کتابهای آقاسی دوجلدی هستن کلا باید 4 جلد رو داشته باشین که تا الان می بایست جلدهای 1 رو خونده باشین چون کامل بودن این کتابها می تونه اغوا کنه شما رو و کمتر سراغ درس های دیگه مکانیک برید که این یعنی فاجعه /اگه از الان می خواید بخونید به نظرم حتی سراغ کتاب های معتقدی هم نرید(شنیدم امسال کاملترشون کرده و باز هم بحث اغواسلام دوستان
بچه ها من برا ریاضی 1 و 2 هم کتابای معتقدی رو دارم هم کتابای آقاسی رو
..به نظر تون پارسه بهتره یا اقاسی .
؟
سلام دوست عزيز.کتابهای آقاسی دوجلدی هستن کلا باید 4 جلد رو داشته باشین که تا الان می بایست جلدهای 1 رو خونده باشین چون کامل بودن این کتابها می تونه اغوا کنه شما رو و کمتر سراغ درس های دیگه مکانیک برید که این یعنی فاجعه /اگه از الان می خواید بخونید به نظرم حتی سراغ کتاب های معتقدی هم نرید(شنیدم امسال کاملترشون کرده و باز هم بحث اغوا) از الان جزوات پارسه برای ریاضی خیلی خوبه بعد اگه وقت کردین...
بر خلاف نظر همه بچه هاي اين سايت كه مقاومت نايي (پوران پژرهش) رو پيشنهاد ميدن من اصلا توصيه نميكنم چون همش نكته گفته در صورتي كه خواندن كتاب مرجع جانسون هم همون تايم رو از شما ميگيره.منم این سوال را دارم
به غیر از مقاومت نایی مقاومت گاج بهتره یا راهیان؟ اگه کسی اطلاع دقیق داره لطفا پاسخ بده.
سلام تست کابل درس استاتیک کنکور سال قبل کسی میتونه جواب اخرش را بگه چی میشه؟
البته ممنون از توضیحتون..کتابهای آقاسی دوجلدی هستن کلا باید 4 جلد رو داشته باشین که تا الان می بایست جلدهای 1 رو خونده باشین چون کامل بودن این کتابها می تونه اغوا کنه شما رو و کمتر سراغ درس های دیگه مکانیک برید که این یعنی فاجعه /اگه از الان می خواید بخونید به نظرم حتی سراغ کتاب های معتقدی هم نرید(شنیدم امسال کاملترشون کرده و باز هم بحث اغوا) از الان جزوات پارسه برای ریاضی خیلی خوبه بعد اگه وقت کردین...
نظر خودم در مورد مفیدتر:البته ممنون از توضیحتون..
من اما جواب نگرفتم ..سوال من این بود که بین این دو منبع کدووم مفید تره ..
؟!!!
سلام .شما شما این درس ها رو از رو چی میخونید و تست میزنید؟ لطفا راهنمایی کنید:
استاتیک- دینامیک - ارتعاشات -دینامیک ماشین ؟
نظر خودم در مورد مفیدتر:
آقاسی و اینکه حتما به سایت آقاسی سربزن
نظر خودم در مورد کاملتر:
آقاسی (من تابستون سه جلد از 6 جلد رو خوندم برام سوال بود دیگه کاملتر از این چی می تونست باشه ؟و...)و اینکه حتما به سایت آقاسی سربزن
تست که باید تستهای کنکور رو زد و موسساتیعنی شما نمیخاین اینارو بخونین؟؟!!!؟!!
تست که باید تستهای کنکور رو زد و موسسات
استاتیک و دینامیک: مریام
ارتعاشات رائو
دینامیک ماشین رو هنوز شروع نکردم
من تابستون هر دو رو خوندم کریمی(برای موسسه نصیر)بهترهسلام.لطفا راهنمایی بفرمائید بین کتاب معتقدی و محمود کریمی کدوم برای ریاضی مهندسی قوی تره؟ ممنون![]()
منم با علي موافقمسلام.لطفا راهنمایی بفرمائید بین کتاب معتقدی و محمود کریمی کدوم برای ریاضی مهندسی قوی تره؟ ممنون![]()
ممنون من تصمیم گرفتم 1 و 2 رو از آقاسی بخونم و معادلات و مهندسی رو از پارسهنظر خودم در مورد مفیدتر:
آقاسی و اینکه حتما به سایت آقاسی سربزن
نظر خودم در مورد کاملتر:
آقاسی (من تابستون سه جلد از 6 جلد رو خوندم برام سوال بود دیگه کاملتر از این چی می تونست باشه ؟و...)و اینکه حتما به سایت آقاسی سربزن
پیشنهاد شما چیه؟دوست عزیز حرف های شما درست.اقاسی به خاطر خودش میگه .چون میخواهد بچه های که اب هاش کلاس دارن درصد ریاضی بالا بزنن هرچند درصدهای دروس دیگر پایین باشه.
جزوه های اقاسی سر کلاس اصلا ارزش نداره.اگر وقت اضافی داری کتابش بخون ولی بدون یادت میره و زده میشی از درس.
من هیچکدوم رو نخوندم و نخواهم خوندممنون من تصمیم گرفتم 1 و 2 رو از آقاسی بخونم و معادلات و مهندسی رو از پارسه
!! یه سوال دیگه هم دارم اینکه انتقال پوران بهتره یا راهیان ..
من پارسال راهیان و خوندم احساس می کنم خیلی فرموای درس میده ...
اما نمی دونم پوران چطوره؟
وااا..پس چی می خونی ..من هیچکدوم رو نخوندم و نخواهم خوند
اینکروپراوااا..پس چی می خونی ..
سلام دوست عزيز.سلام به همه دوستان امیدوارم حال همگی خوب باشه ....
یه سوال دارم راجع به کتاب ریاضی مهندسی موسسه نصیر .... چون من تو دوره کارشناسی درس ریاضی مهندسی رو پاس نکردم ... میخواستم از دوستانی که این کتاب رو خوندم بپرسم به درد یکی مثل من میخوره یا کتاب ساده تری هم هست ؟؟؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید ....
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | دکترا 93 - تبدیل انرژی - بحث پیرامون درصد ها، تخمین رتبه و سوالات | آزمون های دانشگاهی | 20 | |
![]() |
بحث و بررسی کنکور ارشد 91 مهندسی مکانیک | آزمون های دانشگاهی | 4 |