با مهندسان ایرانی تا نوروز 94

yasamin89

عضو جدید
نام: سمانه

نام خانوادگي:....

محل زندگی:شمال

بهترین و بدترین لحظه سال 93؟بهترینش به دنیا اومدن برادرزادم :)، بدترینش دی ماه اتفاق افتاد :(

بهترین ترانه ای که سال 93گوش دادی؟ چرا رفتی، همایون شجریان

موفق ترین خواننده سال 93؟ احسان خواجه امیری

بهترین بازیگر سال از نظر شما؟شهاب حسینی

بهترين دوستت در باشگاه و دنياي واقعي؟ بهترین دوست باشگاه nazanin1991 و MILA.S تو دنیای واقعی زیادن از جمله سارا و زهرا :)

بهترین فیلمی که دیدی؟ اسکیپ پلن

بهترین تاپیکی که مشاهده کردی؟(استارتر یادت نره) زیاد تو تاپیکا نمیچرخم، ولی تاپیک تولدم که نازنین برام زد خیلی خوشحالم کرد

دروغ 13؟ به استاد راهنمام چندبار دروغ گفتم! خیلی دروغ نبودا، یکم اغراق کردم :d

بهترین مسافرتی که رفتی؟ با دوستم رفتم تبریز

دوست داری عید نوروز کجا بری؟ شمال :)

آرزوی سال 92؟ از پایان نامم دفاع کنم :)

به نفر قبلیت یه بیت شعر هدیه کن؟ امضامو تقدیم میکنم:

یاد من باشد فردا دم صبح جور دیگر باشم
بد نگویم به هوا، آب، زمین، مهربان باشم با مردم شهر
و فراموش کنم هرچه گذشت...

چه اهدافي رو امسال داشتي؟به كدومشون رسيدي؟ مهم ترینش دفاع از پایان نامه بود که هنوز بهش نرسیدم :(

براي سال جديد چه اهدافي داري؟ کار متناسب با رشته خودم پیدا کنم و بتونم توش پیشرفت کنم

درکل سال 93تا اینجا چگونه گذشت؟چقدر به سال 94امیدواری؟ سال 93 یکم سخت گذشت ولی پر از تجربه بود. من همیشه امیدوارم :)

موفق باشید.. :gol: تشکر :)

مرسی از استارتر برای تاپیک جالبشون، با اینکه دعوت نشدم ولی دوست داشتم پست بذارم :)

MILA.S

عضو جدید

نام: میلاد

نام خانوادگي:SLK

محل زندگی:تبریز

بهترین و بدترین لحظه سال 93؟بهترینش خخخخخ یادم نیست و بدترینش انصراف از تحصیل بهترین دوستم :((

بهترین ترانه ای که سال 93گوش دادی؟ البوم سوپر من ارش فوق العادست و (bilando (sean paul feat enrique

موفق ترین خواننده سال 93؟ محمد بیباک

بهترین بازیگر سال از نظر شما؟مهدی هاشمی

بهترين دوستت در باشگاه و دنياي واقعي؟ بهترین دوست باشگاه yasamin 89 تو دنیای واقعی حامد و محمد:smile:
بهترین فیلمی که دیدی؟rceip ivek 4:D

بهترین تاپیکی که مشاهده کردی؟(استارتر یادت نره) http://www.www.www.iran-eng.ir/show...ب-بهاری،MILA-S?p=8024343&posted=1#post8024343 این تایپکو yasamin 89 زده واسه تولدم بهترین تایپکم بود هیچوقتم از یادم نمیره و بهترین خاطره ی من از فضای مجازی هست

دروغ 13؟ یادم نیست

بهترین مسافرتی که رفتی؟ اهل سفر نیستم:)

دوست داری عید نوروز کجا بری؟ شمال :)

آرزوی سال 92؟ خیلی وقته به ارزوهام فکر نمیکنم :smile:

به نفر قبلیت یه بیت شعر هدیه کن؟

ای دوست قبولم کن وجانم بستان
مستــم کـــن وز هر دو جهانم بستان
بـا هـــر چـــه دلم قرار گیـــرد بــی تـــو
آتش بــه مـــن انـــدر زن و آنـــم بستـان

چه اهدافي رو امسال داشتي؟به كدومشون رسيدي؟میخواستم مشروط نشم که نشدم:smile:

براي سال جديد چه اهدافي داري؟ بازم مشروط نشم:smile:

درکل سال 93تا اینجا چگونه گذشت؟چقدر به سال 94امیدواری؟عین همه سال های دیگه کسل کننده:smile:
موفق باشید.. :gol: تشکر :)

مرسی از استارتر برای تاپیک جالبشون،:gol::gol::gol::gol::gol:

melodi88

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نام:ملودی
نام خانوادگي:88!!!!
محل زندگی:دیار بختیاری
بهترین و بدترین لحظه سال 93؟بهترینش خاستگاری واسه داداشم بدترینشم بهم خوردن خاستگاریش
بهترین ترانه ای که سال 93گوش دادی؟شهره اهنگ برگرد
موفق ترین خواننده سال 93؟نمیدونم والا
بهترین بازیگر سال از نظر شما؟تلوزیون ندیدم امسال از برنامه هاش خبر ندارم

بهترين دوستت در باشگاه و دنياي واقعي؟تو باشگاه بچه های برقی و تاپیک بختیاری ها
بهترین فیلمی که دیدی؟awake
بهترین تاپیکی که مشاهده کردی؟(استارتر یادت نره)مثل سال قبل تاپیک بختیاری ها.سیامک ق!!
دروغ 13؟خوبم!!!!
بهترین مسافرتی که رفتی؟مسافرت شمال با داییم اینا
دوست داری عید نوروز کجا بری؟هیج جا تو خونه باشم
آرزوی سال 92؟مث سال قبل!!داداشم زن بگیره و مقاله یکی تایید شه تا کارمون راه بیوفته
به نفر قبلیت یه بیت شعر هدیه کن؟دیدی دوباره مث سال های پیش/امسال هم بدون تو تحویل شد عزیز

چه اهدافي رو امسال داشتي؟به كدومشون رسيدي؟کنکور بود که بش رسیدم
براي سال جديد چه اهدافي داري؟روش فکر نکردم هنوس
درکل سال 93تا اینجا چگونه گذشت؟چقدر به سال 94امیدواری؟خوب بوده خداروشکر سختی زیاد داشت ولی بازم خدا رو شکر
موفق باشید..

