اینجا یا جایه منه یا مدیره تازه به دوران رسیده

وضعیت
موضوع بسته شده است.

کانادا

عضو جدید
کاربر ممتاز
بنده کاربره اخراجی italy.omid هستم که دو سال با این سایت واعضای خوبش رفاقت کردم ، بحث کردم ، بعضی جاها حتی یک دعوای جزئی کردم ولی در نهایت دست بوسه همشون هستم.

این روزها از هر 10 تاپیکی که من میزارم 9 تاش به سرعت بسته میشه چه اونهایی که خبریه ، چه اونهایی که بصورت نظرسنجیه و چه اونهایی که بصورت چند عکسه خبریه واصلا جنبه ی سیاسی نداره ولی شخصه مدیره محترم afsoon6282 این متن را در صفحه ی شخصیه من مینویسه و به سرعت تاپیک را میبنده :
سلام دوست عزیز
خوبین؟

سلام دوست عزیز
خوبی؟

تاپیکتون حذف شد لطفا بیشتر رعایت کنی

موفق باشین

منم با این به جمع دوستان عزیزی که پیش از این خداحافظی کرده و از باشگاه جداشده اند می پیوندم .
به امید سلامتی تندرستی و شادکامی برای همه ی اعضای سایت
:heart::gol:

morta

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دادا
كاملا حرف تون درست
ولي اي كاش نميرفتي و ما روتنها نميگذاشتي
جاتون خيلي خالي

عطر بارون

عضو جدید
کاربر ممتاز
بنده کاربره اخراجی italy.omid هستم که دو سال با این سایت واعضای خوبش رفاقت کردم ، بحث کردم ، بعضی جاها حتی یک دعوای جزئی کردم ولی در نهایت دست بوسه همشون هستم.

این روزها از هر 10 تاپیکی که من میزارم 9 تاش به سرعت بسته میشه چه اونهایی که خبریه ، چه اونهایی که بصورت نظرسنجیه و چه اونهایی که بصورت چند عکسه خبریه واصلا جنبه ی سیاسی نداره ولی شخصه مدیره محترم afsoon6282 این متن را در صفحه ی شخصیه من مینویسه و به سرعت تاپیک را میبنده :
سلام دوست عزیز
خوبین؟

سلام دوست عزیز
خوبی؟

موفق باشین

منم با این به جمع دوستان عزیزی که پیش از این خداحافظی کرده و از باشگاه جداشده اند می پیوندم .
یه سوال افسونی دو بار بهت سلام میده و احوالپرسی میکنه؟:surprised:
تاپیکاهی منم پاک شده. یعنی بذارم برم؟
حتما دیگه :surprised:

Sparrow

مدیر تالار مهندسی هوافضا
مدیر تالار
مسلماً این سایت جای افرادی که فرق یک محیط علمی و یک سایت مستهجن را نمی دانند نبوده و نخواهد بود. اگر دوستانی اینجا در حمایت از شما مطلبی بگویند، احتمالاً به این دلیل خواهد بود که نمی توانند سوابق شما رو ببینند. تمامی تخلفات شما با نام کاربری italy.omid همگی شامل ارسال عکس عکس زننده بوده. این بار هم با نام کاربری جدید خودتون کانادا، مجدد همان رویه را در پیش گرفته اید.
به طور قطع، این سایت جای افراد محترم و سودمندی مانند afsoon6282 خواهد بود، نه افراد منحرفی مانند شما.
ضمن اینکه، به اطلاع دوستانی که مدیر
afsoon6282 نمی شناسند، برسانم که ایشون مدت هاست که مدیر تالار کشاورزی هستن و اطلاق تازه به دوران رسیده، تنها می تواند از روی نا آگاهی و تازه کار بودن یک کاربر باشد که خود را قدیمی هم تصور می کند.

valkano سبز

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
.
afsoon6282 نمی شناسند، برسانم که ایشون مدت هاست که مدیر تالار کشاورزی هستن و اطلاق تازه به دوران رسیده، تنها می تواند از روی نا آگاهی و تازه کار بودن یک کاربر باشد که خود را قدیمی هم تصور می کند.
میخواستم اینو راجب افسون بگم ولی نمیدونستم چی بگم:D
تازه به دوران رسیدش خنده دار بود

