خو دلیل مدرک و سندتون چیه؟؟!!!(شوخی)![]()
اما کنجکاو شدم!
پسر به اون مودبی صاف واستاده
یه دختره اومده داره مخشو میزنه

نشان دهنده ی این که فقط پسرا فکر این نیستن که مخ دخترا رو بزنن
به اندازه ی پسرا دخترا هم مخ پسرا رو میزنن
چی شد

قانع شدی
خو دلیل مدرک و سندتون چیه؟؟!!!(شوخی)![]()
اما کنجکاو شدم!
4
منم موافقم..... ای بدم میاد ازین خواستگاریا که پسره هنو آدمو ندیده و فقط چون بابا مامانش گفتن پامیشه میاد:|
خانواده پیشنهاد رو میدن پسر هم انتخواب میکنه دیگه
معمولا مادرا تو فکرن همیشه
دخترا رو زیر نظر دارن میدونن چی ب چیه
تازه نسبت شناخت بهتری هم دارن
بله بله!!پسر به اون مودبی صاف واستاده
یه دختره اومده داره مخشو میزنه
نشان دهنده ی این که فقط پسرا فکر این نیستن که مخ دخترا رو بزنن
به اندازه ی پسرا دخترا هم مخ پسرا رو میزنن
چی شد
قانع شدی
خوب میره اونجا میبینه
با چشم دیدن چیو میبینه فقط قیافه رو
خشگل ترین دختر دنیا هم باشه وقتی باهاش سازگار نباشی به چه دردی میخوره
ولی خدایی به نظرم آقا پسرا باید خودشون دختررو انتخاب کنن که تا آخرش پاش وایستن.....
بله بله!!
نه قانع نشدم مدل موی پسره رو نگاه بخون تا ته![]()
آره خدایی.........الان بابا مامانه گفتن دیگه یعنی سازگاره؟؟!!
به نظر من باید حداقل یکی دوجا دیده باشتش دختره رو ، باهاش برخورد داشته باشه...............دیگه انقدرم سنتی نباشه خواستگاری !!!!
الان بابا مامانه گفتن دیگه یعنی سازگاره؟؟!!
به نظر من باید حداقل یکی دوجا دیده باشتش دختره رو ، باهاش برخورد داشته باشه...............دیگه انقدرم سنتی نباشه خواستگاری !!!!
میره با دختره حرف میزنه سازگار بود که بود نبود میرن یکی دیگه
آره خدایی.........
موهای پسره بعد از اون که دختره بوسش کرده اونجوری شده
البته بستگی به شرایط و محل زندگی که هرکس توش زندگی میکنه هم داره نمیشه یه طرفه نگاه کرد
شاید طرف واقعا نتونه اینجوری که من میگم انتخواب کنه
خانواده پیشنهاد رو میدن پسر هم انتخواب میکنه دیگه
معمولا مادرا تو فکرن همیشه
دخترا رو زیر نظر دارن میدونن چی ب چیه
تازه نسبت شناخت بهتری هم دارن
دوستی بین پسر و دختر اشتباهه خیلی اشتباهه من دلیلامو میگم اگه غلط بود ممنون میشم بگین:
1.امکان رسیدن بهم خیلی کم میشه و در بعضی مواقع بهم نمیرسن
2.انتظارات از هم میره بالا
3.شک کردن ها شروع میشه
4.احترامات از بین میره
5.احساس یا غریزه ی مورد نیاز برای بعد ازدواج قبل ازدواج تخلیه شده و چیزی برای بعد ازدواج نمیمونه و روزها باهمدیگر تکراری میشه
اینا دست به دست هم میدن و که دونفری که قبل ازدواج برای هم میمردن یا به هم نمیرسن یا وقتی به میرسن به راحتی به چیزای الکلی درگیر می شوند ودر بیشتر مواقع کار به طلاق و اینجوری چیزا کشیده میشه
ببین دوستی بین دو جنس مخالف اشتباهه من هم مثل شما دارم تو این جامعه زندگی می کنم و در این دانشگاهها رفت و اومد کردم منم از تو این خیابون رد میشم منم رفتارها رو می بینم من از زندگیهایی خبر دارم که به خاطر غلط شروع شدن همیشه تهدید به تموم شدنه .من نمیدونم شما چه باوری دارید و حتی نمیدونم شما خانومید یا آقا فقط فکر میکنم دارید افکار خودتون رو توجیح می کنید و به کرسی بنشونید مواردی که توسط آرش 4 ذکر شد رو مرور بفرمایید امیدوارم قبول کنید که تند میرید.
باید دید هدف از دوستی چیه !
من خودم به شخصه هدفم از دوستی ازدواج بود . بعد از دو سال هم هیچ مشکلی با هم نداشتیم و خدارو شکر همه چیز داره به خوبی پیش میره !
البته بگم من همون اولش تمام حرفامو زدم !
حتی 1مورد از اینا برای ما اتفاق نیوفتاده
ما که با هم ازدواج کردیم خیلی هم خوشبختیم.دو تا بچه ی گلم داریم.دوسشون دارم.هم آقامو هم بچه هامو.
بنظر من تنها چیزی که با عث میشه یه رابطه به ازدواج البته نه صرفاً ازدواج بلکه تشکیل زندگی شیرین و خوب ختم بشه اینه که دوست پسرت یا بلعکس واقعا اونی باشه که میخوای.یعنی با خودت رو راست باشی،یه جوری نشه که چون دوسش داری هزار تا تبصره و ماده جور کنی که بمونه. با خودت بگی این ایرادی که داره اشکال نداره، اون یکی رو بیخیال و این رفتارش از رو عشق به منه و .......چشاتو نباید ببندی.اگه حتی کوچکترین مشکلی داری حل بشه نه اینکه بیخیال بشید.نذاری گم بشی.نذاری رابطه واسه ات تعیین تکلیف کنه.آخیتبریک می گم بهتوووووون ..امیدوارم که روز به روز خانواده گرمتری رو داشته باشین و هیچ وقت مشکلی نداشته باشین..انشالا.. که نی نی هاتونم موفق باشند..
شما که تجربه داشتین و تونستین یه رابطه موفق رو داشته باشین اگه پیشنهاد یا روشی واسه داشتن یه زندگی خوب دارین ممنون میشیم واسه ما هم بگین...لطف می کنین![]()
باید دید هدف از دوستی چیه !
من خودم به شخصه هدفم از دوستی ازدواج بود . بعد از دو سال هم هیچ مشکلی با هم نداشتیم و خدارو شکر همه چیز داره به خوبی پیش میره !
البته بگم من همون اولش تمام حرفامو زدم !