mahtab2689

عضو جدید
کاربر ممتاز
نام:سمیه
نام خانوادگي: ---
محل زندگی: رفسنجان
بهترین و بدترین لحظه سال 93؟ بهترین: ازدواج عاشقانم 93/4/11 تاریخ عقدم و 93/5/23 تاریخ عروسیم، (عروسیم دو روز بودا 23 و 24 :دی، تازه 23 مرداد تولدمم بود) بدترین: از مرگ ناگهانی چند نفر ناراحت شدم خیلی مثله مرتضی پاشایی و چنتا از آشنایان
بهترین ترانه ای که سال 93گوش دادی؟ آهنگ آخری مرتضی پاشایی
موفق ترین خواننده سال 93؟ مرحوم مرتضی پاشایی
بهترین بازیگر سال از نظر شما؟ نیدونم
بهترين دوستت در باشگاه و دنياي واقعي؟ jeni02 و همین جنی جون در دنیای واقعی
بهترین فیلمی که دیدی؟ نگا نمیکنم
بهترین تاپیکی که مشاهده کردی؟(استارتر یادت نره) 100 درصد تاپیک استارتر
دروغ 13؟ زندگی تو ایران آسون میشه و همه چی ارزون و خوب
بهترین مسافرتی که رفتی؟ سفری که واسه ازدواجم در اونجا رفتم
دوست داری عید نوروز کجا بری؟ دوست دارم با همسرم دوتایی بریم تفریح جاش مهم نیس
آرزوی سال 92؟ مامان شدن خودم و سرکار رفتنم و پیشرفت تو زندگی مشترکم
به نفر قبلیت یه بیت شعر هدیه کن؟ تو نیکی می کن و در دجله انداز / که ایزد در بیابانت دهد باز
چه اهدافي رو امسال داشتي؟به كدومشون رسيدي؟ به بیشترشون رسیدم
براي سال جديد چه اهدافي داري؟ اهداف بزرگتر از امسال

درکل سال 93تا اینجا چگونه گذشت؟چقدر به سال 94امیدواری؟ خیلی خوب بود و خیلی خیلی امیدوارم که سالی خوب در انتظارمه
موفق باشید. ممنون شما هم همینطور:gol:

تاپیک سال قبل رو خوندم چقدر زندگیم متحول شده...خدایا هزاران بار شکرت

آخرین ویرایش:

pesare abidell

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نام:سمیه
نام خانوادگي: ---
محل زندگی: رفسنجان
بهترین و بدترین لحظه سال 93؟ بهترین: ازدواج عاشقانم 93/4/11 تاریخ عقدم و 93/5/23 تاریخ عروسیم، (عروسیم دو روز بودا 23 و 24 :دی، تازه 23 مرداد تولدمم بود) بدترین: از مرگ ناگهانی چند نفر ناراحت شدم خیلی مثله مرتضی پاشایی و چنتا از آشنایان
بهترین ترانه ای که سال 93گوش دادی؟ آهنگ آخری مرتضی پاشایی
موفق ترین خواننده سال 93؟ مرحوم مرتضی پاشایی
بهترین بازیگر سال از نظر شما؟ نیدونم
بهترين دوستت در باشگاه و دنياي واقعي؟ jeni02 و همین جنی جون در دنیای واقعی
بهترین فیلمی که دیدی؟ نگا نمیکنم
بهترین تاپیکی که مشاهده کردی؟(استارتر یادت نره) 100 درصد تاپیک استارتر
دروغ 13؟ زندگی تو ایران آسون میشه و همه چی ارزون و خوب
بهترین مسافرتی که رفتی؟ سفری که واسه ازدواجم در اونجا رفتم
دوست داری عید نوروز کجا بری؟ دوست دارم با همسرم دوتایی بریم تفریح جاش مهم نیس
آرزوی سال 92؟ مامان شدن خودم و سرکار رفتنم و پیشرفت تو زندگی مشترکم
به نفر قبلیت یه بیت شعر هدیه کن؟ تو نیکی می کن و در دجله انداز / که ایزد در بیابانت دهد باز
چه اهدافي رو امسال داشتي؟به كدومشون رسيدي؟ به بیشترشون رسیدم
براي سال جديد چه اهدافي داري؟ اهداف بزرگتر از امسال

درکل سال 93تا اینجا چگونه گذشت؟چقدر به سال 94امیدواری؟ خیلی خوب بود و خیلی خیلی امیدوارم که سالی خوب در انتظارمه
موفق باشید. ممنون شما هم همینطور:gol:

تاپیک سال قبل رو خوندم چقدر زندگیم متحول شده...خدایا هزاران بار شکرت

موفق باشي دوست عزيز
هدف من از اين تاپيك هم همينه.اينكه به گذشته نگاه كنيم و قدر نعمت هايي كه خدا بهمئن داده رو بيشتر بدونيم

yamaha R6

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نام: محمد
نام خانوادگي: یاماها :D
محل زندگی: مشهد
بهترین و بدترین لحظه سال 93؟ قهرمانی تو مسابقات کشوری و استانی
بهترین ترانه ای که سال 93گوش دادی؟ ابی این آخرین باره
موفق ترین خواننده سال 93؟ابی
بهترین بازیگر سال از نظر شما؟ فیلم نگاه نمی کنم
بهترين دوستت در باشگاه و دنياي واقعي؟ دوستان زیادن اما مریم آبجی ، پروانه ،امپراطور ، خواهر زاده، هانی ، یاسی و .............
دنیای واقعی: خانوادم - مهدی - اون مهدی دیگه - محمد - محسن - مجتبی - مجید - بهروز :D - کلا رفیق زیاد دارم

بهترین فیلمی که دیدی؟ فیلم نگاه نمی کنم فقط کلیپ موتور سواری
بهترین تاپیکی که مشاهده کردی؟(استارتر یادت نره) چه سوال سختی
دروغ 13؟ از موتور متنفرم :D
بهترین مسافرتی که رفتی ؟ لاویچ 2 ماه پیش مجردی و تابستون هم با خانواده
دوست داری عید نوروز کجا بری؟ برنامه ای ندارم
آرزوی سال 92؟ قهرمانی بود که بهش رسیدم
به نفر قبلیت یه بیت شعر هدیه کن؟ حله دان حله یه دانه
چه اهدافي رو امسال داشتي؟به كدومشون رسيدي؟ به همشون رسیدم
براي سال جديد چه اهدافي داري؟ قهرمانی مجدد و تعویض موتورم

درکل سال 93تا اینجا چگونه گذشت؟چقدر به سال 94امیدواری؟ خوب عالی فقط اشتباه کردم که از ارشد انصراف دادم - به 94 هم خیلی امیدوارم
موفق باشید.. ممنون همچنین

آخرین ویرایش:

