نمیرم.
فقط میشینم نگاه میکنم کسایی که تو نظام خوردن به بهانه ی اینکه شــــــاید برن دفاع از کشور، میرن یا نه؟
حالا اگه دیدین اونا نرفتن چی؟؟؟؟
نمیرم.
فقط میشینم نگاه میکنم کسایی که تو نظام خوردن به بهانه ی اینکه شــــــاید برن دفاع از کشور، میرن یا نه؟
منکه دخترم اما اگه پسر بودم بخاطر خانوادم میرفتمحالا اگه دیدین اونا نرفتن چی؟؟؟؟
برام جالب بود . . . میشه یک مثال بزنید ؟من نظر دیگر دوستان رو نخوندم
بستگی داره ( جواب مهندسی ) سوال خیلی کلی ، بستگی به دشمن داره ، بستگی به خودی داره ، هر طرف که حق رو تشخیص بدم همون طرفم ، الزاماً همیشه
حق با هم وطن نیست ( این درسیه که از تاریخ گرفتم )
میشه شما بگید اساسا با حکومت اسلامی مشکل دارید یا از اوضاع فعلی ناراضی هستین؟شما که از عدل علی میگید..بهتره یادآور شید که علی امیرمؤمنان بود ولی اونقدر دشمن و مخالف به اصطلاح روشنفکر داشت که تو حکومتش هزاران فرقه ضاله درست شد.دوستان نزدیکش بهش خیانت کردن...اونوقت شما چند تا از خطبه های حضرت علی رو خوندی؟اگه خوندی؟شما یه مثال ازبزن.برام جالب بود . . . میشه یک مثال بزنید ؟
حالا چون پیغمبر سیاسی ترین مردتاریخ بوده باید بیان به اسمش این وضع رو درست کنند ؟خودتون ازم پرسیدید که عدل علی این بود؟؟بگذریم... منطق شما با من که معتقد به حکومت اسلامی هستم متفاوته ...پس دنبال جواب باب میل هم نباشید ...پیغمبر سیاس ترین مرد تاریخه...اون هیچ وقت دین رومخالف سیاست نمیدونه...فکر کنم شما مسلمان نیستید...درسته؟
خوب مثلا جنگ شد و ما رفتیم ... با دست و پای قطع شده برگشتیم . . . و جنگ رو بردیم . . . (حداقل شکست نخوردیم ) کی تا آخر عمرش کوشه بیمارستانه ؟ زنه کی ولش میکنه میره ؟ بچه کی میگه دوستامم هم بابا دارن من هم بابا دارم ؟ کی برای گرفتن حق جانبازیش باید بره بنیاد شهید یک بار دیگه خودشو بکشه بگه من بچه دانشجو دارم و پولم کمه اونا هم مثل . . . بندازنش بیرون ؟ و و و در اون طرف قضیه .... !!!
کیا با 40 تا محافظ این طرف و اون طرف میرن ؟ محمد جهان آرا یک تنه شهر رو حفظ کرد حالا کیا دارن ادعاشو میکنن ؟ کیا دارن از اسمش نون ( البته نون که نه طلا ) میخورن ؟ کیا اقا زاده پرورش میدن با ماشین 200 میلیونی میندازن تو خیابون دنبال ناموس من و تو ؟ کیا شرایط ازدواج رو سخت و سخت تر میکنن تا جوونها نتونن ازدواج کنن و به وضعی که الان هست گرفتار بشن ؟ کیا با 1.5 میلیون دلار میان ایران 3 میلیارد دلار اختلاس میکنن و کل داراییشون 8 میلیارد دلاره ؟ کیا ...کیا ... کیا ... واقعا اینها چه کسانی هستند که در طول تاریخ کره زمین همچین آدمایی رو ندیده و ما هنوز تو خواب خرگوشی هستیم و منتظر حمله بیگانه تا بریم شکستش بدیم .
دوباره کیا میشینن رو ممبر میگن جوانان برای حفظ نظام رفتن . . .؟!
حکومت کیا دوباره حفظ میشه ؟
به نظر من اول بگذاریم یک قدرت قوی که میتونه کاری انجام بده , انجام بده !!! بعد با هم متحد میشیم نیروی بیگانه رو میندازیم بیرون مثل سگ ! . . . چون زور خودمون به این خودی ها نمیرسه !!!
البته کو تا اون روزها بیاد با این همه باج دهی و . . .
