اگه دوباره جنگ بشه...میای واسه دفاع از...

qholi

عضو جدید
یه سوال دارم از همه عزیزان
جنگیدن مهمه یا شناختن دشمن؟
اینکه بجنگی بهتره یا اینکه به حق بجنگی؟
در روز عاشورا خیلیا جنگیدن.ولی کدوم به حق جنکید؟
فکر کردین لشکر دشمن امام حسین واسه چی میجنگید؟بهشون گفته شده بود حسین از دین برگشته.
فکر کردین اگه حقیقتو میفهمیدن بازم میجنگیدن
ولی با اینهمه به خاطر جهالتشون جاشون در قعر جهنمه
الانم تو جامعه ما جنگه.ولی جهالت باعث شده دشمنو تشخیص ندیم.به اسم اسلام همه کاری میکنند به اسم اسلام میزنن میکشن.میبرن.ولی ما نشستیم
پس اینقدر ادعا نکنیم.اگه راست میگیم پاشیم
مگه متجاوز حتما باید خارجی باشه؟ینی ایرانی اگه به ناموست تجاوز کرد حلاله؟
ناموسه تو نه ناموسه همسایت.ناموسه همشهریت
سعی کنیم بیدار بشیم
آقا قلی گورخرشم به اجنبی نمیده!!!!
همه ی مرد و زن ایرونی ها مثل برادر و خواهر آقا قلی میمونن!!!
آقا قلی بحث سیاسی دوست نداره!

khordad64

عضو جدید
مگه مغز خ ر خوردم .یارو تو پناهگاهش حالشو ببره وبچه هاشو عین......... .فرستاده اونور .بعد من برم خودمو به کشتن بدم که چی بشه.

هر چیزی غیرت میخواد!
بنظرت اونایی ک رفتن و جونشون رو تو راه دفاع از کشورشون گذاشتن برای اینکه جنابعالی الان راحت پشت لپ تاپت بشینی و سرگرم باشی مغز خ ر خورده بودن؟؟؟
کاش میدونستیم و درک میکردیم ک آسایش فعلی رو از کجا و از کیا داریم....
منم حاضرم برم و از کشورم دفاع کنم.

Mossit

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا خدا پدر جنگ رو بیامرزه اگه جنگ بشه دشمن ات رو می شناسی... جنگیدن کمترین کاریه که می تونی برای مملکت ات بکنی! اما الان از جنگ بدتره یه ضربه به مملکت می خوره معلوم نیست از کجا خورده فعلا هم جمع بشو نیست. نمونه اش همین اختلاس اخیر.

shayesteh-namvar

عضو جدید
من نام کاربری خودم رو دارم . از روشن بینی orchidak و شما هم ممنونم. قصد توهین نداشتم . مطمئنم اگه جنگ بشه همه کسایی که ادعاشون میشه هم میان واسه جنگ . من اصلا دوست ندارم تو مملکت ما برا کسی اتفاقت بیفته . چه زندان چه خارج از زندان.ولی ترجیح میدم خودمون با خودمون درگیر باشیم تا با دشمن خارجی که واسه زدن مخ بعضی آدم ها کمین نشسته.کارش هم سوزوندن خشک و تره . انشالله به آرزوش نرسه.

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا جای بسی تعجب هست ....:surprised:
گفتن نظرتون بگید گفتم
چند تا سوال هم پرسیدم که متاسفانه جواب نشنیدم . . . فقط توهین تهمت و . . .
آقای شهرام نمیدونم چند : ادب شما جای بسی نگرانی برای همه ایرانیهاست . . .

