بحث و گفتگو پیرامون آزمونها( کاردانی به کارشناسی- کارشناسی ارشد و دکترا) مكانيك سيالات

pm1

عضو جدید
سلام .شما شما این درس ها رو از رو چی میخونید و تست میزنید؟ لطفا راهنمایی کنید:
استاتیک- دینامیک - ارتعاشات -دینامیک ماشین ؟

nazila65

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان
بچه ها من برا ریاضی 1 و 2 هم کتابای معتقدی رو دارم هم کتابای آقاسی رو
..به نظر تون پارسه بهتره یا اقاسی .
؟

mohsen_87

عضو جدید
دوستان برای مقاومت به غیر از نایی از بین فنایی (راهیان ارسد )و گاج کدوم بهتر هستند .

چون شنیدم هر دو این کتابها هم عالی هستند.

alimec

عضو جدید
سلام دوستان
بچه ها من برا ریاضی 1 و 2 هم کتابای معتقدی رو دارم هم کتابای آقاسی رو
..به نظر تون پارسه بهتره یا اقاسی .
؟
کتابهای آقاسی دوجلدی هستن کلا باید 4 جلد رو داشته باشین که تا الان می بایست جلدهای 1 رو خونده باشین چون کامل بودن این کتابها می تونه اغوا کنه شما رو و کمتر سراغ درس های دیگه مکانیک برید که این یعنی فاجعه /اگه از الان می خواید بخونید به نظرم حتی سراغ کتاب های معتقدی هم نرید(شنیدم امسال کاملترشون کرده و باز هم بحث اغوا:surprised:) از الان جزوات پارسه برای ریاضی خیلی خوبه بعد اگه وقت کردین...

سپهررادمهر

عضو جدید
سلام تست کابل درس استاتیک کنکور سال قبل کسی میتونه جواب اخرش را بگه چی میشه؟
کار مجازی درس استاتیک را کسی میخونه؟بخونیم ؟نخونیم؟چی کار کنیم.؟!
مثل کنکور سراسری که یه دفترچه کامل پاسخ تشریحی تمام سوالات کنکور (همه درسها توی یه دفترچه)به بازار می امد برای ارشد هم کسی چنین چیزی سراغ نداره؟(منظورم ارشد سال قبله نه سالهای قبل تر)

آخرین ویرایش:

P aYa M

عضو جدید
کتابهای آقاسی دوجلدی هستن کلا باید 4 جلد رو داشته باشین که تا الان می بایست جلدهای 1 رو خونده باشین چون کامل بودن این کتابها می تونه اغوا کنه شما رو و کمتر سراغ درس های دیگه مکانیک برید که این یعنی فاجعه /اگه از الان می خواید بخونید به نظرم حتی سراغ کتاب های معتقدی هم نرید(شنیدم امسال کاملترشون کرده و باز هم بحث اغوا:surprised:) از الان جزوات پارسه برای ریاضی خیلی خوبه بعد اگه وقت کردین...
سلام دوست عزيز.
اصلا ايجوي كه شما ميگيد نيست.
شايد شما با متد كاري اقاسي اشنايي نداري.
من يه همه دوستان توضيه ميكنم كه كتاب هاي اقاسي رو تهيه كنن. هر 4 جلد.
قرار نيست شما تمام تست هاي جلد هاي اول رياضي 1 و 2 رو حل كنيد.
شما متن درس رو به دقت مطالعه ميكنيد و براي تست هاي تكميلي اخر كتاب به سايت اقاسي مراجعه ميكني. اونجا تمام تست هاي مهم هر فصل به منظور اشنايي با تمام تمونه سوالات احتمالي وجود داره. تقريباً براي هر فصلي 30-40 تا مشخص كرده.
حجم زياد اين كتاب براي كسايي كه نميدونن به چه صورت مطالعه اش كنن زياد و غير ممكن به نظر ميرسه.
شما 2 ماهه با روزي 2-3 ساعت رياضي ميرسيد تمام مباحث رو بخونيد و 2/5-3 ماه باقيمونده رو ميريد جلد 2 سوال هاي سالهاي اخير رو ميخونيد و به اين صورت تمام مباحث براتون دوره هم ميشه.
اين توضيح رو دادم واسه دوستاني كه با اقاسي و كتاب هاش اشنايي ندارن.
پاينده باشيد.....