رئیس رؤسا که فرار کردن و عزل شدن.دزد هم حاضره بز هم حاضره . پولاشون که برگشته...باهاشون هم برخورد شده...تو حکومت علی هم معاویه بود هم مالک اشتر...علی از کار برادرش باخبر بود...اما آیا کارهای دیگه ای که تو حکومتش رخ داد رو تونست کنترل کنه؟......گنه کرد دربلخ آهنگری به شوشترزدند گردن مسگری...کشور های اروپایی و امریکا که الان گند زدن به اقتصاد دنیا....نظام سرمایه داری کلی سود داشته کلی ضرر ...نتیجه ش هم فقر کشورهای وابسته است...هم فقر فرهنگی هم فقر مالی و اقتصادی...پول تو دنیا فقط دست گروه خاصی میچرخه....این ظلمه این بیعدالتیه...مطمئنا وضعمون با حضور دشمن تو کشورمون بهتر که نمیشه بدتر هم میشه باز باید کشته بدیم تا به استقلال برسیم...باز یه عده ای میان و راه قبلی رو ادامه میدن منتها به شکل دیگه ای....تاریخ گواه است که حکومت ها آمدند و رفتند و گلی به سر مانزدند و نخواهند زد ...بکوشیم که نامی نیک از ما به جا بماند....حالا چون پیغمبر سیاسی ترین مردتاریخ بوده باید بیان به اسمش این وضع رو درست کنند ؟
در ضمن منظور من از عدل علی کسایی که ادعاش رو دارند بود . . . که دست برادرش رو سوزوند ولی الان پای اختلاس گر رو هم میبوسن . . .
اگر این اتفاق تو حکومت کفار هم رخ میداد همه دولت یک شبه برکنار میشد ولی اینجا !!! اصلا کی به کیه . . .
واقعا این وضع دفاع کردن داره ؟
فکر کنم وجه اختلاف من وشما اینه که شما میگی اگر تجاوز داخلی باشه تحملش راحت تره تا تجاوز خارجی . . .حرق هایه ابتداییتون درسته...
اما با آخرین نظرتون مخالفم...دل خیلی از..(البته خیلی که نه همه به جزء آقازاده ها)از دست اتفاقاتی که تو این مملکت میافته خونه..بدتر واکنشیه که مسولین نسبت به این اتفاقا انجام می دن...اما اینکه بذاری بیگانه بیاد تو مملکتت ،مثله ورود ویروس ایذ به بدنه ،وقتی اومد خیالت راحت مثل عراقو افغانستان اول تمام سرمایه های ملیتو می بره..از نفت گرفته تا مقبره کورش..این های چیزای واضحی هستن...من حاظرم بمیرم ،بعد به اینها تجاوز بشه....
وبازم میگم مسائلی که شما مطرح می کنید مربوط به این تاپیک نیست....![]()
واقعا باید عقلمون کم باشه که همچین کاری بکنیم!!!!شما واقعا نظرتون اینه؟یعنی مثلا بگیم خوب حالا بزار امریکا بیاد اگر کاری واسمون کرد که دستش درد نکنه،اگر هم کاری نکرد که عین سگ میندازیمش بیرون،انگار اون قدرت قوی هم وای میسه صاف صاف تا ما بندازیمش بیرون!!!!!!!!!!!!!به نظر من اول بگذاریم یک قدرت قوی که میتونه کاری انجام بده , انجام بده !!! بعد با هم متحد میشیم نیروی بیگانه رو میندازیم بیرون مثل سگ ! . . . چون زور خودمون به این خودی ها نمیرسه !!!
البته کو تا اون روزها بیاد با این همه باج دهی و . . .
اولا منظورت همون مرکاوای جنگ 33روزه هست؟اولا که آمریکا و اسرائیل جنگ زمینی با ایران نمیکنن ... چون میدونن ایران نیروی زمینی قوی داره نیروی زمینی فقط انسان منظور هست . . وگرنه مرکاوای اسرائیل و آبرام آمریکا که دیگه میان نیروی زمینی ایران رو بوووووووووق میکنن .
اگر جنگی بشه مطمئنا هوایی و دریایی هست که مطمئنا ایران حرفی برای گفتن نداره ... جنگولک بازی اینا رو تو TV نبینید ... آخه مگه دوشپرتاب های مهندسی معکوس شده چینی میشه آپاچی شکار کرد . . .
در ضمن ایرانیهای غیور غیرتشون رو در زمان حمله اعراب و مغولها و انگلیسیها و روسها نشون دادن . . .
اگر جنگ ایران با روسیه یا عربستان باشه من حاضرم برم جونشونو بگیرم نه اینکه واسه مردن برم جنگ . . .
جنگ برای کسایی هست که در زمان صلح زندگیشون بهشت بوده ... خوردن حالا باید پس بدن
در ضمن جنگ با اسرائیل و آمریکا مثل جنگ عراق نیست . . . ایران با عراق 8 سال جنگید یک نسلش بد بخت شدن و مردن ... آمریکا یک هفته ای کل عراق رو تصرف کرد ...
به نظر من ما که همه جورشو امتحان کردیم و حاصلی نداشته برامون ... آمریکا رو هم امتحان کنیم شاید این ایرانیها درست شدن !!!
در ضمن اونایی که میگن آمریکا فلانه ... مگه نمیگن آمریکا میخواد بیاد خاک ایرانو تصرف کنه و به مردم تجاوز کنه ؟! خوب الان که خاک ایران تصرف شده هست به مردم ایران هم که تجاوز میشه ...
پس نمیدونم نمیدونم واقعا نمیدونم غیرتشون کجا رفته . . .
