[ بحث ]زنانه زندگی کن و لذت ببر

hamid.bad

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن , کاربر فعال تالار
[h=1]زنانه زندگی کن و لذت ببر[/h]
دنیای غرب، زن را از محیط خانه به محیط کارخانه کشانید تا بتواند از نیرویی ارزان تر استفاده کند. در حالیکه این اقدام با تبلیغات وسیع و در جهت شان و شخصیت بخشیدن به زنان صورت گرفت و به این ترتیب عده زیادی از زنان روانه بازار کار شدند.

در رساله ی حقوقی امام سجاد(علیه السلام) درباره حق فرزند، آمده است:
او از تو و در زندگی دنیا و خیر و شر آن، وابسته به توست و تو در سرپرستی او، مسئول حسن تربیت و راهنمایی او بر خدای عز و جل و کمک بر طاعت و فرمان بری خدا هستی. پس در مورد او چنان عمل کن که خود را در مقابل نیکی به او، ماجور و در مقابل بدی به او، معذب و معاقب بدانی.
مسلما مخاطب این عبارات هم زنان هستند و هم مردان. اما قطعا مسئولیت و وظیفه مادر از اهمیت و حساسیت بیشتری برخوردار است. مسئولیت مادری و تربیت شایسته یک انسان، می تواند در تعیین سرنوشت یک نسل تاثیرگذار باشد. رشد و تربیت یک انسان، از شان و ارزش بالایی برخوردار است و اهمیت این امر به حدی است که همین مساله به تنهایی می تواند موجبات عاقبت به خیر شدن و بهشتی شدن یک زن را فراهم کند. شاید به همین خاطر است که دین اسلام و مبانی اعتقادی ما نسبت به این موضوع، نکات متعدد و مختلفی را بیان کرده است. اما برای همه ما ضروری است که به عنوان افرادی مسلمان، به این مسئله فکر کنیم که به راستی مبانی دین را به طور یقینی و قلبی پذیرفته ایم یا اینکه دین را صرفا به عنوان حاشیه ای در زندگی مان می بینیم...
اگر مبانی دینی و مذهبی را به عنوان اصل و متن زندگی مان قبول داریم و باور داریم که راه سعادتمندی در همین مسیر است، باید نسبت به رعایت آموزه های دین، حساسیت داشته باشیم.
آنچه در دین ما نسبت به آن سفارش شده این است که جایگاه خود را بشناسیم. چون اگر جایگاه خود را نشناسیم در محل خود قرار نمی گیریم و جای ما خالی می ماند. این جای خالی ممکن است خلاء دائمی ایجاد کند یا توسط فرد دیگری اشغال شود. مسئله دیگر این است که اگر کسی در جای خودش نباشد باید در جای دیگری قرار گیرد. در نهایت یک جا به جایی رخ می دهد که نتیجه آن چندان مطلوب نیست.
دنیای غرب، زن را از محیط خانه به محیط کارخانه کشانید تا بتواند از نیرویی ارزان تر استفاده کند. در حالیکه این اقدام با تبلیغات وسیع و در جهت شان و شخصیت بخشیدن به زنان صورت گرفت و به این ترتیب عده زیادی از زنان روانه بازار کار شدند.
آنچه مشخص است اینکه در طول تاریخ، علیه هیچ بنیادی به اندازه زنان، توطئه و تبلیغات صورت نگرفته است. تبلیغاتی که موفق شدند تا در جوامع اسلامی هم ردپای پررنگی بر جای گذارند و شاهد آن چیزی باشیم که اکنون در جامعه ما وجود دارد که سراغ هر مکانی که برویم با زنان روبرو باشیم. زنان و دختران جوانی که تا پاسی از شب در رستورانها و فروشگاههای مختلف مشغول ایفای نقش های خدماتی هستند. سوال اینجاست که آیا واقعا جایگاه زن این است که پشت دخل رستوران بایستد؟ ممکن است برخی به این سوال اینطور پاسخ دهند که وضعیت معیشتی مردم در حال حاضر به گونه ای است که به خاطر تامین مسائل مادی مجبورند تا زنان را هم به محیط کار بفرستند. اما در این باره می توان گفت که اغلب زنان و دختران شاغل در جامعه فعلی ما، دلایل و انگیزه های دیگری برای کار کردن دارند. در جامعه ای که سن ازدواج رو به افزایش است و اغلب دختران شاغل، مجرد هستند و از طرف دیگر زنان متاهل نیز، زیر بار فرزند آوری نمی روند، نمی توان پذیرفت که زنان برای تامین مخارج زندگی به عرصه کار و فعالیت خارج از خانه روی آورده اند.
به تعبیر روایات ما زن یعنی ریحانه. ریحانه ای که باید در امنیت و آرامش معنوی و مادی زندگی کند و به تربیت نسلی شایسته بیندیشد که نقش والا و ارزشمند او در این مسیر تعریف شده است​

مسلما مبانی دینی ما، جایگاه و شان بالایی برای زن قائل شده که وظیفه تامین معاش را صد در صد بر عهده مرد قرار داده و زنان را به تربیت فرزندانی صالح دعوت کرده تا در آرامش محیط امن خانه، اوقات خود را سپری کنند و البته که اصول دینی ما با فعالیت زنان مخالف نیست اما توصیه دارد که زنان فعالیتهایی را عهده دار باشند که بر لطافت روح و جسم شان، آسیبی وارد نکند. به تعبیر روایات ما زن یعنی ریحانه. ریحانه ای که باید در امنیت و آرامش معنوی و مادی زندگی کند و به تربیت نسلی شایسته بیندیشد که نقش والا و ارزشمند او در این مسیر تعریف شده است. بهتر است برای زنان این مرز و بوم که قدری بیشتر به جایگاه واقعی و شان و منزلت خویش، بیندیشند و بدانند که هیچ چیز به این اندازه ارزش ندارد.

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
پسرا میتونن هرکاری (کار آزاد) انجام بدن اما ما دخترا ...
فرهنگ غرب هم روی خیلی از ما تاثیر نداره....این حرفا الکیه. تقصیر ما نیست که وضعیت موجود اینجوریه. از اساس باید درست بشه

رییس جمهورقلبها

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
البته که اصول دینی ما با فعالیت زنان مخالف نیست اما توصیه دارد که زنان فعالیتهایی را عهده دار باشند که بر لطافت روح و جسم شان، آسیبی وارد نکند.

استارتر شما همچین مشاغلی سراغ داری توی جامعه ما ک به شرایط اکثریت خانم ها سنخیت داشته باشه ؟

.:ارمیا:.

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
پسرا میتونن هرکاری (کار آزاد) انجام بدن اما ما دخترا ...
فرهنگ غرب هم روی خیلی از ما تاثیر نداره....این حرفا الکیه. تقصیر ما نیست که وضعیت موجود اینجوریه. از اساس باید درست بشه

پسرا باید وظیفه شون رو انجام بدن؛ بنابراین در راستای این انجام وظیفه میتونن هر نوع شغلی که باهاش پول حلال در میان رو داشته باشن.

امّا ما دخترها چون وظیفه مون نون درآوردن نیست و جیز دیگه ایه، قطعاً نمی توانیم هر شغلی رو که میخوایم داشته باشیم. حتّی اگر پولش خیـــــــــــــــلی هم حلال باشه!
چون در نهایت مجبوریم از چیزی که واقعا وظیفه مونه، کم بذاریم. [نمی تونید این رو منکر بشید!!]

من به عنوان یک زن قادرم بیرون کار کنم و شب هم یه شامی بذارم جلوی خانواده م امّا سؤال اساسی اینه:
تو کار مرد خونه رو هم انجام میدی و از وظیفه ی خودت کم میذاری و به خودت افتخار میکنی که مردانه بیرون کاری میکنی! امّا آیا مرد خونه هم کاری که وظیفه ی زن خونه ست رو مثل یه زن انجام میده؟!؟!

بعد این چه ازدواجیه؟
هر دوتا مثل یک مرد بیرون کار می کنین!
میشه بگین کمبود زن در خانه رو از کجا جبران می کنین؟! بالاخره یه نفر باید نقش زن رو در خانه ایفا کنه یا نه؟!

* این حرفهایی که من زدم بدون در نظر گرفتن شرایط بد اقتصادی خانواده هاست. فرض می کنیم اصلا شرایط کاملاً مساعده.
* هر فرهنگی رو هر انسانی تاثیر گذاره. بستگی داره چجوری به خوردش بدن. نه؟

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار

پسرا باید وظیفه شون رو انجام بدن؛ بنابراین در راستای این انجام وظیفه میتونن هر نوع شغلی که باهاش پول حلال در میان رو داشته باشن.

امّا ما دخترها چون وظیفه مون نون درآوردن نیست و جیز دیگه ایه، قطعاً نمی توانیم هر شغلی رو که میخوایم داشته باشیم. حتّی اگر پولش خیـــــــــــــــلی هم حلال باشه!
چون در نهایت مجبوریم از چیزی که واقعا وظیفه مونه، کم بذاریم. [نمی تونید این رو منکر بشید!!]

من به عنوان یک زن قادرم بیرون کار کنم و شب هم یه شامی بذارم جلوی خانواده م امّا سؤال اساسی اینه:
تو کار مرد خونه رو هم انجام میدی و از وظیفه ی خودت کم میذاری و به خودت افتخار میکنی که مردانه بیرون کاری میکنی! امّا آیا مرد خونه هم کاری که وظیفه ی زن خونه ست رو مثل یه زن انجام میده؟!؟!

بعد این چه ازدواجیه؟
هر دوتا مثل یک مرد بیرون کار می کنین!
میشه بگین کمبود زن در خانه رو از کجا جبران می کنین؟! بالاخره یه نفر باید نقش زن رو در خانه ایفا کنه یا نه؟!