Autumn girl

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نام:م‍ژگان
نام خانوادگي:تركي
محل زندگی:كرج
بهترین و بدترین لحظه سال 93؟بهترين به دنيا اومدن خواهرزادم بدترين تموم نشدن پايان نامم
بهترین ترانه ای که سال 93گوش دادی؟مرتضي پاشايي
موفق ترین خواننده سال 93؟خوب معلومه پاشائي
بهترین بازیگر سال از نظر شما؟:w20:
بهترين دوستت در باشگاه و دنياي واقعي؟تو باشگاه:مريدا-محبوبه-زهرا-صبا-فاطمه-فرحناز دنياي واقعي هم بيتا-مينا
بهترین فیلمی که دیدی؟:D
بهترین تاپیکی که مشاهده کردی؟(استارتر یادت نره)........
دروغ 13؟........
بهترین مسافرتی که رفتی؟شيراز و اصفهان
دوست داری عید نوروز کجا بری؟كيش
آرزوی سال 92؟تموم شدن پايان نامم
به نفر قبلیت یه بیت شعر هدیه کن؟.........
چه اهدافي رو امسال داشتي؟به كدومشون رسيدي؟چقده سخته به همشون رسيدم
براي سال جديد چه اهدافي داري؟
هر روز بهتر ازديروز باشه
درکل سال 93تا اینجا چگونه گذشت؟چقدر به سال 94امیدواری؟93 كه خيلي زود گذشت ولي خداروشكر خوب بود ايشالا 94 بهترم ميشه

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
نام:الهام

نام خانوادگي:
محل زندگی:کرمان
بهترین و بدترین لحظه سال 93؟بهترینش شاید ازدواجم بوده و بدترینش اتفاق تلخی که بود که دو هفته بعد ازدواجم افتاد و خیلی خودمو خونوادمو داغون کرد :cry:
بهترین ترانه ای که سال 93گوش دادی؟هراس خواجه امیری ..آهنگهای دهه 80 امید رو هم دوباره گوش دادم ..گل رویایی و ... :D
موفق ترین خواننده سال 93؟ خواجه امیری
بهترین بازیگر سال از نظر شما؟هیشکی ..خودم :دی

بهترين دوستت در باشگاه و دنياي واقعي؟سلف ..با سلف خیلی خیلی صمیمی ام ...نازی ..نرگس...آوا ..کدو ..لمون.و بقیه دوستانی که الان تو خاطرم نیستن
بهترین فیلمی که دیدی؟آقا یوسف ..قبلنم گفتم :ی
بهترین تاپیکی که مشاهده کردی؟(استارتر یادت نره)یادم نیس ..شرمنده ..همونی که پارسال گفتم :دی
دروغ 13؟از خودم راضیم!
بهترین مسافرتی که رفتی؟چند ماه پیش رفتیم آبشار مارگون ..خیلی بهمون خوش گذشت
دوست داری عید نوروز کجا بری؟بندر عباس...شمال ..همدان ...اصفهان
آرزوی سال 92؟92 یا 93؟ :دی آرزوم اینه که غم و غصه واسه هیشکی نباشه .همه جوونا خوشبخت بشن مادر:دی خدا به هر کی درد میده قدرت تحملشو 20 برابر بهش بده
به نفر قبلیت یه بیت شعر هدیه کن؟یک چشم من اندر غم دلدار گریست....چشم دگرم حسود بود و نگریست! // چون روز وصال آمد او را بستم ...گفتم نگریستی نباید نگری!

چه اهدافي رو امسال داشتي؟به كدومشون رسيدي؟ من خیلی اهداف کاری داشتم که متاسفانه امسال گند زدم به همشون!! ایشالله سال دیگه سر عقل بیام دنبال کنم کارامو
براي سال جديد چه اهدافي داري؟برا کارم برنامه ها دارم ...ایشالله جور شه
درکل سال 93تا اینجا چگونه گذشت؟چقدر به سال 94امیدواری؟ همونقدر که برام خوب بود سال 93 ..همونقدرم از دماغم درومد و بد بود :دی 50 50 ..هر چی خوشی داشتم روز بعد کوفتم میشد..نمیدونم چرا اینجوری شده بود ...ایشالله 94 عالی تر باشه
موفق باشید..
ممنونم از تاپیک

آبـی

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

نام: آبی
نام خانوادگی: ...
محل زندگی: تهران
بهترین و بدترین لحظه سال 93؟ بهترین، روزی بود که حس کردم می‌خوام دوباره زندگی کنم و بدترین، روزی بود که متوجه شدم من برای زندگی ساخته نشدم و محکومم به فقط زنده بودن!
بهترین ترانه‌ای که سال 93 گوش دادی؟ الا بذکرک - سامی یوسف
موفق‌ترین خواننده سال 93؟ خواننده ایرانی در حال حیات موفقی نمی‌بینم!
بهترین بازیگر سال از نظر شما؟ معمولاً زیاد فیلم نمی‌بینم؛ ولی بازی شهاب حسینی رو همیشه دوست داشتم، دارم و خواهم داشت.
بهترين دوستت در باشگاه و دنياي واقعی؟ همه کسانی که توی لیستم هستن و چند نفر از کسایی که بودن (!)، خوبن و بهترینن برای من. توی دنیای واقعی هم، دوست زیاد دارم؛ ولی دو دوست دارم که هر وقت برگردم خونه، بعد از خونواده، اولین کسایی هستن که به دیدنشون می‌رم.
بهترین فیلمی که دیدی؟ امسال فیلم خوبی ندیدم؛ ولی فیلم «دلشکسته» رو برای چندمین بار دیدم!
بهترین تاپیکی که مشاهده کردی؟ یک خط برای کسی که دوستش داری ..... - T I T A N I U M
دروغ 13؟ من خیلی خوشبختم! خوشبخت‌ترین مخلوق خدا هستم!
بهترین مسافرتی که رفتی؟ ایلام - توی پرانتز یه چیزی رو بگم. یک هفته پیش برای کاری که داشتم، یه روز مهمون ایلامی‌های عزیز بودم. انسان‌های فوق‌العاده مهربون، دوست‌داشتنی و گُلی هستن و این موضوع خیلی باعث خوشحالی من شد. اما متأسفانه بخاطر وضعیت نامناسب این شهر، لحظه لحظه اشک ریختم. شهری که 8 سال زیر بمبارون ویرون شد، بعد از 26 سال، هنوز تغییر چندانی نکرده و هنوز هم مردم توی اوضاع نامناسبی دارن زندگی می‌کنن!
دوست داری عید نوروز کجا بری؟ مثل چند سال اخیر، هیچ‌جا... دلم فقط یه ذره آرامش می‌خواد؛ همین!
آرزوی سال 92؟ جو گرم خونواده‌مون هیچ‌وقت به سردی نکشه و من هم بتونم سر پدر و مادرم رو بلند نگه دارم.
به نفر قبلیت یه بیت شعر هدیه کن؟ یک عمر در این بادیه گشتم، لاف عاشقی را ز هزاران کس بشنیدم، لایق جام نگاهت فقط یک تن بود، آن کس که دلش با دل تو «یک رنگ» بود. (از خودم)
چه اهدافی رو امسال داشتی؟ به كدومشون رسيدی؟ پیشرفت تحصیلی-پیدا کردن شغل مناسب (حداقل برای شروع)-سربلند کردن هرچه بیشتر پدر و مادرم. خدا رو شکر تقریباً به 3تاش رسیدم.
برای سال جديد چه اهدافی داری؟ داشتم... مرُدن همه!
درکل سال 93 تا اینجا چگونه گذشت؟ خیلی خوب. کسی پیدا شد که همه زندگیم شد، بهم جون دوباره داد، کمکم کرد دوباره روی پاهام وایسم. برای همه چی ازش ممنونم. از ته ته دلم اینو می‌گم و از همچی پشیمون نیستم. و از ته ته قلبم براش دعا می‌کنم که آرزوهاش با حکمت خدا یکی باشن.
چقدر به سال 94 امیدواری؟ هیچی! یه مُرده به هیچی هیچ امیدی نداره!

