این چه وضعشههههههههههههه؟؟؟؟

Atishpare_Shahi

عضو جدید
کاربر ممتاز
ميبينم كه اين تاپیک هم به فنا رفت

aminrokh

عضو جدید
اینو من هزار بار گفتم یه بار دیگه هم میگم 1001 بارشد:
من میگم هرکی بره تو تالار تخصصیش کار کنه تااز مطالب علمیه روز دنیا باخبر بشه . این چیزا که به قول دختر شاه پریون میشه تو گوگل هم سرچ کرد.مطالب علمی هم میشه تو گوگل سرچ کرد ولی سخت تره.(چه فرقی داره:D؟؟؟؟!!!!!!)
هر وقت حوصلتون سررفت بیاین تو تالار گفتگوی آزادم یه سری بزنین.
اسم این سایت باشگاه مهندسان ایران هست نه وراجان ایران:biggrin:

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا من یه مدت نبودم شاید زیاد در جریان نیستم ولی مگه بجز تاپیکای سیاسی چیز دیگه رو هم حذف میکنن؟!
دیگه شورشو دراوردن
منم تازه واردم.اما خيلي از تاپيك ها الكي حذف مي شند
من يك تاپيك زده بودم به نام "نیازمند همفکری شما برای امر خیر" حذفش كردند.چرا؟؟؟

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
منم تازه واردم.اما خيلي از تاپيك ها الكي حذف مي شند
من يك تاپيك زده بودم به نام "نیازمند همفکری شما برای امر خیر" حذفش كردند.چرا؟؟؟

تا اونجایی که من میدونم تاپیکهای مسائل شخصی اصلا نباید باز بشه
شما شانس آوردید که تاپیکتون اونقدر طولانی هم شد!!!
بالاخره باید حذف میشد...

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
روانی شدم
روانییییییییییییییی

م مژگان

عضو جدید
کاربر ممتاز
من قبلا این موضوع رو به جناب پیرجو منتقل کردم.ایشون گفتن قراره تا عید یه تغییراتی تو باشگاه بدن حالا چیه نمیدانیم:cool:..

Pleiades.Arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
بستگی به این داره که مفید بودن رو در چی ببینید. بحث تالارهای تخصصی که اساسا فرق میکنه و رسالتش چیز دیگریست. ولی تو بخش گفتگوی آزاد وضع خیلی داغونه.

منم میگم داغونه دیگه! داغون بوده و الان هم هست! به خصوص این تاپیک های فلانی مریضه یا فلان کسش فوت شده و ... فکر نمی کنم خیلی هاش اصلا حقیقت داشته باشه و نمی فهمم ملت با چه انگیزه ای همچین تاپیک هایی میزنن!

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
منم میگم داغونه دیگه! داغون بوده و الان هم هست! به خصوص این تاپیک های فلانی مریضه یا فلان کسش فوت شده و ... فکر نمی کنم خیلی هاش اصلا حقیقت داشته باشه و نمی فهمم ملت با چه انگیزه ای همچین تاپیک هایی میزنن!

ششششششش
حقیقتا براتون متاسفم

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
چرا متاسفی؟ یعنی واقعا فکر میکنید اگه من بیام اینجا و واسه کسی که اصلا نمیشناسم بنویسم وای فلانی جون! عسیسم(!) برات دعا می کنم ته انسان دوستیه؟
چرا شما بین دنیای واقعی و مجازی اینقدر تفاوت میزارین؟
یعنی امکان نداره یه نفر بیاد اینجا یه تاپیک باز کنه و فقط از دوستان خودش دعوت کنه بیان برای دوستش که سرطان داره دعا کنن؟
و همون یه نفر، موقعی که سرطان ، دوستش رو از پا درآورد بیاد خبر بده که دوستش رفت.....
و بعد یه آدم خوش قلب یه تاپیک باز کنه بگه بچه ها شب اول قبر همون کسی هست که مرده، بیایید یه ختم قرآن راه بندازیم..
اون وقت هرکس که یه جو معرفت داره میاد تو تاپیک و در حد توانش حذب برمیداره که بخونه...
اینارو باور نمیکنید؟؟؟؟
بازم میگم براتون متاسفم

arash_441

متخصص انرژی های نو
ووووووووووواااای عجب دعواییه من یکی اصلا! حوصله بحث ندارم از صبح به اندازه کافی این anjam.vazife و دوستشون اعصابمونو خرد کردن.!!! الفرارررر

بالا