اگه دوباره جنگ بشه...میای واسه دفاع از...

Engshimi

عضو جدید
من نظر دیگر دوستان رو نخوندم

بستگی داره ( جواب مهندسی ) سوال خیلی کلی ، بستگی به دشمن داره ، بستگی به خودی داره ، هر طرف که حق رو تشخیص بدم همون طرفم ، الزاماً همیشه

حق با هم وطن نیست ( این درسیه که از تاریخ گرفتم )

3D Art

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب مثلا جنگ شد و ما رفتیم ... با دست و پای قطع شده برگشتیم . . . و جنگ رو بردیم . . . (حداقل شکست نخوردیم ) کی تا آخر عمرش کوشه بیمارستانه ؟ زنه کی ولش میکنه میره ؟ بچه کی میگه دوستامم هم بابا دارن من هم بابا دارم ؟ کی برای گرفتن حق جانبازیش باید بره بنیاد شهید یک بار دیگه خودشو بکشه بگه من بچه دانشجو دارم و پولم کمه اونا هم مثل . . . بندازنش بیرون ؟ و و و در اون طرف قضیه .... !!!
کیا با 40 تا محافظ این طرف و اون طرف میرن ؟ محمد جهان آرا یک تنه شهر رو حفظ کرد حالا کیا دارن ادعاشو میکنن ؟ کیا دارن از اسمش نون ( البته نون که نه طلا ) میخورن ؟ کیا اقا زاده پرورش میدن با ماشین 200 میلیونی میندازن تو خیابون دنبال ناموس من و تو ؟ کیا شرایط ازدواج رو سخت و سخت تر میکنن تا جوونها نتونن ازدواج کنن و به وضعی که الان هست گرفتار بشن ؟ کیا با 1.5 میلیون دلار میان ایران 3 میلیارد دلار اختلاس میکنن و کل داراییشون 8 میلیارد دلاره ؟ کیا ...کیا ... کیا ... واقعا اینها چه کسانی هستند که در طول تاریخ کره زمین همچین آدمایی رو ندیده و ما هنوز تو خواب خرگوشی هستیم و منتظر حمله بیگانه تا بریم شکستش بدیم .
دوباره کیا میشینن رو ممبر میگن جوانان برای حفظ نظام رفتن . . .؟!
حکومت کیا دوباره حفظ میشه ؟
به نظر من اول بگذاریم یک قدرت قوی که میتونه کاری انجام بده , انجام بده !!! بعد با هم متحد میشیم نیروی بیگانه رو میندازیم بیرون مثل سگ ! . . . چون زور خودمون به این خودی ها نمیرسه !!!
البته کو تا اون روزها بیاد با این همه باج دهی و . . .

3D Art

عضو جدید
کاربر ممتاز
من نظر دیگر دوستان رو نخوندم

بستگی داره ( جواب مهندسی ) سوال خیلی کلی ، بستگی به دشمن داره ، بستگی به خودی داره ، هر طرف که حق رو تشخیص بدم همون طرفم ، الزاماً همیشه

حق با هم وطن نیست ( این درسیه که از تاریخ گرفتم )
برام جالب بود . . . میشه یک مثال بزنید ؟

shayesteh-namvar

عضو جدید
برام جالب بود . . . میشه یک مثال بزنید ؟
میشه شما بگید اساسا با حکومت اسلامی مشکل دارید یا از اوضاع فعلی ناراضی هستین؟شما که از عدل علی میگید..بهتره یادآور شید که علی امیرمؤمنان بود ولی اونقدر دشمن و مخالف به اصطلاح روشنفکر داشت که تو حکومتش هزاران فرقه ضاله درست شد.دوستان نزدیکش بهش خیانت کردن...اونوقت شما چند تا از خطبه های حضرت علی رو خوندی؟اگه خوندی؟شما یه مثال ازبزن.

3D Art

عضو جدید
کاربر ممتاز
من از عدل علی (ع) گفتم ؟ واقعا من گفتم ....؟!!!
کسایی که ادعا میکنن که عدل علی رو پیاده کنند گفتند . . .
من با سیاست مشکل دارم اگر اسلام هم بیاد تو سیاست باهاش مشکل دارم . . .
من روشن فکرم ؟ نه روشن فکرم نه جاهل ..... من چند تا سوال پرسیدم شما هنوز از جواب دادنشون عاجز هستید . . .

shayesteh-namvar

عضو جدید
خودتون ازم پرسیدید که عدل علی این بود؟؟بگذریم... منطق شما با من که معتقد به حکومت اسلامی هستم متفاوته ...پس دنبال جواب باب میل هم نباشید ...پیغمبر سیاس ترین مرد تاریخه...اون هیچ وقت دین رومخالف سیاست نمیدونه...فکر کنم شما مسلمان نیستید...درسته؟

3D Art

عضو جدید
کاربر ممتاز
خودتون ازم پرسیدید که عدل علی این بود؟؟بگذریم... منطق شما با من که معتقد به حکومت اسلامی هستم متفاوته ...پس دنبال جواب باب میل هم نباشید ...پیغمبر سیاس ترین مرد تاریخه...اون هیچ وقت دین رومخالف سیاست نمیدونه...فکر کنم شما مسلمان نیستید...درسته؟
حالا چون پیغمبر سیاسی ترین مردتاریخ بوده باید بیان به اسمش این وضع رو درست کنند ؟
در ضمن منظور من از عدل علی کسایی که ادعاش رو دارند بود . . . که دست برادرش رو سوزوند ولی الان پای اختلاس گر رو هم میبوسن . . .
اگر این اتفاق تو حکومت کفار هم رخ میداد همه دولت یک شبه برکنار میشد ولی اینجا !!! اصلا کی به کیه . . .
واقعا این وضع دفاع کردن داره ؟

orchidak

عضو جدید
خوب مثلا جنگ شد و ما رفتیم ... با دست و پای قطع شده برگشتیم . . . و جنگ رو بردیم . . . (حداقل شکست نخوردیم ) کی تا آخر عمرش کوشه بیمارستانه ؟ زنه کی ولش میکنه میره ؟ بچه کی میگه دوستامم هم بابا دارن من هم بابا دارم ؟ کی برای گرفتن حق جانبازیش باید بره بنیاد شهید یک بار دیگه خودشو بکشه بگه من بچه دانشجو دارم و پولم کمه اونا هم مثل . . . بندازنش بیرون ؟ و و و در اون طرف قضیه .... !!!
کیا با 40 تا محافظ این طرف و اون طرف میرن ؟ محمد جهان آرا یک تنه شهر رو حفظ کرد حالا کیا دارن ادعاشو میکنن ؟ کیا دارن از اسمش نون ( البته نون که نه طلا ) میخورن ؟ کیا اقا زاده پرورش میدن با ماشین 200 میلیونی میندازن تو خیابون دنبال ناموس من و تو ؟ کیا شرایط ازدواج رو سخت و سخت تر میکنن تا جوونها نتونن ازدواج کنن و به وضعی که الان هست گرفتار بشن ؟ کیا با 1.5 میلیون دلار میان ایران 3 میلیارد دلار اختلاس میکنن و کل داراییشون 8 میلیارد دلاره ؟ کیا ...کیا ... کیا ... واقعا اینها چه کسانی هستند که در طول تاریخ کره زمین همچین آدمایی رو ندیده و ما هنوز تو خواب خرگوشی هستیم و منتظر حمله بیگانه تا بریم شکستش بدیم .
دوباره کیا میشینن رو ممبر میگن جوانان برای حفظ نظام رفتن . . .؟!
حکومت کیا دوباره حفظ میشه ؟
به نظر من اول بگذاریم یک قدرت قوی که میتونه کاری انجام بده , انجام بده !!! بعد با هم متحد میشیم نیروی بیگانه رو میندازیم بیرون مثل سگ ! . . . چون زور خودمون به این خودی ها نمیرسه !!!

حرق هایه ابتداییتون درسته...
اما با آخرین نظرتون مخالفم...دل خیلی از..(البته خیلی که نه همه به جزء آقازاده ها)از دست اتفاقاتی که تو این مملکت میافته خونه..بدتر واکنشیه که مسولین نسبت به این اتفاقا انجام می دن...اما اینکه بذاری بیگانه بیاد تو مملکتت ،مثله ورود ویروس ایذ به بدنه ،وقتی اومد خیالت راحت مثل عراقو افغانستان اول تمام سرمایه های ملیتو می بره..از نفت گرفته تا مقبره کورش..این های چیزای واضحی هستن...من حاظرم بمیرم ،بعد به اینها تجاوز بشه....:redface:
وبازم میگم مسائلی که شما مطرح می کنید مربوط به این تاپیک نیست....:surprised:

shayesteh-namvar

عضو جدید
حالا چون پیغمبر سیاسی ترین مردتاریخ بوده باید بیان به اسمش این وضع رو درست کنند ؟
در ضمن منظور من از عدل علی کسایی که ادعاش رو دارند بود . . . که دست برادرش رو سوزوند ولی الان پای اختلاس گر رو هم میبوسن . . .
اگر این اتفاق تو حکومت کفار هم رخ میداد همه دولت یک شبه برکنار میشد ولی اینجا !!! اصلا کی به کیه . . .
واقعا این وضع دفاع کردن داره ؟
رئیس رؤسا که فرار کردن و عزل شدن.دزد هم حاضره بز هم حاضره . پولاشون که برگشته...باهاشون هم برخورد شده...تو حکومت علی هم معاویه بود هم مالک اشتر...علی از کار برادرش باخبر بود...اما آیا کارهای دیگه ای که تو حکومتش رخ داد رو تونست کنترل کنه؟......گنه کرد دربلخ آهنگری به شوشترزدند گردن مسگری...کشور های اروپایی و امریکا که الان گند زدن به اقتصاد دنیا....نظام سرمایه داری کلی سود داشته کلی ضرر ...نتیجه ش هم فقر کشورهای وابسته است...هم فقر فرهنگی هم فقر مالی و اقتصادی...پول تو دنیا فقط دست گروه خاصی میچرخه....این ظلمه این بیعدالتیه...مطمئنا وضعمون با حضور دشمن تو کشورمون بهتر که نمیشه بدتر هم میشه باز باید کشته بدیم تا به استقلال برسیم...باز یه عده ای میان و راه قبلی رو ادامه میدن منتها به شکل دیگه ای....تاریخ گواه است که حکومت ها آمدند و رفتند و گلی به سر مانزدند و نخواهند زد ...بکوشیم که نامی نیک از ما به جا بماند....

3D Art

عضو جدید
کاربر ممتاز
حرق هایه ابتداییتون درسته...
اما با آخرین نظرتون مخالفم...دل خیلی از..(البته خیلی که نه همه به جزء آقازاده ها)از دست اتفاقاتی که تو این مملکت میافته خونه..بدتر واکنشیه که مسولین نسبت به این اتفاقا انجام می دن...اما اینکه بذاری بیگانه بیاد تو مملکتت ،مثله ورود ویروس ایذ به بدنه ،وقتی اومد خیالت راحت مثل عراقو افغانستان اول تمام سرمایه های ملیتو می بره..از نفت گرفته تا مقبره کورش..این های چیزای واضحی هستن...من حاظرم بمیرم ،بعد به اینها تجاوز بشه....:redface:
وبازم میگم مسائلی که شما مطرح می کنید مربوط به این تاپیک نیست....:surprised:
فکر کنم وجه اختلاف من وشما اینه که شما میگی اگر تجاوز داخلی باشه تحملش راحت تره تا تجاوز خارجی . . .
ولی من بر عکس شما فکر میکنم وبه نظر من چون به عنوان مثال یک یک هموطن این تجاوز رو انجام بده خیلی خیلی سخت تره چون مثل خیانت در امانت هست که تو اسلام یکی از بدترین کارهاست . . . چون کشور خارجی که نمیاد اینجا بره پارک آبی !!!! کارش مشخص هست . . . ولی دشمن داخلی به اسم دیگه ای میاد و یک کار دیگه انجام میده آیا این درسته که دست روی دست بزاریم و بگیم چون حرفش درسته هرکاری دلش بخواد انجام بده ؟

sanam_el

عضو جدید
واقعا باید عقلمون کم باشه که همچین کاری بکنیم!!!!شما واقعا نظرتون اینه؟یعنی مثلا بگیم خوب حالا بزار امریکا بیاد اگر کاری واسمون کرد که دستش درد نکنه،اگر هم کاری نکرد که عین سگ میندازیمش بیرون،انگار اون قدرت قوی هم وای میسه صاف صاف تا ما بندازیمش بیرون!!!!!!!!!!!!!
ببخشیدا نمیخوام توهین کنم،ولی واقعا کارشناسانه ترین نظری بود که میشد داد!!!!!
درسته که الان خیلی چیزا خوب نیست،ولی کاری که الان باید کرد اصلاح اموره نه جنگ با هموطن،بله خیلی وقتا آدم از خودی بیشتر میخوره تا دشمن ولی هیچ وقت برخورد با این دوتا نباید یکسان باشه،نه اینکه بگی طرف چون هموطنه هر کاری خواست بکنه،نه ولی به نظرم نوع برخورد متفاوت باید باشه،ولی شدید.
البته الان هم جنگ نرم هست!!!

