اگه دوباره جنگ بشه...میای واسه دفاع از...

shanim

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب حالا اگر هنوز وقت هست میشه یکم سوال رو سخت تر کنم ؟
توی سایت‌ها خوندم که بشار اسد گفته
اگر یک موشک به زمین سوریه بخورد "ایران" و سوریه خاور میانه رو به آتش خواهد کشید
اگه این اتفاقی‌ بیفته باز هم میرید به جنگ ؟
فقط سوال پرسیدم قصد و غرضی هم ندارم گفته باشم !

orchidak

عضو جدید
خوب حالا اگر هنوز وقت هست میشه یکم سوال رو سخت تر کنم ؟
توی سایت‌ها خوندم که بشار اسد گفته
اگر یک موشک به زمین سوریه بخورد "ایران" و سوریه خاور میانه رو به آتش خواهد کشید
اگه این اتفاقی‌ بیفته باز هم میرید به جنگ ؟
فقط سوال پرسیدم قصد و غرضی هم ندارم گفته باشم !
هنوزم پرچم بالاست...:cool:
به خاطر خاکو :heart: ناموس که قطعاً میرم....اما....نیییییییییییی دونم ،شاید اگه شرایطه پیروزی باشه برم:confused:

shanim

عضو جدید
کاربر ممتاز
هنوزم پرچم بالاست...:cool:
به خاطر خاکو :heart: ناموس که قطعاً میرم....اما....نیییییییییییی دونم ،شاید اگه شرایطه پیروزی باشه برم:confused:
خوب اینکه خاک شما نیست
ناموس شما هم نیست !
مال سوریه هست ولی‌ اگر جنگ بشه و ایران بره کمک سوریه ( که البته جنگ نمیشه فقط چون خبر رو خوندم این سوال واسم پیش اومد )
خوب بازم مردم ایران باید برن بجنگن اونوقت شما میرید ؟

orchidak

عضو جدید
خوب اینکه خاک شما نیست
ناموس شما هم نیست !
مال سوریه هست ولی‌ اگر جنگ بشه و ایران بره کمک سوریه ( که البته جنگ نمیشه فقط چون خبر رو خوندم این سوال واسم پیش اومد )
خوب بازم مردم ایران باید برن بجنگن اونوقت شما میرید ؟
شاید...شما چی کار میکنی؟:surprised:

shanim

عضو جدید
کاربر ممتاز
شاید...شما چی کار میکنی؟:surprised:
من فکر نکنم برم واسه سوریه بجنگم

اونوقت به من نمیگن سرباز فکر کنم میگن مزدور !
یادمه وقتی‌ کوچیک تر بودم همیشه توی تلویزیون به کسانی‌ که میرفتن توی کشور‌های دیگه میجنگیدن همینو میگفتن

( این بازم نظر شخصی‌ منه به کسی‌ توهین نشه)

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
من فکر نکنم برم واسه سوریه بجنگم

اونوقت به من نمیگن سرباز فکر کنم میگن مزدور !
یادمه وقتی‌ کوچیک تر بودم همیشه توی تلویزیون به کسانی‌ که میرفتن توی کشور‌های دیگه میجنگیدن همینو میگفتن

( این بازم نظر شخصی‌ منه به کسی‌ توهین نشه)

بستگی داره کی بهت بگه مزدور.
اگه امریکا و اسرائیل و دارو دستش میخوان بگن خب فدای سر گربه همسایمون که میگن.

اگر ببینم با کوبیدن سوریه قراره ایران اسلامی و اسلام تخریب بشه و هدفشون شیعه هست که بسم الله کارشون رو با سوریه زدن و قراره لبنان و فلسطین هم بعدش تو موضع ضعف قرار بگیرن و اسرائیل باز قلدری و جنایت کنه وظیفه ی مسلمانیم میدونم که برم.البته با اجازه بزرگان اسلام.چون اونها صلاح اسلام و مسلمین رو بهتر از من میدونن.

shanim

عضو جدید
کاربر ممتاز

بستگی داره کی بهت بگه مزدور.
اگه امریکا و اسرائیل و دارو دستش میخوان بگن خب فدای سر گربه همسایمون که میگن.

اگر ببینم با کوبیدن سوریه قراره ایران اسلامی و اسلام تخریب بشه و هدفشون شیعه هست که بسم الله کارشون رو با سوریه زدن و قراره لبنان و فلسطین هم بعدش تو موضع ضعف قرار بگیرن و اسرائیل باز قلدری و جنایت کنه وظیفه ی مسلمانیم میدونم که برم.البته با اجازه بزرگان اسلام.چون اونها صلاح اسلام و مسلمین رو بهتر از من میدونن.

