر درس زبان در کنکور چقدره؟ و اگه میشه چند تا منبع معرفی کنید
2.سوالات تخصصی اند؟ یعنی پیرامون لغات تخصصی هر گرایش مطرح میشه؟
3. بیشتر لغت مهمه یا قواعد؟
سلام
1.اگر به نوعی عمل کنید که سرعتتون زیاد باشه و بتونید وقت کافی بذارید واسه زبان، هم برای خوندن و هم برای زدن تستهاش توی جلسه، تاثیر خوبی داره، چون اگر د رحالت عادی در سایر دروس شما با بقیه مساوی باشید، با زدن تست های زبان میتونید خودتون رو بالا بکشید...
در مورد منبع، راستش زبان ارشد جوریه که باید از قبل پایه علمی داشته باشید، پایه زبانتون چقدر خوبه؟
منبع راستش منبع خاصی سراغ ندارم که صرفاً برای ارشد باشه ولی کتاب های زبان پارسه دو جله زبان تخصصی و عمومی، زبان عمومیش پر از لغت و گرامره که در صورت وقت گذاشتن و تمیرن کردن میتونید تسلط خوبی پیدا کنید توی لغات ، زبان تخصصیش هم مجموعه ای است از تست های سالیان قبل کنکور و چند نمونه تست تالیفی و متون تخصصی، کتاب های موسسات دیگه رو خبر ندارم ولی کتاب های زبان پارسه بد نیست در حد متوسط و قابل قبوله به نظر من...

2.سوالات زبان در ارشد سه قسمته، قسمتهای لغت و گرامرش که بیشتر عمومیه، ولی خوب سطحش یه کم بالاست و باید تمرین لغت و گرامر داشته باشید، سه تا متن هم داره که اونها با مفاهیم مهندسیه، منتها لغات تخصصی آنچنان قلمبه و سلمبه ای معمولا توش نداشته، ولی متن متن مهندسیه و علمی راجب موضوعات مختلف مهندسی.... که برای متن هم میتونید با تمرین زیاد، حتی اگه پایه زبانتون خوب نشه حدود 7 تست از تست های متن رو بزنید چون آسونه...

3.گفتم، سه قسمت داره سوالات، لغت 10 تست، گرامر 5 تست و سه متن هرکدام 5 تست ، 15 تست جمعاً 30 تست.
و مسلمه که در همه اینها دانست لغت مهمتر از همه است، ولی نمیشه جدا کرد لغت و گرامر رو از هم، برای فهمیدن متون هم به لغت نیازه هم گرامر...

موفق باشید:gol:

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با سلام
می خواستم ببینم با توجه به قبولی در دوره شبانه میتوان بدون انصراف دادن در کنکور ارشد 90 شرکت کرد؟ ;)
با تشکر
با سلام
تا جایی که من اطلاع دارم بله، یعنی همین که برای ثبت نام نرید نشان دهنده انصرافه، منتها در دوره ای روزانه ثبت نام نکنید برای سال بعد محروم میشید!

موفق باشید..

fluidmechanic

عضو جدید
با آخرین نفر قبولی تو تکمیل خود دانشگاه نجف آباد 10 نفر و 88 نمره تراز ... اما با آخرین نفر قبولی مرحله اول 37 نفر و حدود 500 نمره تراز ... اگه مشخصاتت رو تایپ میکنی و چیزی نمیاد یعنی متاسفانه نشدی... دانشگاه تاکستان واسه مرحله اول چند نفر گرفته بود؟؟ پارسال یادمه واسه تکمیل تا رتبه حدود 70 - 80 رو برداشته بودن ...

مرحله اول32 نفر گرفت وتکمیل ظرفیت تارتبه69

asqar_barat1

عضو جدید
با آخرین نفر قبولی تو تکمیل خود دانشگاه نجف آباد 10 نفر و 88 نمره تراز ... اما با آخرین نفر قبولی مرحله اول 37 نفر و حدود 500 نمره تراز ... اگه مشخصاتت رو تایپ میکنی و چیزی نمیاد یعنی متاسفانه نشدی... دانشگاه تاکستان واسه مرحله اول چند نفر گرفته بود؟؟ پارسال یادمه واسه تکمیل تا رتبه حدود 70 - 80 رو برداشته بودن ...