کانادا

عضو جدید
کاربر ممتاز
مسلماً این سایت جای افرادی که فرق یک محیط علمی و یک سایت مستهجن را نمی دانند نبوده و نخواهد بود. اگر دوستانی اینجا در حمایت از شما مطلبی بگویند، احتمالاً به این دلیل خواهد بود که نمی توانند سوابق شما رو ببینند. تمامی تخلفات شما با نام کاربری italy.omid همگی شامل ارسال عکس عکس زننده بوده. این بار هم با نام کاربری جدید خودتون کانادا، مجدد همان رویه را در پیش گرفته اید.
به طور قطع، این سایت جای افراد محترم و سودمندی مانند afsoon6282 خواهد بود، نه افراد منحرفی مانند شما.

حتما روزه نیستید که اینگونه تحمت میزنید .
مسلما شما بعنوانه یک مدیر این توانایی رادارید که لینک ارسالهای من چه با این یورز و چه با یوزر قبلی را اینجا بزارید ( به همه ی مقدسات دروغ میگی ) اخراج شدنه من به خاطره ایجاد بحث های سیاسی بود و نه چیزه دیگه ای و من تاکنون هیچ عکس زننده ای نگذاشتم .
تازه به دوران بودن یک فرد به این نیست که شخصی سالها مدیره بخشی از سایت باشه یا نباشه ، در چنین مواردی مشخص میشه که طرف چگونه شخصیتی داره .
آقای مدیر تمامی صحبت هات با هم تناقض داره : اگه من قدیمی نیستم چطور کسی از سابقه من خبر نداره .
خیلی دوست دارم خوده شخصه afsoon6282 بیاند و توضیح بدند .

Sparrow

مدیر تالار مهندسی هوافضا
مدیر تالار
مسلما شما بعنوانه یک مدیر این توانایی رادارید که لینک ارسالهای من چه با این یورز و چه با یوزر قبلی را اینجا بزارید ( به همه ی مقدسات دروغ میگی ) اخراج شدنه من به خاطره ایجاد بحث های سیاسی بود و نه چیزه دیگه ای و من تاکنون هیچ عکس زننده ای نگذاشتم .
تازه به دوران بودن یک فرد به این نیست که شخصی سالها مدیره بخشی از سایت باشه یا نباشه ، در چنین مواردی مشخص میشه که طرف چگونه شخصیتی داره .
آقای مدیر تمامی صحبت هات با هم تناقض داره : اگه من قدیمی نیستم چطور کسی از سابقه من خبر نداره .

از اونجایی که خودتون تمایل دارید، من لیست تخلفات شما به عنوان کاربر italy.omid رو اینجا میذارم. قبل از اون، بگم که،
ارسال عکس يا متن زننده و ناپسند، اخطار با 4 امتیاز منفی داره و ارسال مطالب سیاسی اخطار جداگانه.

تاریخ: 2010/6/28،
دليل: ارسال عکس يا متن زننده و ناپسند

تاریخ:
2010/6/24

این بار هم، تاپیک شما با همین مضمون گزارش شد که به خاطر روحیه خانم افسون، اخطار نگرفتید. قطعاً اگر من بودم، بعد از چک کردن IP، در جا شما رو اخراج دائم می کردم.

سرمد حیدری

مدیر تالارهای مهندسی شیمی و نفت
مدیر تالار

این عکس از تخلفات شماست. همونطور که میبنید نوشته عکس یا مطلب ناپسند. ننوشته مطلب سیاسی مورد دار.

پیوست ها

• untitled.jpg
    untitled.jpg
    69.7 کیلوبایت · بازدیدها: 0

کانادا

عضو جدید
کاربر ممتاز
از اونجایی که خودتون تمایل دارید، من لیست تخلفات شما به عنوان کاربر italy.omid رو اینجا میذارم. قبل از اون، بگم که،
ارسال عکس يا متن زننده و ناپسند، اخطار با 4 امتیاز منفی داره و ارسال مطالب سیاسی اخطار جداگانه.

