اگه دوباره جنگ بشه...میای واسه دفاع از...

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببخشید مگه شما چند سال تو سازمان اطلاعات نظامی ایران و اسرائیل کار کردی ... خطری هستی ها!!!!!!!!!!!!
خوشم میاد بچه هاهمه فن حریفند..هم از سیاست میفهمند ..هم از اطلاعات نظامی خبر دارند .... هم هوشیارند و میدونند تو مملکت چی میگذره....بابا مگه کسی تو مملکت نیست ...مگه همه خوابند ...کرند و کورند؟
با این اوضاع و احوال ایران باید کلی اسلحه مارک اسرائیل داشته باشه!!!!!!اسرائیل هم کلی مارک ایران...قدرت خدا!!!!!!
عزیزم میشه لطف کنی وقتی مینویسی نقل قول بگیری
اینطوری روی صحبتت مشخص میشه با کیه
ممنون

sajjad_mke

عضو جدید
اییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی نفس کش
من اولین نفرم

hadi manafi

عضو جدید
توخودتو ناراحت نکن . نوفهمن.آخه از وقتی به دنیا اومدن طلبکار بودن.حق دارن در برن.شما دعا کن دنیا از لوس آدم های سست عنصرخالی بشه. با شما نبودم آقا هادی ها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!پول داری دیگه!!!!!!!!!!

خانم مهندس موضوع ترسو اينا نيست من همونيم كه به خاطر توهين به مليتم جايي كه برا نام ايران رفته بودم درگير شدم و 3 ماه حبس شدم اما آقايون يادشون رفته بود منو فرستادن برا ايران مثلا افتخار بيارم . من ذره ذره ي خاكمو دوس دارم و براش جونمو ميدم اينم بگم كه پلاك گردنبندمم استانه اي هستش كه توش خاك وطنمه مي خوام بدوني كه عشقم به خاكم چقدره اما الان ايرانمو دارم ويران مي بينم و .... بگذريم نه آقا ما نيستيم و نمي جنگيم
رو دلم داره سنگيني مي كنه بذار اينم بگم :
ميخوام راجبه سي يا ستاي بعد از جنگ بگم كه دلاورانه مي جنگي و بر مي گردي بعد ميبيني كه بابا از جاي ديگه واسه همونا كه ماشالات گفتنو و براشون جون دادي ميخوره تو شعورت بعد به اين فكر مي كني كه آيا من كار درستو انجام دادم يا نه برمي گردي مي بيني كه بابا پشت مشتا يه خبراي ديگه بوده تازه مي فهمي بور خوردي و ....
يه مثال ميزنم كه باهاش بري تو بحر موضوع : برو تحقيق كن ببين تو عمليات خيبر و مرصاد دقيقن چي شدو اردوگاه موصل چه خبر شد الانم از بزرگاي جنگ بخواي نميگن بهت الا اون مرداي عادي كه خودشون اونجا بودن اونم اگه راضي شن بگن .
الان شما تو خيابون جانباز جنگ تحميلي رو ميبيني كه سوار بي ام وش كردن چه حسي داري ؟
من برا اينا نميجنگم

shahryar14

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا ما هم هستیم
می دونید چیه
اگه من نباشم، منظور از من خودم نیستما، من نوعی رو می گم
تک تک من های جامعه، یکمی زیادی ممکنه به دشمن مملکتمون خوش بگذره
یهو چشم باز بکنیم ببینیم خیلی اتفاقا افتاده و دیگه کاری نمی شه انجام داد

با کله می رم جبهه

afn741

عضو جدید
معمولا" جنگها بر اثر زیاده خواهی حاکمان به وجود میاد در این میان به جای حاکمان وقت این مردم عادی هستند که تاوان این زیاده خواهی را پراخت خواهند کرد . و در این میان میل من و تو نیست که تعیین کننده حضور در میدان جنگ خواهد بود .

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقا ما هم هستیم
می دونید چیه

با کله می رم جبهه
اقا امضات مو رو به تن ادم سیخ میکنه.خیلی میخامت;)

salehtaee

عضو جدید
اگه جنگ بشه با این تکنولوژی فکر نکنم بتونی تصمیم بگیری که بری یا نه رو هوا میترکوننت:biggrin:

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله همون مرکاواست که روسیه حاضره هر چی نفر بر و تانک داره بده تا فقط بفهمه آلیاژ استفاده شده توی این تانک چیه هیچ تانکی در برابر ATM ضد ضربه نیست ولی این تانک نسبت به همه تانک های موجود بیشترین مقاومت رو داره . . .
اگر نمیدونستید محض اطلاع میگم ایران همون روزی فروش اسلحه بهش ممنوع شد با عراق صلح کرد . . . قبل از اون بزرگترین صادر کننده اسلحه به ایران همون اسرائیلی بود که علیه اون شعار میدادن . . .
پس یه تنه با همه دنیا نجنگیدیم . . . عراق یک تنه با تمام دنیا جنگید که نتونست حتی یک هفته دووم بیاره . . . همون عراقی که ایران باهاش هشت سال جنگید و نتونست یک متر از خاکشو اشغال کنه در صورتی که سودای " راه قدس از کربلا میگذره" رو توی سر داشتند
شما زیاد خودتو نگران نکن خلاصه یک چیزی میشه دیگه
چیزی بوی بد گرفته باشه رو میشه با عطر خوشبو کرد ولی چیزی که از ریشه تولید بوی بد کنه نمیشه خوشبو کرد مثل همین ح - ک - و - م _--_
رفیقدوست همه جا میگه شبانه با فالکون میرفتم مهمات میخریدم می اومدم بعد اینا مخ ملت رو پر کردن به ما سیم خاردار هم نمیدادن تازه مردمی که این حرفها رو باور کردن و واقعا فکر میکنند ما با الله اکبر جنگ کردیم

