من طراحي كاربردي اهواز زده بودم و منو انداختن علوم تحقيقات همدان حالا بايد خودمو به ثبت نام برسونم حالا اگه بشه صبر كنيم برا بهمن دوباره تكميل بگيره ميرزه به هر حال بايستي رفت. در ضمن خبر نداريد بقيه بچه ها چه كردند؟والا من سراغ دارم رتبه 32 هيچ جايي قبول نشده پس چطور تو كارنامه نوشته تا رتبه 62 گرفتن؟
سلامسلام
چند تا سوال درباره کنکور دارم
1.تاثیر درس زبان در کنکور چقدره؟ و اگه میشه چند تا منبع معرفی کنید
2.سوالات تخصصی اند؟ یعنی پیرامون لغات تخصصی هر گرایش مطرح میشه؟
3. بیشتر لغت مهمه یا قواعد؟
با سلامبا سلام
می خواستم ببینم با توجه به قبولی در دوره شبانه میتوان بدون انصراف دادن در کنکور ارشد 90 شرکت کرد؟
با تشکر
سلام .. برو تو سایت www.azmoon.net شرایط ثبت نام رو گفته ... شما کجا قبول شدی؟
با آخرین نفر قبولی تو تکمیل خود دانشگاه نجف آباد 10 نفر و 88 نمره تراز ... اما با آخرین نفر قبولی مرحله اول 37 نفر و حدود 500 نمره تراز ... اگه مشخصاتت رو تایپ میکنی و چیزی نمیاد یعنی متاسفانه نشدی... دانشگاه تاکستان واسه مرحله اول چند نفر گرفته بود؟؟ پارسال یادمه واسه تکمیل تا رتبه حدود 70 - 80 رو برداشته بودن ...
با آخرین نفر قبولی تو تکمیل خود دانشگاه نجف آباد 10 نفر و 88 نمره تراز ... اما با آخرین نفر قبولی مرحله اول 37 نفر و حدود 500 نمره تراز ... اگه مشخصاتت رو تایپ میکنی و چیزی نمیاد یعنی متاسفانه نشدی... دانشگاه تاکستان واسه مرحله اول چند نفر گرفته بود؟؟ پارسال یادمه واسه تکمیل تا رتبه حدود 70 - 80 رو برداشته بودن ...
با سلام.یه سی دی هست که سوالات از سال 75 به بعد رو داره.اما بدیش اینه که نمیشه از سوالات پرینت گرفت.من کتاب مکانیک تعاونی سنجش رو خریدم منتها فقط آزمون های کنکور 85 تا 88 (با پاسخ تشریحی) رو داره حتی برای کنکور 89 رو هم نداره می خواستم بدونم کتابی هست که حداقل برای 10 سال اخیر رو داشته باشه حتما با پاسخ تشریحی/ اگه کسی اطلاع داره و یا احتمالا تهیه کرده بگه برای کدوم موسسه و چند سال اخیر؟ پاسخ هاش خوبن؟...
سلام متشکرمبا سلام.یه سی دی هست که سوالات از سال 75 به بعد رو داره.اما بدیش اینه که نمیشه از سوالات پرینت گرفت.
سلام.خواهش میکنم.زیاد باهاش کار نکردم.زمانی که تسلط پیدا کرده باشیم خوبه.دو تا عکس ازش برای آشنایی بیشتر میزارم.سلام متشکرم
پاسخ تشریحی داره؟
بابت پاسخ سوال دینامیک هم متشکرم
با اخرین نفر چند نفر فاصله داشتی؟؟
من تبدیل تاکستان زدم.با اخرین نفر 30 تا فاصله و ترازم 100 تا کم داشت تا اخرین نفر.تو تکمیل هر چی مشخصاتم را تایپ می کنم میگه کارنامه ای موجود نمی باشد؟؟؟ یعنی تکمیل قبول نشدم؟؟؟؟
سلام
بچه ها شما متن درس دینامیک ماشینو از همون پوران می خونین؟
سلام
بچه ها شما متن درس دینامیک ماشینو از همون پوران می خونین؟
اصلا متن درس راستگو خیلی افتضاحه.
حتما درس را از روی کتاب مارتین و جزوه پارسه بخوانید.
برای پوران،فقط تست هایش را حل کنید که تکراری زیاد داره.
همچنین امسال پوران پژوهش، کتاب بانک تست دینامیک ماشین هم منتشر کرده که اگه تهیه کنید خیلی مفیده.
سلام دوست عزيز
توهم مثل اينكه مثل مني و قبول نشدي. ان شالله سال آينده هردوتامون قبول ميشيم.
ميخواستم بدونم اگه بشه درصدات رو اعلام كني. من طراحي تاكستان بودم. رتبم 157 شد و نمرم شده 4896 و نمره آخرين نفر 5879 بوده .
سلام بچه ها
ببخشید یه سوال؟
می خواستم بدونم لازمه که همه دروسه مکانیک رو برای ارشد بخونیم یا نه اینکه بسته به گرایشی که میخواهیم بخونیم؟
و یه سواله دیگه
کسی هست که اطلاعاتی در مورده گرایشهای ارشد اینکه کدوم بهتره و واسه هر گرایش چه درسایی نیاز هست خونده بشه داره؟
ترجمه شادروان از انتشارات نوپردازان روانه.سلام
من میخوام یه کتاب طراحی اجزا بخرم. تو بازار دو جور شیگلی هست.
1- ترجمه بیژن دیبایینیا انتشارات نشر دانشگاهی
2- ترجمه دکتر شادروان انتشارات نوپردازان.
کدومشون بهتره که بگیرم. چه ویرایشی رو بگیرم؟؟
یا اگه غیر از اینا چیز دیگه ای هم هست که بهتره بگید.
((((قیمتش مهم نیست فقط متنش روون و قابل فهم باشه))
مرسی
نظر شما راجع به ارتعاشات پوران چیه؟ کافیه؟
ممنون
نه.ولی قراره با دوستامون خودمون آزمونای پارسه سال گذشته رو برگزار کنیم و با توجه به مطالبی که خوندیم خودمون رو بسنجیم.fluid 2008 شما کنکور ازمایشی هم ثبت نام کردین ؟؟
ایشالا که همگی موفق باشین .....نه.ولی قراره با دوستامون خودمون آزمونای پارسه سال گذشته رو برگزار کنیم و با توجه به مطالبی که خوندیم خودمون رو بسنجیم.
بله.اینجا هم کسانی که ثبت نام کردند در تکاپو هستند.موفق باشید.ایشالا که همگی موفق باشین .....
روز جمعه همون طور که احتمالا میدونید آزمون 25% اول پارسه هست .....
دلیل این که پرسیدم این بود که میخواستم بدونم شما هم حضور دارین یا خیر ....
به هر جهت ممنون .
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | دکترا 93 - تبدیل انرژی - بحث پیرامون درصد ها، تخمین رتبه و سوالات | آزمون های دانشگاهی | 20 | |
![]() |
بحث و بررسی کنکور ارشد 91 مهندسی مکانیک | آزمون های دانشگاهی | 4 |