تاریخ: 2010/6/28،

تاریخ:
2010/6/24

این بار هم، تاپیک شما با همین مضمون گزارش شد که به خاطر روحیه خانم افسون، اخطار نگرفتید. قطعاً اگر من بودم، بعد از چک کردن IP، در جا شما رو اخراج دائم می کردم.

باشه داداش حق با شماست
من از همه پوزش می خوام
بای
:gol:v

آخرین ویرایش:

panjere

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه بار ایتالیا یه بار کانادا

دفعه بعد کدوم کشوریو بدبخت میکنی.خدا میدونه!:biggrin:

به سلامت:gol:

wasper

عضو جدید

تو اصلا خدا را قبول داری که اسم روزه را میاری.

مدیران گرامی اون وقت که به حضرت علی چنین توهینی کردند و من اعتراض کردم.اون موقع اخراجش میکردید.به این جا نمیرسید

Sarp

مدیر بازنشسته
حداقل 10 سال هست (از پیدایش وی بولتین) انجمن مدیریت میکنم .
ولی مدیری مثل افسون ندیده ام .
میاد تایپیکهامو پاک میکنه و تو پروفایل بابتش ازم عذرخواهی میکنه .
هر وقت اینجور پیامهای افسون رو میبینم خجالت میکشم .
به جای اخطار و قانونگذاری عذرخواهی میکنه .
(افسون هوایی نشی هاااا یه وقت :d)

جناب استارتر حالا اگه از این نوع مدیریت ناراضی هستی ، به سلامت .

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا الان من با ایشون چه با ایتالی امیدش و چه کاناداش برخورد زیادی داشتم

مطمئن که ایشون مشکل روحی وروانی زیادی داره که میشه رو تک تکش بحث کرد ودلیل آورد.

بسیار به دوستان توهین واز الفاظ ناپسند استفاده کرده
اصلا هیچ کار تخصصی انجام نداده
تصاویر غیراخلاقی به کرات استفاده کرده
به بزرگان دین و حتی امامان و مخصوصا حضرت علی توهین مستقیم روا داشته

وحالا بجای عذر خوهی از تمام دوستان به مدیر خوبی مثل افسون که رعایت تمام دوستان رو کرده و خودش تخصصی ترین پستها رو زده ایراد میگیره که نشان پررویی این آدم هست و یکی از علل پررو شدنش دوری نجستن دوستان قدیم ایشون از حرکات غیر حرفه ای و غیراخلاقی این آقا هست.

موردآخرش همین امروز بود که ر گفتم ایشون دیگه زده به سیم آخر و من هم برای اولین بار بود که گزارش تخلف براش رد کردم.

usef.key

عضو جدید
!!!!!!!!
دست به یکی کردین مکانیکی جماعتو اخراج کنید!!!!
آی مکانیکیا کجایین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

wasper

عضو جدید
اینقدر این کانادا را اذیت نکنید.بیچاره این تاپیک را باز کرده چون فکر میکرده الان همه طرفداریش را میکنه.ولی دید خیلی تنهاست.

کانادا

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینقدر این کانادا را اذیت نکنید.بیچاره این تاپیک را باز کرده چون فکر میکرده الان همه طرفداریش را میکنه.ولی دید خیلی تنهاست.

نه وسپر جان خودتم خوب میدونی که اینجا خیلی دوست دارم وخیلی ها دوستم دارند ، هرچند که مثله شما هم کم ندارم .
من از همشون خواهش کردم چیزی ننویسند تا برای خودشون بد نشه .

#AREZOO#

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام دوست عزیز
خوبین؟

سلام دوست عزیز
خوبی؟

موفق باشین

نرووووووووووووووو:cry::cry:افسون بمیره:mad::mad:
تاپیکای منم پاک میشه ولی میگم این از بی ظرفیتی خودشونه مشکل ما نیست:razz::razz:
نرووووووووووووووووو:crying2::crying2:

#AREZOO#

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشيد چه جوري ميشه مدير تالار شد منم ميخوام بشم مگه من چيم از افسون كمتره
تازه كلي به بچه ها حال ميدم
منم بهت رای میدم;);)فقط به یه مقام رسیدی مارو فراموش نکنیا:D
البته قبل تو به کانادا رای میدادم:redface: