mkarimi_mavad
عضو جدید
منظور از این اطلاعیه اینه که کسانی که دانشگاههای خاص مثل دانشگاه مالک اشتر که مصاحبه هم داره قبول شدن اسامیشون اعلام میشه.
ولی قبولی بقیه شهریور مشخص میشه
ولی قبولی بقیه شهریور مشخص میشه
سلام دوستان.کسی کتاب فیزیکی رزاقیان رو خونده؟ چطوره؟ مکانیکی دکتر سجادی چطور؟ در مورد کلاس کنکور داریوش کوکبی اگه کسی اطلاعاتی بده ممنون میشم
سلام
من این سوال رو جای دیگه پرسیدم کسی بهم جواب نداد. ممنون میشم جواب بدید.
من لیسانس متالورژی آزاد زنجان دارم با معدل 16.2. مدرکم سال 90 گرفتم. امسالم نخونده کنکور دادم ، فکر کنم زبان رو بالای 45 بزنم. می خوام برای کنکور 94 آماده شم. جزوه های ماهان رو دارم ، کتاب های راهیان ارشد و چند تا رفرنس دیگه. روزی 8 ساعت وقت ندارم بخونم می خوام از عید شروع کنم به خوندن. به نظر شما جزوه های ماهان کافیه برای خوندن؟ چند ساعت بخونم؟ از کدوم درس یا درسها شروع کنم؟ کدوم سورس های مهمه که باید خود رفرنس رو بخونم؟ می خوام به امید خدا یکی از دانشگاه های تهران رو قبول شم.
سلام
من این سوال رو جای دیگه پرسیدم کسی بهم جواب نداد. ممنون میشم جواب بدید.
من لیسانس متالورژی آزاد زنجان دارم با معدل 16.2. مدرکم سال 90 گرفتم. امسالم نخونده کنکور دادم ، فکر کنم زبان رو بالای 45 بزنم. می خوام برای کنکور 94 آماده شم. جزوه های ماهان رو دارم ، کتاب های راهیان ارشد و چند تا رفرنس دیگه. روزی 8 ساعت وقت ندارم بخونم می خوام از عید شروع کنم به خوندن. به نظر شما جزوه های ماهان کافیه برای خوندن؟ چند ساعت بخونم؟ از کدوم درس یا درسها شروع کنم؟ کدوم سورس های مهمه که باید خود رفرنس رو بخونم؟ می خوام به امید خدا یکی از دانشگاه های تهران رو قبول شم.
سلام بر دوست عزیزسلام دوستان ، من این موضوع رو جای دیگه گفتم کسی جواب نداد. برای همین اینجا هم پرسیدم.
من فیزیکی و استحاله ماهان رو خوندم. بد نیست ولی پیشنهhد میکنم که از رفرنس ها یا جزوه های دیگه برای رفع اشکال استفاده کنید. الانم دارم مکانیکی ماهان می خونم. برنامم اینه که دروس تخصصی رو تابستون با ماهان به طور کامل تموم کنم. و برای مرور از جزوه های استاد کوکبی استفاده کنم. ریاضی و زبان هم در طی مرور تخصصی ها می خونم. نظر شما در مورد برنامه ریزی من چیه و مشکلاتش چی هست؟! در ضمن به طور متوسط روزی 2.5-3 ساعت وقت دارم برای درس خوندن.
سلام بر دوست عزیز
اگه بتونی دروس تخصصی رو یک بار هم شده تو تابستون بخونی خیلی عالیه، ولی خب برنامه ریزی باید به خوبی ریخته بشه که وقت کم نیاری، یعنی حتی مشخص کن امروز کدوم فصل از کدوم درس رو باید بخونی، ولی سعی کن حتما ریاضی رو از همین الان شروع کنی و حداقل ریاضی 1 و 2 رو تابستون بخونی، برای ریاضی وقت کم میاری، از الان هم تکلیفتو مشخص کن که میخوای ریاضی مهندسی بخونی یا نه، چون کلی وقت میگیره، اگرم بذاری کنار چیز زیادی از دست نمیدی، چون میتونی برای درسهای دیگه وقت بذاری، البته اینم به این بستگی داره که در موردش چقدر میدونی، اگه زیاد مهندسی بلد نیستی بیخیالش شو.
رفرنس هاتم خوبن، ولی اگه بتونی جزوات شیمی فیزیک و ترمودینامیک دکتر عباسی و مکانیکی و فیزیکی دکتر نوری رو گیر بیاری خیلی بهتره.
موفق باشی
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بحث و گفتگو در مورد کنکور ارشد 93 | کنکوری ها | 107 | |
![]() |
بحث و گفتگو در رابطه با كنكور كارداني به كارشناسي | کنکوری ها | 3 | |
![]() |
بحث و تبادل نظر پيرامون گرايش هاي مهندسي مواد در مقطع كارشناسي ارشد | کنکوری ها | 3 |