alborz_3000
اخراجی موقت
پ ن پ، میخوای بخورش!!!!!!!!!!!بمالم به بدنم ینی؟
شکلک ذوق
پ ن پ، میخوای بخورش!!!!!!!!!!!بمالم به بدنم ینی؟
شکلک ذوق
پ ن پ، میخوای بخورش!!!!!!!!!!!
دختر شاه پریون بچه کدوم طبقه آسمونیشکلک ذوق مرگ
دادشه گلم اینجا جای مخ زدن و تل گرفتن و ادرش پرسیدن نیستف میرم به مدیر گرامی میگم، جیزت کنه هادختر شاه پریون بچه کدوم طبقه آسمونی
آدرسه تو بده برات حلیم بیارم
دادشه گلم اینجا جای مخ زدن و تل گرفتن و ادرش پرسیدن نیستف میرم به مدیر گرامی میگم، جیزت کنه ها
اخه خودم دارم رو ش کار میکنم، این پرید وسط............................ رییسه سایت کجاست، بیا اینجا دارن حق خوری میکننای بابا چیکارشون داری کاری نکردن که
مگه سیگاری هستی؟!!یه سیگار برمیدارم میرم تو پارکی که دوس دارم میشینم بعد همونجا عشق قدیمی رو دفن میکنم
مگه سیگاری هستی؟!!
نه اتفاقا من به دود شدیدا حساسم
من بهت شک دارمچیه خووووووووب؟
.استعدادتو عشقه خلاقیتتو بنازم.تالار زنگ تفریححححححححححححححححححححححاگه یه روز از خواب بیدار شی ببینی اون کسی که دوسش داشتی گذاشته رفته صبحونه چی می خوری ؟؟؟؟؟؟؟![]()
سلام اقا مسعود گل حالت چطوره؟کوفت میل می کنم..........
ای وای ه یادم رفت........سلام اقا مسعود گل حالت چطوره؟
چی یادت رفته؟؟ای وای ه یادم رفت........
ای بابا شماها چرا اینقده سخت میگیرین بابا اون اگه لیاقت دوست داشتنتونو میداشت که نمیرفت پس به زندگیه زیباتون ادامه بدینکوفت هم از گلوم پایین نمیره
باشه سعی میکنم به نصیحتت گوش کنمای بابا شماها چرا اینقده سخت میگیرین بابا اون اگه لیاقت دوست داشتنتونو میداشت که نمیرفت پس به زندگیه زیباتون ادامه بدین
گفتم بره به درک .................... من صبحانه کوفته میخورم ..................... نوش جونم..........چی یادت رفته؟؟
ایول بابا توهم مث خودمی اینا به جایی نمیرسنسوسيس تخم مرغ و يك ليوان اب پرتغال // بعد ميگم زودتر ميرفتي///