* این حرفهایی که من زدم بدون در نظر گرفتن شرایط بد اقتصادی خانواده هاست. فرض می کنیم اصلا شرایط کاملاً مساعده.
* هر فرهنگی رو هر انسانی تاثیر گذاره. بستگی داره چجوری به خوردش بدن. نه؟

سلام

پاسخ مسئولین

چشم الان اعمال میشه شما فقط امر بفرمایید
:D

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
چیزی که ما_بانوان جامعه_ به عنوان حق مسلم(!) خودمون از جامعه درخواست می کنیم و روش پافشاری می کنیم، در واقع التماس برای ناحق کردن حقمونه!

- چیزی که ما فکرمی کنیم:

من مثل یک مــــــــــــــــــرد، دوشادوش همسرم کار می کنم و پول میارم خونه! من چه مــــــــــــــردم! من چه خوبم! من چه "حق از جامعه گیر" هستم!

- چیزی که واقعا هست:

من دارم وظیفه ی همسرم رو هم انجام میدم و در حدّ مرگ جان می کَنم که وظیفه ی خودم هم رو زمین نمونه.
من دارم دو تا وظیفه رو انجام میدم در حالی که فقط یکیش وظیفه ی منه! [و از وظیفه ی اصلیم هم کم میذارم.]
و در عین حال هیچ کس هم با عنایت به اینکه من شاغلم، توقعش رو از من، در زمینه خونه و داری و بچه داری کم نمی کنه، حتّی همسرم!

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
چیزی که ما_بانوان جامعه_ به عنوان حق مسلم(!) خودمون از جامعه درخواست می کنیم و روش پافشاری می کنیم، در واقع التماس برای ناحق کردن حقمونه!

- چیزی که ما فکرمی کنیم:

من مثل یک مــــــــــــــــــرد، دوشادوش همسرم کار می کنم و پول میارم خونه! من چه مــــــــــــــردم! من چه خوبم! من چه "حق از جامعه گیر" هستم!

- چیزی که واقعا هست:

من دارم وظیفه ی همسرم رو هم انجام میدم و در حدّ مرگ جان می کَنم که وظیفه ی خودم هم رو زمین نمونه.
من دارم دو تا وظیفه رو انجام میدم در حالی که فقط یکیش وظیفه ی منه! [و از وظیفه ی اصلیم هم کم میذارم.]
و در عین حال هیچ کس هم با عنایت به اینکه من شاغلم، توقعش رو از من، در زمینه خونه و داری و بچه داری کم نمی کنه، حتّی همسرم!

اینقد تند نرید لطفاً...
ما اگه بیرونم کار کنیم اصلا بنظر من نمیتونه روی کارهای خونه و محیط آرامش بخش خونه تاثیر منفی بذاری - اگه خودمون بخوایم -
بعدم من اصلا خوشم نمیاد بگم من بیرون کار میکنم (درآینده) پس مرد هستم!!.... من خودم رو به عنوان یک دختر هرگز با کسی دیگه مقایسه نمیکنم و از ارزش خودم نمیکاهم!!....زن سر جای خود مرد هم سرجای خود.
-ضمن اینکه من منظورم از جمله اولم در پست قبل همون بود که دخترا نمیتونن هرررکاری رو بکنن...ولی پسرا میتونن. بنابراین انقد به این قضیه دامن نزنن که دخترا و زنا سرکار نرن!.
این دنیا به خاطر اهدافی خلق شده...آدما -همه- باید زحمت بکشن،باید علمشون رو بالاببرن، فعالیت کنن.....
و البته میدونم که بعععععضی کارهایی که خارجی ها برای قشر زن درست کردن بعنوان برابری با مرد،درست نیست.و من خودمم باهاش مخالفم. اما شامل چی میشه؟ مثلا یه نمونه ارتش و سربازی.... ازاینجور چیزا. نه اینکه کار کردن وشاغل بودن!.
بعد اینکه کارهای خونه بوسیله زن انجام میشه ولی وظیفه اجباری نیست!.. در اسلام هم نگفته وظیفه اجباریه....ولی خب ازدواج کردن بهش معنی میده دیگه....یعنی مرد و زن در کنار هم تقسیم کار میکنن که ناخودآگاه کارهای خونه به صورت معمول و طبیعی برای زن و بیرون برای مرد اما هیچ کجا نگفته که زن بیرون کار نکنه یا مرد درکارهای خونه به همسرش کمک نکنه...

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
من عاشق رشته ایم ک دراون تحصیل میکنم
اما بشخصه با فراهم شدن شرایط زیر حاضرم بیرون از خونه کار نکنم
به تعبیر روایات ما زن یعنی ریحانه. ریحانه ای که باید در امنیت و آرامش معنوی و مادی زندگی کند و به تربیت نسلی شایسته بیندیشد که نقش والا و ارزشمند او در این مسیر تعریف شده است.

هست؟؟؟؟؟؟؟

nayyerr

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
:gol::gol::gol:بهتر است برای زنان این مرز و بوم که قدری بیشتر به جایگاه واقعی و شان و منزلت خویش، بیندیشند و بدانند که هیچ چیز به این اندازه ارزش ندارد.

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
زنان متاهل نیز، زیر بار فرزند آوری نمی روند، نمی توان پذیرفت که زنان برای تامین مخارج زندگی به عرصه کار و فعالیت خارج از خانه روی آورده اند.

زیر باااار زور منظورتونه!!
حالمون از هر چی احترامه دوروغینه به هم میخوره

bahargoli

عضو جدید
دخترای گلی که می تونن واقعا دنبال کار نگردند.....

به نسلی فکر کنید که قراره آینده ساز باشند....
اینکه قرار هست نسلی بسازیم که اینده دار باشه صرفا از این به دست نمیاد که زن خانه دار باشد. زن خانه داری رو دیدم که پسرش معتاد شد!
زن خانه داری را دیدم که شوهرش ازدواج دوباره کرد! زن خانه داری را دیدم که پسرش قاتل شد!
و در عوض زنان شاغلی رو دیدم که بچه هایی تربیت کردن که زبان زد خاص و عام هستند.
و خیلی از مثال های این چنینی!
اما چیزی که باید یاد گرفت زندگی کردن درست و تربیت درست نسل ایندمون هست! که خیلی از ماها در این مورد دچار کمبود هستیم.
خیلی از مشاغل سخت هست که بازم ما زن ها به اون احتیاج داریم.
مثلا یک پزشک زن! پزشکی کار خیلی خیلی خیلی مشکلی هست!
اما تا به حال فکر کردین که اگر یک دندان پزشک زن داشته باشیم چقدر برای ما خانم ها خوب هست!
اگر یک مرکز سنوگرافی باشه که یک خانم اون کار رو انجام بده چقدر برای ما خوب هست!
اینکه یک دکتر زن در هر نوع از بیماری ها باشه برای جامعه ما زن ها خوب هست!
اینکه یک اگر خیاط زن باشه خیلی بهتر از این هست که خیاط مرد فقط باشه! (خیاطی هم کار سختی هست اگر چه در خانه انجام میشه!)
اینکه فروشنده یک لباس فروشی زن باشد چقدر برای امسال من و شما خوب هست!
اینکه اژانسی باشد که فقط مخصوص خانم ها باشه اشکالی دارد؟!
و خیلی از مشاغل دیگر که گاها خیلی ها چه از روی ناچاری و چه از روی عشق کار میکنن.
من فکر میکنم به جای اینکه این نسخه ها رو برای جامعه جنسیتی خودمون بپیچیم بهتر است کمی به اقایون هم گفته بشه که تقسیم بندی وظایف و همکاری در کارهای خونه داشته باشند. که فشاری بر روی زنان زحمت کش جامعه ما وارد نشه!
پ.ن: بحث مشاغل سخت مثلا کار در معدن و .... که جداست!!

- چیزی که ما فکرمی کنیم:

- چیزی که واقعا هست:

مرد وظیفه داره مایحتاج خانواده رو فراهم کنه ولی زن وظیفه نداره کارهای خونه رو بکنه. و در حقیقت لطف میکند!
این حرف من نیست. حرف اسلام هست!
راستی خیلی از همین آقایون هم از برخی از کارهایی که خانم ها انجام میدن راضی هستن. اگر چه راضی نیستن که خانم خودشون همون کار رو انجام بده! (نمونه آشکار اون پزشکی)
;)

آخرین ویرایش:

sabahat

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینکه قرار هست نسلی بسازیم که اینده دار باشه صرفا از این به دست نمیاد که زن خانه دار باشد. زن خانه داری رو دیدم که پسرش معتاد شد!
زن خانه داری را دیدم که شوهرش ازدواج دوباره کرد! زن خانه داری را دیدم که پسرش قاتل شد!
و در عوض زنان شاغلی رو دیدم که بچه هایی تربیت کردن که زبان زد خاص و عام هستند.
و خیلی از مثال های این چنینی!
اما چیزی که باید یاد گرفت زندگی کردن درست و تربیت درست نسل ایندمون هست! که خیلی از ماها در این مورد دچار کمبود هستیم.
خیلی از مشاغل سخت هست که بازم ما زن ها به اون احتیاج داریم.
مثلا یک پزشک زن! پزشکی کار خیلی خیلی خیلی مشکلی هست!
اما تا به حال فکر کردین که اگر یک دندان پزشک زن داشته باشیم چقدر برای ما خانم ها خوب هست!
اگر یک مرکز سنوگرافی باشه که یک خانم اون کار رو انجام بده چقدر برای ما خوب هست!
اینکه یک دکتر زن در هر نوع از بیماری ها باشه برای جامعه ما زن ها خوب هست!
اینکه یک اگر خیاط زن باشه خیلی بهتر از این هست که خیاط مرد فقط باشه! (خیاطی هم کار سختی هست اگر چه در خانه انجام میشه!)
اینکه فروشنده یک لباس فروشی زن باشد چقدر برای امسال من و شما خوب هست!
اینکه اژانسی باشد که فقط مخصوص خانم ها باشه اشکالی دارد؟!
و خیلی از مشاغل دیگر که گاها خیلی ها چه از روی ناچاری و چه از روی عشق کار میکنن.
___________;)

یا مصور

با احترام....

اعتیاد دلایل زیادی داره اما یه بخشی از اون به حضور مادر در خانواده بر میگرده......کارشناسان اجتماعی چندین دهه هست تلاش می کنند و عوامل زیادی رو که علت اعتیاد هست شناختند ، شما جهت اطلاع بیشتر سرچ کنید .

ازدواج مجدد شوهر برمیگرده به اینکه یه زن چطور همسرداری بکنه..... بیشترین دلایلش اینه که خانم وقت کافی برای همسرش نمی ذاره.....و دلیل دیگش اینه که بعضی مردان بیمار هستند....

قتل یه اتفاق روحی هست که عوامل زیادش به حضور مادر و همسر در خانه بر نمی گرده .... شما بازم سرچ کن......
......
همه میدونن که این مشاغل که شما عنوان فرمودید نیاز به خانم هست که انجامشون بده...

من نظر م به شغلهای مشترک بود....
........

bahargoli

عضو جدید
یا مصور

با احترام....

اعتیاد دلایل زیادی داره اما یه بخشی از اون به حضور مادر در خانواده بر میگرده......کارشناسان اجتماعی چندین دهه هست تلاش می کنند و عوامل زیادی رو که علت اعتیاد هست شناختند ، شما جهت اطلاع بیشتر سرچ کنید .

ازدواج مجدد شوهر برمیگرده به اینکه یه زن چطور همسرداری بکنه..... بیشترین دلایلش اینه که خانم وقت کافی برای همسرش نمی ذاره.....و دلیل دیگش اینه که بعضی مردان بیمار هستند....

قتل یه اتفاق روحی هست که عوامل زیادش به حضور مادر و همسر در خانه بر نمی گرده .... شما بازم سرچ کن......
......
همه میدونن که این مشاغل که شما عنوان فرمودید نیاز به خانم هست که انجامشون بده...

........
من فقط چند مورد ناهنجاری های رفتاری فرزندان رو نام بردم! و قصدم این بود، بدانید که تربیت فرزند چیزی نیست که به خانه دار بودن و شاغل بودن یک زن برگردد.
این بر میگردد به این که مهارت های مربوط به تربیت فرزند رو بلد باشیم! فکر میکنم در حال حاضر که تک فرزندی هست، اکثر خانم ها از شیره جانشان برای تربیت فرزند میگذارند و اگر ناهنجاری در فرزند هست به عوامل دیگر برمیگردد. پس شما بیشتر از قبل در این مورد مطالعه کنید!
با این اطمینان خاطر که اگر من خانه دار باشم فرزندانم از همه ی اسیب های اجتماعی در امان هست، مطمئنن بعدا دچار مشکل میشویم.
اتفاقا زنی که در خانه نیست دیدش نسبت به خیلی از مسائل باز می باشد. و حواسش به خیی از امور متوجه هست!
با خیلی از ناهنجاری های اجتماعی اشنا هست! مخصوصا در قبال فرزندانش!
و اتفاقا اینکه کسی چطور همسرداری میکند هم به این که زن خانه دار باشد یا نباشد نیست!
و اگر مردان بیمار هم باشن چه زن خانه دار و چه شاغل باشد باز هم کار خودش میکند!!
پزشکی و فروشندگی و خیاطی و ... هم جز مشاغل مشترک هست! نیست؟!;)
من بیشتر روی پزشکی مانور دادم چون جامعه ما زن ها بیشتر نیازمند این حرفه هستیم. و از طرفی یک شغل پر زحمت هست!
و من فکر میکنم زحمتی که یک پزشک زن در این جامعه میکشه ارج و زحمتش پیش خدا صد ها برابر از یک زن خانه دار بیشتر هست! و مطمئنن کسی که اینقدر برای بنده های خدا زحمت میکشه در درجه اول حواسش به فرزندان خودش هست! حس مادری و تربیت فرزند چیزی نیست که با شاغل بودن از بین برود.
فکر میکنم بهتر هست به جای شعار دادن و پاک کردن صورت مسئله، به فکر چاره باشیم.

پ.ن: از همه این ها گذشته با این همه هزینه های زیاد زندگی مخصوصا در کلان شهرها فکر نمیکنم حقوق یک مرد کفاف یک زندگی ساده رو بدهد!
من همیشه قدردان زحمات مادرم هستم که از وجودش، از جوانیش، از شیره ی جانش برای اسایش اکنون من گذاشت! همیشه قدردان زحمات مادرم هستم که افتخار من بوده و میتونم به عنوان یک الگو اون رو به دیگران معرفی کنم! به اینکه دو دوتا چهار تای دیگران در قبال شاغل بودن زن در بیرون از خانه همیشه درست نیست!
و اینکه مادرم هیچ چیزی در تربیت بچه ها کم نذاشته و اگر کاستی در خودم دارم این به تربیت نادرست مادرم برنمیگردد. او در سال هایی که من نیازمند تربیت بودم وظیفه خودش رو انجام داده! اما اگر سال های بعد من خطا رفتم تقصیر مادرم نیست! و این کم لطفی است که همه ی چیزها رو بر سر مادران زحمت کش خود بندازیم!
از طرفی افتخار میکنم به پدرم که به عنوان یک مرد نمونه همیشه در کنار مادرم بود. توقع کم و درک متقابل و تقسیم وظایف، مواردی بود که باعث سال ها یک خانواده رو در کنار هم داشته باشیم!

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
یه چندتا نکته میگم در مورد نظرات خودم و نظرات دوستان:

1- نه من می تونم با استناد به اینکه؛
چون همسایه مون بیرون کار می کرد، بچه ش افسردگی مزمن گرفت، نتیجه گیری کنم خونه داری خوبه و نه شما (بهار خانم عزیز) با استناد به اینکه کسی رو می شناسید که خونه دار بود و بچه ش قاتل شد!
شاید لازم باشه یه آمار گیری انجام بشه که مثلاً نسلی که مادرشون غالباً خانه دار بودن، بچه های بهتری از آب در آمدن یا نسلی که مادرانشان بیشتر عمر بیرون ازخانه بودن. :)

2- غالباً نگاه به زن خانه دار اینطوریه که " زن خانه دار موجودی است بی سواد، به دور از جامعه، حبس شده در منزل".
در نتیجه زن خانه دار نمیتونه فرزند خوبی به جامعه تحویل بده. حداقلش میتونیم بگیم که زن خانه دار خیلی بیشتر از زنان دیگه، از نظر روحی بچه ش رو تامین میکنه.
ضمن اینکه دیگه تو این دوره زنان حداقل حقشون حق تحصیل بوده و خدارو شکر کم پیدا میشه زنی که نخواد تو محیط دانشگاهی رشد پیدا کنه. حالا همین زن تحصیل کرده، تصمیم داره شاغل نباشه و بچه ش رو بزرگ کنه.

3-منم مثل اکثر دوستان بر این باورم که؛
خانمی که علاقه، استعداد و توان شاغل بودن حتّی در سخت ترین شرایط و شغل هارو داره، چون این شرایط رو داره، بره و توش مشغول به کار بشه. چه بسا خدمتش به جامعه صد برابر با ارزش تر از خدمت زنی باشه که تو خونه نشسته و تربیت بچه و رسیدگی به همسرش رو هم بیخیال شده.
گرچه باید بها هم پرداخت کنه. بالاخره نمیتونیم نادیده بگیریم که حضورش تو خونه کمتر میشه. ولی خب هر عشق بهایی داره. نهایتش اینه که سبک زندگی خودش و خانواده ش متفاوته.

ولی بازم میگم: با علاقه و استعداد و توان! حرف اساسیم در این زمینه اینه که: جامعه/ خود زنان صرفا به خاطر رقابت با مردان و ادعای در حد مرد بودن و پول درآوردن، به خودشون القا نکن که ما بیاید بریم سرکار چون باید!

مثال: دختر عموی خودم با وجود تمام سختی ها و مشکلات؛ مثل سختی دروس پزشکی،گذراندن تحصیل و طرح دور از خانه ی پدری، بدون یک کلمه غر زدن و گفتن "خسته شدم" تخصص قلب رو گرفت و اتفاقا تو آزمون تخصص رتبه ی دوم شد و رکورد سرعت آنژیو قلب رو تو ایران زد! با اینکه الان 30 سالشه و مجرد. من اعتقاد دارم خیلی هم موفقه! چون راهش رو انتخاب کرده. اصلا حیفه خونه دار باشه به تمام معنا! مثلا مریم میرزا خانی...!

چرا یه زن باید بدون هیچ گونه علاقه ای و صرفا به خاطر پول یا حس رقابت با مردان یا هر دلیل بی خود دیگه ای، نهایت فشار روحی و جسمی رو متحمل بشه، بره سرکار، درحالی که مرد پول کافی درمیاره؟! [حالا خودش جامعه شناس میطلبه!]

4- و امّا بحث وظیفه یا لطف؟ من میگم وظیفه اخلاقی. درسته از نظر حقوقی وظیفه ای نیست. مثلا اینکه مردی بره شکایت کنه که زنش دو روزه ظرف نشسته! نداریم همچین چیزی. ولی از نظر اخلاقی خیلی هم وظیفه س. من و شما برای انجام یه پروژه ی _اصلاً در حد دانش آموزی_ با هم هم گروه می شیم. شما فلان کار، من بهمان کار. حالا اگه من کارم رو انجام ندم و درنهایت شما هم نمره تون کم شه، شما نمی تونی از من شکایت حقوقی کنی! ولی من وظیفه ی اخلاقیم رو انجام ندادم و شایدم خدایی نکرده اون دنیا ازم بپرسن چرا؟!

حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه(س) از پیغمبر(ص) خواستند کارهای روزانه‌ی آنها را تقسیم کند.
رسول خدا فرمود: " کارهای داخل منزل با فاطمه و کارهای خارج از منزل با علی باشد."

اگه خدا بخواد به این میگن تقسیم وظایف در سنت پیغمبر اسلام.

5- همه ش از زاویه دید خودتون به مسئله نگاه نکنید! فرض کنید شما فرزند یه مادرِ همیشه سرکارِ خسته هستید که مرتب از شغلش میناله!

معذرت میخوام که طولانی شد. ادامه پیدا نخواهد کرد. :gol::redface:

پ.ن: خودم فرزند یه خانم شاغل هستم. بچه ی بدی هم نیستم اگه خدا بخواد! ولی دوست داشتم مادرم بیشتر پیش ما بود، راحت تر بود و...!

آخرین ویرایش:

tehranUNIVERSITY

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن
شاید لازم باشه یه آمار گیری انجام بشه که مثلاً نسلی که مادرشون غالباً خانه دار بودن، بچه های بهتری از آب در آمدن یا نسلی که مادرانشان بیشتر عمر بیرون ازخانه بودن. :)

به نظر من مسئله سر تربیت بچه و بهتر یا بدتر از آب در آمدنش نیست که کدامیک از مادران (خانه دار یا شاغل) موفق تر بودند. بلکه اینجاست که این بچه موفق تر یا موفق یا ناموفق از لحاظ عاطفی چه وضعیتی دارد!

مقایسه بین اینهاست:

1)بچه ای که مثلا در دوران "ابتدائی" یا "راهنمایی" وقتی از مدرسه میاد خونه، خودش کلید میندازه میاد داخل(یا کلید نبرده مجبوره زنگ همسایه رو بزنه یا در خونه منتظر بشینه تا والدینش بیان)، ناهارشو گرم میکنه و تنها غذاشو میخوره تا بابا مامانش از سر کار بیان. وقتی هم بیان اینقد خسته ان که تا 2ساعت استراحت نکنن هیچ کاریو نمیتونن انجام بدن.

و

2) بچه ابتدائی یا راهنمایی که وقتی از مدرسه میاد خونه، زنگ میزنه، میاد داخل با لبخند مامانش روبرو میشه و اونو در آغوش میگیره و براش ناهار میاره، ازش میپرسه از مدرسه ت چه خبر ....

قطعا بچه 1 تأثیرات ناخودآگاه یا حتی خودآگاهی رو بر روی روح و روان خودش احساس خواهد کرد و تصمیماتی رو برای زندگی آینده خودش اتخاذ خواهد کرد.

(شاید بررسی های جامعه شناسی یا روانشناسی هم برای بررسی این موضوع زیاد مثمر ثمر نباشد چون کمتر فرزندی پیدا میشود مادرش را بخاطر شاغل بودن و تأثیرات عاطفی که متوجه او شده، سرزنش کند)

bahargoli

عضو جدید
2- غالباً نگاه به زن خانه دار اینطوریه که " زن خانه دار موجودی است بی سواد، به دور از جامعه، حبس شده در منزل".
در نتیجه زن خانه دار نمیتونه فرزند خوبی به جامعه تحویل بده. حداقلش میتونیم بگیم که زن خانه دار خیلی بیشتر از زنان دیگه، از نظر روحی بچه ش رو تامین میکنه.
ضمن اینکه دیگه تو این دوره زنان حداقل حقشون حق تحصیل بوده و خدارو شکر کم پیدا میشه زنی که نخواد تو محیط دانشگاهی رشد پیدا کنه. حالا همین زن تحصیل کرده، تصمیم داره شاغل نباشه و بچه ش رو بزرگ کنه.
و غالبا نگاه به زن شاغل به این صورت هست : زن شاغل یک زن همیشه خسته هم از نظر روحی و هم از نظر جسمی! که توانایی تربیت بچه و کار خانه را ندارد. چون اگر مادر شاغل باشد بچه مطمئنن از نظر روحی دچار مشکل هست و بچه های این زن ها، افسرده می باشند. پس باید احساس کمال و رشد را در زن کُشت، به این خاطر که اگر شاغل باشد، بچه هایی تحویل جامعه می دهد که از نظر روحی در وضعیت خوب نمی باشند. پس باید دائما در عذاب وجدان باشد، دائما به او سرکوفت زد که تو همیشه خسته ای! و به جای کمک کردن به این مادر، فقط احساس گناه رو در اون بارور میکنیم!

اگر مقاطغ تحصیلی بالاتر را انشالله طی کنید محال هست به خانه دار بودن فکر کنید! چون دائما به کمال و رشد فکر میکنید. (اگر چه امکان دارد برای مقطعی به علت بچه دار شدن دست از کار کشید)

دختر عموی خودم با وجود تمام سختی ها و مشکلات؛ مثل سختی دروس پزشکی،گذراندن تحصیل و طرح دور از خانه ی پدری، بدون یک کلمه غر زدن و گفتن "خسته شدم" تخصص قلب رو گرفت و اتفاقا تو آزمون تخصص رتبه ی دوم شد و رکورد سرعت آنژیو قلب رو تو ایران زد! با اینکه الان 30 سالشه و مجرد. من اعتقاد دارم خیلی هم موفقه! چون راهش رو انتخاب کرده. اصلا حیفه خونه دار باشه به تمام معنا! مثلا مریم میرزا خانی...!
معمولا اگر دختر عموی شما قصد ازدواج داشته باشد با سوپر مارکتی سرکوچه که قصد ازدواج ندارد؟! که بعد ها در زندگی و تقسیم وظایف دچار مشکل شود. مطمئنن ایشون هم با هم کفو خودش ازدواج میکنه! کسی که درک متقابل از شرایط و سختی کار داشته باشد! و برای تربیت فرزند با هم تصمیم میگیرند.

چرا یه زن باید بدون هیچ گونه علاقه ای و صرفا به خاطر پول یا حس رقابت با مردان یا هر دلیل بی خود دیگه ای، نهایت فشار روحی و جسمی رو متحمل بشه، بره سرکار، درحالی که مرد پول کافی درمیاره؟! [حالا خودش جامعه شناس میطلبه!]
این درصدی که شما از اون صحبت میکنید(با این شدت!) خیلی اندک هستن! برای اطلاع نگاهی به زنان شاغل دورو اطراف خود بیندازید!
یا از فشار مالی یا از روی علاقه (به این خاطر که انسان میل به کمال و رشد دارد! ) به تحصیل و کار بیرون روی می اورند.
اینکه توانایی کسب علم و مهارتی در تو باشد اما از این استعداد در جهت درست ان استفاده نکنی خود منجر به مادری افسرده خواهد شد!

به نظر من مسئله سر تربیت بچه و بهتر یا بدتر از آب در آمدنش نیست که کدامیک از مادران (خانه دار یا شاغل) موفق تر بودند. بلکه اینجاست که این بچه موفق تر یا موفق یا ناموفق از لحاظ عاطفی چه وضعیتی دارد!

مقایسه بین اینهاست:

1)بچه ای که مثلا در دوران "ابتدائی" یا "راهنمایی" وقتی از مدرسه میاد خونه، خودش کلید میندازه میاد داخل(یا کلید نبرده مجبوره زنگ همسایه رو بزنه یا در خونه منتظر بشینه تا والدینش بیان)، ناهارشو گرم میکنه و تنها غذاشو میخوره تا بابا مامانش از سر کار بیان. وقتی هم بیان اینقد خسته ان که تا 2ساعت استراحت نکنن هیچ کاریو نمیتونن انجام بدن.

و

2) بچه ابتدائی یا راهنمایی که وقتی از مدرسه میاد خونه، زنگ میزنه، میاد داخل با لبخند مامانش روبرو میشه و اونو در آغوش میگیره و براش ناهار میاره، ازش میپرسه از مدرسه ت چه خبر ....

قطعا بچه 1 تأثیرات ناخودآگاه یا حتی خودآگاهی رو بر روی روح و روان خودش احساس خواهد کرد و تصمیماتی رو برای زندگی آینده خودش اتخاذ خواهد کرد.

(شاید بررسی های جامعه شناسی یا روانشناسی هم برای بررسی این موضوع زیاد مثمر ثمر نباشد چون کمتر فرزندی پیدا میشود مادرش را بخاطر شاغل بودن و تأثیرات عاطفی که متوجه او شده، سرزنش کند)
مهر محبت مادری فراتر از این حرف هاست.. مهر و محبت و عشق مادری ، اگر در قسمتی کمتر باشد مطمئنن در جایی دیگر این کمبود رو جایگزین میکند. شاید چون خودم مادر اینده هستم این احساس را دارم. و فقط این احساس رو یک زن میتواند درک کند.
مادر کسی هست که وقتی شوهرش فوت میکنه میتونه علاوه بر مادر بودن و شاغل بودن، نقش پدری هم برای فرزندانش ایفا کنه! یعنی یک زن اینقدر در مهر و محبت توانا هست! پس با یه مثال ساده تمامی مهر و محبت مادری رو زیر سوال نبرید!! ما فرزندان اگر پدر و مادرمون برای ما جان هم بدهند(دور از جونشون) همیشه ناراضی هستیم! همیشه فکر میکنیم که ما برای فرزندانمان بهتر مایه خواهیم گذاشت! و ما پدر و مادرهای دلسوزتر خواهیم بود!
و با این تقسیم بندی نه چندان درست، پس پدر هم بهتر است نه تحصیل کند و نه کار سخت با ساعات زیاد. ساعت 1 خونه باشد تا یه وقت خدایی نکرده بچه و همسرش دچار مشکل روحی و روانی نشود! اصلا بچه بجز مهر مادری به مهر پدری هم نیازمند هست. پس اینجا تکلیف شهید چمران ها، شهید احمدی روشن ها شهید همت ها و .. چیست؟! میتوانستند برای جلوگیری از تاثیر سوء در عاطفه بچه ها کار ساده رو انتخاب کنند!
*** راه حلی که یکی از دوستان بنده در پیش گرفت این بود که در سن 30 سالگی شروع به تحصیل کرد از لیسانس! و ارشد و دکترا ...(اون موقع دختر ایشون مقطع ابتدایی بود! )