amireza_2000

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
اولا که آمریکا و اسرائیل جنگ زمینی با ایران نمیکنن ... چون میدونن ایران نیروی زمینی قوی داره نیروی زمینی فقط انسان منظور هست . . وگرنه مرکاوای اسرائیل و آبرام آمریکا که دیگه میان نیروی زمینی ایران رو بوووووووووق میکنن .
اگر جنگی بشه مطمئنا هوایی و دریایی هست که مطمئنا ایران حرفی برای گفتن نداره ... جنگولک بازی اینا رو تو TV نبینید ... آخه مگه دوشپرتاب های مهندسی معکوس شده چینی میشه آپاچی شکار کرد . . .
در ضمن ایرانیهای غیور غیرتشون رو در زمان حمله اعراب و مغولها و انگلیسیها و روسها نشون دادن . . .
اگر جنگ ایران با روسیه یا عربستان باشه من حاضرم برم جونشونو بگیرم نه اینکه واسه مردن برم جنگ . . .
جنگ برای کسایی هست که در زمان صلح زندگیشون بهشت بوده ... خوردن حالا باید پس بدن
در ضمن جنگ با اسرائیل و آمریکا مثل جنگ عراق نیست . . . ایران با عراق 8 سال جنگید یک نسلش بد بخت شدن و مردن ... آمریکا یک هفته ای کل عراق رو تصرف کرد ...
به نظر من ما که همه جورشو امتحان کردیم و حاصلی نداشته برامون ... آمریکا رو هم امتحان کنیم شاید این ایرانیها درست شدن !!!
در ضمن اونایی که میگن آمریکا فلانه ... مگه نمیگن آمریکا میخواد بیاد خاک ایرانو تصرف کنه و به مردم تجاوز کنه ؟! خوب الان که خاک ایران تصرف شده هست به مردم ایران هم که تجاوز میشه ...
پس نمیدونم نمیدونم واقعا نمیدونم غیرتشون کجا رفته . . .
اولا منظورت همون مرکاوای جنگ 33روزه هست؟:biggrin:
مطمئن باش اگه میدونستن میتونن ایرانو شکست بدن تا الان حمله کرده بودند. اونا همه چیزو تو جنگ 8 ساله دیدند. دیدند که ما یه تنه با همه دنیا جنگیدیم و حتی یه وجب از خاک این مملکتو ندادیم.

amireza_2000

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
:surprised::surprised::surprised::surprised:
امیدوارم روزی واقع بین بشن همه ایرانیها . . .
این حرف شما منو یاد اون لطیفه میندازه که یارو تو ماشینش رادیو رو روشن کرد دید میگه شنوندگان عزیز مواظب باشید تو بزرگراه همت از غرب به شرق به راننده داره برعکس میاد که یارو میگه بابا یکی نیست خیلیه!

shanim

عضو جدید
کاربر ممتاز
مطمئناً جنگی نخواهد شد که شما عزیزان خودتون رو بزحمت بندازین
پیروزی فقط این نیست که یک عده یک جا رو تسخیر کنن و به خاطرش جون بدن الان مدل جنگ‌ها عوض شده
یک نگاه به خودتون و آدم‌های دور و برتون بندازین چند نفر دارن از ایران
می‌رن به کشور‌های دشمن ! مثل آمریکا و کانادا و اروپا این خودش یعنی‌ پیروزی دشمن فرضی‌ بدون تلفات ( البته این هم یک تاپیک جدا میخواد و صحبت جدا )
جنگ نیاز به مهندسی‌ داره نه گوشت دم توپ همه واسه میهنشون جون میدان نه شما حتا اون امریکائی یا اسرائیلی هم همینطور
در ضمن با این مسائل به وجود اومده در ایران هم همه کشور های دور و برمون دارن حالش رو میبیرن ( فقط درصد توریست ها رو سر انگشتی بشمرین بقیه‌ش پیشکش !)