مزدور به کسی میگن که بره توی یک کشور دیگه واسه پول بجنگه
خود آمریکا و اسرائیل کلی‌ مزدور دارن که دارن توی کشور‌های دیگه میجنگن
این از این

در ضمن من حاضر نیستم برم واسه ملتی بجنگم
که واسه مرگ صدام عزاداری میکنه و یا تا تظاهرات میشه
پرچم ایران رو با پرچم روسیه آتیش میزنه

shanim

عضو جدید
کاربر ممتاز

البته با اجازه بزرگان اسلام.چون اونها صلاح اسلام و مسلمین رو بهتر از من میدونن.
اینو نفهمیدم
یعنی‌ هر چی‌ مصلحت بود ؟
چون بزرگان اسلام که شما ازشون حرف میزانی‌ توی کشور ایران بزرگ اسلام هستن
شما کم کم تاپیک رو داری تبدیل به جنگ جهانی‌ می‌کنید !
این یعنی‌ اینکه شما حاضرید به جنگ جهانی‌ برین نه واسه مملکتتون بجنگید

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
مزدور به کسی میگن که بره توی یک کشور دیگه واسه پول بجنگه
خود آمریکا و اسرائیل کلی‌ مزدور دارن که دارن توی کشور‌های دیگه میجنگن
این از این

در ضمن من حاضر نیستم برم واسه ملتی بجنگم
که واسه مرگ صدام عزاداری میکنه و یا تا تظاهرات میشه
پرچم ایران رو با پرچم روسیه آتیش میزنه

خوبه که گفتی برای پول.
من و امثال من برای پول نمیریم .برای اسلام میریم.
در ضمن هدفمون هم نه سوریه هست و نه مردمش.
مردم هر جایی سلایق گوناگون دارن.لبنانیه ازش پرسیدن برای ایران میای جنگ کنی.گفت البته که میام و هیچ وقت نگفت که تو روز قدس بعضی ها میگفتن نه غزه نه لبنان.
چون وظیفه یه مسلمون مخصوصا شیعه عمل به تکلیف الهی هست و نه خوش اومدن مردم از اون.
این از این.

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینو نفهمیدم
یعنی‌ هر چی‌ مصلحت بود ؟
چون بزرگان اسلام که شما ازشون حرف میزانی‌ توی کشور ایران بزرگ اسلام هستن
شما کم کم تاپیک رو داری تبدیل به جنگ جهانی‌ می‌کنید !
این یعنی‌ اینکه شما حاضرید به جنگ جهانی‌ برین نه واسه مملکتتون بجنگید

یعنی مصلحتی که بزرگان و رهبران شیعه میدونن.یهو میبینی رهبران شیعه مصلحت میدونن که جایی بای عقب نشینی صورت بگیره تا اساس اسلام حفظ بشه .
من و امثال من نباید سرخود کاسه داغ تر از اش بشیم و جلوتر از اونها حرکت کنیم.

من نمیدونم اسمش جنگ جهانیه.یا جنگ اخرالزمان و یا هر چی دیگه.من موظف به ادای تکلیف هستم.درست مثل شهید همت و باکری و باقری و ...

یه وقتی حفظ اساس اسلام حفظ ایران اسلامی هست و یه روز یا جای دیگه.من اگر برای مملکتم بجنگم نه برای فقط ایران خالی بلکه برای ایران اسلامی میجنگم.تا نتیجه کارم تا ابد باقی بمونه و یه فرقی بین من و اون گواتمالایی و امریکایی و لهستانی که برای خاک جنگیدن باشه.
وطن من جایی هست که توش خدای من هم باشه.

shanim

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی مصلحتی که بزرگان و رهبران شیعه میدونن.یهو میبینی رهبران شیعه مصلحت میدونن که جایی بای عقب نشینی صورت بگیره تا اساس اسلام حفظ بشه .
من و امثال من نباید سرخود کاسه داغ تر از اش بشیم و جلوتر از اونها حرکت کنیم.

من نمیدونم اسمش جنگ جهانیه.یا جنگ اخرالزمان و یا هر چی دیگه.من موظف به ادای تکلیف هستم.درست مثل شهید همت و باکری و باقری و ...

