بحث و گفتگو پیرامون آزمونها( کاردانی به کارشناسی- کارشناسی ارشد و دکترا) مكانيك سيالات

kingi

عضو جدید
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه ی دوستان
چند تا سوال داشتم،ممنون میشم راهنماییم کنید.
-دروس ریاضی از هر درس چندتا سوال میاد؟ خیلی ها میگن بیشتر روی معادلات و ریاضی مهندسی وقت بذاریم،چون ریاضی 1و2 یا ازش سوال نمیاد یا اینکه خیلی کم میاد.واقعا همینطوره؟
اگر اینطور نیست و از ریاضی 1و2 هم نسبتا زیاد سوال میاد،به نظر شما کتاب های آقاسی بهتره یا نیکوکار؟

-کسی برنامه آزمون های سنجش رو داره؟
تقریبا به طور مساوی از هر کدوم 5تا سوال میاد.یعنی جمعا 20

majid_mz

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه ..... فیدل جان کجاییی....؟؟؟ اگه قبول شیم ترم اول رو مرخصی بگیریم ... اوضاع چه جوری میشه؟؟؟؟

majid_mz

عضو جدید
کاربر ممتاز
میگم اگه واقعا 15 شهریور جوابا بیاد .... شمارش معکوس بدجوری شروع شده ها ... از الان 9 روز .... راستی کسی دولتی قبول نشد ؟؟؟؟

سپهررادمهر

عضو جدید
اقایون از همتون خواهش میکنم به شکرانه قبولی تون به تایپیک ارشد 90 بیایید و تجربیاتتون را در اختیار بچه ها قرار بدین

Arman_awn

عضو
-دروس ریاضی از هر درس چندتا سوال میاد؟ خیلی ها میگن بیشتر روی معادلات و ریاضی مهندسی وقت بذاریم،چون ریاضی 1و2 یا ازش سوال نمیاد یا اینکه خیلی کم میاد.واقعا همینطوره؟
اگر اینطور نیست و از ریاضی 1و2 هم نسبتا زیاد سوال میاد،به نظر شما کتاب های آقاسی بهتره یا نیکوکار؟

ریاضی ها کلاً 20 سوال میاد که معمولاً هر درس 5 سوال میاد. تو رشته ی مهندسی برق اینطوره که فقط معادلات و ریاضی مهندسی دارن ( به جز احتمال که کسی نمی خونه)
برای مکانیکی ها هر 4 درس اهمیت یکسانی داره.
به نظر من آقاسی بهتره

fluid2008

عضو جدید
کاربر ممتاز
از فصل پنجم استاتیک مراکز هندسی و مرکز جرم سوال میاد؟

inmo

عضو جدید
سلام بچه ها به نظرتون طراحی کاربردی بوعلی بهتره یا هسته ای شهیدبهشتی؟

hasanpogc

عضو جدید
میگم اگه واقعا 15 شهریور جوابا بیاد .... شمارش معکوس بدجوری شروع شده ها ... از الان 9 روز .... راستی کسی دولتی قبول نشد ؟؟؟؟

بچه ها اینقدر استرس نداشته باشین
من مطمئنم که به نتیجه زحماتتون به امید خدا میرسید شماها که اینقدر صبر کرذین این چند روز هم روش

pinion

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام به همه ..... فیدل جان کجاییی....؟؟؟ اگه قبول شیم ترم اول رو مرخصی بگیریم ... اوضاع چه جوری میشه؟؟؟؟

سلام

اینجام عزیز دل :

http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=731

صفحه ی شخصی منه . هروقت کار داشتی بیا مطمئن باش خیلی بهتر از اینوره .

اما جواب سوالت :

اینکه ایا مرخصی بدن اونم ترم اول ...

فکر نکنم اونم دلیل دارم در ادامه میگم ...

ببین ارشد مکانیک نجف اباد ( من اینو میدونم و از بقیه دانشگاهها هیچ اطلاعی ندارم ) همیشه و هرساله یه برنامه ی مشخص داره. بعنی چی ؟

یعنی هر سال ترم اولیا باید این درسایی که قبلا گفتم باید بگیرن و ترم دوم همینطور تا اخر...

حالا اگه یه درسو بیفتن یا مث تو بخوان مرخصی بگیرن باید تا سال بعد معطل بشن و با دوره ی بعد بگیرن چون کل کلاس 20 نفره و بخاطر یکی دو نفر کلاس رو تجدید نمیکنن .

پس لگد به بخت خودت نزن.

ایشالا قبول میشی میای خودمون راهت میندازیم.

