بالاترین افتخار واسه شما چیه؟

no_one

عضو جدید
سلام به همه
شاید بعضی بگن ایرانی بودن یه افتخار, اما نمی تونه بالاترین افتخار واسه یه نفر باشه.
من تا مدتی قبل فکر می کردم اگه وقتی می میرم بعد از مرگم همه منو به یاد داشته باشن بالاترین افتخاره. اما یه روز دوستم گفت چگوارا می گه " بالاترین افتخار واسه یه مرد ایستاده مردنه"
حالا به این ایمان دارم که بالاترین افتخار واسه من اینه ایستاده بمیرم و تا لحظه مرگم واسه چیزی که می خوام بجنگم.
البته پائلو کوئلو می گه " یگانه وظیفه انسانها تحقق بخشیدن به افسانه های شخصیشان است و برای رسیدن به افسانه هایشان تمام هستی دست در دست هم می نهند.:gol:
شما چی فکر می کنید؟

kavire-zaman

عضو جدید
سلام
خیلی فکر کردم تا ببینم بزرگترین افتخار من چیست؟ ولی انگار هرچه بیشتر فکر میکردم سرگردان تر میشدم . نمیدانستم کدامیک بزرگترین افتخار من است ، ایرانی بودن ، دارای تمدن وفرهنگ کهن بودن ، داشتن تاریخی عظیم با هزاران کشمکشها ، اینکه یک زمانی 25 کشور به نام ایران خوانده میشد ،به انسانهای بزرگ در کشورم ، به دینم ، ایمانم، به محمد ، به علی، حسن، حسین و....، به بندگی خدا ، به اینکه خدایی جز خدای یکتا ندارم ، محتاج هیچکس نیستم ، به اشرف مخلوقات بودن ، به اینکه خدا به جهان فرمان داد که بر انسان سجده کن ، به روز و شبی که میرود و من هنوز زندگی میکنم ، به هزاران هدفی که در ذهن دارم، به گفته ی دوستمون به ایستاده مردن، به اینکه نمیخوام کلیشه ای زندگی کنم ، میخوام ببینم، بشنوم، حس کنم، بچشم، بفهمم، درک کنم، به دنیایی که در ان حیات دارم ، به بینش ونگرشی که با ان زندگی میکنم وهزاران فرهنگ ، اندیشه، فکری که متعلق به من است وای خدایا به همه ی اینها باید افتخار کنم اما بزرگترین افتخارم چیست ؟ اهسته جواب رو شنیدم ، بعد فهمیدم و بعد درک کردم، که بزرگترین افتخار من چیزی است که همه ی اینها گوشه ای از تجلی اوست ، چیزیست که خدا برای افرینشش خود را تحسین کرد . بزرگترین افتخار من انسان بودن است.

no_one

عضو جدید
از همه تون ممنونم
حرفتها تون دقیقا درسته اما زمانی که بتونیم از انسان بودنمون تمام و کمال استفاده کنیم. و این هست که تمام عمر شب و روز تلاش کنیم نمی تونیم از همه ی استعداد های انسانی مون استفاده کنیم . پس باز بر می گرده به همی تلاشمون.
جای خوندم که یکی از بزرگان گفته بود:
اگر قبل از اینکه به آرزوهایم برسم بمیرم هیچ فاجعه ای نیست فاجعه نداشتن آرزو است.

Majid.na

عضو جدید
جواب

جواب

:gol:بالاترین افتخار واسه من رضایت خدا ، امام زمان و پدر ومادرم از من است.:gol:

.MosTaFa.

کارشناس تالار مهندسی صنایع
کاربر ممتاز
انسان بودن
مسلمون بودن
ایرانی بودن
.