P aYa M

عضو جدید
منم این سوال را دارم
به غیر از مقاومت نایی مقاومت گاج بهتره یا راهیان؟ اگه کسی اطلاع دقیق داره لطفا پاسخ بده.
بر خلاف نظر همه بچه هاي اين سايت كه مقاومت نايي (پوران پژرهش) رو پيشنهاد ميدن من اصلا توصيه نميكنم چون همش نكته گفته در صورتي كه خواندن كتاب مرجع جانسون هم همون تايم رو از شما ميگيره.
به نظر من از رو جانسون بخونيد از رو نايي تست بزنيد. خوبي جانسون اينه كه به شما به جاي ماهي دادن ماهيگيري ياد ميده.
براي تست هم براي مقاومت ميتونيد از نايي براي تست هاي مكانيك و عمران استفاده كنيد و اگه وقت داشتيد و دنبال تست هاي بيشتري بوديد كتاب دكتر كبيريان مدرسان شريف تست هاي مقاومت همه رشته هارو داره.

P aYa M

عضو جدید
سلام تست کابل درس استاتیک کنکور سال قبل کسی میتونه جواب اخرش را بگه چی میشه؟

دوست عزيز سوال كابل پارسال با يه انتگرال گيري حل ميشه.
اكه همون 2 صفحه اول استاتيك مريام رو بخونيد جوابتون رو ميگيريد.
پاينده باشيد....

nazila65

عضو جدید
کاربر ممتاز
البته ممنون از توضیحتون..
من اما جواب نگرفتم ..سوال من این بود که بین این دو منبع کدووم مفید تره ..
؟!!!

alimec

عضو جدید
البته ممنون از توضیحتون..
من اما جواب نگرفتم ..سوال من این بود که بین این دو منبع کدووم مفید تره ..
؟!!!
نظر خودم در مورد مفیدتر:
آقاسی و اینکه حتما به سایت آقاسی سربزن
نظر خودم در مورد کاملتر:
آقاسی (من تابستون سه جلد از 6 جلد رو خوندم برام سوال بود دیگه کاملتر از این چی می تونست باشه ؟و...)و اینکه حتما به سایت آقاسی سربزن

reza_13542003

عضو جدید
دوستان اگه لطف كنن و ادرس فايل حل المسايل استاتيك ، بيير جانسون رو بدن ممنون مي شم.

آخرین ویرایش:

adelante640

عضو جدید
salam

salam

نظر خودم در مورد مفیدتر:
نظر خودم در مورد کاملتر:
آقاسی (من تابستون سه جلد از 6 جلد رو خوندم برام سوال بود دیگه کاملتر از این چی می تونست باشه ؟و...)و اینکه حتما به سایت آقاسی سربزن

دوست عزیز حرف های شما درست.اقاسی به خاطر خودش میگه .چون میخواهد بچه های که اب هاش کلاس دارن درصد ریاضی بالا بزنن هرچند درصدهای دروس دیگر پایین باشه.
جزوه های اقاسی سر کلاس اصلا ارزش نداره.اگر وقت اضافی داری کتابش بخون ولی بدون یادت میره و زده میشی از درس.

Rheoman

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.لطفا راهنمایی بفرمائید بین کتاب معتقدی و محمود کریمی کدوم برای ریاضی مهندسی قوی تره؟ ممنون;)

P aYa M

عضو جدید
سلام.لطفا راهنمایی بفرمائید بین کتاب معتقدی و محمود کریمی کدوم برای ریاضی مهندسی قوی تره؟ ممنون;)
منم با علي موافقم
در مورد رياضي مهندسي كتاب معتقدي خيلي كامل هست اما يه مشكل بزرگ داره كه چون هنگام درس مسئله حل نكرده كاربرد خيلي از نكته هايي رو كه گفته رو متوجه نميشيد و فكر ميكنيد داره زيادي توضيح ميده و از روش رد ميشيد.
در اين مورد به نظر من كتاب محمود كريمي از انتشارات نصير رو خوب مطالعه كنيد چون همراه درس مثال و تست حل كرده و در نهايت قادر به پاسخ گويي تمام تست ها هستيد.