غصه نخور .

ما الان تو کلاسمون از شاغل در هوافضا تهران داریم تا شاغل فولاد مبارکه و ذوب اهن و ... اما همگی یجورایی میپیچونن و هم اخر ترم نمرشون خوب میشه و هم به کارشون میرن ...

تو بیا بقیش با ما :lol:

پیمان کبیری

عضو جدید

سلام دوست عزیز
ریاضی 1و2 معمولاً 7 سوال داره (مهمترین فصلها : انتگرال،تابع چند متغیره،توابع برداری،سری)
معادلات دیفرانسیل 6 الی 7 سوال
ریاضی مهندسی 6 الی 7 سوال

بهترین درس ریاضی تو ارشد معادلات ،چرا که اگه بخونی و فراموش نکنی(روشهای حل معادلات و تشخیص نوع معادله حفظی واسه همین فراره)راحت میتونی تستاش بزنی

eng.esmail

اخراجی موقت
آره.. یکم استرس زاست... بابا نجف آباد قوبل میشی .. زیاد سخت نیست (شکلک سوت)
قابل توجه مقاله نویس برتر... فیدل (باز هم شکلک سوت .. ولی این دفعه 10 بار)

eng.esmail

اخراجی موقت
آره.. یکم استرس زاست... بابا نجف آباد قوبل میشی .. زیاد سخت نیست (شکلک سوت)
قابل توجه مقاله نویس برتر... فیدل (باز هم شکلک سوت .. ولی این دفعه 10 بار)
بچه ها کسی اینجا میدونه علوم تحقیقات تهران در رشته تبدیل چند نفر میگیره؟؟
دوستی.. رفیقی.. چیزی ندارین که اونجا قبول شده باشه؟؟؟

eng.esmail

اخراجی موقت
بچه ها کسی اینجا میدونه علوم تحقیقات تهران در رشته تبدیل چند نفر میگیره؟؟
دوستی.. رفیقی.. چیزی ندارین که اونجا قبول شده باشه؟؟؟
درصدهام اینه:
ریاضی: 86.67
سیالات: 51.11 و یا شاید هم 60
جامدات: 26.67
دینامیک و ارتعاشات: 37.78
محاسبات: 24.44
زبان: 0

Alireza1980

عضو جدید
باسلامممکنه اگر جزوه ای در زمینه کنکور ارشد مکانیک دارید لطف کنید برای دیگران هم بگذارید؟با تشکر

pinion

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
درصدهام اینه:

اخ اسماعیل قبلا که بهت گفتم ...

فقط دلم میخواد ...

انقدر برات سوت بزنم که از پشت کامپیوترم صداش بهت برسه..

این درصدا رو از کجا کشف کردی؟

دولتی هم همینجوری زدی ؟

گفتم پلی تکنیک قبول شدی نرفتی...

نگو میخوای بری علوم تحقیقات( خنده یه ورکی )

----

پ ن : دوستان حرفای منو اسماعیل رو جدی نگیرین . ما به هم سر یه موضوع قدیمی شوخی داریم

eng.esmail

اخراجی موقت
اخ اسماعیل قبلا که بهت گفتم ...

فقط دلم میخواد ...

انقدر برات سوت بزنم که از پشت کامپیوترم صداش بهت برسه..

این درصدا رو از کجا کشف کردی؟

دولتی هم همینجوری زدی ؟

گفتم پلی تکنیک قبول شدی نرفتی...

نگو میخوای بری علوم تحقیقات( خنده یه ورکی )

----

پ ن : دوستان حرفای منو اسماعیل رو جدی نگیرین . ما به هم سر یه موضوع قدیمی شوخی داریم
من نمی دونم اون 4 گل کمت بود؟؟؟ (سوت)
تکمیل ظرفیت میارم که (خنده)

pinion

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من نمی دونم اون 4 گل کمت بود؟؟؟ (سوت)
تکمیل ظرفیت میارم که (خنده)

چی شد وقتی مساوی شدیم صدات در نمیومد ؟

مردونه ترسیده بودی ...

خداوکیلی رفیق من که خیلی درسش توپه و من لیسانسمو مدیونشم زد علوم تحقیقات قبول نشد تکمیل ظرفیت تشریف برد

کرمانشاه

*Essi*

اخراجی موقت
کسی میدونه آموزش محور چند واحد باید پاس کنن؟
خیلی گیرن رو کلاسا؟
من مشکل کلاس رفتن دارم

فرق آموزش محور با حالت عادی اینست که شما به جای 6 واحد پایان نامه ارشد،6 واحد درس اضافی میگذرانید.

