توخودتو ناراحت نکن . نوفهمن.آخه از وقتی به دنیا اومدن طلبکار بودن.حق دارن در برن.شما دعا کن دنیا از لوس آدم های سست عنصرخالی بشه. با شما نبودم آقا هادی ها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!پول داری دیگه!!!!!!!!!!
خانم مهندس موضوع ترسو اينا نيست من همونيم كه به خاطر توهين به مليتم جايي كه برا نام ايران رفته بودم درگير شدم و 3 ماه حبس شدم اما آقايون يادشون رفته بود منو فرستادن برا ايران مثلا افتخار بيارم . من ذره ذره ي خاكمو دوس دارم و براش جونمو ميدم اينم بگم كه پلاك گردنبندمم استانه اي هستش كه توش خاك وطنمه مي خوام بدوني كه عشقم به خاكم چقدره اما الان ايرانمو دارم ويران مي بينم و .... بگذريم نه آقا ما نيستيم و نمي جنگيم
رو دلم داره سنگيني مي كنه بذار اينم بگم :
ميخوام راجبه سي يا ستاي بعد از جنگ بگم كه دلاورانه مي جنگي و بر مي گردي بعد ميبيني كه بابا از جاي ديگه واسه همونا كه ماشالات گفتنو و براشون جون دادي ميخوره تو شعورت بعد به اين فكر مي كني كه آيا من كار درستو انجام دادم يا نه برمي گردي مي بيني كه بابا پشت مشتا يه خبراي ديگه بوده تازه مي فهمي بور خوردي و ....
يه مثال ميزنم كه باهاش بري تو بحر موضوع : برو تحقيق كن ببين تو عمليات خيبر و مرصاد دقيقن چي شدو اردوگاه موصل چه خبر شد الانم از بزرگاي جنگ بخواي نميگن بهت الا اون مرداي عادي كه خودشون اونجا بودن اونم اگه راضي شن بگن .
الان شما تو خيابون جانباز جنگ تحميلي رو ميبيني كه سوار بي ام وش كردن چه حسي داري ؟
من برا اينا نميجنگم