عزيزم ما كاشي معرق كار كرديم اين ترم گچ بري /سيمان /احجام مختلف/ گنبد/ نقش برجسته/ سردر و براي سردر ما مصالح آزاد بود انتخابش .كاراي ديگه هم هست اما آپلود نمي شه از ديروز .اگه مي شه بگين مال كدوم دانشگاه چه درسي و ورودي چند هست كارهاتون؟؟تبسم جان توی درس کارگاه مصالح و ساخت دقیقا با شما چی کار کردن؟
ما هم کار گل وگچ داشتیم ولی جداگونه و کارها رو با هم ترکیب نکردیم به غیر از اون کار با یونولیت- پاپی ماشهو ساخت ماکت هم داشتیم.
کاراتون کارای جالبی شدن به خصوص اخریه که معلومه با دقت و حوصله کار شده![]()

تو نگاه اول مشخصه که صاحب کار هم دستش قویه هم رنگ ها رو خوب می شناسه سعی نکرده کل کار رو در گیر رنگ کنه فقط خواسته سایه ها و محدوده ها رو مشخص کرده باشه .در واقع از رنگ هم بیشتر در جهت تاکید فرم ها استفاده برده نه در جهت افزودن زیبایی البته مشخصا مورد دوم خود به خود وارد کار می شه اما بر فرم غالب نشده ...البته چون موضوع این کار یعنی صورت مسئله معلوم نیست نمی شه زیاد نظر داد . احساس می کنم این کار یه کروکیه یا اینکه مربوط به دوستان منظر یا طراحی شهریه دقیق نمی تونم بگم. اما اگه کار بچه های معماری معماری بوده باشه چون محیط واضح تر از ساختمانی است که در دور دسته از این لحاظ مشکل داره محیط به ساختمان غلبه کرده .
به دو دلیل : 1. تموم تحلیل ها با یک نوع فلشه در حالی که برای هر تحلیلی مثلا تحلیل دسترسی تحلیل باد تحلیل آلودگی صوتی و... فلش های خاصی داریم یا اینکه خودمون کنار کارمون legendمی دیم و نوشته هم خیلی کمک می کنه که متاسفانه نیست. و فکر پرسپکتیوی کردن تحلیل فکر قشنگ و جالبیه
یا اگه داره برا من قابل درک نیست
. در پایان دومان جان بابت همه تلاشت ممنونم 
سلام الهه جان
در طول این چند روز سایزشونو کوچیک میکنم و دوباره آپلود میکنم خوشحال میشم نظرتو بگی.
من هم تیر ماه کنکور دارم.پارسال با اینکه یه ترم از درسم مونده بود.مجاز شدم اما رتبه ام7000 شد.
آزاد هم شرکت نکردم چون اهواز نداره، تازه امسال بهمن ماه قراره بیاره.

.من جندتا عکس از 1کلاس اسکیس دارم.تاپیکتون خیلی عالیه من هم می خوام تو جمعتون باشم .چون منم سال دیگه امتحان دارم.فکر کنم این شیتها بدردتون میخوره یکی به من بگه چطوری عکس وارد کنم.
سلام.شماها چطور عکس میذارین.من جندتا عکس از 1کلاس اسکیس دارم.تاپیکتون خیلی عالیه من هم می خوام تو جمعتون باشم .چون منم سال دیگه امتحان دارم.فکر کنم این شیتها بدردتون میخوره یکی به من بگه چطوری عکس وارد کنم.
![]()
.یعنی امتحانات اینقدر سخته که هیچ کس انجا نیست.
ممنون از راهنماییاتت.موفق باشی
..
اینا از 1کلاس دانشگاهیه.امیدوارم حداقل ارزش دیدن داشته باشه.
تا چند روز اینده تمام اسکیسهای اتلیه خاک رو خواهم گذاشت نگران نباشید . ولی دقت در کلیات اسکیس بیشتر مهمه تا دیدن اسکیسهای تکراری که همه اونها از یک روش پیروی می کنه !!!سلام ازاده جان من عضو جدید هستم ولی بیشتر صفحات تاپیک رو خوندم.http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/graduated.gifخواستم بدونم در مورد اون سی دی های اتلیه خاک چطور می تونم باهاتون تماس بگیرم.اخه خیلی دنبالشون بودم ولی نتونستم پیدا کنم.ممنون میشم اگه کمکم کنید.
![]()
سلام
خیلی بامزه بود
ولی ربطش چیه به معماری؟
![]()
وای شرمنده. من خیلی وقت بود به اینجا سر نزده بودم... شرمنده. حالا باز خوبه دیگه راحت شدید دم اون استاد گرم.بازم سلام دوستان
مثل اینکه کسی ایده برا کمک به من نداشت
اومدم بگم که خوشبختانه استاد ما منصرف شد و ما هم می تونیم شیت ارائه کنیم با ابعاد آزاد احتمالا. به خیر گذشت ولی واقعا دوست داشتم یکی بهم کمک می کرد..........
میشه یه کم بیشتر توضیح بدید؟؟؟منم نشنیده بودم لمینیت چیه.لمينيت شبيه پرس كارته ولي تو ابعاد بزرگ![]()

حتما به این سایت مراجعه کنید خیلی مفیدهبجه ها نمونه کارهای دستی رو ندارید؟
ممنون
سلام دومان جان.ممنون از لطفت.واقعا لطف کردی.تا چند روز اینده تمام اسکیسهای اتلیه خاک رو خواهم گذاشت نگران نباشید . ولی دقت در کلیات اسکیس بیشتر مهمه تا دیدن اسکیسهای تکراری که همه اونها از یک روش پیروی می کنه !!!