آخرین ویرایش:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام من دعوت نبودم اما پر کردم
نام:پویان
نام خانوادگي: خان
محل زندگی: الان زنجان اما در آینده شاید یه جای دور مثلا انگلیسی جایی خخخ
بهترین و بدترین لحظه سال 93؟ هنوز تموم نشده تا الان هیچی ولی فک کنم اتفاقای خوب در راهه
بهترین ترانه ای که سال 93گوش دادی؟ ترانه که زیاده اما آلبوم جدید ابی بد نبود آهنگ معروف شادمهر هم خوب بود
موفق ترین خواننده سال 93؟ امسال خواننده خوب نداشتیم شاید بشه گفت پاشایی
بهترین بازیگر سال از نظر شما؟ لیلا حاتمی
بهترين دوستت در باشگاه و دنياي واقعي؟ توی باشگاه که زیاده .....دنیای واقعی هم دوستم هادی
بهترین فیلمی که دیدی؟ جدایی نادر از سیمین :دی خوب تازه دیدمش خخخخخ
بهترین تاپیکی که مشاهده کردی؟(استارتر یادت نره) بهترین نداشته ....زنگ تفریح بعضیاش خوبن
دروغ 13؟ قبولی در داشنگاه تهران
بهترین مسافرتی که رفتی؟ قم -جمکران -کاشان
دوست داری عید نوروز کجا بری؟ اگر خدا بخاد مشهد
آرزوی سال 92؟ قبولی ارشد ....پذیرش در سپاه برای سربازی
به نفر قبلیت یه بیت شعر هدیه کن؟ از دست غیبت تو شکایت نمی کنم/تا نیست غیبتی ندهد لذتی حضور
گر دیگران به عیش و طرب خرمند و شاد /ماراغم نگاربود مایه سرور
چه اهدافي رو امسال داشتي؟به كدومشون رسيدي؟ خیلی به هیچ کدوم نرسیدم
براي سال جديد چه اهدافي داري؟ هدف خدمت مقدس است و بس .....امیدوارم اسکیس خوب بدم برم یونی تهران نشد بازم کنکور

درکل سال 93تا اینجا چگونه گذشت؟چقدر به سال 94امیدواری؟ یکی از بدترین سال های عمرم
موفق باشید.. موید باشید و سرمست

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
نام:جیگر خانوم:)

نام خانوادگي:طلا بانو :)
محل زندگی:زنجان:cool:
بهترین و بدترین لحظه سال 93؟بهترین لحظه های سال 93 روزای عید بود که کربلا بودم.قسمت همتون:)دو تا لحظه ی خیلی بد داشتم که یکیش خصوصیه.دومیشم روزی بود که تو باشگاه خبر فوت مرتضی رو شنیدم.واقعا شوکه شدم.تقریبا همه امید داشتن که حالش خوبه و میتونه تو چند روز آینده مرخص بشه ولی تو اون اوج امیدواری ناامیدمون کرد و رفت:cry:
بهترین ترانه ای که سال 93گوش دادی؟صدای مرتضی که برای همیشه تو ذهنم موندگار شد....
موفق ترین خواننده سال 93؟بنظرم مرتضی خیلی امسال مورد توجه بود.خیلی اهل موسیقی نیستم
بهترین بازیگر سال از نظر شما؟امسالم که تی وی رو کلا گذاشتم کنار:D
بهترين دوستت در باشگاه و دنياي واقعي؟تو باشگاه www.parvane و مهشید جونی و کلا همه ی دوستای آبیدل که تو تاپپیک آبیا باهم صفا میکنیم:smile:دنیای خودمون مهدیه و معصومه دوستان باوفای خودم:smile:
بهترین فیلمی که دیدی؟گفتم که تی وی رو کلا گذاشتم کنار امسال:cool:
بهترین تاپیکی که مشاهده کردی؟(استارتر یادت نره)تمام اون تاپیکایی که من باهاشون حال میکردم و ازشون استفاده کردم حذف شدن:biggrin:البته تاپیک اسکریم و خنده خعلی باحاله یه خورده که حالم گرفته باشه میام اونجا.پستای بچه هام واقعا خوبه که متاسفانه اسم همشونو یادم نیست.کرکر خنده ام خوبه دوسش دارم
دروغ 13؟بیخیال بابا
بهترین مسافرتی که رفتی؟عید امسال کربلا.بهترین نبود محشر ترین بود
دوست داری عید نوروز کجا بری؟بمونم خونه چون کنکوری ام:)
آرزوی سال 92؟موفقیت تو کنکورم تا بتونم یه مقدار از شکست هایی رو که تو این سال خوردم جبران کنم
به نفر قبلیت یه بیت شعر هدیه کن؟ دیدی ای دل که غم عشق دگر بار چه کرد؟چون بشد دلبر و با یار وفادار چه کرد؟ آه از آن نرگس جادو که چه بازی انگیخت.آه از آن مست که با مردم هشیار چه کرد...
نمیدونم نفر قبلیه کیه ولی من این شعرو خعلی دوست میدارم

:)
چه اهدافي رو امسال داشتي؟به كدومشون رسيدي؟ هدفم فعلا درسمه و موفقیت تو زندگیم.ایشالا به همشون میرسم.هدف بعدیم خوب بودن و خوب موندن بود که تمام تلاشمو کردم که بهش برسم و امیدوارم موفق بوده باشم.البته فقط تو دنیای واقعی خودم
کنکور:)
درکل سال 93تا اینجا چگونه گذشت؟چقدر به سال 94امیدواری؟ لحظه های خوب و بدی زیادی داشت و متاسفانه تو یه جای زندگیم شکست بزرگی خوردم اما به آیندم امیدوارم و تمام تلاشمو میکنم که اون شکست جلوی موفقیتم رو نگیره

