منصووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووور
خوب قبلش لطف کن مشخص کن که ازدواج کردن با نامزدی یا دوستی چه فرقی داره صرفا به خاطر اون اسمی که میره تو شناسنامه ی هم با هم فرق دارن نه؟من معتقدم اگر قبل از ازدواج با پسری در ارتباط نباشه یه دختر یاد نمی گیره با پسرا چطوری برخورد کنه.کم کم دل شوهرشو میزنه.باید در ارتباط باشه با پسرای مختلف تا بدونه چی میخواد.چشم بسته که نمیشه ازدواج کرد.اکثر دختراییم که بدون آشنایی قبل از ازدواج همسرشونو انتخاب می کنن شکست میخورن چون انتخابشون چشم بسته بوده.آفرین به دخترایی که بدون اینکه بشه اسمشونو گذاشت جلف با پسرا در ارتباطن و دوست میشن ولی حریم خودشونو حفظ میکنن[/QUOTEازجایی به بعدنمیشه حریمارورعایت کرد.رعایت کردنش سخت سخت میشه
میشه بپرسم شما آمار چه کشوری رو دارید؟؟ اونجا دلایل ازدواجشون منطقی تر از کشور ماست به همین دلییل آمارشون کمتر از ماست.
تو کشور ما خیلی از طلاق ها بخاطر بحث های جنسی هستش!!!ما هنوز این قضیه برامون حل نشده هستش.چه برسه به بقیه مشکلات!!!
تو کشور ما حتی خیلیا هستند که به خاطر بحث جنسی ازدواج میکنند.
به عنوان یک پسر اینو به شدت تکذیب می کنم !
من بین دخترا نیستم بین پسرا که هستم !
الآن هم ترم آخر کارشناسیم دیگه از این خبرا هم نیست !
اطلاعات من درموردسوئدهستش.البته تواین مسئله باهاتون هم عقیده ام که خیلی ازطلاقاوازدواج بیشتربه بحث جنسی مربوط میشه
آره اززندگی لذت میبرن.واقعاهم جای خوبیه برای زندگی.ولی آمارطلاقشونم کم نیست.درمجموع سختی کارتورابطه دختروپسراینه که معمولانمیشه حریمارورعایت کرد.وقتی هم حریما رعایت نشه.هر2طرف آسیب میبیننمن در مورد کشور سوئد فقط اینو میدونم که کشور خوبی برای ایرانیاست.چون خیلیا برای ادامه تحصیل اونجا میرند.و در کل کشور سوییس و سوئد کشورایی هستند که مردمشون از زندگی کردن بیشترین لذت رو میبرند
آره اززندگی لذت میبرن.واقعاهم جای خوبیه برای زندگی.ولی آمارطلاقشونم کم نیست.درمجموع سختی کارتورابطه دختروپسراینه که معمولانمیشه حریمارورعایت کرد.وقتی هم حریما رعایت نشه.هر2طرف آسیب میبینن
آخه قضیه اینه دوست صمیمی شدن وازهم دیگه شناخت پیداکردن 2 تامسئله متفاوتهآخه این واقعا احمقانست اگه قراره تو دوستی شکست بخوری حد اقل دوست بودین ولی اگه با همون طرف ازدواج کنی بدون اینکه دوست باشی بدبختیت صد در صده.دوستی باید تو زندگی دختر پسرا باشه.باید قبل از ازدواج با همسر آیندت در ارتباط باشی.بشناسیش رابطه صمیمی داشته باشی تو موقعیتهای مختلف آزمایشش کنی.بعد ازدواج کنی این که سرتو بندازی پایین بشینی سر سفره ی عقد خود کار احمقانست.مال خونواده های بی فرهنگه.آدم فهم داره میفهمه بدون شناخت نیشه یکیو واسه آینده انتخاب کرد.آخه رو چه حسابی بدوت شناخت وارد زندگی مشترک بشه آدم
موافقمآخه قضیه اینه دوست صمیمی شدن وازهم دیگه شناخت پیداکردن 2 تامسئله متفاوته
آخه اگه باکسی به نیت ازدواج صمیمی بشی. بعدشم بهش نرسی ضربه میبینی.مگه اینکه قصدازدواج درمیون نباشهخوب صمیمی هم بشه مشکلی نداره.تا جایی که انقد وابستگی ایجاد نشه که اگه یه موقع طرفو از دست داد بش ضربه بخوره.وابستگی به همه چی بده.ولی صمیمیم بشه مشکلی نیس.
معمولاتصمیم به ازدواج نمیگیرن.به نیت ازدواج که دویت نمیشن اول دوس می شن بعد تصمیم میگیرن ازدواج کنن
به نیت ازدواج که دویت نمیشن اول دوس می شن بعد تصمیم میگیرن ازدواج کنن
بعضی موقع هاهم پسرابیشتردل میبندنحالا چه ازدواج کنن و چه ازداج نکنن متضرر میشن !
اینم فراموش نکنین ایم دلبستگی دست خود ادم نیست بلکه کم کم بوجود میاد
یهو می بینی که یهش عادت کردی در صورتی که اون می خواد بره ( مخصوصا دختر ها تو این وقت ها بیشتر دل می ببندند و بیشتر هم آسیب مب بینند )
تایید میشودبعضی موقع هاهم پسرابیشتردل میبندن
حالا چه ازدواج کنن و چه ازداج نکنن متضرر میشن !
اینم فراموش نکنین ایم دلبستگی دست خود ادم نیست بلکه کم کم بوجود میاد
یهو می بینی که یهش عادت کردی در صورتی که اون می خواد بره ( مخصوصا دختر ها تو این وقت ها بیشتر دل می ببندند و بیشتر هم آسیب مب بینند )
منظورتون چیه؟بستگی به جنسش داره!
آخه واقعادل بستن دست خودپسریادخترنیستش.یه حسه.نمیشه دستوری باهاش برخوردکردبدجوری تاییدمیشود یهودیدیددختره نتونست طرف روفراموش کنه حالا یکی بیادبدبختو نجات بده
به نظرمن پسرا راحت ترمیتونن فراموش کنن تادختراآخه واقعادل بستن دست خودپسریادخترنیستش.یه حسه.نمیشه دستوری باهاش برخوردکرد
بازهم تاییدمیشودبه نطر من نبودن بهتره ..اخه فقط دردسر داره ...
من تو یکی رو که میشناسم ..حرف الکی نزن .جو گرفتتباید روش فکر کنم!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | چرا مجذوب نوع خاصي از جنس مخالف خود ميشويم؟ | تالار مشاوره | 0 | |
![]() |
اگر جنس مخالف از شما خوشش بیاد ولی ... | تالار مشاوره | 32 | |
م | دوستی با جنس مخالف | تالار مشاوره | 265 | |
![]() |
محدوده قدی جذاب برای جنس مخالف | تالار مشاوره | 7 | |
![]() |
خانواده ام مخالف بازاریند.........................بگم نه؟؟ | تالار مشاوره | 38 |