بنا برین جنگ به نفع کسی‌ نیست در منطقه که حالا واسه جون دادن در راه میهن دارین خودتون رو اول میکشین اینجا !

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
به تعبیری الانشم ایران اشغال شده اس !:eek:

کدوم ارتش خارجی چنین کارهایی میکنه که الان بعضی ها دارند سر این مردم میارند !

خارجی کدومه ! داخلی کدومه ! اینکه اسم عوض بشه چه فرقی میکنه ؟ اصل رفتار و مصیبتهایی که سر مردم میاد حالا چه اسرائیل سرمون بیاره چه مثلا خودی ها !!

ارتش خارجی غارتمون میکنه ؟ منابعمون رو میدزده ؟؟ تو سرمون میزنه ؟؟ خب این دقیقا همون چیزهایی که الانم داره سرمون میاد !

بقول قدیمیها سگ زرد برادر شغاله !

3D Art

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولا منظورت همون مرکاوای جنگ 33روزه هست؟:biggrin:
مطمئن باش اگه میدونستن میتونن ایرانو شکست بدن تا الان حمله کرده بودند. اونا همه چیزو تو جنگ 8 ساله دیدند. دیدند که ما یه تنه با همه دنیا جنگیدیم و حتی یه وجب از خاک این مملکتو ندادیم.
بله همون مرکاواست که روسیه حاضره هر چی نفر بر و تانک داره بده تا فقط بفهمه آلیاژ استفاده شده توی این تانک چیه هیچ تانکی در برابر ATM ضد ضربه نیست ولی این تانک نسبت به همه تانک های موجود بیشترین مقاومت رو داره . . .
اگر نمیدونستید محض اطلاع میگم ایران همون روزی فروش اسلحه بهش ممنوع شد با عراق صلح کرد . . . قبل از اون بزرگترین صادر کننده اسلحه به ایران همون اسرائیلی بود که علیه اون شعار میدادن . . .
پس یه تنه با همه دنیا نجنگیدیم . . . عراق یک تنه با تمام دنیا جنگید که نتونست حتی یک هفته دووم بیاره . . . همون عراقی که ایران باهاش هشت سال جنگید و نتونست یک متر از خاکشو اشغال کنه در صورتی که سودای " راه قدس از کربلا میگذره" رو توی سر داشتند
شما زیاد خودتو نگران نکن خلاصه یک چیزی میشه دیگه
چیزی بوی بد گرفته باشه رو میشه با عطر خوشبو کرد ولی چیزی که از ریشه تولید بوی بد کنه نمیشه خوشبو کرد مثل همین ح - ک - و - م _--_

3D Art

عضو جدید
کاربر ممتاز
این حرف شما منو یاد اون لطیفه میندازه که یارو تو ماشینش رادیو رو روشن کرد دید میگه شنوندگان عزیز مواظب باشید تو بزرگراه همت از غرب به شرق به راننده داره برعکس میاد که یارو میگه بابا یکی نیست خیلیه!
لطیفه باحالی بود خیلی خندیدم
مرسی ;)

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میشه شما بگید اساسا با حکومت اسلامی مشکل دارید یا از اوضاع فعلی ناراضی هستین
عزیزم این جملت برام خیلی سنگین بود
ینی الان ما حکومتمون اسلامیه؟
با چسبوندن حکومتمون به اسلام دارید اسلام خراب میکنین
اسلام به عمله نه حرف

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این بحث هم مثل تمام بحث های اینچنینی نتیجه ای نمیده
واسه اینکه همیشه اختلاف نظر وجود داشته
البته بهتره بگم شناختن و نشناختن حق وجود داشته
در زمان علی هم همین نشناختن حق بود که جنگ ها رو بوجود اورد
یه بار گفتم بازم میگم جنگ امروز جنگ جمل نیست جنگ خوارجه
حر واسه چی حر شد؟واسه اینکه تونست تو شرایط سخت حق رو تشخیص بده
خون ریختن و کشتن حتی اگه واسه ناموس و کشورت باشه ولی به ناحق باشه هیچ ارزشی نداره
مثه اینه که یکی به ناموست دست درازی کنه و تو بزنی بکشیش.صرفا چون خطا کرده حق نداری این کارو بکنی چون شاید مشکل و خطا از طرف ناموس خودت باشه.