3D Art

عضو جدید
کاربر ممتاز
ارد بزرگ : آنکه به سرنوشت میهن و مردم سرزمین خویش بی انگیزه است ارزش یاد کردن ندارد .
به خدا ما برای سرنوشت کشورمون حاضریم بمیریم ولی برای سرنوشت نظام نه . . . نمیدونم اینو چطور باید از هم جدا کنیم :razz:

joghd123

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا ما هم هستیم
می دونید چیه

با کله می رم جبهه
امضات خیلی قشنگه.:cry:خیلی دمت گرم.این شعرو شنیدم ولی وقتی میبینم خیلی حال میکنم.
بر عاملینه این واقعه... هزاران مرتبه لعنت

mrkp

عضو جدید
باریک...نه خوشم اومد...:redface:هنوز آدمایی هستن که شاید ته دلشون از بعضی چیزای این مملکت خیلی پر باشه ولی نشون دادن هیچ چیز جلوی غیرتشون رو نمی گیره...
چاکرتیم ایرانی همیشه ایرانیه و با غیرت

afn741

عضو جدید
حتما میرم.همیشه حسرت اینو میخورم که چرا تو اون دوران نبودم.به جان خودم

هیچ وقت ارزو نکن که تو جنگ شرکت کنی . چون من خودم دوران جنگ سرباز بودم . اگر بدونی تو چه فضایی قرار میگیری هیچ وقت چنین ارزویی نمیکردی .

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
به به .
واقعا به به

خیلی جالبه. همون کسانی که برای ایران تو بعضی تاپیکها یقه چاک میدادن و بقیه رو به همه چی متهم میکردن میبینم که چه اظهار نظر های گلی کردن.

دست گلشون درد نکنه.

البته این جور ادمها موقع جنگ عراق هم بودن و به خدا قسم همین حرفها رو میزدن.
به خدا قسم همینجور منطق می اوردن.
. همینجور جنگ و دفاع رو بی خیال میشدن.

البته خیلی از ایات قران هم درباره این بهانه گیرهای جنگ هست که خیلی جالبه ادم بره بخونه.

اینجور ادمها فقط ژست وطن دوستی(ببخشید وطن پرستی) رو دارند و موقش برسه هزار تا بهانه جور میکنن و نمیرن.(درست مثل اینجا)

اخرش هم همون بسیجی باید بره .درست مثل زمان حمله عراق.
و همین ادمها دنبال سوراخ موش خواهند گشت(سوراخ موشی به شکل منطق و روشنفکری)درست مثل زمان حمله عراق)
اگر به منطق این اقایان بود که این بهانه هایی که میارن هم همون روزها هم بود تازه بدترش .اون موقع نباید کسی میرفت جبهه و الان به صدام بایست میگفتیم خان دایی صدام!!!

و البته خیلی از دوستان رو هم میدونم که دل پاکی دارن و مطمئنا اون روز خودشون یه پا بسیجی مخلص میشن.

سیّد

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه /////////// یه فیلم دیدم نظرمو عوض کرد به این قضیه /// طرف خونوادشرو می کشه بعد اخر فیلم به دوشمناش میگه اینکارو کرد تا بدون وجدان به جنگ ادامه بده ////

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه /////////// یه فیلم دیدم نظرمو عوض کرد به این قضیه /// طرف خونوادشرو می کشه بعد اخر فیلم به دوشمناش میگه اینکارو کرد تا بدون وجدان به جنگ ادامه بده ////

شما که با یه فیلم اینقدر تحت تاثیر قرار میگیری خب عزیز من یا ظرفیتت رو ببر بالا یا فیلم نبین.
وای به روزی که" کشتار با اره برقی در تگزاس" رو ببینی!!!!

aradoleh

اخراجی موقت
به به .واقعا به بهخیلی جالبه. همون کسانی که برای ایران تو بعضی تاپیکها یقه چاک میدادن و بقیه رو به همه چی متهم میکردن میبینم که چه اظهار نظر های گلی کردن.دست گلشون درد نکنه.البته این جور ادمها موقع جنگ عراق هم بودن و به خدا قسم همین حرفها رو میزدن.به خدا قسم همینجور منطق می اوردن.. همینجور جنگ و دفاع رو بی خیال میشدن.البته خیلی از ایات قران هم درباره این بهانه گیرهای جنگ هست که خیلی جالبه ادم بره بخونه.اینجور ادمها فقط ژست وطن دوستی(ببخشید وطن پرستی) رو دارند و موقش برسه هزار تا بهانه جور میکنن و نمیرن.(درست مثل اینجا)اخرش هم همون بسیجی باید بره .درست مثل زمان حمله عراق.و همین ادمها دنبال سوراخ موش خواهند گشت(سوراخ موشی به شکل منطق و روشنفکری)درست مثل زمان حمله عراق)اگر به منطق این اقایان بود که این بهانه هایی که میارن هم همون روزها هم بود تازه بدترش .اون موقع نباید کسی میرفت جبهه و الان به صدام بایست میگفتیم خان دایی صدام!!!و البته خیلی از دوستان رو هم میدونم که دل پاکی دارن و مطمئنا اون روز خودشون یه پا بسیجی مخلص میشن.
تو چرا همش نظریات کج و معوج میدی پسر؟

pooneh12345

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا هی سوالای تکراری می پرسید؟
من نمی دونم وقتی تو شرایط قرار بگیرم چیکار می کنم
ولی آره میرم

بالا