سلام اره والا اراک با 90 قبول شده .
نمی دونم برم ثبت نام یا نه چون من قزوینم و تا سنندج 5 ساعت راه است .و یه مشکل دیگه دارم نمره پروژم نیومده
جی کار باید بکنم ؟ در ضمن میشه دوشنبه سه شنبه رفت ثبت نام ؟ مهر است یا بهمن؟

alimec

عضو جدید
من کتاب مکانیک تعاونی سنجش رو خریدم منتها فقط آزمون های کنکور 85 تا 88 (با پاسخ تشریحی) رو داره حتی برای کنکور 89 رو هم نداره می خواستم بدونم کتابی هست که حداقل برای 10 سال اخیر رو داشته باشه حتما با پاسخ تشریحی/ اگه کسی اطلاع داره و یا احتمالا تهیه کرده بگه برای کدوم موسسه و چند سال اخیر؟ پاسخ هاش خوبن؟...

fluid2008

عضو جدید
کاربر ممتاز
من کتاب مکانیک تعاونی سنجش رو خریدم منتها فقط آزمون های کنکور 85 تا 88 (با پاسخ تشریحی) رو داره حتی برای کنکور 89 رو هم نداره می خواستم بدونم کتابی هست که حداقل برای 10 سال اخیر رو داشته باشه حتما با پاسخ تشریحی/ اگه کسی اطلاع داره و یا احتمالا تهیه کرده بگه برای کدوم موسسه و چند سال اخیر؟ پاسخ هاش خوبن؟...
با سلام.یه سی دی هست که سوالات از سال 75 به بعد رو داره.اما بدیش اینه که نمیشه از سوالات پرینت گرفت.

am2mk

عضو جدید
دینامیک ماشین

دینامیک ماشین

سلام
بچه ها شما متن درس دینامیک ماشینو از همون پوران می خونین؟

fluid2008

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام متشکرم
پاسخ تشریحی داره؟
بابت پاسخ سوال دینامیک هم متشکرم
سلام.خواهش میکنم.زیاد باهاش کار نکردم.زمانی که تسلط پیدا کرده باشیم خوبه.دو تا عکس ازش برای آشنایی بیشتر میزارم.

mziarp

عضو جدید
با اخرین نفر چند نفر فاصله داشتی؟؟
من تبدیل تاکستان زدم.با اخرین نفر 30 تا فاصله و ترازم 100 تا کم داشت تا اخرین نفر.تو تکمیل هر چی مشخصاتم را تایپ می کنم میگه کارنامه ای موجود نمی باشد؟؟؟ یعنی تکمیل قبول نشدم؟؟؟؟

سلام دوست عزيز
توهم مثل اينكه مثل مني و قبول نشدي. ان شالله سال آينده هردوتامون قبول ميشيم.
ميخواستم بدونم اگه بشه درصدات رو اعلام كني. من طراحي تاكستان بودم. رتبم 157 شد و نمرم شده 4896 و نمره آخرين نفر 5879 بوده .

*Essi*

اخراجی موقت
سلام
بچه ها شما متن درس دینامیک ماشینو از همون پوران می خونین؟

اصلا متن درس راستگو خیلی افتضاحه.
حتما درس را از روی کتاب مارتین و جزوه پارسه بخوانید.

برای پوران،فقط تست هایش را حل کنید که تکراری زیاد داره.
همچنین امسال پوران پژوهش، کتاب بانک تست دینامیک ماشین هم منتشر کرده که اگه تهیه کنید خیلی مفیده.

pm1

عضو جدید
اصلا متن درس راستگو خیلی افتضاحه.
حتما درس را از روی کتاب مارتین و جزوه پارسه بخوانید.

برای پوران،فقط تست هایش را حل کنید که تکراری زیاد داره.
همچنین امسال پوران پژوهش، کتاب بانک تست دینامیک ماشین هم منتشر کرده که اگه تهیه کنید خیلی مفیده.

نظر شما راجع به ارتعاشات پوران چیه؟ کافیه؟
ممنون

adelante640

عضو جدید
سلام دوست عزيز
توهم مثل اينكه مثل مني و قبول نشدي. ان شالله سال آينده هردوتامون قبول ميشيم.
ميخواستم بدونم اگه بشه درصدات رو اعلام كني. من طراحي تاكستان بودم. رتبم 157 شد و نمرم شده 4896 و نمره آخرين نفر 5879 بوده .

