سـعید
مدیر بازنشسته
مارال جان الان ترم چندمی؟؟؟؟؟تاپیک بسیار خوبیه
هر چند که ما که هنوز هیچ کلاسیمون تشکیل نشده !
مارال جان الان ترم چندمی؟؟؟؟؟تاپیک بسیار خوبیه
هر چند که ما که هنوز هیچ کلاسیمون تشکیل نشده !
اره!!! منم ماژیک هامو پارسال خریدم. شانس آوردم. دوستم هفته ی پیش چندتا kurecolor touch خرید ، الان دیگه کار نمی کنن.
فکر کنم تقلبی شدن!!! مال من که از پارسال دارم، هنوز کار می کنه![]()
عزیزم من برنامه فیزیکی خودمو برات ایمیل کردمهرجور مطالعاتی که دارید اگه بتونید در اختیارم بذارید خوبه. کلیات رو تا حالا بررسی کردم جزییات رو دارم بررسی میکنم اینکه هر بخشی از چه ریز فضاهایی تشکیل شده و مساحت و اینا برای یک بیمارستان عمومی 100 تخت خوابی
angellla65@yahoo.com
ما که دختریم از این جو گرفتن های بعضی دخترا اعصابمون میریزه به هم. برا شما حتما عذاب آوره. اما خب خوبه ادم یه وقتا فعال بازی دربیاره.دخترای دانشگاه ما، مارو که بیچاره کردن. ترم قبل که ترم اولی به حساب میومدیم جلسه دومی که سر کلاس بیان معماری رفتیم و تکلیف که بهمون محول شده بود رو خواستیم ارایه کنیم -تمرین خطوط- دیدیم دخترا رفتن پرزانته در حد کپا دل ری کار کردن! مای بد بخت رفتیم کارهارو توی کلیر بوک گذاشتیم، اینا اومدن منبت کاری و مینا کاری و مینیاتور و ... هر چی که تونستن برای پرزانتشون کار کرده بودن![]()
زرناز! چقد این شیت بندیتون زمان برد؟ کاشکی از یه دوربین خوب واسه عکس گرفتن استفاده میکردی، یه دوربین موبایل هیچوفت نمیتونه جای دوربین دیجیتال واقعی رو بگیره -البته که ممکنه-
سلام تبريزدي قارداش . حالون نَجوردي؟ قالانين فارسي يازيرام كي اوبيرسيلر ده اوخيا بيللر.
خوب اين مدل طراحي اساس طراحي مدل يا فيگور يك انسان هست خوب تا اونجايي هم كه من ميدونم در طراحي روبات انسان نما نيز اساس ساخت ربات طبق حركت ها و حس هايي است كه انسان داره . و به نظر من اين روش خيلي ميتونه به ساخت يك روبات انسان نما كمك كنه البته اين خيلي بستگي به ابتكار و هوش شخصي داره كه داره ربات رو مي سازه و بازم به نظر من اونايي ميتونن موفق تر باشن كه به صورت گروهي مثلا يك طراح و يك مهندس مكانيك و كامژيوتر و ... باهم كار كنن.
الان عکسا دیده شدن!
ممنون روش جالبیه یعنی تو مراحل بعد همینها تکمیل میشن؟
من که منتظر بقیه ی اموزش هستم![]()