این حرف شما منو یاد اون لطیفه میندازه که یارو تو ماشینش رادیو رو روشن کرد دید میگه شنوندگان عزیز مواظب باشید تو بزرگراه همت از غرب به شرق به راننده داره برعکس میاد که یارو میگه بابا یکی نیست خیلیه!
امیدوارم روزی واقع بین بشن همه ایرانیها . . .
بله همون مرکاواست که روسیه حاضره هر چی نفر بر و تانک داره بده تا فقط بفهمه آلیاژ استفاده شده توی این تانک چیه هیچ تانکی در برابر ATM ضد ضربه نیست ولی این تانک نسبت به همه تانک های موجود بیشترین مقاومت رو داره . . .اولا منظورت همون مرکاوای جنگ 33روزه هست؟
مطمئن باش اگه میدونستن میتونن ایرانو شکست بدن تا الان حمله کرده بودند. اونا همه چیزو تو جنگ 8 ساله دیدند. دیدند که ما یه تنه با همه دنیا جنگیدیم و حتی یه وجب از خاک این مملکتو ندادیم.
لطیفه باحالی بود خیلی خندیدماین حرف شما منو یاد اون لطیفه میندازه که یارو تو ماشینش رادیو رو روشن کرد دید میگه شنوندگان عزیز مواظب باشید تو بزرگراه همت از غرب به شرق به راننده داره برعکس میاد که یارو میگه بابا یکی نیست خیلیه!
عزیزم این جملت برام خیلی سنگین بودمیشه شما بگید اساسا با حکومت اسلامی مشکل دارید یا از اوضاع فعلی ناراضی هستین
همون مقاومت مرکاواشون منو کشته که در برابر چند تا بچه حزب اللهی لبنان نتونست دووم بیاره.بله همون مرکاواست که روسیه حاضره هر چی نفر بر و تانک داره بده تا فقط بفهمه آلیاژ استفاده شده توی این تانک چیه هیچ تانکی در برابر ATM ضد ضربه نیست ولی این تانک نسبت به همه تانک های موجود بیشترین مقاومت رو داره . . .
اگر نمیدونستید محض اطلاع میگم ایران همون روزی فروش اسلحه بهش ممنوع شد با عراق صلح کرد . . . قبل از اون بزرگترین صادر کننده اسلحه به ایران همون اسرائیلی بود که علیه اون شعار میدادن . . .
پس یه تنه با همه دنیا نجنگیدیم . . . عراق یک تنه با تمام دنیا جنگید که نتونست حتی یک هفته دووم بیاره . . . همون عراقی که ایران باهاش هشت سال جنگید و نتونست یک متر از خاکشو اشغال کنه در صورتی که سودای " راه قدس از کربلا میگذره" رو توی سر داشتند
شما زیاد خودتو نگران نکن خلاصه یک چیزی میشه دیگه
چیزی بوی بد گرفته باشه رو میشه با عطر خوشبو کرد ولی چیزی که از ریشه تولید بوی بد کنه نمیشه خوشبو کرد مثل همین ح - ک - و - م _--_
لطفا در مورد این مساله فروش اسلحه به ایران یک جستجوی کوچولو بکنید با این مضمونهمون مقاومت مرکاواشون منو کشته که در برابر چند تا بچه حزب اللهی لبنان نتونست دووم بیاره.
در مورد سایر حرفهاتون که چیزی نمیگم چون متوجه شدم که دنبال حقیقت نیستید در واقع کسی رو که خواب باشه میشه بیدارش کرد اما کسی که خودشو زده باشه به خواب نه!
خیلی خنده داره که میگی اسراییل به ایران سلاح میداد! واقعا پیش خودت چی فکر میکنی؟!!
دقبقا حرفی که همه کسانی که نتونستن جواب بدن زدند . . .همون مقاومت مرکاواشون منو کشته که در برابر چند تا بچه حزب اللهی لبنان نتونست دووم بیاره.
در مورد سایر حرفهاتون که چیزی نمیگم چون متوجه شدم که دنبال حقیقت نیستید در واقع کسی رو که خواب باشه میشه بیدارش کرد اما کسی که خودشو زده باشه به خواب نه!
خیلی خنده داره که میگی اسراییل به ایران سلاح میداد! واقعا پیش خودت چی فکر میکنی؟!!
چطور کسی میتونه به حرفهای شما که بدون هیچ منبعی زده میشه اعتماد کنه؟دقبقا حرفی که همه کسانی که نتونستن جواب بدن زدند . . .
شما هر وقت اطلاعاتت کامل شد در زمینه نظامی من در خدمتتون هستم
عزیزم این جملت برام خیلی سنگین بود
ینی الان ما حکومتمون اسلامیه؟
با چسبوندن حکومتمون به اسلام دارید اسلام خراب میکنین
اسلام به عمله نه حرف[/س...QUOTE
من منظورم حکومت فعلی نبود...گفتم که من خودم زخم خورده ام...منظورم مربوط به اوناییه که دین رو جدای سیاست میدونن...اصولا اسلام رو یه مکتب کامل میبینم و حکومت اسلامی رو مایه سعادت ملت ها....