آخرین ویرایش:

bahargoli

عضو جدید
در جامعه کنونی ما و به خاطر اقتضای زمانی وقتی به مشاغلی نیاز داریم که اگر چه یک کار مردانه و سخت است، اما به جنس زن نیازمند هستیم. نباید با این حرف ها طوری وانمود کنیم که کار زن در بیرون یک کار بیهوده و عبث هست! (مثل همان رشته پزشکی که هم تحصیل وحشتناک و هم کار سخت و گاها با شیفت شبانه!) اگر ما به این مشاغل نیاز داریم پس نباید در عمل جوری دیگر و در حرف جور دیگر باشیم.
این که در دل دعا کنیم به جان اون پزشک خانم. بعد در حرف بگوییم که بچه های این ها از نظر روحی کمبود دارند! این زن همیشه از نظر روحی خسته و نالان هست!
نقش همین پزشکان و زنان پرستار در دوران دفاع مقدس که قابل چشم پوشی نیست؟! هست! (این مثال از یک نمونه از مشاغل سخت هست!)
به جای این حرف های شعارگونه بهتر هست که من به عنوان خاله، من به عنوان عمه، من به عنوان یک مادربزگ، من به عنوان یک شوهر، چه شرایطی رو برای او فراهم کنم که وقت هایی که به خاطر خلق خدا چه از روی علاقه چه از روی پول و هر هدف دیگه بیرون از خانه هست و کار میکند که روح و روانش از خیلی از مسائل در ارامش باشد. اونوقت او هم نقش مادری کردن رو به خوبی میتونه اجرا کنه! چون نقش مادری یک نقش ذاتی هست. مهر مادری یک خصلت ذاتی هست که با هیچ چیزی کم نخواهد شد!

tehranUNIVERSITY

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن
و غالبا نگاه به زن شاغل به این صورت هست : زن شاغل یک زن همیشه خسته هم از نظر روحی و هم از نظر جسمی! که توانایی تربیت بچه و کار خانه را ندارد.

کسی نگفته همیشه خسته جسمی و روحی! که توانایی تربیت بچه و کار خانه را ندارد.

پس باید احساس کمال و رشد را در زن کُشت

زنهای شاغل در ادارات و کارخانه ها و رانندگان خانم BRT و تاکسی داران خانم و فروشندگان و ... بخاطر احساس کمال و رشد کار میکنند!!!!!!!! (جلّ الخالق)

اگر مقاطغ تحصیلی بالاتر را انشالله طی کنید محال هست به خانه دار بودن فکر کنید! چون دائما به کمال و رشد فکر میکنید. (اگر چه امکان دارد برای مقطعی به علت بچه دار شدن دست از کار کشید)

چه جالب! خب اگه زایش بچه جلوی کمال و رشد رو میگیره به همون کمال و رشد بپردازند.

مگر مجاز بودن خانمها برای خواندن رشته هایی که تناسبی با روحیات خانم ها ندارد کار درستی است که حالا مقاطع تحصیلی بالاتر هم طی کنند.
و رشته هایی هم که تناسب دارد مگر فقط با سر کار رفتن میتواند به کمال و رشد برسند(!)
تعداد خیلی کمی از زنان شاغل جامعه شغلی متناسب با تحصیلاتشان انتخاب کردند.
فقط همان مثال رشته های پزشکی رو میتونید توجیه کنید و الّا ما بقی رو نمیشه توجیه کرد.

اینکه توانایی کسب علم و مهارتی در تو باشد اما از این استعداد در جهت درست ان استفاده نکنی خود منجر به مادری افسرده خواهد شد!

در جهت درست!;)
خوب مصادره به مطلوب میکنید!

باز هم میگم! به جای شعار گونه حرف زدن و پاک کردن صورت مسئله باید به فکر چاره دیگر بود!

اتفاقا شمائید که شعار میدید :

مهر محبت مادری فراتر از این حرف هاست.
مهر و محبت و عشق مادری ، اگر در قسمتی کمتر باشد مطمئنن در جایی دیگر این کمبود رو جایگزین میکند.
فقط این احساس رو یک زن میتواند درک کند.

و صورت مسئله رو پاک میکنید:

و با این تقسیم بندی نه چندان درست، پس پدر هم بهتر است نه تحصیل کند و نه کار سخت با ساعات زیاد. ساعت 1 خونه باشد تا یه وقت خدایی نکرده بچه و همسرش دچار مشکل روحی و روانی نشود!

خییییلی بی ربط به بحث!

مادر کسی هست که وقتی شوهرش فوت میکنه میتونه علاوه بر مادر بودن و شاغل بودن، نقش پدری هم برای فرزندانش ایفا کنه! یعنی یک زن اینقدر در مهر و محبت توانا هست!

در اداره زندگی توانا هست!

پس با یه مثال ساده تمامی مهر و محبت مادری رو زیر سوال نبرید!!

مثال نبود! واقعیتی از جامعه بود.
تمامی مهر و محبت مادری هم زیر سؤال نرفت!

اینکه مثلا مدت مرخصی مادر هنگام تولد بچه بیشتر شود!

اعتراضات همیشگی زنان شاغل!:D

اینکه تقسیم وظایف بین زن و شوهر باشد!

مگه پیامبر(ص) در پُست های بالا وظایف رو بین زن و شوهر تقسیم نکردند؟!

bahargoli

عضو جدید
زنهای شاغل در ادارات و کارخانه ها و رانندگان خانم BRT و تاکسی داران خانم و فروشندگان و ... بخاطر احساس کمال و رشد کار میکنند!!!!!!!! (جلّ الخالق)
باز هم زحمت زنان رو به سخره گرفتن! بیهوده پنداشتن! در محیط کار هم همیشه با این لحن تمسخر امیز صحبت میکنید(شما نوعی نه شخص شما)! به خاطر همین لحن تمسخر امیز اقایون هست که دائما زنان جامعه ما تلاش میکنند که خودشان رو ثابت کنند!

هیچ زنی بدون نیاز مالی در برخی از این مشاغلی که نام بردید کار نخواهد کرد!
من زنی را میشناختم که شوهرش بنا بود! به دلیل از کار افتادگی شوهرش و تامین مخارج زندگی مجبور شد به این شغل روی بیاورد!
تحصیلاتش دیپلم. سن بالای 50 سال. به نظر شما این زن توانایی این رو دارد که خونه مردم کار کند! بنابراین با بررسی همه ی جوانب تصمیم گرفت یک شغل متناسب با خانواده رو انتخاب کنه و راننده سرویس مدارس و ازانس شد.
از نظر شما اینکه یک زن ساعت 7 صبح در تهران بخواهد سوار اژانس مرد بشود امنیت دارد یا آزانسی که زن راننده ان است؟!
ایا حاضرید خانم شما برای خرید مانتو به مغازه ای میرود، فروشنده انجا مرد باشد. بعد مجبور به این باشد که تنها در اتاق پرو، لباس رو پرو کند؟!
نه همه ی ما زن ها در این شرایط دوست داریم که فروشنده اون مغازه زن باشد!;)
تا به حال پای درد دل این زنان نشسته اید! اینکه واقعا چرا مجبور هست برای 300 تومن در ماه در مغازه کار کند؟!!
اگر نوشته های من رو به دقت میخوندید متوجه میدشدین که بنده گفتم برای تحصیل!
همیشه هدف از کار، علاقه نیست! گاهی مسائل مالی هست که مجبور میشوی کار کنی!
اینکه همیشه ی روزگار نمیتوان به مرد خانه تکیه کرد! تا به حال پای صحبت زنانی که شوهر انها فوت کرده نشسته اید!!!! از بس شما مردان ما زن ها موجودات ضعیف فرض کردید و برای ما تصمیم گرفتید که جه کار انجام دهیم و چه کار انجام ندهیم، کدام کار برای ما خوب هست و کدام کار برای ما بد است! ان وقت در چنین شرایطی یک زن میماند و با بچه ها و مسئولیت های سنگین در این جامعه!
تا به حال پای درد و دل یک زن نشسته اید که شوهرش معتاد است و برای تامین مخارج زندگی باید هر روز خونه دیگران دستشویی و حمام و اشپزخانه را بشوید؟!

در صحبت هایم به این نکته اشاره نکردم. تفسیر به رای نفرمائید.

مگر مجاز بودن خانمها برای خواندن رشته هایی که تناسبی با روحیات خانم ها ندارد کار درستی است که حالا مقاطع تحصیلی بالاتر هم طی کنند.
و رشته هایی هم که تناسب دارد مگر فقط با سر کار رفتن میتواند به کمال و رشد برسند(!)
فقط همان مثال رشته های پزشکی رو میتونید توجیه کنید و الّا ما بقی رو نمیشه توجیه کرد.
اگر تحصیلی با با روحیه خانم ها سازگار نیست چرا مسئولین جکومت و دولت ان را به عنوان رشته های مشترک قرار داده!!! به جای خرده گیری از ما زنان از مسئولین حکومتی شکایت کنید اگر خیلی به فکر روحیه زنان جامعه تان هستید!
حرف های من توجیه نیست! چون حقیقت است به مذاق شما اقایون تلخ امده است:redface:
والبته سخت ترین رشته رو نام بردم! چون فکر نمیکنم هیچ رشته ای به اندازه پزشکی نیازمند بودن ساعات زیادی در بیرون از خانه باشد!

اتفاقا شمائید که شعار میدید :

مهر محبت مادری فراتر از این حرف هاست.
مهر و محبت و عشق مادری ، اگر در قسمتی کمتر باشد مطمئنن در جایی دیگر این کمبود رو جایگزین میکند.
فقط این احساس رو یک زن میتواند درک کند.