از استار ممنونم که دعوتم کرد و منو قابل دونست;)
عید همگیتون جلو جلو مبارک

amir21000

عضو جدید

نام: امیررضا

محل زندگی: بندر دیر(تو ترم پای کوه سید محمد)
بهترین و بدترین لحظه سال 93؟ واقعیتش اتفاق خاصی واسم نیفتاده شاید بدش نا امید شدن و 5 واحد افتادن خوبش هم سلامتیم که نمیشه گفت اتفاق بوده ...
بهترین ترانه ای که سال 93گوش دادی؟ زیاد گوش نمیدم اما مثل همیشه نبش قلب مازیار فلاحی رو دوست دارم ...
موفق ترین خواننده سال 93؟ موفق که نمیشه گفت اما مرتضی پاشایی
بهترین بازیگر سال از نظر شما؟ فیلم ایرانی نمی بینم خارجی هم اسمشونو نمیدونم
بهترين دوستت در باشگاه و دنياي واقعي؟ در باشگاه که دوستی ندارم اما دنیای واقعی هستن مثل احمد و حسن و علیرضا و ... زیادن ...
بهترین فیلمی که دیدی؟ رستگاری شائوشنگ
بهترین تاپیکی که مشاهده کردی؟(استارتر یادت نره) زیاد نمیام اینجا ...
دروغ 13؟ همه چی ارومه من چقد خوشحالم ...
بهترین مسافرتی که رفتی؟ نرفتم ...
دوست داری عید نوروز کجا بری؟ مشهد که متاسفانه نمیشه ...
آرزوی سال 94؟ سلامتی پدر و مادرم و اینکه ازم راضی باشن ...

یا رب این شاخه گل از شش جهتش دار نگاه
این دعا کردم و از شش جهت آمین آمد

چه اهدافي رو امسال داشتي؟به كدومشون رسيدي؟ متاسفانه هدفی نداشتم همون هدفای کوچیکم بهشون نرسیدم
براي سال جديد چه اهدافي داري؟ اینکه بتونم اوضاع درسیم رو درست کنم و به زندگیم نظم بدم ...
درکل سال 93تا اینجا چگونه گذشت؟چقدر به سال 94امیدواری؟ سال بدی داشتم ...:( به سال 94 تا الان فک نکردم اما امیدوارم خوب باشه ...
موفق باشید..

آخرین ویرایش:

emperatoretanhai

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چه باحال خوب یادته هر سال اینو میزاری........................ایول
نام:مسعود
نام خانوادگي:......
محل زندگی: زرین شهر....استان اصفهان
بهترین و بدترین لحظه سال 93؟یادم نیس....خخخخخخخ
بهترین ترانه ای که سال 93گوش دادی؟گوش ندادم
موفق ترین خواننده سال 93؟نمدونم
بهترین بازیگر سال از نظر شما؟تلویزیون نمیبینم
بهترين دوستت در باشگاه و دنياي واقعي؟
توی دنیای واقعی
یاس منم

توی باشگاه
همه کسایی که تو لیست دوستام هستن را دوستشون دارم خیلی زیاد

بهترین فیلمی که دیدی؟یادم نیست اخرین بار کی فیلم دیدم
بهترین تاپیکی که مشاهده کردی؟(استارتر یادت نره)بعد از چند ماه تازه اومدم باشگاه.....
دروغ 13؟اصلا اسم دروغو نیار
بهترین مسافرتی که رفتی؟ هرجا رفتم خوش گذشته خداراشکر
دوست داری عید نوروز کجا بری؟برم شمال خونه یاسین (یاس منم)اینا...خخخخخخ...یا المان
آرزوی سال 92؟ضهور امام زمان
به نفر قبلیت یه بیت شعر هدیه کن؟ مرنج و مرنجان
چه اهدافي رو امسال داشتي؟به كدومشون رسيدي؟یادم نیست.....خخخخخ
براي سال جديد چه اهدافي داري؟موفقیت کاری.داش یاسین برامکلاس اموزشی بزاره...........

درکل سال 93تا اینجا چگونه گذشت؟چقدر به سال 94امیدواری؟خوبه خداراشکر....امیدم به خداس

در پناه حق موفق و پیروز و پرانرژی و شاد باشید..........

دوختر بلا

عضو جدید
کاربر ممتاز
نام:زيبا
نام خانوادگي:بلاي خفته....خخخخ
محل زندگی:تبريز
بهترین و بدترین لحظه سال 93؟همه ي لحظات بدترين بودن كاش زود تموم شه اين سال ننگ
بهترین ترانه ای که سال 93گوش دادی؟سامان جليلي_ قسم
موفق ترین خواننده سال 93؟سامان جليلي
بهترین بازیگر سال از نظر شما؟سام درخشان
بهترين دوستت در باشگاه و دنياي واقعي؟بماند.........دنياي واقعي دوست بهتريني وجود نداره
بهترین فیلمی که دیدی؟رسوايي
بهترین تاپیکی که مشاهده کردی؟(استارتر یادت نره)يادم نمياد ولي تاپيك شب زنده داري خوبه
دروغ 13؟به همه گفتم كه ميتونم فراموشش كنم ولي.....
بهترین مسافرتی که رفتی؟ندارم
دوست داری عید نوروز کجا بری؟
آرزوی سال 92؟بتونم بخندم
به نفر قبلیت یه بیت شعر هدیه کن؟دراين دنيا كسي بي غم نباشد اگر باشد بني آدم نباشد.....شرمنده همين يادم بود...خخخخخخخ
چه اهدافي رو امسال داشتي؟به كدومشون رسيدي؟يه هدف بزرگ داشتم ولي نرسيدم نرسيدم
نميدونم
درکل سال 93تا اینجا چگونه گذشت؟چقدر به سال 94امیدواری؟خيلي خيلي بدبود وهست.....به خدام اميد دارم زندگيم خوب شه

M.A777

عضو جدید
کاربر ممتاز
نام :
محسن

نام خانوادگي :
ک (سر جمع میشه » محسنک!)

محل زندگی : آبادان

بهترین و بدترین لحظه سال 93؟ : بهترین موفقیت پدرم در کارش و بدترین مریضی یکی از اقوام و ناراحتی یکی از دوستانم از دستم

بهترین ترانه ای که سال 93گوش دادی؟ : ترانه Stay with me از Sam Smith تو تنهائی میچسبه،در کل A Team از Ed Sheeran بهترین هس

موفق ترین خواننده سال 93؟ : خارجکی Ed Sheeran داخلی» هیچکس (منظورم همون هیچ نفر هستش!)

