ماشاالله انگار همه اینایی که ادعا میکردن یارانه نمیگیرن و فلان و بهمان خودشون در صف اول رایانه گرفتن هستند که ......
واقعا جالب بود ........طرف به دنبال سفر دور دنیاست یارانه هم میگیره! یا اون یکی پرادو !
پیشنهاد میکنم واقعا نه یارانه بگیرید نه عیدیشو !
بزارید اونهای که نهایت آرزشون اینه یه موتور گازی داشته باشن و بتونن شکم زن و بچشون رو سیر کنن بگیرن و پول بیشتری بهشون تعلق بگیره
اونی که خرید ماشینی مثل پراید دسته دوم براش سخت شده ......البته منظورم به قیمت گذشته بود!
این عیدی یک مرهمی است برای این قبیل خانواده ها ......ولی حیف که عده ای نذاشتن نه مبلغش بیشتر باشه و همینو هم به زور تصویب کردن که مثلا این ماجرا نشون انتخاباتی!
ماشاالله انگار همه اینایی که ادعا میکردن یارانه نمیگیرن و فلان و بهمان خودشون در صف اول رایانه گرفتن هستند که ......
واقعا جالب بود ........طرف به دنبال سفر دور دنیاست یارانه هم میگیره! یا اون یکی پرادو !
پیشنهاد میکنم واقعا نه یارانه بگیرید نه عیدیشو !
بزارید اونهای که نهایت آرزشون اینه یه موتور گازی داشته باشن و بتونن شکم زن و بچشون رو سیر کنن بگیرن و پول بیشتری بهشون تعلق بگیره
اونی که خرید ماشینی مثل پراید دسته دوم براش سخت شده ......البته منظورم به قیمت گذشته بود!
این عیدی یک مرهمی است برای این قبیل خانواده ها ......ولی حیف که عده ای نذاشتن نه مبلغش بیشتر باشه و همینو هم به زور تصویب کردن که مثلا این ماجرا نشون انتخاباتی!
موافقمپس انداز فقط پس انداز کنید.
موافق عقربه های ساعتموافقم![]()
سلام ......منم حرف سیاسی نزدم .......برخی از این دوستان همیشه ادعا داشتن نمیگیرن و فلان و بی ثار بهشون یادآوری کردم!برخی دیگر هم با آرزوهایی که ازش نام بردن و ظاهرا یارانه هم میگیرن کاملا نشون دادن چقدر افراد بیشتری نسبت به اینها لایق گرفتن یارانه هستند و اگر اینها حذف میکردن یا شرایطی پیش می اومد که کمتر بگیرن (نه برابر با یک فردی که سرپرست خانواده کارگر است) به طبع افرادی که واقعا زخم خورده زندگیشون نه یک خراش! مایحتاج بیشتری میتونستن دریافت کنن .....ضمن اینکه بنده هنوز هم میگم خیلی ها لیاقت گرفتن یارانه رو ندارن.....حتی متاسفانه عده ای که تو این مملمت نیستن یارانه داره به حسابشون ریخته میشه! ......واقعا اینها ناراحت کننده است!ببنید بحث سیاسی نداریم ، سوال منطقی داریم ، این پوله از کجا آمده ؟ 70 میلیون نفر ضربدر نفری 80 هزار تومن میشه : 5/600/000/000/000 تومن !!! ( یکی بخونتش ... )
میشه حدودا 5 هزار و 600 میلیارد تومن ، ( حدود 2 برابر اون عدد 3000 میلیاردی کذایی ... )
این پ.ل توی بودجه 91 تصویب شده بود ؟ لایحه ، تبصره ، طرح یا .... ، ما حرفمون این پول و اینکه آیا بدهد یا ندهند نیست ، سوال بی حساب و کتاب بودنه کاره ...
....