داداش گلم تو فکر خودت باش فکر ادب ما رو نکن . بهتره بیشتر نگران خودت باشی با این طرز فکرت تا نگران ادب من

3D Art

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا قلی من خیلی دوست دارم ... میدونم از سیاست خوشت نمیاد
ولی اگر توی همون قضایای دو سال پیش خدای نکرده خدای نکرده خدای نکرده ناموس خودت هم ( حتی برای تظاهرات هم نرفته بودن برای خرید رفته بودن ) با چوب و چماق کتک میخورد و شما فیلمش رو میدیدی عکس العملت چی بود ؟

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا قلی کاری به دولت و حکومت نداره!!!
آقا قلی حاضره برا "وطن" و "ناموسش" تیکه تیکه بشه!

سالاری اقا قلی دقیقا حرف منم همینه. ولی نمی دونم چرا یه عده می خوان به خاطر مشکل با حکومت به پیکره ایران ضربه بزنن.

دوستان اگه پست های قبلی منو بخونن می بینن که گفتم من میریم ولی نه به خاطر شخص یا حکومت به خاطر اسم ایران

qholi

عضو جدید
سالاری اقا قلی دقیقا حرف منم همینه. ولی نمی دونم چرا یه عده می خوان به خاطر مشکل با حکومت به پیکره ایران ضربه بزنن.

دوستان اگه پست های قبلی منو بخونن می بینن که گفتم من میریم ولی نه به خاطر شخص یا حکومت به خاطر اسم ایران
آقا قلی کتبا از شما تشکر میکنه!

3D Art

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی باغیرت.حال دادی.کاش همه مث تو فک میکردن..........

شما که دوست دارید همه مثل هم فکر کنند پس دیکتاتوری دیگه ؟ آره ؟
من میدونم آمریکا یا اسرائیل برای منافع خودشون به ایران حمله میکنن . . . از پشت کوه نیومدم دوست عزیز . . .
نگفتم هم از جنگ فرار میکنم یا از ایران فرار میکنم . . . گفتم ؟
اگر با مسائل احساسی برخورد نکنید حرف من رو متوجه میشید . . . مگه هدف پیشرفت ایران نیست ؟ الان ایران داره با شیب بسیار تند سقوط میکنه و فکر هم نمیکنم کسی بتونه جلوش رو بگیره چون تو این 30 سال تفکر مردم عوض شده . . .و برای اینکه درست بشه چند قرن طول میکشه . . . پس چرا الان با غیرت ها کاری نمیکنن ؟
واقعا این حکومتیه که میخواستن بدن دست امام زمان ؟
واقعا این بود عدل علی (ع) ؟
واقعا این بود ؟

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه به بحث سیاسیه که اصلا سیاست و دوست ندارم بگم که من خودم بیشتر از همتون از وضع کنونی ناراضیم. ولی خوب دیگه نمیشه به خاطر یه سری از مسایل ادم اعتقاداتشم زیر پا بذاره.

ایرانی یعنی غیرت . جنگ بشه باید بریم کاری هم به اسم اشخاص ندارم

orchidak

عضو جدید

دادا شهرام مسی..دست ددنکنه.....;)
کلاً معلومه یه دونی ای چون وقتی میای...اِهـــــــــــــــــــــــم !
.
.
منم از اول دارم همینو می گم:surprised:...بابا عنوانه تاپیکو بخون بعد بیا نظر بده.... عنوان تاپیک :کی واسه خودش و ناموسشو خاک و طنش می ره جبهه...دوستان مشکلاته دیگه دارن ،میان اینجا بحث میکنن !
آقا مسئولین ،دزدو جانی آدمکش...اینا چه ربطی به سوال ما داره؟!!!!