در ماه اخر از رياضي مهندسي معتقدي براي جمع بندي استفاده كنيد
پاينده باشيد...

nazila65

عضو جدید
کاربر ممتاز
نظر خودم در مورد مفیدتر:
نظر خودم در مورد کاملتر:
ممنون من تصمیم گرفتم 1 و 2 رو از آقاسی بخونم و معادلات و مهندسی رو از پارسه
!! یه سوال دیگه هم دارم اینکه انتقال پوران بهتره یا راهیان ..
من پارسال راهیان و خوندم احساس می کنم خیلی فرموای درس میده ...
اما نمی دونم پوران چطوره؟

narges khatun

عضو جدید
دوست عزیز حرف های شما درست.اقاسی به خاطر خودش میگه .چون میخواهد بچه های که اب هاش کلاس دارن درصد ریاضی بالا بزنن هرچند درصدهای دروس دیگر پایین باشه.
جزوه های اقاسی سر کلاس اصلا ارزش نداره.اگر وقت اضافی داری کتابش بخون ولی بدون یادت میره و زده میشی از درس.
پیشنهاد شما چیه؟

alimec

عضو جدید
ممنون من تصمیم گرفتم 1 و 2 رو از آقاسی بخونم و معادلات و مهندسی رو از پارسه
!! یه سوال دیگه هم دارم اینکه انتقال پوران بهتره یا راهیان ..
من پارسال راهیان و خوندم احساس می کنم خیلی فرموای درس میده ...
اما نمی دونم پوران چطوره؟
من هیچکدوم رو نخوندم و نخواهم خوند

am2mk

عضو جدید
سلام
بچه ها این کتاب آریاز اگه حذفی داره واسه مکانیک بگین که من مثه خوره افتادم به جونش . الکی نخونم اگه حذفی داره همش واسم آشنای به جز یه بخشایی از حد فاز و حد بهره راهنمایی کنین ممنون میشم.
انتقال پوران پژوهش و ترمو راهیان هم خوبه دارم میخونم از شنبه به بعد کنترل سرعتش کم میشه و ایندو افزوده میشه واسه تنوع . مقاومت نایی و سیالات راهیان هم پارسال خوندم امسالم بزودی استارد میزنم. ارتعاشات نیکخواه قرمز و درسشم از پوران .
دلم از سردی ریاضی خونه /خوندنش برام مرگه مثل مردن می مونه
هر چی با خودم میگم زودتر شروع کن / بازم کبک دلم اواز می خونه
شاعرم شدیم :biggrin: اینم واسه خنده بود از شنبه جدی شروع می کنم
راستی معادلات گاج اومد یا نه تا هفته پیش نبود؟

سپهررادمهر

عضو جدید
در مورد این ارتغاشات نیکخواه قرمز که دوستمون در پست بالا میگن کسانی که این کتاب رادیده یا مطالعه کرده اند لطف کنند و در مورد این کتاب توضیحاتی بدهند از همه دوستان تشکر ارزوی موفقیت همه ....

fluid2008

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان این کتابهای نیکخواه بهرامی چیه؟میشه کسانی که استفاده کردند یه توضیحی در موردش بدن؟

majid_mz

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستان امیدوارم حال همگی خوب باشه ....
یه سوال دارم راجع به کتاب ریاضی مهندسی موسسه نصیر .... چون من تو دوره کارشناسی درس ریاضی مهندسی رو پاس نکردم ... میخواستم از دوستانی که این کتاب رو خوندم بپرسم به درد یکی مثل من میخوره یا کتاب ساده تری هم هست ؟؟؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید ....

P aYa M

عضو جدید
سلام به همه دوستان امیدوارم حال همگی خوب باشه ....
یه سوال دارم راجع به کتاب ریاضی مهندسی موسسه نصیر .... چون من تو دوره کارشناسی درس ریاضی مهندسی رو پاس نکردم ... میخواستم از دوستانی که این کتاب رو خوندم بپرسم به درد یکی مثل من میخوره یا کتاب ساده تری هم هست ؟؟؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید ....
سلام دوست عزيز.
اگه تو يه جمله بخوام بگم براي رياضي مهندسي كتاب از اين ساده تر پيدا نميكني.
منم ساخت و توليدي هستم و متاسفانه به ما هم تدريس نشده اما خودم خوندم.
اكيدا توصيه ميكنم اول كتاب نصير رو بخون اگه وقت اضافه اوردي واسه پارسه رو هم بخون.
پاينده باشيد....

آخرین ویرایش:
بالا