و صورت مسئله رو پاک میکنید:
شعار نیست. اگر زن هستید میتوانید در مورد این حس قضاوت کنید و گرنه اگر مرد هستید به هیچ عنوان نمیتوانید تک تک کلمات این جملات را حس کنید چه برسد به قضاوت!!:)

اعتراضات همیشگی زنان شاغل!
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/biggrin.gif
شما به جای صحبت کردن از پیامبر و اینکه ایشون چه دستوری فرمودن، سعی کنید شیوه سخن گفتن پیامبر در رابطه با زنان را مطالعه کنید! اینکه زحمت زنان در کار و استعداد زنان در یادگیری علم رو اینقدر به تمسخر نگیرید! پیامبر ما به مهربانی شهره خاص و عام هست!
همان پیامبری که فرموده تقسیم وظایف چنان و چنین! همان پیامبر هم گفته اطلبوا العلم من المهدِ الی اللحد!
فکر کنم اگر چاره داشتید همین رشته پزشکی را هم به تمسخر میگرفتید!! و کار زنان زحمتکشی مثل خانم وحید دستجردی رو هم زیر سوال میبردید و بیهوده فرض میکردید:|

آخرین ویرایش:

sabahat

عضو جدید
کاربر ممتاز
من فقط چند مورد ناهنجاری های رفتاری فرزندان رو نام بردم! و قصدم این بود، بدانید که تربیت فرزند چیزی نیست که به خانه دار بودن و شاغل بودن یک زن برگردد.
این بر میگردد به این که مهارت های مربوط به تربیت فرزند رو بلد باشیم! فکر میکنم در حال حاضر که تک فرزندی هست، اکثر خانم ها از شیره جانشان برای تربیت فرزند میگذارند و اگر ناهنجاری در فرزند هست به عوامل دیگر برمیگردد. پس شما بیشتر از قبل در این مورد مطالعه کنید!
با این اطمینان خاطر که اگر من خانه دار باشم فرزندانم از همه ی اسیب های اجتماعی در امان هست، مطمئنن بعدا دچار مشکل میشویم.

اتفاقا زنی که در خانه نیست دیدش نسبت به خیلی از مسائل باز می باشد. و حواسش به خیی از امور متوجه هست!
با خیلی از ناهنجاری های اجتماعی اشنا هست! مخصوصا در قبال فرزندانش!
و اتفاقا اینکه کسی چطور همسرداری میکند هم به این که زن خانه دار باشد یا نباشد نیست!
و اگر مردان بیمار هم باشن چه زن خانه دار و چه شاغل باشد باز هم کار خودش میکند!!

پزشکی و فروشندگی و خیاطی و ... هم جز مشاغل مشترک هست! نیست؟!;)
من بیشتر روی پزشکی مانور دادم چون جامعه ما زن ها بیشتر نیازمند این حرفه هستیم. و از طرفی یک شغل پر زحمت هست!
و من فکر میکنم زحمتی که یک پزشک زن در این جامعه میکشه ارج و زحمتش پیش خدا صد ها برابر از یک زن خانه دار بیشتر هست! و مطمئنن کسی که اینقدر برای بنده های خدا زحمت میکشه در درجه اول حواسش به فرزندان خودش هست! حس مادری و تربیت فرزند چیزی نیست که با شاغل بودن از بین برود.
فکر میکنم بهتر هست به جای شعار دادن و پاک کردن صورت مسئله، به فکر چاره باشیم.

پ.ن: از همه این ها گذشته با این همه هزینه های زیاد زندگی مخصوصا در کلان شهرها فکر نمیکنم حقوق یک مرد کفاف یک زندگی ساده رو بدهد!
من همیشه قدردان زحمات مادرم هستم که از وجودش، از جوانیش، از شیره ی جانش برای اسایش اکنون من گذاشت! همیشه قدردان زحمات مادرم هستم که افتخار من بوده و میتونم به عنوان یک الگو اون رو به دیگران معرفی کنم! به اینکه دو دوتا چهار تای دیگران در قبال شاغل بودن زن در بیرون از خانه همیشه درست نیست!
و اینکه مادرم هیچ چیزی در تربیت بچه ها کم نذاشته و اگر کاستی در خودم دارم این به تربیت نادرست مادرم برنمیگردد. او در سال هایی که من نیازمند تربیت بودم وظیفه خودش رو انجام داده! اما اگر سال های بعد من خطا رفتم تقصیر مادرم نیست! و این کم لطفی است که همه ی چیزها رو بر سر مادران زحمت کش خود بندازیم!
از طرفی افتخار میکنم به پدرم که به عنوان یک مرد نمونه همیشه در کنار مادرم بود. توقع کم و درک متقابل و تقسیم وظایف، مواردی بود که باعث سال ها یک خانواده رو در کنار هم داشته باشیم!

سلام ... ایشالا والدین محترمتون همیشه سلامت باشند.

من حتما بیشتر مطالعه می کنم .

خواهر و برادر من هر دو کارشناس مسایل اجتماعی هستند و کلی روی مسایل اجتماعی تحقیق می کنند و هر دو هم شغل مرتبط دارند....

خواهرم دوسال در خارج از ایران تحقیق کرده ...

من خودم با خیلی خانمهای بازنشسته صحبت کردم نود درصدشون میگن زن واسه کار بیرون نیست....

هر چی بیشتر تحقیق می کنم بیشتر می فهمم که زن باید خونه دار باشه....
.......................
خودم سه ساله شاغلم....همسرم خیلی مردی خوبیه .... اصلا بهم سخت نمیگیره .... تو تمام کارهای خونه کنارمه و کمکم می کنه.....

به این نتیجه رسیدم بودن یک زن توی خونه خوبه....

₪آمیتریس₪

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

3-منم مثل اکثر دوستان بر این باورم که؛
خانمی که علاقه، استعداد و توان شاغل بودن حتّی در سخت ترین شرایط و شغل هارو داره، چون این شرایط رو داره، بره و توش مشغول به کار بشه. چه بسا خدمتش به جامعه صد برابر با ارزش تر از خدمت زنی باشه که تو خونه نشسته و تربیت بچه و رسیدگی به همسرش رو هم بیخیال شده.
گرچه باید بها هم پرداخت کنه. بالاخره نمیتونیم نادیده بگیریم که حضورش تو خونه کمتر میشه. ولی خب هر عشق بهایی داره. نهایتش اینه که سبک زندگی خودش و خانواده ش متفاوته.

ولی بازم میگم: با علاقه و استعداد و توان! حرف اساسیم در این زمینه اینه که: جامعه/ خود زنان صرفا به خاطر رقابت با مردان و ادعای در حد مرد بودن و پول درآوردن، به خودشون القا نکن که ما بیاید بریم سرکار چون باید!

سلام : )

این پستاتون با صحبتاتون در پست های نخستین فرق داره هااا ... اونجا کلا کار کردن زن رو بیرون از خونه درست ندونستین !

یه سوالی رو واضح جواب ندادین ... حاضرید بچه اتون رو دکتر مرد به دنیا بیاره ؟

اینکه بگیم :
دخترای گلی که می تونن واقعا دنبال کار نگردند.....

قضیه اینه که هر سه تای اون عواملی که گفتی هم وجود نداشت بازم خانوما باید توی جامعه فعال باشن که اگه نباشن امثال من و تو بهمون سخت میگذره ! وقتی هم ما از بقیه ی همجنسامون انتظار فعالیت داریم ، پس یه جورایی خودمون هم در قبالشون وظیفه داریم ... اگه همه ی خانوما اینجوری فک کنن که اگه نیاز مالی نبود کار نکنیم بهتره .. اونوخ دکتر زن .. معلم زن ... و خیلی از مشاغل مهم دیگه فقط با آقایون پر میشه و به ماها سخت میگذره ...

اما یه چیز دیگه ... گفتی زن بره دانشگاه تو رشته ای تحصیل کنه ولی نره سر کار ! این به نظرت حق الناس نیست ؟ زنی که از همون اول قصد داشته نره سر کار ، با رفتن به دانشگاه جای خانوما و آقایونی رو گرفته که میخوان کار کنن !

4- و امّا بحث وظیفه یا لطف؟ من میگم وظیفه اخلاقی. درسته از نظر حقوقی وظیفه ای نیست. مثلا اینکه مردی بره شکایت کنه که زنش دو روزه ظرف نشسته! نداریم همچین چیزی. ولی از نظر اخلاقی خیلی هم وظیفه س. من و شما برای انجام یه پروژه ی _اصلاً در حد دانش آموزی_ با هم هم گروه می شیم. شما فلان کار، من بهمان کار. حالا اگه من کارم رو انجام ندم و درنهایت شما هم نمره تون کم شه، شما نمی تونی از من شکایت حقوقی کنی! ولی من وظیفه ی اخلاقیم رو انجام ندادم و شایدم خدایی نکرده اون دنیا ازم بپرسن چرا؟!

حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه(س) از پیغمبر(ص) خواستند کارهای روزانه‌ی آنها را تقسیم کند.
رسول خدا فرمود: " کارهای داخل منزل با فاطمه و کارهای خارج از منزل با علی باشد."

اگه خدا بخواد به این میگن تقسیم وظایف در سنت پیغمبر اسلام.

منم میگم لطف نه وظیفه !

اول یه سوال ، مگه وظیفه اخلاقی با وظیفه ی شرعی فرق داره ؟ اگر وظیفه بود به عنوان وظیفه و حق ذکر میشد ! در حالی که حتی تهیه غذا در شرع اسلام جز وظایف مرد شمرده شده !

مسئله اینه که ما خودمون اینو وظیفه کردیم ! توی اسلام حقوقی رو برای زن و مرد برشمردن که عمل به اونا وظیفه اخلاقی و شرعیه !