بهترین بازیگر سال از نظر شما؟ : بازیگر اصلی سریال True Detective فک کنم مک کانلی یه همچین اسمی داره!

بهترين دوستت در باشگاه و دنياي واقعي؟ : تو باشگاه کوروش کبیر 90 از قدیم عزیزترینم بوده و هست،بچه های عزیز جدیدی که میشناسم سعید و مارال و رئیس جمهور قلبم :D و میکی و برخی دیگه،اینا واقعا بچه هال دل چسبی هستند.
تو واقعیت هم 5تا رفیق ناب و گل دارم به علاوه بسیار بسیار رفیق خوابگاهی :D

بهترین فیلمی که دیدی؟ : اخیرن Ethernal Sunshine of the Spotless Mind فوق العاده به دلم نشست.عالی عالی عالی.

بهترین تاپیکی که مشاهده کردی؟(استارتر یادت نره) : متاسفانه چیز دندان شکنی نبوده

دروغ 13؟ : خوشحالی بی پایان! ناراحتی بی پایان!

بهترین مسافرتی که رفتی؟ : قبلن ها،شیراز،جدیدن هیچجا نرفتم

دوست داری عید نوروز کجا بری؟ : خونه باشم،آشناها بیان بیشتر میچسبه

آرزوی سال 94؟ : انرژی!!!

به نفر قبلیت یه بیت شعر هدیه کن؟ : هرکسی نغمه ی خود خواند و از صحنه رود، صحنه پیوسته به جاست، خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد :gol:

چه اهدافي رو امسال داشتي؟به كدومشون رسيدي؟ : درس،ورزش،خود سازی| اولی که هیچ خودش میگذره،دومی هم که هیچ خودش زوری میره تو پاچم،سومی هم نظرات دیگران باید مشخص کنه که آدم شدم یا نه خخخ:D

براي سال جديد چه اهدافي داري؟ : من کلا هدفی ندارم،اهداف من رو دارن!والا پایان درس و سربازی و کار اینا خو اجباری هستن،کار مد نظرمه ایشالا بتونم دنبال کنم و خدا کمکم کنه :)

درکل سال 93تا اینجا چگونه گذشت؟چقدر به سال 94امیدواری؟ :
فوق العاده معمولی، یکم خوب یکم بد | بسیار زیاد امیدوارم،ایشالا خدا دلمو نشکنه.:heart:

مرسی ایشالا سال زیبایی رو پیش روتون داشته باشید بچه های گل باشگاه. :gol:

امیدوار باشید و هیچوقت بی انرژی و بی امید نشید،زندگی ساخته شده که بد باشه!نه خوب!وگرنه میشد بهشت!
به این فکر کنید وقتی برید بهشت،دلتون واسه سختی های دنیا تنگ میشه :) :heart:

ساناززز

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام .... من دعوت نبودم ولی دلم خواست دیه چیکارش کنم ببخشید به هر حال :smile:

نام:ساناززز
نام خانوادگي:.....

محل زندگی:
تهران

بهترین و بدترین لحظه سال 93؟
بهترین لحظه ها وقتی بود که با بچه ها تو باشگاه بودم / بدترین لحظه ام امسال وقتی بود که یه روزه کامل با بابام قهر کردم خخخ حالا تا اخرش نمیدونم چی میشه خخخ

بهترین ترانه ای که سال 93گوش دادی؟
اهنگه ملانی ( چرا من )

موفق ترین خواننده سال 93؟
هیچ کدومو دوست ندارم چرت میخونن خخ

بهترین بازیگر سال از نظر شما؟ فیلم زیاد نمیبینم ولی بازیه عبدیو دوس دارم

تو باشگاه که یه عالمه دوست دارم ولی اجی هلنا و سارا و استارلتو سحرنازو اوا جونیم و داداشامم داداش ابی و علیرضا . و پویان بیرونم دوست ندارم :(

بهترین فیلمی که دیدی؟
من فخط اتش بسو تا اخر دیدم دی

بهترین تاپیکی که مشاهده کردی؟(استارتر یادت نره)
تاپیکه ماچند نفر ..... و تاپیکه پرسپولیس

دروغ 13؟
استقلال با دوازده نفر به پرسپولیس باخت :)

بهترین مسافرتی که رفتی؟
سفرم به مشهدو جمکران 4 سال پیش
دوست داری عید نوروز کجا بری؟ خیلییی دلم میخواد برم مشهد ولی نمیشه :(

آرزوی سال 94؟
قبولی تو ارشد و سلامتی

به نفر قبلیت یه بیت شعر هدیه کن؟ گفتمش نقاش را نقشی بکش از زندگی / با قلم نقشی بر لب دریا کشید
چه اهدافي رو امسال داشتي؟به كدومشون رسيدي؟معدله بالا . بهش رسیدم

براي سال جديد چه اهدافي داري؟قبولی تو ارشد و به پایان رسوندنه پایان نامم خخ

درکل سال 93تا اینجا چگونه گذشت؟چقدر به سال 94امیدواری؟
93 برام ساله خوبو ارومی بود دوسش داشتم امسال کلی از تنهایی دراومد خیلی خوب بود برام
94 ام مطمئنم خوبه امیدم زیاده
موفق باشید..

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
نام:مرتضی
نام خانوادگی:عابدی
محل زندگی:مشهد
بهترین وبدترین لحظه سال 93:والاماکه خوبی ندیدیم
بهترین ترانه ای که گوش دادی:ترانه خاصی نیست کلاهرچی خوشم بیادگوش میکنم
موفق ترین خواننده سال 93:همایون شجریان و...!
بهترین دوست درباشگاه ودنیای واقعی:دوست زیاددارم ولی یه دوست مهربون دارم که همیشه احوالپرسمه:)
بهترین فیلمی که دیدی:فیلم زیادنمیبینم:surprised:
بهترین تایپیک:باورمیکنی یادم نمیاد:D
دروغ 13:وزیراقتصادفرمودن ماقدرت اقتصادی منطقه میشیم:confused:
بهترین مسافرتی که رفتی:شیراز
دوست داری عیدنوروزکجابری:یه جایی که غم نباشه:D
آرزوی سال 92:عاقبت به خیری هممون:)
به نفرقبلیت یه بیت شعرهدیه کن:این قافله عمرعجب میگذرد/دریاب دمی که باطرب میگذرد:smile:
چه اهدافی امسال داشتی به کدوم رسیدی:انقدراهداف داشتم هیچ کدوم محقق نشد:biggrin:
برای سال جدیدچه اهدافی داری:بتونم توکارم به حداعلابرسم
درکل سال 93چگونه گذشت:ای نه خوب بودنه بدبیشتربدبود:D
چقدربه سال 94امیدواری:امیدوارم:)

pesare abidell

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ممنون از حضور پرنگتون.
دعا كنيد اهواز هم بارون بياد ما از اين شرايط بد خلاص بشيم..

