1پراید 2پول 3یکیلو پسته
jentle man عضو جدید Mar 7, 2013 #2 zie 2 alikia گفت: 1پراید 2پول 3یکیلو پسته کلیک کنید تا باز شود... gozine2 1va3 daram
alikia عضو جدید کاربر ممتاز Mar 7, 2013 #5 sara20012 گفت: یه خونه یه عالمه پول یه عالمه کاکائو کلیک کنید تا باز شود... ..............
ati3254 کاربر حرفه ای Mar 8, 2013 #7 از چراغ جادو هیچی نمیخواستم من بالاترشو دارم که برام کافیه............................من خدارو دارم!!!!!!!!!!!!!!!
از چراغ جادو هیچی نمیخواستم من بالاترشو دارم که برام کافیه............................من خدارو دارم!!!!!!!!!!!!!!!
Armin pak عضو جدید Mar 8, 2013 #8 ati3254 گفت: از چراغ جادو هیچی نمیخواستم من بالاترشو دارم که برام کافیه............................من خدارو دارم!!!!!!!!!!!!!!! کلیک کنید تا باز شود... 3 بار آرزو میکردم که آدم بشم.
ati3254 گفت: از چراغ جادو هیچی نمیخواستم من بالاترشو دارم که برام کافیه............................من خدارو دارم!!!!!!!!!!!!!!! کلیک کنید تا باز شود... 3 بار آرزو میکردم که آدم بشم.
ati3254 کاربر حرفه ای Mar 8, 2013 #9 Armin pak گفت: 3 بار آرزو میکردم که آدم بشم. کلیک کنید تا باز شود... ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
sheyda h اخراجی موقت Mar 9, 2013 #10 ahoo_fr گفت: دلار...زیاد باشه دیگه ... کلیک کنید تا باز شود... دلار نه پوند............
m.abedi1986 عضو جدید کاربر ممتاز Mar 12, 2013 #13 آرزو ميكردم هيچ كسي توي اين دنيا ازگرسنگي نميره وعدالت واقعي برقراربشه چون وقتي عدالت باشه همه چيزسرجاي خودش قرارميگيره وديگه نيازي به چراغ جادونيست.
آرزو ميكردم هيچ كسي توي اين دنيا ازگرسنگي نميره وعدالت واقعي برقراربشه چون وقتي عدالت باشه همه چيزسرجاي خودش قرارميگيره وديگه نيازي به چراغ جادونيست.
mahan123 عضو جدید Apr 4, 2013 #15 1- اینکه بتونم حداقل 20 تا آرزو دیگه غیر این 3 تا کنم. 2- آگاهی زیاد. 3- سلامتی همه مسلمونا و آدمای خوب کلا. بقیه رو توی اون 20 تای مابقی میگفتم.
1- اینکه بتونم حداقل 20 تا آرزو دیگه غیر این 3 تا کنم. 2- آگاهی زیاد. 3- سلامتی همه مسلمونا و آدمای خوب کلا. بقیه رو توی اون 20 تای مابقی میگفتم.
sahar29 عضو جدید Apr 5, 2013 #16 1-هرچه سریع تر این مدارس ایران یا محو بشن از روی زمین یا واقعا معیاراشونو عوض کنن چون بیشتره بچه ها خسته شدن از مدارس 2-برم فضا 3-(از همه مهمتر)واسه خودم زندگی کنم و قوانین خودم رو داشته باشم
1-هرچه سریع تر این مدارس ایران یا محو بشن از روی زمین یا واقعا معیاراشونو عوض کنن چون بیشتره بچه ها خسته شدن از مدارس 2-برم فضا 3-(از همه مهمتر)واسه خودم زندگی کنم و قوانین خودم رو داشته باشم
saghar*20* عضو جدید Apr 5, 2013 #17 ازاونجايي كه من اصولا آدم قانعي ام يه آرزوبيشترنميكردم اونم اين كه همه آرزوهام برآورده بشه...............
ازاونجايي كه من اصولا آدم قانعي ام يه آرزوبيشترنميكردم اونم اين كه همه آرزوهام برآورده بشه...............