می دونی زن اگه توی خونه کار کنه علاوه بر ثوابی که میبره (اگه وظیفه بود هیچوقت بهش جهاد نمیگفتن و ثواب زیاد نداشت!) ، میتونه که از شوهرش اجرت المثل بگیره ؟ تا حالا دیدین یه مرد به همسر خونه دارش حقوق بده ؟
میدونی چرا این حکم هست ؟ چون مرد وظیفه داره یا خودش کار خونه رو انجام بده و یا اینکه آشپز و خدمتکار و پرستار بچه بگیره ! و اگه این کارا رو همسرش تقبل کرده ، حقوقی که باید به خدمتکار میداده رو به همسرش بده !
حتی پرستاری از فرزند و شیر دادن بهش میتونه حقوق بگیره ! کدوم مردی در این زمینه ها به همسرش حقوق میده کاری که وظیفه شرعی و قانونیشونه !

اما در مورد حدیث : من خوندم که در ادامه اش حضرت فاطمه میفرمایند که خیلی خوشحال شدم که پیامبر موقع تقسیم کار ، کار خونه رو به من دادن که بیرون با آقایون در ارتباط نباشم ! (یعنی میتونستن بیرون هم کار کنن ولی دلشون نمیخواسته !) ضمن اینکه حضرت هم بعد از مدتی ، خدمتکار داشتن ! و این رو هم باید بدونیم که اگر وظیفه بود ، هیچ وقت نمی رفتن از پیامبر بپرسن !

اینکه کاری از لحاظ اخلاقی خوب باشه با این که وظیفه باشه فرق داره ! وظایف زن تمکین و امثالهمه نه آشپزی و بشور و بساب !

......

مثال نقض : خانوم خونه داری رو تصور کنید که یه سره پی گردش و خرید و دوره گذاشتن با رفقاشه ! کم هستن این مدل خانوما ؟ بچه هاشون مشکل عاطفی ندارن ؟!

کلا اینطور حکم کردن های کلی خیلی غلطه چون شما نمیتونید شرایط همه رو و رفتارهاشون رو با فرزندانشون بسنجید !

خانوم هایی هستند که شاغلن ولی ظهر موقع نهار تعطیل میشن میان خونه ! مدارسی هستن که تا ساعت 3 و 4 کلاس دارن و بچه ناهارشو اونجا میخوره ! نهایتش اینه که اصلا ناهار رو با هم نباشن ! تا آخر شب که با همن میتونن اونقدر درست به وظیفه مادریشون برسن که خلا عاطفی ایجاد نشه !

در ادارات و حتی برخی از مشاغل کارخانه ها هم میتونه باعث رشد فرد و از روی علاقه باشه ... چیزی که خودم شاهدش بودم ... اما برخی کارها مثل رانندگی تاکسی و BRT احتمالا باید از روی ناچاری و نیاز مالی باشه پس قیاستون با مشاغل دیگه که خود ِزن میخواد در اونها کار کنه کاملا اشتباهه !

اونی که مجبوره کار کنه که بحثش جداست ! مسئله کسایی هستن که مجبور نیستن کار کنن !

از ارمیا هم پرسیدم ، آیا کسی که میره تحصیل کنه ولی میخواد کار نکنه مرتکب حق الناس نشده ؟

همون رشته پزشکی رو هم بالاخره یکی باید باشه که انجامش بده ! اگه همه مثل شما و ارمیا و صباحت و ... فکر کنن ، کی دیگه میره دکتر بشه ! معذرت میخوام ولی اونوقت شما خانومتون رو میفرستید پیش یه دکتر مرد که بچه اشو به دنیا بیاره ؟

دختر بچه اتون رو میدید دست یه پسر جوون که بهش درس بده ؟!

خییییلی بی ربط به بحث!

اتفاقا خیلی با ربط بود ! همونقدر که زن برای تربیت فرزندش وظیفه داره ، مرد هم وظیفه داره ! اگه ناهار نخوردن یه خانوم با بچه اش مشکل عاطفی به وجود میاره ! ناهار و شام نخوردن یه آقا با بچه اش هم میتونه باعثش بشه ! چیزی که در جامعه ما زیاد رخ داده ... پدر و فرزند هایی که به خاطر کار زیاد پدر با هم غریبه ان و هیچ نظارت و محبتی از سوی پدر صورت نگرفته !

وظیفه رو که تقسیم نمیکنن ! وظیفه رو بدون تقسیم بندی موظفن انجام بدن ! حالا اگر کسی خواست کمک کنه خوبه که به سنت پیامبر عمل کنه ولی وظیفه نداره !

درسته که خیلی خیلی خیلی خوبه که زن کار خونه رو انجام بده ولی میتونه از انجامش امتناع کنه ! که اگر وظیفه بود نمیتونست !

به کرات احادیث و روایاتی اومده که بهتره زن و مرد در کارهای خونه مشارکت کنن ! سیره زندگی حضرت امیر ، و پیامبر اکرم ، نشاندهنده این مشارکت بوده ! اتفاقی که در خانواده های مذهبی هم نمیوفته !

امام صادق علیه‏ السلام در این باره می‏ فرماید: ««امام علی برای منزل هیزم جمع کرده و خانه را تمیز می کرد و حضرت فاطمه آرد را آسیاب کرده و آن را خمیر می کرد و نان می پخت.» (کافی، ج 5، ص 86)

آخرین ویرایش:

sabahat

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام : )

این پستاتون با صحبتاتون در پست های نخستین فرق داره هااا ... اونجا کلا کار کردن زن رو بیرون از خونه درست ندونستین !

یه سوالی رو واضح جواب ندادین ... حاضرید بچه اتون رو دکتر مرد به دنیا بیاره ؟

اینکه بگیم :

قضیه اینه که هر سه تای اون عواملی که گفتی هم وجود نداشت بازم خانوما باید توی جامعه فعال باشن که اگه نباشن امثال من و تو بهمون سخت میگذره ! وقتی هم ما از بقیه ی همجنسامون انتظار فعالیت داریم ، پس یه جورایی خودمون هم در قبالشون وظیفه داریم ... اگه همه ی خانوما اینجوری فک کنن که اگه نیاز مالی نبود کار نکنیم بهتره .. اونوخ دکتر زن .. معلم زن ... و خیلی از مشاغل مهم دیگه فقط با آقایون پر میشه و به ماها سخت میگذره ...

اما یه چیز دیگه ... گفتی زن بره دانشگاه تو رشته ای تحصیل کنه ولی نره سر کار ! این به نظرت حق الناس نیست ؟ زنی که از همون اول قصد داشته نره سر کار ، با رفتن به دانشگاه جای خانوما و آقایونی رو گرفته که میخوان کار کنن !

منم میگم لطف نه وظیفه !

اول یه سوال ، مگه وظیفه اخلاقی با وظیفه ی شرعی فرق داره ؟ اگر وظیفه بود به عنوان وظیفه و حق ذکر میشد ! در حالی که حتی تهیه غذا در شرع اسلام جز وظایف مرد شمرده شده !

مسئله اینه که ما خودمون اینو وظیفه کردیم ! توی اسلام حقوقی رو برای زن و مرد برشمردن که عمل به اونا وظیفه اخلاقی و شرعیه !

می دونی زن اگه توی خونه کار کنه علاوه بر ثوابی که میبره (اگه وظیفه بود هیچوقت بهش جهاد نمیگفتن و ثواب زیاد نداشت!) ، میتونه که از شوهرش اجرت المثل بگیره ؟ تا حالا دیدین یه مرد به همسر خونه دارش حقوق بده ؟
میدونی چرا این حکم هست ؟ چون مرد وظیفه داره یا خودش کار خونه رو انجام بده و یا اینکه آشپز و خدمتکار و پرستار بچه بگیره ! و اگه این کارا رو همسرش تقبل کرده ، حقوقی که باید به خدمتکار میداده رو به همسرش بده !
حتی پرستاری از فرزند و شیر دادن بهش میتونه حقوق بگیره ! کدوم مردی در این زمینه ها به همسرش حقوق میده کاری که وظیفه شرعی و قانونیشونه !

اما در مورد حدیث : من خوندم که در ادامه اش حضرت فاطمه میفرمایند که خیلی خوشحال شدم که پیامبر موقع تقسیم کار ، کار خونه رو به من دادن که بیرون با آقایون در ارتباط نباشم ! (یعنی میتونستن بیرون هم کار کنن ولی دلشون نمیخواسته !) ضمن اینکه حضرت هم بعد از مدتی ، خدمتکار داشتن ! و این رو هم باید بدونیم که اگر وظیفه بود ، هیچ وقت نمی رفتن از پیامبر بپرسن !

اینکه کاری از لحاظ اخلاقی خوب باشه با این که وظیفه باشه فرق داره ! وظایف زن تمکین و امثالهمه نه آشپزی و بشور و بساب !

مثال نقض : خانوم خونه داری رو تصور کنید که یه سره پی گردش و خرید و دوره گذاشتن با رفقاشه ! کم هستن این مدل خانوما ؟ بچه هاشون مشکل عاطفی ندارن ؟!

کلا اینطور حکم کردن های کلی خیلی غلطه چون شما نمیتونید شرایط همه رو و رفتارهاشون رو با فرزندانشون بسنجید !

خانوم هایی هستند که شاغلن ولی ظهر موقع نهار تعطیل میشن میان خونه ! مدارسی هستن که تا ساعت 3 و 4 کلاس دارن و بچه ناهارشو اونجا میخوره ! نهایتش اینه که اصلا ناهار رو با هم نباشن ! تا آخر شب که با همن میتونن اونقدر درست به وظیفه مادریشون برسن که خلا عاطفی ایجاد نشه !

در ادارات و حتی برخی از مشاغل کارخانه ها هم میتونه باعث رشد فرد و از روی علاقه باشه ... چیزی که خودم شاهدش بودم ... اما برخی کارها مثل رانندگی تاکسی و BRT احتمالا باید از روی ناچاری و نیاز مالی باشه پس قیاستون با مشاغل دیگه که خود ِزن میخواد در اونها کار کنه کاملا اشتباهه !

اونی که مجبوره کار کنه که بحثش جداست ! مسئله کسایی هستن که مجبور نیستن کار کنن !

از ارمیا هم پرسیدم ، آیا کسی که میره تحصیل کنه ولی میخواد کار نکنه مرتکب حق الناس نشده ؟

همون رشته پزشکی رو هم بالاخره یکی باید باشه که انجامش بده ! اگه همه مثل شما و ارمیا و صباحت و ... فکر کنن ، کی دیگه میره دکتر بشه ! معذرت میخوام ولی اونوقت شما خانومتون رو میفرستید پیش یه دکتر مرد که بچه اشو به دنیا بیاره ؟

دختر بچه اتون رو میدید دست یه پسر جوون که بهش درس بده ؟!

اتفاقا خیلی با ربط بود ! همونقدر که زن برای تربیت فرزندش وظیفه داره ، مرد هم وظیفه داره ! اگه ناهار نخوردن یه خانوم با بچه اش مشکل عاطفی به وجود میاره ! ناهار و شام نخوردن یه آقا با بچه اش هم میتونه باعثش بشه ! چیزی که در جامعه ما زیاد رخ داده ... پدر و فرزند هایی که به خاطر کار زیاد پدر با هم غریبه ان و هیچ نظارت و محبتی از سوی پدر صورت نگرفته !

وظیفه رو که تقسیم نمیکنن ! وظیفه رو بدون تقسیم بندی موظفن انجام بدن ! حالا اگر کسی خواست کمک کنه خوبه که به سنت پیامبر عمل کنه ولی وظیفه نداره !

درسته که خیلی خیلی خیلی خوبه که زن کار خونه رو انجام بده ولی میتونه از انجامش امتناع کنه ! که اگر وظیفه بود نمیتونست !

به کرات احادیث و روایاتی اومده که بهتره زن و مرد در کارهای خونه مشارکت کنن ! سیره زندگی حضرت امیر ، و پیامبر اکرم ، نشاندهنده این مشارکت بوده ! اتفاقی که در خانواده های مذهبی هم نمیوفته !

امام صادق علیه‏ السلام در این باره می‏ فرماید: ««امام علی برای منزل هیزم جمع کرده و خانه را تمیز می کرد و حضرت فاطمه آرد را آسیاب کرده و آن را خمیر می کرد و نان می پخت.» (کافی، ج 5، ص 86)
من فقط گفتم دخترای گلی که می تونن کار نکنند.....

تاابد هم همینو میگم....

بقیه پست ها مال من نبود....
باسپاس

bahargoli

عضو جدید
سلام ... ایشالا والدین محترمتون همیشه سلامت باشند.

من حتما بیشتر مطالعه می کنم .

خواهر و برادر من هر دو کارشناس مسایل اجتماعی هستند و کلی روی مسایل اجتماعی تحقیق می کنند و هر دو هم شغل مرتبط دارند....

خواهرم دوسال در خارج از ایران تحقیق کرده ...

من خودم با خیلی خانمهای بازنشسته صحبت کردم نود درصدشون میگن زن واسه کار بیرون نیست....

هر چی بیشتر تحقیق می کنم بیشتر می فهمم که زن باید خونه دار باشه....
.......................
خودم سه ساله شاغلم....همسرم خیلی مردی خوبیه .... اصلا بهم سخت نمیگیره .... تو تمام کارهای خونه کنارمه و کمکم می کنه.....

به این نتیجه رسیدم بودن یک زن توی خونه خوبه....
تشکر. انشالله برای شما نیز:gol:
مادر بنده شاغل، و تقریبا در خانواده ای هستم که اکثر قریب به اتفاق خانم ها شاغل هستن! چه مشاغل خانگی چه مشاغل بیرون از خانه!
خودم هم سه سال هست شاغلم و هر روز بیشتر از دیروز با عشق کار میکنم! لذت میبرم از اینکه به خلق خدا کمک میکنم! این که کار کردن برای خلق خدا رو یک جور عبادت به حساب می اورم.
خدارو شکر میکنم وقتم رو به جای تلف کردن روی خیلی از کارهای بیهوده، در مسیری صرف کردم که هر روز رشد من رو در پی دارد!
اینکه من هم به عنوان یک عضو کوچک از این جامعه در پیشرفت این جامعه سهیم هستم.
اینکه اگر درس میخونم، برای این مملکت است. به خاطر تک تک مردم این جامعه هست! چون قرار هست همه با تلاش هم این حکومت رو به جکومت امام زمان وصل کنیم! به خاطر اینکه قراره هممون روزی جز سربازان (اصلی که نه!) امام زمان باشیم! مطمئنن امام زمان به یک زن تحصیل کرده و کاربلد در رشته کامپیوتر نیازمند است!!!(مرتبط با رشته شما گفتم عزیزم!)
**** شاید بی ربط باشه اما وقتی یک زن محجبه ورزش کار در میادین بین اللملی میره خیلی حرف ها در پس این کارش داره! پس کار و پیشرفت ما خانم ها هم برای خیلی از جوامع خیلی از حرف ها رو در پی دارد!
چون با عشق درس خوندم و با عشق کار میکنم. برای همین خستگی کارم هم برام لذت بخش هست!! : )

اینکه مرخصی زایمان برای خانم ها بیشتر شود.
و قوانین از این دست....!

sabahat

عضو جدید
کاربر ممتاز
تشکر. انشالله برای شما نیز:gol:
مادر بنده شاغل، و تقریبا در خانواده ای هستم که اکثر قریب به اتفاق خانم ها شاغل هستن! چه مشاغل خانگی چه مشاغل بیرون از خانه!
خودم هم سه سال هست شاغلم و هر روز بیشتر از دیروز با عشق کار میکنم! لذت میبرم از اینکه به خلق خدا کمک میکنم! این که کار کردن برای خلق خدا رو یک جور عبادت به حساب می اورم.
خدارو شکر میکنم وقتم رو به جای تلف کردن روی خیلی از کارهای بیهوده، در مسیری صرف کردم که هر روز رشد من رو در پی دارد!
اینکه من هم به عنوان یک عضو کوچک از این جامعه در پیشرفت این جامعه سهیم هستم.
اینکه اگر درس میخونم، برای این مملکت است. به خاطر تک تک مردم این جامعه هست! چون قرار هست همه با تلاش هم این حکومت رو به جکومت امام زمان وصل کنیم! به خاطر اینکه قراره هممون روزی جز سربازان (اصلی که نه!) امام زمان باشیم! مطمئنن امام زمان به یک زن تحصیل کرده و کاربلد در رشته کامپیوتر نیازمند است!!!(مرتبط با رشته شما گفتم عزیزم!)
**** شاید بی ربط باشه اما وقتی یک زن محجبه ورزش کار در میادین بین اللملی میره خیلی حرف ها در پس این کارش داره! پس کار و پیشرفت ما خانم ها هم برای خیلی از جوامع خیلی از حرف ها رو در پی دارد!
چون با عشق درس خوندم و با عشق کار میکنم. برای همین خستگی کارم هم برام لذت بخش هست!! : )

اینکه مرخصی زایمان برای خانم ها بیشتر شود.
و قوانین از این دست....!

برای عاشقانه کار کردن طبق سخن شما 30سال هم کم می باشد.....

₪آمیتریس₪

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من فقط گفتم دخترای گلی که می تونن کار نکنند.....

تاابد هم همینو میگم....

بقیه پست ها مال من نبود....
باسپاس

می دونم کدوم پست مالی کی بود ، صبا جان ... :redface:

منم گفتم اگه همه ی دخترا بتونن کار نکنن ، اونوخ شما برای به دنیا اوردن بچه ات میری پیش دکتر ِمرد ؟!

sabahat

عضو جدید
کاربر ممتاز
می دونم کدوم پست مالی کی بود ، صبا جان ... :redface:

منم گفتم اگه همه ی دخترا بتونن کار نکنن ، اونوخ شما برای به دنیا اوردن بچه ات میری پیش دکتر ِمرد ؟!
من در توضحاتم عرض کردم مشاغل خاص منظورم نیست....
مشخصا لازم است مشاغل اینچنینی.
من منظورم مشاغلی بود که میتونن مردان در ان انجام وظیفه کنند و به ساختار اجتماعی صمدمه ای نمی خوره ...

₪آمیتریس₪

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من در توضحاتم عرض کردم مشاغل خاص منظورم نیست....
مشخصا لازم است مشاغل اینچنینی.
من منظورم مشاغلی بود که میتونن مردان در ان انجام وظیفه کنند و به ساختار اجتماعی صمدمه ای نمی خوره ...

کاملا درست میگید ...

اما این صحبتتون با اون که میگید اگه میتونن کار نکنن در تناقضه ... چون به قول خودتون مشاغل اینچنینی لازمه ، حتی اگر خانوما بتونن کار نکنن ! باید یه عده اشون در این زمینه ها مشغول بشن !
پس اون جمله از اساس ایراد داره !

sabahat

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاملا درست میگید ...

اما این صحبتتون با اون که میگید اگه میتونن کار نکنن در تناقضه ... چون به قول خودتون مشاغل اینچنینی لازمه ، حتی اگر خانوما بتونن کار نکنن ! باید یه عده اشون در این زمینه ها مشغول بشن !
پس اون جمله از اساس ایراد داره !
من حرفمو اصلاح میکنم....
فرمایش شما کاملا متین.

bahargoli

عضو جدید
برای عاشقانه کار کردن طبق سخن شما 30سال هم کم می باشد.....
خیلی از مشاغل هست که میتونی بعد از بازنشستگی هم کار کنی اما با اختیار خودت! مثل شغل شریف معلمی!
بله خیلی ها تا لحظه مرگ هم کار میکنند. چون شغلشون و تحصیلشون رو اگاهانه، از روی عشق و درست انتخاب کردن!
مثل خانم دکتر مسنی که تو یک موسسه مربوط به بیماری های خاص کار میکرد! که چند سال پیش فوت شدن!
البته بحث کسایی که از روی مشکلات مالی و یا هدف های دیگه کار میکنن که جداست! خدا نکند که از روی اجبار مجبور به کاری شویم، که بعدها مردها همون رو بر سر ما مثل پتک بکوبن!

بالا