یه وقتی حفظ اساس اسلام حفظ ایران اسلامی هست و یه روز یا جای دیگه.من اگر برای مملکتم بجنگم نه برای فقط ایران خالی بلکه برای ایران اسلامی میجنگم.تا نتیجه کارم تا ابد باقی بمونه و یه فرقی بین من و اون گواتمالایی و امریکایی و لهستانی که برای خاک جنگیدن باشه.
وطن من جایی هست که توش خدای من هم باشه.[/B][/COLOR]
موفق باشین

سروش7

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
من که میرم کاری به این کاراهم ندارم

زنده باد ایران

orchidak

عضو جدید
لطفاً از موضوع منحرف نشین...:surprised:
باهمدیگه بحث کنید..اما توسرهمدیگه نزنید توهین نکنید...مهمتراز همه به عقاید همدیگه احترام بذارید;)

3D Art

عضو جدید
کاربر ممتاز
یکی هست تاپیک میزنه من حالم بد میشه
پست میزنه من حالم بد میشه
اینه روحیه بسیجی پرپر . . .
همه حرف هاش با نیش و کنایه هست واقعا مثل اینکه از پشت کوه اومده و به زور یک کامپیوتر خریده و اینترنت داره عقدش رو خالی میکنه . . .
عزیز من این تفکر شما دیگه طرفدار نداره . . .
من نمیدونم آخه ما چرا باید کاری بکنیم که جنگ بشه . . .
همش جنگ جنگ جنگ 3 تا نسلمون بدبخت شدن کافی نبود 3 تا دیگه هم باید بد بخت بشن . . .
آقایی که میای عقده بقیه تاپیک هاتو اینجا خالی میکنی . . . من روی صحبتم با شماست . . . بله خود شما . . .
من برای ایران میرم جنگ نه برای جمهوری اسلامی . . . آدم برای دشمن کشور خودش نمیره جنگ

nice_Alice

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
آقایی که میای عقده بقیه تاپیک هاتو اینجا خالی میکنی . . . من روی صحبتم با شماست . . . بله خود شما . . .
من برای ایران میرم جنگ نه برای جمهوری اسلامی . . . آدم برای دشمن کشور خودش نمیره جنگ
خانومی که تماس میگیری ازمن میخوای حقایق رو برملا کنم خواهرمن برادرمن عزیزمن بیشعوری که اینجا زنگ میزنی فحش میدی...به این ایمیل گوش کن اینو یه دختره 8ساله فرستاده....من که اینجا سنگ خودمو به سینه نمیزنم...خو عوضی که زنگ میزنی فحش میدی بی شرف وطن فروش این ایمیلو یه دختر8ساله فرستاده...با قلبش با قلمش باروح پاک آریاییش این ایمیلو فرستاده....
این خاک ایرانه 5000دلار این پرچم ایران دونه یه دلار من کــــــــــــــار میکنم! فقط واسه ایران!!!

هه طرز صحبت کردنتون منو یاد اونا وکانال اونا میندازه...خیلی شبیه اونا صحبت میکنید شما!!!

orchidak

عضو جدید
یکی هست تاپیک میزنه من حالم بد میشه
پست میزنه من حالم بد میشه
اینه روحیه بسیجی پرپر . . .
همه حرف هاش با نیش و کنایه هست واقعا مثل اینکه از پشت کوه اومده و به زور یک کامپیوتر خریده و اینترنت داره عقدش رو خالی میکنه . . .
عزیز من این تفکر شما دیگه طرفدار نداره . . .
من نمیدونم آخه ما چرا باید کاری بکنیم که جنگ بشه . . .
همش جنگ جنگ جنگ 3 تا نسلمون بدبخت شدن کافی نبود 3 تا دیگه هم باید بد بخت بشن . . .
.
.
....احتمالاً بزودی در این تاپیک جنگ می شود....:surprised:
.
..
....:confused::razz::confused:

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه بنده خدایی که سه پست بالاتر نظر داده طرف صحبتش با بنده بوده و از اونجایی که احتمال داره بعضی ها ندونن منظورش چیه پست خودم رو باز میزارم:

به به .
واقعا به به

خیلی جالبه. همون کسانی که برای ایران تو بعضی تاپیکها یقه چاک میدادن و بقیه رو به همه چی متهم میکردن میبینم که چه اظهار نظر های گلی کردن.

دست گلشون درد نکنه.

البته این جور ادمها موقع جنگ عراق هم بودن و به خدا قسم همین حرفها رو میزدن.
به خدا قسم همینجور منطق می اوردن.
. همینجور جنگ و دفاع رو بی خیال میشدن.

البته خیلی از ایات قران هم درباره این بهانه گیرهای جنگ هست که خیلی جالبه ادم بره بخونه.

اینجور ادمها فقط ژست وطن دوستی(ببخشید وطن پرستی) رو دارند و موقش برسه هزار تا بهانه جور میکنن و نمیرن.(درست مثل اینجا)

اخرش هم همون بسیجی باید بره .درست مثل زمان حمله عراق.
و همین ادمها دنبال سوراخ موش خواهند گشت(سوراخ موشی به شکل منطق و روشنفکری)درست مثل زمان حمله عراق)
اگر به منطق این اقایان بود که این بهانه هایی که میارن هم همون روزها هم بود تازه بدترش .اون موقع نباید کسی میرفت جبهه و الان به صدام بایست میگفتیم خان دایی صدام!!!

