این چه وضعشههههههههههههه؟؟؟؟

ni_rosa_ce

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببین یه روز اومدم اینجا بعد از مدتها خرابش نکن

چه جوری ؟؟؟

منم بعد از مدتهای مدیدی اومدم

mohaghegh64

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس اگه سعی کنیم به جاهای باریک کشیده نشه حذف نمیشه
درسته؟
من یه پیشنهاد به شما می کنم
شما هیچ وقت درس نخون چون ممکنه به جاهایه باریک کشیده شه و شما از یه چیزی سر در آری!!!!

خوب اول بهتره خودمون رو اصلاح کنیم
ببین نمیشه توجیه کرد
اگر آرایشگر کارش خرابه
تقصیر تو چیه ؟
البته اگر منظورت از اصلاح تربیته خودمون باشه قبول دارم
چه جوری ؟؟؟

منم بعد از مدتهای مدیدی اومدم

:redface: عذر:whistle::whistle:

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان، من کاری با اینکه تاپیک سیاسی حذف میشه یا نه ندارم
احساس میکنم ما ایرانیا خیلی منفی نگر شدیم. عادت داریم همه چی رو بندازیم گردن اینو اون
میدونید چرا؟
چون وقتی بچه بودیم، وقتی خوردیم زمین پامون زخمی شد . گریه کردیم، بزرگمون اومده زمین لگد کرده وبهش گفته اخ، تا منه بچه گریه نکنم. من یاد گرفتم که تقصیر زمینه که من خوردم زمین
منظور من اینه که یه کم به خودمون بیاییم، اول خودمون رو اصلاح کنیم، اگه باز شرایط بد بود اعتراض کنیم.
من خودم اینجا سابقه اخراج دارم، کلی هم اخطار گرفتم، کلی از تاپیهام هم حذف شدن. اولا خیلی بزن و بپاش میکردم. ولی یاد گرفتم که یه کم آرومتر و بهتر بتونم از شرایط استفاده کنم.
...

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز
من سه سال و خورده ایه اینجا عضوم و از اون موقعی که یادم میاد سطحش در همین حد بوده! به جز تالارهای تخصصی تا حالا ندیدم تالار های دیگه مفید بوده باشن! و برام جالبه که این تالار ها از تالار های تخصصی برا ملت جذاب ترن!
چون تایپیک های مهم وبه دردبخور حذف میشن

mohaghegh64

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان، من کاری با اینکه تاپیک سیاسی حذف میشه یا نه ندارم
احساس میکنم ما ایرانیا خیلی منفی نگر شدیم. عادت داریم همه چی رو بندازیم گردن اینو اون
میدونید چرا؟
چون وقتی بچه بودیم، وقتی خوردیم زمین پامون زخمی شد . گریه کردیم، بزرگمون اومده زمین لگد کرده وبهش گفته اخ، تا منه بچه گریه نکنم. من یاد گرفتم که تقصیر زمینه که من خوردم زمین
منظور من اینه که یه کم به خودمون بیاییم، اول خودمون رو اصلاح کنیم، اگه باز شرایط بد بود اعتراض کنیم.
من خودم اینجا سابقه اخراج دارم، کلی هم اخطار گرفتم، کلی از تاپیهام هم حذف شدن. اولا خیلی بزن و بپاش میکردم. ولی یاد گرفتم که یه کم آرومتر و بهتر بتونم از شرایط استفاده کنم.
...
حرفات متین
ولی این ته دلم مونده نگم امشب خوابم نمی بره
عکسه آواتارت خیلی قشنگه

lars_manson2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدایی این چه وضعشه؟
چه محیط کسل کننده و بی هیجان بدون بحث بدون هیچ نکته ی اموزنده ای
خداییش خودم پایه ی همه جور مسخره بازیو خنده و... هستم ولی دیگه اینجا خیلی مسخره شده
قبلنا بهتر بود
اصلا این سایت واسه چیه؟
واسه اینه که همون مطالبی رو که همه میتونن تو گوگل سرچ کنن دوباره بیایم اینجا کپی پیست کنیم؟
یا چمیدونم نفر قبلیمونو چیکار کنیم ال کنیم بل کنیم؟
واقعا اینقد بیکاریم که بیایم فقط 4 تا پست مسخره بدیم و خدافظ؟
واسه چی میایم اینجا پس؟
حالا کنارش 4 تا تاپیک فان:)ی) داشته باشه بد نی ولی دیگه.....
قبلا هرکسی یه تاپیک میزد کلی روش بحث میکردی حالا یا به نتیجه میرسید یا نه الان دیگه ماشالا هیچ تاپیکی (مخصوصا اون مفیداش) به 3 صفه نمیکشه
فقط چرا تاپیکای تفریحی سر یه شب 50 صفه میاد بالا
یه کم محیط اینجارو عوض کنیم بابا
یه شوقی داشته باشیم بیایم اینجوری که نمیشه
بچه های قدیمی همه فراری شدن
هیچکس بجز تازه واردا و الافایی مث من باقی نموندن
:(

قبلنا با حضور فعال جناح چپ ( مثله essi, imdb, میر حسین و ...) و جناح راست (مثله شهیدی, نخودیان و ...) بحث ها میشد! الان نه.

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
بالا