3D Art

عضو جدید
کاربر ممتاز
.
.
منم از اول دارم همینو می گم:surprised:...بابا عنوانه تاپیکو بخون بعد بیا نظر بده.... عنوان تاپیک :کی واسه خودش و ناموسشو خاک و طنش می ره جبهه...دوستان مشکلاته دیگه دارن ،میان اینجا بحث میکنن !
خوب بحث همینه دیگه چرا یک کشور ثالث باید به ایران حمله کنه ؟
به خاطر حکومت نیست آیا؟ به خاطر بلند پروازی ها ی بعضی ها نیست آیا؟ به خاطر دخالت های بعضی ها در بعضی کشور ها نیست ؟
پس چرا مردم باید تاوان این اشتباهات حکومت رو پس بدن ؟ اونایی که خوردن اول بالا بیارن . . . بعد آمریکا رو از ایران بندازید بیرون . . . اینجوری میشید فقط مهره سوخته برای امیال یک سری چنگیز خان و . . . که ایران رو اشغال کردن جون خودتون رو بدید . . . نیت مهم هست ولی اینکه کاری درست یا غلط باشه از روی نیت نمی سنجند . . .

orchidak

عضو جدید
خوب بحث همینه دیگه چرا یک کشور ثالث باید به ایران حمله کنه ؟
به خاطر حکومت نیست آیا؟ به خاطر بلند پروازی ها ی بعضی ها نیست آیا؟ به خاطر دخالت های بعضی ها در بعضی کشور ها نیست ؟
پس چرا مردم باید تاوان این اشتباهات حکومت رو پس بدن ؟ اونایی که خوردن اول بالا بیارن . . . بعد آمریکا رو از ایران بندازید بیرون . . . اینجوری میشید فقط مهره سوخته برای امیال یک سری چنگیز خان و . . . که ایران رو اشغال کردن جون خودتون رو بدید . . . نیت مهم هست ولی اینکه کاری درست یا غلط باشه از روی نیت نمی سنجند . . .
من دلیل اینکه این حرف ها ربطی به این تاپیک نداره رو گفتم...
من و خیلی های دیگه اگه روزی جنگ بشه ، می ریم دهنه متجاوزو..سرویس میکنیمو می....
فکرم نکنید ما خیالمون راحته و خوش میگذرونیمو ،می خوریمو می خوابیم....دله ماها هم از خیلی چیزا پره...

3D Art

عضو جدید
کاربر ممتاز
من دلیل اینکه این حرف ها ربطی به این تاپیک نداره رو گفتم...
من و خیلی های دیگه اگه روزی جنگ بشه ، می ریم دهنه متجاوزو..سرویس میکنیمو می....
فکرم نکنید ما خیالمون راحته و خوش میگذرونیمو ،می خوریمو می خوابیم....دله ماها هم از خیلی چیزا پره...
دلیل نگفتید ...جوابی ندارید . . . .
توی این تاپیک من چند تا سوال پرسیدم کسی جواب نداد

shayesteh-namvar

عضو جدید
ای ول غیرت آقا شهرام.....راستش سیاست پدر و مادر نمیشناسه هر جاش رو بگیری یه جاش ایراد داره ....بسم الله خط مقدم.....

khordad64

عضو جدید
اگه به بحث سیاسیه که اصلا سیاست و دوست ندارم بگم که من خودم بیشتر از همتون از وضع کنونی ناراضیم. ولی خوب دیگه نمیشه به خاطر یه سری از مسایل ادم اعتقاداتشم زیر پا بذاره.

کاملا موافقم.اصلش همینه اما مشکل اینجلاس ک متاسفانه بعضیا همه چیزو باهم قاطی میکنن!

shayesteh-namvar

عضو جدید
با خودت درگیری ها.:surprised::surprised:همه میدونیم تو مملکت چه خبره......کورکه نیستیم...وجدانامن خودم زخم خورده ام ......بحث آسفالت کردن دهن دشمن متجاوزه....تو هم اگه هستی بسم الله....این قدر خون خودتو کثیف نکن

raminbabak

اخراجی موقت
بابام دعوا نكنيد..
به وقتش جنگ ميشه نزديكه جنگ ... اونموقع هيچ كدومتون نيستين يعني تو اين 30 سال ثابت شده كه فقط بي ادعاها ميان وسط . تموم

3D Art

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابام دعوا نكنيد..
به وقتش جنگ ميشه نزديكه جنگ ... اونموقع هيچ كدومتون نيستين يعني تو اين 30 سال ثابت شده كه فقط بي ادعاها ميان وسط . تموم
دوست گلم بعضی ها باید نقش بلبل امام در زمان جنگ رو بازی کنن . . . فقط کارشون همینه . . .