amireza_2000

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بله همون مرکاواست که روسیه حاضره هر چی نفر بر و تانک داره بده تا فقط بفهمه آلیاژ استفاده شده توی این تانک چیه هیچ تانکی در برابر ATM ضد ضربه نیست ولی این تانک نسبت به همه تانک های موجود بیشترین مقاومت رو داره . . .
اگر نمیدونستید محض اطلاع میگم ایران همون روزی فروش اسلحه بهش ممنوع شد با عراق صلح کرد . . . قبل از اون بزرگترین صادر کننده اسلحه به ایران همون اسرائیلی بود که علیه اون شعار میدادن . . .
پس یه تنه با همه دنیا نجنگیدیم . . . عراق یک تنه با تمام دنیا جنگید که نتونست حتی یک هفته دووم بیاره . . . همون عراقی که ایران باهاش هشت سال جنگید و نتونست یک متر از خاکشو اشغال کنه در صورتی که سودای " راه قدس از کربلا میگذره" رو توی سر داشتند
شما زیاد خودتو نگران نکن خلاصه یک چیزی میشه دیگه
چیزی بوی بد گرفته باشه رو میشه با عطر خوشبو کرد ولی چیزی که از ریشه تولید بوی بد کنه نمیشه خوشبو کرد مثل همین ح - ک - و - م _--_
همون مقاومت مرکاواشون منو کشته که در برابر چند تا بچه حزب اللهی لبنان نتونست دووم بیاره.
در مورد سایر حرفهاتون که چیزی نمیگم چون متوجه شدم که دنبال حقیقت نیستید در واقع کسی رو که خواب باشه میشه بیدارش کرد اما کسی که خودشو زده باشه به خواب نه!
خیلی خنده داره که میگی اسراییل به ایران سلاح میداد! واقعا پیش خودت چی فکر میکنی؟!!

shanim

عضو جدید
کاربر ممتاز
همون مقاومت مرکاواشون منو کشته که در برابر چند تا بچه حزب اللهی لبنان نتونست دووم بیاره.
در مورد سایر حرفهاتون که چیزی نمیگم چون متوجه شدم که دنبال حقیقت نیستید در واقع کسی رو که خواب باشه میشه بیدارش کرد اما کسی که خودشو زده باشه به خواب نه!
خیلی خنده داره که میگی اسراییل به ایران سلاح میداد! واقعا پیش خودت چی فکر میکنی؟!!
لطفا در مورد این مساله فروش اسلحه به ایران یک جستجوی کوچولو بکنید با این مضمون

" Iran Contra affair "

3D Art

عضو جدید
کاربر ممتاز
دقبقا حرفی که همه کسانی که نتونستن جواب بدن زدند . . .
شما هر وقت اطلاعاتت کامل شد در زمینه نظامی من در خدمتتون هستم

amireza_2000

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دقبقا حرفی که همه کسانی که نتونستن جواب بدن زدند . . .
شما هر وقت اطلاعاتت کامل شد در زمینه نظامی من در خدمتتون هستم
چطور کسی میتونه به حرفهای شما که بدون هیچ منبعی زده میشه اعتماد کنه؟

shayesteh-namvar

عضو جدید
عزیزم این جملت برام خیلی سنگین بود
ینی الان ما حکومتمون اسلامیه؟
با چسبوندن حکومتمون به اسلام دارید اسلام خراب میکنین
اسلام به عمله نه حرف[/س...QUOTE
من منظورم حکومت فعلی نبود...گفتم که من خودم زخم خورده ام...منظورم مربوط به اوناییه که دین رو جدای سیاست میدونن...اصولا اسلام رو یه مکتب کامل میبینم و حکومت اسلامی رو مایه سعادت ملت ها....

shayesteh-namvar

عضو جدید
ببخشید مگه شما چند سال تو سازمان اطلاعات نظامی ایران و اسرائیل کار کردی ... خطری هستی ها!!!!!!!!!!!!
خوشم میاد بچه هاهمه فن حریفند..هم از سیاست میفهمند ..هم از اطلاعات نظامی خبر دارند .... هم هوشیارند و میدونند تو مملکت چی میگذره....بابا مگه کسی تو مملکت نیست ...مگه همه خوابند ...کرند و کورند؟
با این اوضاع و احوال ایران باید کلی اسلحه مارک اسرائیل داشته باشه!!!!!!اسرائیل هم کلی مارک ایران...قدرت خدا!!!!!!

بالا