و البته خیلی از دوستان رو هم میدونم که دل پاکی دارن و مطمئنا اون روز خودشون یه پا بسیجی مخلص میشن.

بردوک بزرگ

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه جنگ برای ایران وتاکید میکنم صرفا برای خاک وناموس ایران باشه قطعا میرم.ولی اگه برای نظام باشه به هیچ عنوان.اگه قضیه سر سوریه باشه که من به دشمناشون کمک میکنم.

بردوک بزرگ

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه بنده خدایی که سه پست بالاتر نظر داده طرف صحبتش با بنده بوده و از اونجایی که احتمال داره بعضی ها ندونن منظورش چیه پست خودم رو باز میزارم:

به به .
واقعا به به

خیلی جالبه. همون کسانی که برای ایران تو بعضی تاپیکها یقه چاک میدادن و بقیه رو به همه چی متهم میکردن میبینم که چه اظهار نظر های گلی کردن.

دست گلشون درد نکنه.

البته این جور ادمها موقع جنگ عراق هم بودن و به خدا قسم همین حرفها رو میزدن.
به خدا قسم همینجور منطق می اوردن.
. همینجور جنگ و دفاع رو بی خیال میشدن.

البته خیلی از ایات قران هم درباره این بهانه گیرهای جنگ هست که خیلی جالبه ادم بره بخونه.

اینجور ادمها فقط ژست وطن دوستی(ببخشید وطن پرستی) رو دارند و موقش برسه هزار تا بهانه جور میکنن و نمیرن.(درست مثل اینجا)

اخرش هم همون بسیجی باید بره .درست مثل زمان حمله عراق.
و همین ادمها دنبال سوراخ موش خواهند گشت(سوراخ موشی به شکل منطق و روشنفکری)درست مثل زمان حمله عراق)
اگر به منطق این اقایان بود که این بهانه هایی که میارن هم همون روزها هم بود تازه بدترش .اون موقع نباید کسی میرفت جبهه و الان به صدام بایست میگفتیم خان دایی صدام!!!

و البته خیلی از دوستان رو هم میدونم که دل پاکی دارن و مطمئنا اون روز خودشون یه پا بسیجی مخلص میشن.

کاش صدام خان دایی میشد حداقلش اینه که چند ساله از دستش راحت شده بودیم.

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاش صدام خان دایی میشد حداقلش اینه که چند ساله از دستش راحت شده بودیم.

اینم هست.اما احتمال داشت الان همین صدام دایی!!! یکی از اقوام شما یا من میشد و براش مشکی هم میپوشیدیم!!!!!!!

daneshjoo_1361

عضو جدید
ما که تو این مملکت خس و خاشاکیم ارازل و اوباشیم بسیجی که نیستیم سهمیه هم نداریم پس ما که حقی نداریم اصلا مگه ما رو به عنوان جون مملکت قبول میکنن پس جواب روشنه چرا باید شرکت کنیم ؟تازه اختلاصم که نکردیم محترم بشیم

Mahdy.T

عضو جدید
من برا دفاع آمادم شک نکنید.
امممممممممماااااااااااااااااااااااا............
آخ آخ آخ کی بشه بریم به جنگ این صهیونیستای لعنتی بزنم لت و پارشون کنم آی دلم خونک میشه!!!!!!!!!!
هرچند من از جنگ متنفرم ولی از صهیون جماعت بیشتر متنفرم.........

ad_kh66

عضو جدید
اجازه... مارو هم ببرين... اسلحه كه نه. ولي با سنگ ميزنيم بهشووون...

ad_kh66

عضو جدید
اجااازه.... مارو هم ببرين... اسلحه كه سنگينه. ولي به جاش با سنگ ميزنيم بهشون... چندتا فحش هم بلديم. به فارسي انگليسي عربي تركي مي گيم هم دماغشون بسوزه هم بروبچ خودي بخندن نيرو بگيرن.
ليست فحش:
بد
بد بد
بد بد بد
بد بد بد بد
بد بد بي تربيت
آخريش زشته البته. ببخشيد

orchidak

عضو جدید
اجااازه.... مارو هم ببرين... اسلحه كه سنگينه. ولي به جاش با سنگ ميزنيم بهشون... چندتا فحش هم بلديم. به فارسي انگليسي عربي تركي مي گيم هم دماغشون بسوزه هم بروبچ خودي بخندن نيرو بگيرن.
ليست فحش:
بد
بد بد
بد بد بد
بد بد بد بد
بد بد بي تربيت
آخريش زشته البته. ببخشيد
باریک......:surprised:
دست گلت درد نکنه اینقده حرف بد بلدی دی دی دی ...:surprised:;):surprised:!

بالا