پس کل تعداد واحدها ثابت است و هیچ فرقی با سایر دروس ندارد.

البته بستگی به دانشگاه ها هم دارد،مثلا دانشگاه تهران، واحد سمینار را از امسال حذف کرده یا صنعتی شریف، فقط 3 واحد پایان نامه برای آموزش محورها در نظر گرفته.

eng.esmail

اخراجی موقت
چی شد وقتی مساوی شدیم صدات در نمیومد ؟

مردونه ترسیده بودی ...

خداوکیلی رفیق من که خیلی درسش توپه و من لیسانسمو مدیونشم زد علوم تحقیقات قبول نشد تکمیل ظرفیت تشریف برد

کرمانشاه
آره .. ترس داشتم.. ولی شد دیگه!!!! :w02:
درصداش رو میتونی بپرسی ازش؟؟؟
ممنون میشم :gol:

pinion

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آره .. ترس داشتم.. ولی شد دیگه!!!! :w02:
درصداش رو میتونی بپرسی ازش؟؟؟
ممنون میشم :gol:

ترسیدی ؟

پس هیچی نگو که اخر فصل امتیازارو میشمارن دادا...

نه نمیشه به چند دلیل :

1 - مرد مومن الان 1 سال گذشته . فکر کردی ما مث تو پشت کنکوری بیکاریم ؟

الان اونم مثل من داره روی پروپوزالش کار میکنه و بیچاره نمیدونه 2 ساعت قبل چیکار کرده حالا بیاد بشینه فک کنه پارسال درصدای ارشدش چند شده؟

2 - برای اینکه حالتو بگیرم

3 - دیشب باهاش در مورد مسایل درسی داشتم صحبت میکردم بیچاره 4چرخ لب تابش رفته روهوا و اعصاب نداره ...

بابا کرمانشاه که بد نیست:whistle:

فقط راهش یه نمه زیاده
امکاناتش در حد هیچیه

مهمتر اینکه بیچاره ها استاد ندارن:cry:

hasanpogc

عضو جدید
درصدهام اینه:

دوست عزیز اگه این درصدها رو زده باشی مطمئن باش قبولی
اما دانشگاه ازاد هیچ چیزش حساب وکتاب درستی نداره
اینطور بگم که هر چی درصد حساب کردی به این مفهوم نیست که توی کارنامه هم همون باشه
ما که پارسال هر چی حساب کردیم درست از اب در نیومد
توی دینامیک وارتعاشات هم توی سوالای بعد کنکور اشتباه داشتی من مطمنم طبق جوابهای که حودت توی این تاپیک گقتی
زبان امثال واقعا ساده بود همین کلی عقبت میندازه اما در هر حال امیدوارم که حتما قبول بشی اونم توی مرحله اول وکارت به تکمیل نکشه:)

bahman2

عضو جدید
سلام بچه ها به نظرتون طراحی کاربردی بوعلی بهتره یا هسته ای شهیدبهشتی؟

سلام
قبول شدن تونو تو دانشگاه تبريك ميگم. در جواب سوالتون بايد به چند نكته اشاره كنم.
رشته مهندسي هسته اي تا جايي كه من شنيدم زياد ربطي به مكانيك نداره (شايد نزديكترين گرايشش كه به مكانيك نزديكه طراحي راكتور باشه) من حتي از چندتا از دوستانم شنيدم كه بعضي از پذيرفته شدگان تو اين رشته بعد از مدتي انصراف دادند توصيه من اينه حتما با كسي كه تو اين رشته در حال تحصيله و ليسانسش مكانيك بوده صحبت كنيد. يكي از عيبهاي اين رشته هم اينه كه شما در زمينه خاصي ارشدتون ميگيريد و مثلا فردا با ارشد مهندسي هسته اي نميتونيد تو صنعت خودرو و جاهاي ديگه مشغول بشيد البته اين حسن رو هم داره كه شما ارشدتون در يك زمينه خاصه و به طور تخصصي در يك زمينه تحصيل كرديد.
اما در خصوص دانشگاه بوعلي (فكر كنم خودتون اونجا دانشجو بوديد)توضيحي نميدم چون ميدونم از اوضاع اونجا با خبريد!
من اگر جاي شما بودم طراحي كاربردي رو انتخاب ميكردم ولي نه بوعلي.:redface:
باز توصيه من اينه كه با يكي از دانشجويان مهندسي هسته اي مشورت كنيد. موفق باشيد:w23:

• Like
واکنش ها: inmo
بالا