سلام ......منم حرف سیاسی نزدم .......برخی از این دوستان همیشه ادعا داشتن نمیگیرن و فلان و بی ثار بهشون یادآوری کردم!برخی دیگر هم با آرزوهایی که ازش نام بردن و ظاهرا یارانه هم میگیرن کاملا نشون دادن چقدر افراد بیشتری نسبت به اینها لایق گرفتن یارانه هستند و اگر اینها حذف میکردن یا شرایطی پیش می اومد که کمتر بگیرن (نه برابر با یک فردی که سرپرست خانواده کارگر است) به طبع افرادی که واقعا زخم خورده زندگیشون نه یک خراش! مایحتاج بیشتری میتونستن دریافت کنن .....ضمن اینکه بنده هنوز هم میگم خیلی ها لیاقت گرفتن یارانه رو ندارن.....حتی متاسفانه عده ای که تو این مملمت نیستن یارانه داره به حسابشون ریخته میشه! ......واقعا اینها ناراحت کننده است!
در قبال جبرانی که واژه بهتری بود که دکتر احمدی نژاد هم گفتن در مصاخبه خبری توضیح دادند که این پول با توافق دولت و مجلس از صندوق توسعه ملی قرض گرفته شده است .......دولت میخواست بیشتر بده و مجلس اجازه نداد
هم میخواست جلوی انتخاباتی بودن ماجرا رو بگیره! ....چون دولت هر پیشنهادی بده و هر کاری کنه اصولا انتخاباتی است!
و هم میخواست که نقدینگی قابل کنترل باشه
این پول به نظر من نقدینگی ایجاد نمیکنه .......فقط یک نگرانی ایجاد میکنه که مردم پسته بخرند! که البته رئیس جمهور هم از مردم خواستن آجیل نخرند و حتی گفتن بد نیست یک انجمنی تشکیل بشه و بیاد کمک دولت و با این دلالها مبارزه کنن
خیلی از کشورها در قبال این چنین اتفاقات این انجمنها فعال میشن و مسئله بهتر مدیریت میشه
دکتر احمدی نژاد چندین بار گفتن که نمیخوام باور کنم در این مملکت همچین افرادی هستند ....نه اینکه نباشند .....نمیخوام باور کنم .....اینها ایرانی نیستند
و حقیقتا هم نه مسلمان هستند و نه ایرانی
نه دیگه اذیت نکنمن میخوام همه چی بخرم
بقیشو بزارم بانک![]()
قانون که نباشه و قانون گذار خواب باشه بهتر از این نمیشهببنید بحث سیاسی نداریم ، سوال منطقی داریم ، این پوله از کجا آمده ؟ 70 میلیون نفر ضربدر نفری 80 هزار تومن میشه : 5/600/000/000/000 تومن !!! ( یکی بخونتش ... )
میشه حدودا 5 هزار و 600 میلیارد تومن ، ( حدود 2 برابر اون عدد 3000 میلیاردی کذایی ... )
این پ.ل توی بودجه 91 تصویب شده بود ؟ لایحه ، تبصره ، طرح یا .... ، ما حرفمون این پول و اینکه آیا بدهد یا ندهند نیست ، سوال بی حساب و کتاب بودنه کاره ...
....
1هفته پیش دادن دیگهيكي ميگه پرادو ميخرم ! يكي ميگه سفر دور دنيا ميرم ! يكي ميگه پشمك ميخرم ! يكي ميگه همـــــــــــــــــــه چي ميخرم بقيشو ميريزم توحساب بانكيحالا شايد ندادن!!!!!!!!
يكي ميگه پرادو ميخرم ! يكي ميگه سفر دور دنيا ميرم ! يكي ميگه پشمك ميخرم ! يكي ميگه همـــــــــــــــــــه چي ميخرم بقيشو ميريزم توحساب بانكيحالا شايد ندادن!!!!!!!!
ببنید بحث سیاسی نداریم ، سوال منطقی داریم ، این پوله از کجا آمده ؟ 70 میلیون نفر ضربدر نفری 80 هزار تومن میشه : 5/600/000/000/000 تومن !!! ( یکی بخونتش ... )
....
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
عیدی همراه اول به خطهای دائمی و اعتباری همراه اول | گفتگوی آزاد | 34 | |
![]() |
عیدی من به دوستان باشگاه + عکس | گفتگوی آزاد | 16 | |
![]() |
عیدی | گفتگوی آزاد | 3 | |
![]() |
بچه ها عیدی | گفتگوی آزاد | 11 | |
M | عیدی | گفتگوی آزاد | 10 |