من تبدیل شرکت کردم
زبان 37
ریاضی 0
سیالات 18
جامدات 4.4
دینامیک 14
محاسبات 70

ترازم 5300 رتبه 75

دوستم طراحی شرکت کرد
زبان51
ریاضی 0
سیالات 2.2
جامدات 51
دینامیک 0

تراز 5300 رتبه 74

trinitynim

عضو جدید
سلام
من میخوام یه کتاب طراحی اجزا بخرم. تو بازار دو جور شیگلی هست.

1- ترجمه بیژن دیبایی‌نیا انتشارات نشر دانشگاهی
2- ترجمه دکتر شادروان انتشارات نوپردازان.

کدومشون بهتره که بگیرم. چه ویرایشی رو بگیرم؟؟
یا اگه غیر از اینا چیز دیگه ای هم هست که بهتره بگید.
((((قیمتش مهم نیست فقط متنش روون و قابل فهم باشه))

مرسی

mammad.mechanic

عضو جدید
سلام بچه ها
ببخشید یه سوال؟
می خواستم بدونم لازمه که همه دروسه مکانیک رو برای ارشد بخونیم یا نه اینکه بسته به گرایشی که میخواهیم بخونیم؟
و یه سواله دیگه
کسی هست که اطلاعاتی در مورده گرایشهای ارشد اینکه کدوم بهتره و واسه هر گرایش چه درسایی نیاز هست خونده بشه داره؟

alimec

عضو جدید
سلام بچه ها
ببخشید یه سوال؟
می خواستم بدونم لازمه که همه دروسه مکانیک رو برای ارشد بخونیم یا نه اینکه بسته به گرایشی که میخواهیم بخونیم؟
و یه سواله دیگه
کسی هست که اطلاعاتی در مورده گرایشهای ارشد اینکه کدوم بهتره و واسه هر گرایش چه درسایی نیاز هست خونده بشه داره؟

http://www.oxin.ac.ir/default.aspx?id=226&nid=1622

P aYa M

عضو جدید
سلام
من میخوام یه کتاب طراحی اجزا بخرم. تو بازار دو جور شیگلی هست.

1- ترجمه بیژن دیبایی‌نیا انتشارات نشر دانشگاهی
2- ترجمه دکتر شادروان انتشارات نوپردازان.

کدومشون بهتره که بگیرم. چه ویرایشی رو بگیرم؟؟
یا اگه غیر از اینا چیز دیگه ای هم هست که بهتره بگید.
((((قیمتش مهم نیست فقط متنش روون و قابل فهم باشه))

مرسی
ترجمه شادروان از انتشارات نوپردازان روانه.
ويرايش 8 رو بخر.
پاينده باشيد.....

mziarp

عضو جدید
مرسي دوست عزيز
درصدهاي من :
زبان 57.8
رياضي 4.4
سيالات 17.8
جامدات 6.7
ديناميك 2.2-
رتبه 158
تراز 4896

فكر كنم اگه تبديل شركت كرده بودم شرايط بهتري مي داشتم

*Essi*

اخراجی موقت
نظر شما راجع به ارتعاشات پوران چیه؟ کافیه؟
ممنون

اگه واسه زدن هر 5 تا تست ارتعاشات میخواهید کافی نیست.
اما میشه 2 تست یا حداکثر سه تست را با آن جواب داد.
که البته با توجه به کمبود وقت،مطالعه کتب دیگر زیاد مقرون به صرفه نیست.مثل ارتعاشات ستو یا رائو.

• Like
واکنش ها: pm1

Risko

عضو جدید
نه.ولی قراره با دوستامون خودمون آزمونای پارسه سال گذشته رو برگزار کنیم و با توجه به مطالبی که خوندیم خودمون رو بسنجیم.
ایشالا که همگی موفق باشین .....
روز جمعه همون طور که احتمالا میدونید آزمون 25% اول پارسه هست .....
دلیل این که پرسیدم این بود که میخواستم بدونم شما هم حضور دارین یا خیر ....
به هر جهت ممنون .

fluid2008

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایشالا که همگی موفق باشین .....
روز جمعه همون طور که احتمالا میدونید آزمون 25% اول پارسه هست .....
دلیل این که پرسیدم این بود که میخواستم بدونم شما هم حضور دارین یا خیر ....
به هر جهت ممنون .
بله.اینجا هم کسانی که ثبت نام کردند در تکاپو هستند.موفق باشید.

Mohsen_1111

عضو جدید
سلام خسته نباشد
از دوستان کسی چیزی راجع به کتاب طراحی اجزا که راهیان جدیدا منتشر کرده می دونه و همینطور راجع به مولفش آقای روح الله حسینی

بالا