سلام راستش من زیاد راندو بلد نیستم می خواستم ببینم از کجا شروع کنم برای یادگیری حتی کتاب راندو دکتر صدیق گرفتم به نظر شما با تمرین یاد می گیرم یا باید برم کلاس تا یاد بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/![]()
درست کار می کنن ،نترسمن کمک میخوام...ترم یکم و به استادام متاسفانه اطمینان ندارم.
مثلا استاد درک و بیان محیط،بهمون گفته بریم میوه و گل طراحی کنیم و سایه بزنیم یا استاد شناخت مواد و مصالح ازمون ماکت مکان عمومی خواسته!یا استاد بیان معماری بهمون میگه خط چیه.نقطه چیه بعد حالا ک رسیدیم به حجم میگه بریم روی مقوا واسه اش حجم درست کنیم.
یکی به من کمک کنه!اینا دارن درست کار میکنن و من وسواسی شدم یا واقعا مشکلی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوشحالم ک خاطرات قشنگتون زنده شدای ول خیلی تایپک عالی بود دست گلتون درد نکنه . با این همه مشغله ذهنی برگشتم به چهار سال پیش ممنونممممممممممممم
![]()
مرسی عزیزم.......
سلام
شما اگه میتونید نظرم اینه با قیمت های براقو زیرش مقوا بذاری روشو تلق بچسبونی که براق بودنشو نشون بده البته چسب نباید از زیرش اصلا معلوم باشه.توی قسمت هایی که سبکه سبکه شده روی همون مقوا رو تیغ بندازی .مقوا و تلق هم کلا سفید باشه چون ماکت حرفه ای سفید رنگه.
سلام بچه ها کسی هست یه ایده بده برا مرکز تجاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظور الهام گرفت از چیزی.![]()
همش خوبه
بجز همون تعادل ... بد نیستا اما خوبم نیس
فرم فضا رو بخون یا همون قسمتهای زیبایی شناسیو ک راجبه تعادل گفته
بهت کمک میکنه
ای دلبر معمار که طاقی به هنر در حسن خود از رواق چشم بنگر
حیف است ترا عمارتی گل کردن تعمیر کنی خرابه دل بهتر ..... این تو امضامم هس ولی چون هی عوض میکنم گفتم بزارم که همیشه باشه
امیدوارم یه روزی معمار موفقی باشی.که حتما همینطوره با پشت کاری که میبینم.....................
سلام بچه ها کسی هست یه ایده بده برا مرکز تجاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظور الهام گرفت از چیزی.![]()
دوست عزیز این برنامه خلاقیت در معماری شبکه اموزش رو چه جوری تهیه کردی؟؟؟؟؟؟؟
مشکل همینه که نمیتونم قالبشو درست کنمگچ رو که با تجهیزات تو خونه نمیتونید برش بزنید
قالب هاش رو درست کنید و گچ بریزید (اینجوری)