رييس جمهور قلبها
عضو جدید
سلام به همه بچه ها
پ منو نشناختی دیگهمن تو یکی رو که میشناسم ..حرف الکی نزن .جو گرفتت
برو انور ..به کسی بگو که تو رو نشناسه ..پ منو نشناختی دیگه![]()
بازهم تاییدمیشود
معمولاتصمیم به ازدواج نمیگیرن.
مرسي....دقيقابا توجه به شرایط حاکم بر ایران به نظر من دوستی ها باید حد داشته باشند و به رابطه جنسی کشیده نشند اما
یه دوستیه موفق میتونه نیاز عاطفی و روحیه ادمو تامین کنه حداقل در شراطی که امکان ازدواج برای اکثریت جوانها نیست
و سن ازدواج دائما در حال بالا رفتن است!
نه منظورم این نبود.منظورم این بودخیلی ازدوستیاجوری هستش که معمولاطرفی که صادق هستش آسیب میبینه.یعنی می گین هنوزهم اکثریت ازدواج ها باز به سبک گذشته و بیداکردن دختر توسط مادربسر و خواستگاری رفتن مادربسر انجام می شود!؟![]()
خب مشکل همین تعیین حدرابطه ستبا توجه به شرایط حاکم بر ایران به نظر من دوستی ها باید حد داشته باشند و به رابطه جنسی کشیده نشند اما
یه دوستیه موفق میتونه نیاز عاطفی و روحیه ادمو تامین کنه حداقل در شراطی که امکان ازدواج برای اکثریت جوانها نیست
و سن ازدواج دائما در حال بالا رفتن است!
خب مشکل همین تعیین حدرابطه ست
جنس مشکلاتش باهم فرق داره.نمیشه باهم مقایسه کرد.درمجموع بستگی داره به هدف 2طرف ازدوستیازدواج ممکنه خیلی بیشتراز دوستی مشکل و دردسر داشته باشه (اونم دائمی و خلاص شدن توش هم زمین تا اسمون با دوستی فرق داره )
باید گذاشتش کنار!؟
من نظرم اینه که لازمه حتی بهتره که مدتی هم با دوست مخالف زندگی مشترک داشته باشیم
چون ببیشتر خصوصیات و شرایط زندگی دستمون میاد
البته باید مراقب بود شیطنتی رخ نده
منم موافقم باید ی کاری بکنی که اون ازت خسته بشه و خودش ولت کنه در غیراینصورت جفتتون هر کدوم به نحوی ضربه میبینینسلام........ خب اگه نخوایم با اونی که دوستیم ازدواج کنیم بازم این رابطه ضرر داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من میخوام تموم کنم رابطم رو باهاش ولی با یک مشاوره که صحبت کردم میگه که اون الان بهت به شدت وابسته شده!!!!!!!!!!در ضمن اگه تموم کنم واقعا ضربه میبینهخب من چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یکی کمکم کنه...!
![]()
در هر صورت کار سختی دارین . به نظر من راهش را هم از مشاوره بپرسین . فقط کاری نکنین که به هر دختری بی اعتماد بشه . منطقی عمل کنین . اگر دوستتون داشته باشه پا پیش میزاره .سلام........ خب اگه نخوایم با اونی که دوستیم ازدواج کنیم بازم این رابطه ضرر داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من میخوام تموم کنم رابطم رو باهاش ولی با یک مشاوره که صحبت کردم میگه که اون الان بهت به شدت وابسته شده!!!!!!!!!!در ضمن اگه تموم کنم واقعا ضربه میبینهخب من چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یکی کمکم کنه...!
![]()
يه كاري كن دلشو بزني...حتما اينكارو بكنا....يه كاري كن ازت بدش بياد...
خوب اگر شما رو واسه خودتون میخواد و راست میگه بگو پا پیش بزاره ! بعد هم اگر راست می گفت میتونید بهش فکر کنید . تو روابط یکی لطمه میبینه واسه همین میگن که باید از اینطور روابط خودراری کرد . چون نمیشه توش وابستگی رو کنترل کرد . اونم شاید دوستت نداشته باشه ولی بهت وابسته شده .من 3شبانه روز جواب sms هاشو ندادم..خودش میدونه که نخوام جواب بهش نمیدم...واسه همین کمتر اس میداد......بالاخره بعد3 روز اس ام اس داد که توروخدا نیکی جوابمو بده اگه جواب ندی یک کاری دست خودم میدم من باور نکردم حرفش رو....ولی بعد خواهر که منو میشناخت بهم زنگ زد!!!!!!!!!!گفت فقط یک مدت دیگه باهاش بمون بعد تموم کن منکه میدونم چند وقته دیگه هم باز همین ماجراهاست!!!!!!![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | چرا مجذوب نوع خاصي از جنس مخالف خود ميشويم؟ | تالار مشاوره | 0 | |
![]() |
اگر جنس مخالف از شما خوشش بیاد ولی ... | تالار مشاوره | 32 | |
م | دوستی با جنس مخالف | تالار مشاوره | 265 | |
![]() |
محدوده قدی جذاب برای جنس مخالف | تالار مشاوره | 7 | |
![]() |
خانواده ام مخالف بازاریند.........................بگم نه؟؟ | تالار مشاوره | 38 |