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
.
.
اقا وقتی خودن داری میگی دزد و ادمکش دیگه جای حرف باقی نمیمونه
شما میگی یکی بیاد به کشورت تجاوز کنه میری میزنی دهنشو اسفالت میکنی
حالا اگه اون متجاوز راهشو بلد باشه چی کار میکنی؟بابا امریکا مگه مغز خر خورده که بیاد با ایران بجنگه(امریکا با کشوری میجنگه که دیگه بهش باج نده.ولی وقتی ایران داره مثه کره بهشن باج میده واسه چی بیاد بجنگه)
حالا رسیدیم به حرف من>>>>>امریکا میخاد بیاد بجنگه>>>>>>سردمداران باج میدن>>>>>>از جیب باباشون که نمیدن(از خاک ما میدن)>>>>>حالا دشمن دیگه امرکا نیست.پس کیه؟>>>>>اونی که داره ایرانو به باد میده>>>>>>بزن دهنشو اسفالت کن
امروز متجاوزا لباس خودی تنشونه.اگه خواب باشی و دنبال دشمن موهوم بگردی یه وقت میبینی ایران به باد رفته و هنوز داریم دنبال دشمنی میگردیم که وجود خارجی نداره

آخرین ویرایش:

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

شهرام جان امروز جنگ جمل نیست.قضیه جنگیدن با خوارجه

HaMiD.TcI

مدیر تالار موبایل متخصص سیستم عامل Apple
مدیر تالار
اگه جنگ به خاطر جان و مال و ناموسو وطنم باشه 100%
ولی اگه برای بقای این نظام باشه..........خیر

3D Art

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه جنگ به خاطر جان و مال و ناموسو وطنم باشه 100%
ولی اگه برای بقای این نظام باشه..........خیر
درود
خوب چه طور میتونیم اینو از هم تفکیک کنیم به نظر شما دوست نازنین ؟
برای منم خیلی جالبه بدونم چون نظر شما به بنده نزدیک تر هست :redface:

HaMiD.TcI

مدیر تالار موبایل متخصص سیستم عامل Apple
مدیر تالار
درود
منظورم اینه که اگه جنگ رو در روی یه کشور دیگه باشه میرم. ولی نه مثل چند وقت پیش و رو در روی هم وطنام...

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
درود
حرف منم همینه
اگه اونی که به جون و مال و ناموست چشم داره خودی باشه چی؟

danielo

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر بدونید برای همین جنگ کردستان اخیر چه اتفاق های جالبی افتاد و سرباز ها چکارهایی کردند که به کردستان نرند.خندتون میگیره.فکر کنید اسم طرف را دادند برای کردستان.طرف هم دست و هم پایش را شکوند تا نره.

Sohrab.net

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اول ازهمه از استارتر محترم تشکر میکنم که موضوع جالبی رو مطرح کردن که مناسبتم با این روزها داره......:gol:
از دوستانم خواهش میکنم اسپم نکنن و فقط درباره ی موضوع بحث کنن....
من خودم واسه میهن و ایرانم حاضرم برم و بجنگم.....
اما مسئله ای که همه مطرح کردن این بود که ما واسه نظام نمیریم بجنگیم..... چرا؟؟
این چیزی که شما ازش ناراحتین، حکومت داری هست نه نظام..... واقعا اگه حکومت ما رو اساس اجرا بشه، میشه بهترین حکومت در جهان..... ولی متاسفانه.....

سایه خانم

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمیرم.
فقط میشینم نگاه میکنم کسایی که تو نظام خوردن به بهانه ی اینکه شــــــاید برن دفاع از کشور، میرن یا نه؟

بالا