Mʀ Yᴀsɪɴ

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چه باحال خوب یادته هر سال اینو میزاری........................ایول
نام:مسعود
نام خانوادگي:......
محل زندگی: زرین شهر....استان اصفهان
بهترین و بدترین لحظه سال 93؟یادم نیس....خخخخخخخ
بهترین ترانه ای که سال 93گوش دادی؟گوش ندادم
موفق ترین خواننده سال 93؟نمدونم
بهترین بازیگر سال از نظر شما؟تلویزیون نمیبینم
توی دنیای واقعی
یاس منم

توی باشگاه
همه کسایی که تو لیست دوستام هستن را دوستشون دارم خیلی زیاد

بهترین فیلمی که دیدی؟یادم نیست اخرین بار کی فیلم دیدم
بهترین تاپیکی که مشاهده کردی؟(استارتر یادت نره)بعد از چند ماه تازه اومدم باشگاه.....
دروغ 13؟اصلا اسم دروغو نیار
بهترین مسافرتی که رفتی؟ هرجا رفتم خوش گذشته خداراشکر
دوست داری عید نوروز کجا بری؟برم شمال خونه یاسین (یاس منم)اینا...خخخخخخ...یا المان
آرزوی سال 92؟ضهور امام زمان
به نفر قبلیت یه بیت شعر هدیه کن؟ مرنج و مرنجان
چه اهدافي رو امسال داشتي؟به كدومشون رسيدي؟یادم نیست.....خخخخخ
براي سال جديد چه اهدافي داري؟موفقیت کاری.داش یاسین برامکلاس اموزشی بزاره...........

درکل سال 93تا اینجا چگونه گذشت؟چقدر به سال 94امیدواری؟خوبه خداراشکر....امیدم به خداس

در پناه حق موفق و پیروز و پرانرژی و شاد باشید..........
ما خونه نیستیم :D

چه گیری به کلاس من دادی :razz:

saharnaz73

عضو جدید
کاربر ممتاز
نام:سحرناز
نام خانوادگي:.....
محل زندگی: ........
بهترین و بدترین لحظه سال 93؟بدترین :فوت خالم :cry: بهترین : اینکه بابام ماشینشو داد بهم :d
بهترین ترانه ای که سال 93گوش دادی؟ مادر-مهدی یراحی
موفق ترین خواننده سال 93؟ پاشایی
بهترین بازیگر سال از نظر شما؟ لیلا حاتمی
بهترين دوستت در باشگاه و دنياي واقعي؟ تو باشگاه همه کسایی که تو لیست دوستامن تو دنیای واقعی پدر و مادر و خواهر و 2تا دوستم شادی و پریسا
بهترین فیلمی که دیدی؟ ..........
بهترین تاپیکی که مشاهده کردی؟(استارتر یادت نره)تاپیک آذربایجانی ها
دروغ 13؟ یه دوست خوب تو دانشگاه دارم
بهترین مسافرتی که رفتی؟ مشهد(از وقتی برگشتم زندگیم خیلی تغییر کرده:smile:)
دوست داری عید نوروز کجا بری؟ هیچ جا
آرزوی سال 92؟ شخصیه
به نفر قبلیت یه بیت شعر هدیه کن؟ یادمان باشد اگر خاطرمان تنها شد طلب مهر ز هر بی سروپایی نکنیم
چه اهدافي رو امسال داشتي؟به كدومشون رسيدي؟ ایمانمو تقویت کنم-کمتر گناه کنم و....... خدا رو شکر تقریبا موفق بودم
براي سال جديد چه اهدافي داري؟ خوب درس بخونم - اخلاقمو بهتر کنم-
کاری کنم که پدر ومادرم بیشتر ازم راضی باشن و هرکارخوب دیگه ای که بتونم......
درکل سال 93تا اینجا چگونه گذشت؟چقدر به سال 94امیدواری؟بیشترش بد بود یه خوشی هایی داشت که خیلی زود گذر بودن-توکلم به خداست
موفق باشید..ممنون

soroor_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی از دعوتتون
خیلی دوست میدارم تمام سوالاتتون پاسخ بدم
بنظرم تاپیک جالبی بود;)

ولی الان واقعا حسش نیست..ایشالا اگه تو این چند روز باقیمونده از این سال یه تحول خوب صورت بگیره که یکم بهم انرژی بده حتما میامو پاسخ میدم

مه دوست

عضو جدید
بهترین تاپیکی که مشاهده کردی؟(استارتر یادت نره) اون تایپیک هایی که کمک میکنن
به جواب سوالاتمون برسیم و مسابقاتی که برگذار میشه

چه اهدافي رو امسال داشتي؟به كدومشون رسيدي؟ امسال یه سال متفاوتی بود برام از نظر اهداف و همه چی

براي سال جديد چه اهدافي داري؟ دارم روش کار میکنم
;)

به امید خدا ، خیلییی

مریدا

عضو جدید
کاربر ممتاز
نام: مریم
نام خانوادگي: فرزدی حقیقی
محل زندگی: رشت
بهترین دیدن کسی بود که واسم خیلی ارزش داره خپل و بدترین قبول شدم اما نرفتنم به ارشد
هد فن فرزاد فرزین
مرتضی پاشایی عزیز
بهترین بازیگر سال از نظر شما؟
اکبر عبدی
بهترين دوستت در باشگاه و دنياي واقعي؟ خپل جون
بهترین فیلمی که دیدی؟ چه رویاهایی می آیند رابین ویلیامز
بهترین تاپیکی که مشاهده کردی؟ (استارتر یادت نره)
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/wink.gif *۞*۞* سعی کن بین نفر قبلی و قبل قبلیت دعوا راه بندازی *۞*۞* داداش نوید گلم

بهترین مسافرتی که رفتی؟ تهران کرج ایستگاه مهر شهر خخخخخخخخ
مارماریس
آرزوی سال 92؟
ارشد برم
نترس از هجوم حضورم چیزی جز دلتنگی با من نیست...
چه اهدافي رو امسال داشتي؟به كدومشون رسيدي؟ به همه شون اگرم بعضیاشون نشد حتما حکمتیه
میخوام زندگی کنم
درکل سال 93تا اینجا چگونه گذشت؟چقدر به سال 94امیدواری؟ سال پر از حوادثی بود البته حوادث بد و خوب اما مطمئنم خیر میشه به سال 94 امیدوارم خیلی
موفق باشید.. متچکرم

http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=227789&d=1412958983

آخرین ویرایش:

Negin.NVF

عضو جدید
نام: نگین
نام خانوادگي: -
محل زندگی: اردبیل
*بهترین :راحت شدن از دست یه فرد سمج
*بدترین:شب قبل کنکور ک پشیمون بودم از درس نخوندم
*irem Derici - Kalbimin Tek Sahibine*
Yaparim Bilirsin-Ebru gundes*
*مرتضی پاشایی-رفت اما جاودانه شد
بهترین بازیگر سال از نظر شما؟
*طناز طباطبایی
*در باشگاه قبلا دوست زیاد داشتم اما 4 سال نیومدم و ایمیلم هک شد و رمزم یادم رفت و اکانت قبلیم رفت.دوستای قدیمیمم نمیان
*واقعیت :مهسا 8 ساله دوستیم
بهترین فیلمی که دیدی؟
*بیشتر تو فاز کارتونم.دلیر
بهترین تاپیکی که مشاهده کردی؟ -
دروغ 13؟
*چون حال و حوصله نداشتم الکی به همه میگفتم برا ارشد میخونم تا از زیر کارا در برم.البته درس خوندن من ی نمه شاخدار محسوب میشه
بهترین مسافرتی که رفتی؟
*ترکیه
*یزد - کاشان
آرزوی سال 92؟
*کل سال خوشحال باشم و چیزی توانایی ناراحت کردنمو نداشته باشه
*عاشق و پریشون ،شبگرد تو خیابون
*مستم و بی قرارم اما کاری ب کسی ندارم.
چه اهدافي رو امسال داشتي؟به كدومشون رسيدي؟
*ادامه دادن کلاس ویولن – نشد
*بیشتر برای خودم وقت بزارم- شد
*بیشتر در خدمت خانواده م باشم-ب نحو احسن شد
*یکی دیگه هم بود داشت میشد ک خیلی خوب بود اما نشد
*برا کنکور ارشد بخونم
*پایان نامه کارشناسیمو کار کنم
*آشپزی یاد بگیرم
**** این خیلی خصوصی
*کلا سال خوبی بود فقط 2 تا موقعیت رو همینجوری الکی از دست دادم ک سال 94 حتما ب دستشون میارم

hanane1

عضو جدید
کاربر ممتاز
نام: حنانه

نام خانوادگي: خسروی
محل زندگی: اصفهان اهواز
بهترین و بدترین لحظه سال 93؟بهترین :روزایی که کربلا بودم
بدترین:تیرماه 93 تا مرداد و یک ماه افسردگی شدید

بهترین ترانه ای که سال 93گوش دادی؟رابطه شادمهر عقیلی

موفق ترین خواننده سال 93؟اول شادمهر بعد پاشایی بعد تتلو
:D
بهترین بازیگر سال از نظر شما؟اکبر عبدی :)

بهترين دوستت در باشگاه و دنياي واقعي؟roozbeh painter*
Hosse!N_206.fantastic.fati *mohadese.anzalielmira2010 smooth criminalو خیلی از دوستای گل دیگه :)
بهترین فیلمی که دیدی؟من بيشتر سريال ميبينم:یادم نیس :|
بهترین تاپیکی که مشاهده کردی؟(استارتر یادت نره) زیاد فعال نبودم تایپیک یادم نیس :|
دروغ 13؟استقلال در حد پرسپولیسه
:D
بهترین مسافرتی که رفتی؟کربلا
دوست داری عید نوروز کجا بری؟کیش .قشم. انزلی
آرزوی سال 94؟ امیدوارم با شروع سال بشنوم اون خبریو که 8 ساله منتظرشم :)
به نفر قبلیت یه بیت شعر هدیه کن؟.....

چه اهدافي رو امسال داشتي؟به كدومشون رسيدي؟ قبولی در دانشگاه که قبول شدم انصراف زدم :|
و بزرگترین هدف زندگیم که تقریبا 3 4 مرحله جلو رفتم

میکوشم برسم به چیزی که سالهاست منتظرشم :) و بهترین لحظه ها رو بسازم :)
درکل سال 93تا اینجا چگونه گذشت؟چقدر به سال 94امیدواری؟بجز تیرماه و مرداد ماه و شبای قدر فوق العاده عای بود
خیلی به 94 امید دارم امیدوارم همه به هر چی میخوان برسن :)

و در آخر :ممنون که دعوت کردید

آخرین ویرایش:

مسعود.م

متخصص والیبال باشگاه ورزشی
کاربر ممتاز
نام: مسعود
نام خانوادگي:....
محل زندگی: اهواز
بهترین و بدترین لحظه سال 93؟ بهترین لحظه سال 93 ترم پیش بود که بعد چندین ترم پیشرفت خوبی داشتم:).... و البته موفقیت های بچه های والیبال;)
بدترینم چند روز گذشته بود که تو یه گفتگو خصوصی حرف هایی شنیدم که تو عمرم کسی بهم نزده بود... اما ازش گذشتم:gol:

بهترین ترانه ای که سال 93گوش دادی؟ حس ارامش محمد علیزاده
موفق ترین خواننده سال 93؟ کی هست؟:cool:
بهترین بازیگر سال از نظر شما؟ به نظر داورا احترام میزارم سعید آقاخانی:smile:
بهترين دوستت در باشگاه و دنياي واقعي؟ تو باشگاه که دوست زیاد دارم منتهی تو واقعیت بهترین دوستم سجاد هم دانشگاهیم هست
بهترین فیلمی که دیدی؟ طلا و مس
بهترین تاپیکی که مشاهده کردی؟(استارتر یادت نره) تاپیک خوب زیاد دیدم منتهی تلنگر و استارتر هم دوست خوبمون
دروغ 13؟ حالا کو تا 13:D

بهترین مسافرتی که رفتی؟ 12 یا 13 سالم بود که مشهد زیارت آقا امام رضا(ع) رفتم:redface::gol:
دوست داری عید نوروز کجا بری؟ مسافرت بعید میدونم جایی بریم چرا که پدر احتمالا دوران عید هم مشغول کار هستند
آرزوی سال 94؟ ان شاء الله سلامتی خاتواده و موفقیت تحصیلی
سعی میکنم که دیگر هیچ،حرف تلخی نباشد در سخنم

البته تو خوب میدانی،هیچ قصدی ندارم از سخنم...:gol:
کمی تغییرش دادم:redface:

چه اهدافي رو امسال داشتي؟به كدومشون رسيدي؟ اهداف تحصیلی بود که به بعضی رسیدم
براي سال جديد چه اهدافي داري؟ اهداف خوبی دارم طوری که به نیمی هم برسم خیلی خوبه
:gol:
درکل سال 93تا اینجا چگونه گذشت؟چقدر به سال 94امیدواری؟ شکر خدا خوب بوده:gol: خیلی....:smile::gol:
موفق باشید..

همچنین... ممنون از دعوت:gol: